Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 2x04 – A.K.A. The Plant

2008. szeptember 02. 17:00 - wayout

Celia Hodes For President! Már mint a Városi Tanácsé, vagy annak is csak a tagjának, de mindenki szavazzon és válasszuk meg Celiát. Mondjuk szerintem az nem is olyan rossz ötlet, hogy Celia megbírságoltatná az ízléstelen szobrokat gyűjtő és azokat előkertjükben felhalmozó embereket. Egy valaki próbál eredeti lenni Agresticben, és az is bár ne tette volna. Celia előveszi a legszebb bájmosolyosát, de mindhiába az ízlés nélkül Amerikába jött görögök (csak tipp, a szobrok alapján) Dougra szavaznak, akinek A változás csak problémákat okoz szlogenje képviseli a város mottóját is egyben. Fasza gyerek ez Doug, nem ígérget kevesebb adót, több pénzt vagy ingyen sört egyszerűen csak azt ígéri, hogy se, jobb se rosszabb nem lesz (ez már így is több mint, amit egy magyar politikus tudna ígérni…).

 

Ekkor megjelenik egy túlságosan kedves hölgy, aki kijelenti, hogy Isabelle tökéletes lenne a modellkedéshez. Celia azt hiszi, hogy teljesen elmeháborodott, pedig nem, szeretné felkérni Isabellyt, hogy egy molett gyerekeknek szánt ruhamárka arca legyen. Celia szerint a modellkedéshez először egy étkezési zavart kéne kifejlesztenie Isabellenek, szó sincs róla, hogy engedné a lányát kövér ruhát reklámozni, de ez még nem lejátszott menet és Isabellet sem kell félteni, ha az anyja őrületbe kergetéséről van szó. Eközben Nancy újdonsült férjecskéjével, Peterrel telefonál, gyanúsan kibújik a randizás alól, hogy ekkor meg akkor nem jó, és ami jó lenne neki az meg Peternek nem jó. A romantikázást elnapolják mivel Peternek egy hétig álruhában kell megfigyelésre menni, így ha csak Nancy nem akar piercinget lövetni a nyelvébe, várniuk kell egy hetet.

Celia ezek után arra bíztatja Nancyt, hogy randizzon, bár Agresticben a leginkább hozzájuk illő pasik vagy melegek, őrültek vagy túl vannak a hatvanon. Nancy megkérdi, hogy mi a helyzet Deannel, Celia szerint egy totál vesztes, akinek olyan a teste, mint egy Cadbury tojás csak szőrös, de legalább van egy rendes állása. Na erre szép végszóra már látjuk is, ahogy Deant kirúgják az állásából, asszem ezzel komoly válságba fog kerülni az így is ingatag lábakon álló házasságuk. Dean szegény képtelen elegánsan, a méltóságát megőrizve távozni, így utolsó munkanapja azzal ér véget, hogy egy biztonsági egy sokkolóval kiüti, amit a szerető kollegái felvesznek mobiltelefonnal. Az Agrestici általánosban eközben roppant aranyos témáról beszélget a mosdóban a 11 évesek, kinek hányszor kézi munkázott az osztály ribije, és jól kicikizik Shanet, akinek bezzeg egyszer sem. Hát a szülőknek legalább nem kell a szexuális felvilágosítással bajlódni, az fix.

Most pedig hadd mutassam be nektek Lacy LaPlante-ot, az új agrestici termelőt. Lacy természetesen nem más mint Nancy, akinek kellett egy hamis személyi, hogy áramot szerezzen növénykének. Nancynek kétségei vannak a névvel kapcsolatban, ennyi erővel hívhatnák Mary Jane Dealernek, csak lenne az lenne átlátszóbb. Conrad szerint akkor mindenki azt gondolná, hogy egy sztripper, és végül is tök mindegy, hogy hívják csak legyen nyugodt és akkor minden rendben lesz. Nos Nancy bemegy és előadja, hogy a férje csúnya hokis baleset után most lélegeztető gépen van, így nagyon hamar kell az áram, sőt még azt is bedobja, hogy rákos is, és azért költöztek ide, hogy közelebb legyenek egy specialistához, így már mindjárt hihetőbb, nem? :) A titkos fűtermelő hadiszálláson Dumb és Dumber (Andy és Doug, holtversenyben a Dumber címért) találnak egy vízipipát és természetesen pippantanak egy kis füvet.

Andynek mindig szárnyal a kreativitása ha be van tépve, így megkérdi Dougot mit kívánna ha lenne egy dzsinn a vízipipában. Doug elmés kívánsága nem más mint, hogy egy klassz San Francisco-i kínai étterem hosztesszét megdughassa. Andy praktikus okokból a punci helyett a pénzt választja, mert a pénz úgyis vonzza a puncikat. Ezután Doug szomorúan lamentál a rossz szexuális életén, ami régen fantasztikus volt a nejével, de most nem tudja, hogy kérje meg a gyerekei anyját, hogy nyalja meg a golyóit. Andy ekkora már roppantul kényelmetlenül érzi magát, de szerencsére megérkezik Conrad és Nancy, akik nem örülnek, hogy már 5 óra előtt be vannak tépve, és semmit sem takarítottak. Az már csak hab a tortán, hogy Andy még az Internetet is megrendelte a házba, amire jól bepöccen Conrad és kénytelen elküldeni a francba a szerelőt. (haláli: „Szerintünk az Internet csak lehúzás”)

A pecónak muszáj tisztának lennie, mert holnap jön Viktor, hogy felszerelje a cuccokat. Nancy kételkedik benne, hogy ez a Viktor elég megbízható-e, de mint kiderül neki ez a foglalkozása (termelői belső építész) és Conrad szerint ennyi hülye mellett szükség van valaki professzionálisra. Annyira professzionális, hogy jó drága is, de Conrad nem csinál semmit fél seggel. Ekkor befut Dean, akinek csomó megaláztatás után is maradt annyi töke, hogy végre behúzzon egyet Conradnak. Este Shane elsírja Andynek, hogy mindenkinek kézi munkáztak már csak neki nem, és ez most milyen nagyon ciki. Andy mint jó nagybácsi megígéri, hogy ezt a problémát könnyedén orvosolni fogja. Celia otthon jó kertvárosi háziasszonyhoz illő módon már fényes nappal iszik, bár nem ok nélkül, mert amikor Dean haza jön, egy percre sem veszi be süketelését a melóról. Van egy olyan érzésem, hogy bármennyi is maradt Dean méltóságából azt Celia módszeresen meg fogja semmisíteni.

Heyliát tényleg elkapta a szerelem, mert már két napja nem mozdult ki otthonról, muszlim lovagjának hívását várva. Andy mint minden jó nagybácsihoz illik elvitte Shanet egy bordélyházba, meg amúgy is ment volna, mert randi előtt szokott „lazulni” egy  kicsit.  A távol keleti masszőznőnek viszont nem tetszik ez a gesztus, nem szívesen szolgálna ki egy kisfiút, a madám meg már kiöregedett a szakmából, pedig szívesen segítene. Shanet sem most jött le a falvédőről, elkezd sírni, és erre már megtörik Miss Saigon, ezt nevezem Happy Finishnek. A Botwin rezidencián szegény Lupita nem tudott takarítani, mert Nancy elvitte a felszerelését, hogy hajléktalan menhelyet takarítson. Mivel Shane teljes kifáradt a kis kirándulástól, a közös mozi este elmarad, így Nancy estéje felszabadul. Mivel a kaja unalmas, így Peterrel inkább lőni mennek, ami tényleg izgalmasabb, mint a steak, és kezdő létére Nancy meglepően jó is benne.

Andy és Yael randijából egyelőre nem derül ki, hogy az ágyban fog-e végződni, viszont megtudjuk, hogy az izraeli férfiak nagyon macsók az ágyban és nem szeretik ha nők hmmm férfiasabb dolgokat akarnak csinálni. (egy-két rész és kiderül mire gondolt Yael) Heyliát végre felhívja Joseph, akiről megtudjuk, hogy egy reptéren dolgozik az elveszett csomagok részlegén, és azonnal belecsap a lecsóba és megkérdi Heyliát, hogy kapható-e a házasságra. Joseph nem akar most rögtön házasodni, de az iszlám hite kötelezi arra, hogy a szándékai tisztességesek legyenek, de azért előbb ő is csak ismerkedne. Hamar meg is törik a kísértés alatt és nem halasztgatja tovább a randevút. Sajna Andynek nem alakul ilyen jól az estéje, mert hiába kedveli őt Yael, az ágyába nem nagyon akarja beengedni, mivel nem tartja elég férfiasnak. Yael a nagy, erős szakállas pasikat szereti, olyanokat, akik nem engedélyt kérnek, hanem jól a falhoz vágják és megdugják, míg akkorát nem élvez, mint egy vulkán, de azért reméli, hogy Andyvel barátok maradnak.

 Nancy a lőtéren már nagyon belejött a dologba, de sajna záróra van és Petenek is korán kell kelnie másnap. Szerencsére Lacynek még ki tud váltani egy engedélyt, mert az még jól jöhet, főleg ha az ember a drogbizniszben dolgozik. Meganből és Silasből egyelőre csak annyit látunk, hogy szótlanul fekszenek egy ágyon és Megan sír, szóval valószínűleg bejött Silas kis akciója és Megan terhes. Nancy mint, minden jó üzletasszony szemmel tartja a pénzét, így ellátogat, házikóba, ahol éppen felszerelik a termeléshez szükséges cuccokat. Megismerjük Viktort, a belső építészt, akinek nagyon tetszenek Nancy szemgolyói. Ekkor ugrik be egy éjszakai látogató, aki búcsú baklavát hozott ajándékba, mert messziről kiszúrta, hogy nem plazma tévét szerelnek be náluk és közli, hogy jobb, hogyha minél hamarabb elhúznak az ő környékükről. Nancy nem papírkutya, azért nem ijed meg az örmény konkurencia fenyegetéseitől, elvégre ez egy szabad ország nekik is van joguk itt termelni, és erre a problémára is találnak valamilyen megoldást. Mire Nancy haza ér újabb probléma várja, Silas bejelenti, hogy Megan terhes, és megtartják a gyereket. Na ez az, amire még Nancy sem tud nagyon mit mondani.

A mostani Little Boxes a francia verzió.

Címkék: weeds
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.09.03. 12:46:25

Ez a Lacy Laplante álnév zseniális, hosszasan röhögtem rajta.
süti beállítások módosítása