Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x05 - The Girl Who Cried Wolf (1)

2008. augusztus 30. 11:00 - leeann

Marin és Jack vidáman sétálgat az erdőben, egyszer csak egy farkas jelenik meg, ami elől futásnak ered a páros. Marin kiér egy tisztásra, ahol Annie esküvői ruhában ázik, és azt mondogatja, hogy „nem, nem”. Jack eltűnt Marin mögül, és csak egy véres sál hullik le az égből. Ezek után a bokorból előugrik a farkas, és Marinre támad, majd miután alaposan megijedtek a nézők, kiderül, hogy ezt mind csak Mai álmodta. Mai azonnal meg is támadja Marint az álmával, de szőke lerendezi azzal, hogy Mai biztos csak az esküvő miatt ideges. Mai szerint viszont Marinnek nem szabadna elengednie Jacket. Sara templomba járóvá vált, mert Eric tiszteletes a kedvenc papja lett.

Eric tiszteletes enyhén szólva nem olyan prédikációt tart, mint elődje, ami egy-két hívőnek nem igazán tetszik. Miután vége van a misének, Sara és Eric csókolózik egy kicsit, amit persze a hívők szakszervezetének szószólója észrevesz, és nem néz jó szemmel. Közben megérkezik Annie anyukája, Mary Alice, hogy részt vegyen a nagy nap előkészületeiben. Mai alaposan megölelgeti az újonnan érkezettet, majd Celia is köszönti őt a maga módján. Mary Alice magával hozta Annie cicáját is, hogy az állat részt vegyen az esküvőn. Nem csak a elhozta a macskát, de varrt egy gyűrűtartót is, hogy szegény macska aktív részese legyen az eseményeknek.

Közben a kocsmában is zajlik az élet, a megvett csapat kabalája legalább úgy iszik, mint Jerome, csak jobban bírja. Az is kiderül a kocsmában, hogy a farkasveszély nem csak Mai álmában áll fent, hanem a való életben is, ugyanis a farkasok beszoktak a városba, és nagyon veszélyesek. Az esküvői próbák már a templomot is megtámadták, Mai erősen gyakoroltatja Mary Alicet és Celiát sárkányban menni, Patrick pedig a macskát idomítja, hogy merre menjen a gyűrűkkel. A sárkányos művelet nagyjából sikeres, de a macska nem akarja végezni a rászabott feladatot. Sőt, mikor a templomba hívatlan vendég érkezik, a macska kiszökik az ajtón nyakában a gyűrűkkel, persze az egész társaság rohan utána.

Annie kétségbe van esve, de a mamája közli, hogy az ő családjukban a nők nem sírnak az esküvőjük idején, és ezt egy macska eltűnése miatt sem fogják elkezdeni. A hívatlan vendég pedig - aki miatt kiszökött a macska - a szószóló fickó, akinek nem tetszik se az, ahogy Eric prédikál, se az, hogy Sarával jár. A szószóló fickó egy levelet is hozott a tiszteletesnek, amiben beidézik az egyháztanács elé. Eric nem akar választani a munkája és Sara között, pedig a szószóló ultimátumot ad neki ezügyben. A macskavadászat közben Mai megint letámadja Celiát a rossz jelek miatt, de Celia nem akarja tönkretenni a fiát a jelek miatt továbbra sem.

Időközben beesteledett, és Marin épp a tornácról söprögeti a leveleket, mikor erős mozgásra lesz figyelmes a bokorban, ezért hívja is Jacket. Kiderül, hogy a bokorban mozgó lény csak Ben hokicsapatának részeg kabalája. Marin szinte sértődötten jegyzi meg Jacknek, hogy kit fog hívni, ha ő elutazik, és állatgondok ütik fel a fejüket. Jack szerint pár hét, és jön a helyettese, de Marin nem éri be ezzel. Jacknek nem könnyű elmenni, de Marin ezt nem érti meg, és közli Jacckel, hogy ő nem szeretné, ha elmenne. Ekkor majdnem csókolózni kezdenek, de Jack visszakozik, és bocsánatot kér a majdnem csók miatt. Jack tudja, hogy ha megcsókolná Marint, akkor nem akarna elmenni, amin Marin megint megsértődik egy kicsit.

Jack arra kéri Marint, hogy mondja neki, hogy maradjon, de szőke ezt nem teheti meg. Jack úgy érzi, Marin csak hülyíti, ezért most ő lép le sértődötten. A kocsmában viszont nagyüzem van, mert Ben a kocsma összes telefonján a hokicsapat ügyeit intézi. Celia és Mary Alice is a kocsmában van, ők az ülésrendet pofozzák helyre és koccintanak a gyerekekre. Persze Mai is megjelenik, de mivel az igazi anyák alaposan kihagyták őt, megsértődik és elmegy. Mindeközben Annie egy alapos tatarozást végez magán, hogy ne az esküvő előtt közvetlenül kelljen mindent megcsinálni. A szemöldökgyantázást viszont eléggé túlzásba viszi, így az egyik szemöldöke megsemmisül.

Patrick a tragédiáról mit sem tudva Marinnek áradozik a stúdióban arról, hogy mennyire izgatott és örül, hogy hamarosan elveszi Anniet. Marin mai kérdése viszont az, hogy érdemes- e harcolni valakiért? Annie éppen az elveszett macskájának képét tűzi ki az irodában lévő hirdetőtáblára, amikor Jack megérkezik, és a rajzolt szemöldök némi megdöbbenést vált ki belőle. Annie ettől alaposan bepánikol, ami, valljuk be, érthető is. A probléma Marinért kiállt, de Jack nem vállalja a keresését, mert összevesztek, bár azt nem tudja pontosan, hogy min. Ericnek is lelki válsága van, de nem akarja elmondani Sarának, hogy mi a probléma, majd Sara hatásos hozzászólása után Eric mégis elmondja, hogy mi a gond.

Sara megtudja, hogy beigazolódott, amitől félt. Ericet ez nem érdekli, szereti Sarát, és ha nem hisz benne a nyáj, akkor tök mindegy, hogy kivel, mikor, hol mit csinál. Időközben újra este van, Celiának pedig dolga akad, mivel a kabala éppen a kínai sárkánnyal rendet bont. A kabala ruhás a szokásos fickó, de a sárkányban a talpig részeg Mary Alice van. Celia bezárja mindkét „állatot” a rács mögé, majd Mai jelenik meg valami kijózanító teával, még mindig vérig sértve. Mai közjátéka után Mary Alice elmeséli, hogy milyen szörnyű volt az ő esküvője, amin a hoki kabala sírva fakad. Vasárnap a templomban azért csak összegyűlnek a hívek.

Amikor Sara megérkezik és leülne, senki sem engedi, hogy ezt mellé tegye meg. Eric ezt nem tudja szó nélkül elviselni és egy rövid „Szégyelljék magukat!” beszéd után bejelenti lemondását a templom további vezetéséről. Ezek után szépen kézen fogja Sarát és kisétál a templomból, ugyanis Sarát választotta. Természetesen kivel is oszthatná meg Sara az új fejleményeket, mint Marinnel. Eric felmondásával Patrick és Annie templomi esküvője is bajba került. Mikor a pár hazaér, Patrick azzal a lehetőséggel áll elő, hogy elhalaszthatnák az esküvőt, de Annie ragaszkodik az eredeti időponthoz, bár azt bánja egy kicsit, hogy nem lesznek harangok.

Marin kocogással vezeti le a lelki gondjait, de egy farkas állja az útját. Marin erőt vesz magán, és a fellépésének köszönhetően a farkas futamodik meg először. Marin mindjárt el is dicsekszik az irodában azzal, hogy elkergette a farkast, bár az nem világos neki, hogy Mai és Celia miért nem beszél egymással. Marin, ha már az irodában van, bocsánatot kér Jacktől a hisztije miatt, és azt szeretné, ha nem hagyná ki miatta a legnagyobb lehetőségét. Közben Patrick egy bazi nagy haranggal lepi meg Anniet, amit majd a hotelra szerel és tarthatják ott az esküvőt.

A Chieftain-ben is öröm van, mert Bennek sikerült megszereznie egy orosz sztárhokist, de semmilyen öröm nem tart sokáig. Ben ugyanis kb. 40 percig tárgyalt az utcán, Theresa pedig hátul volt, így Jerome állt a pult mögé sört tölteni, ami nem lenne baj, de az állami italhatóság embere pont ekkor érkezik, és bezárja a bárt. Újabb rossz után újabb jó történik: Patrick felszerelte a harangot, Mai pedig hozott egy ősi teás készletet, ami szerencsét hoz. Ekkor viszont nagy robajjal lezuhan a harang és agyonüti a teás készletet. A készlet láttán Mai-ból kibukik a „rosszak a jelek az esküvő katasztrófa lesz” mondat.

Annie a hagyományokat megszegve kiborul, és lefújja az esküvőt. Eric is elszánta magát, ezért úgy dönt, hogy alapot ad a pletykáknak, és nem fogja vissza magát, lefekszik Sarával. Ezek után Marin végső összegzése alatt látjuk, ahogy Cash visszatér a városba, Jack pedig éppen pakol be az elutazásra, persze az ominózus The New Yorker magazint is berámolja. Marin éppen hazaér mesélés közben, és az elkóborolt cica - nyakában a gyűrűtartó szívvel, amitől lépni alig bír - éppen arra kóborol. De a cica nem egyedül jött, hirtelen megjelenik vagy 4 farkas, és körbeveszik szőkét karjában a cicával. Na most van igazán bajban Marin és a cica. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása