Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szolgálati közlemény: lesz Szökés hogyvót

2008. augusztus 24. 19:30 - sixx

Majd akkor, ha egyéb munkáival végzett a hogyvoltíró, mert bármennyire is jólesnek a fasza kommentek, sőt, még az anyázósok is valahol, azért nem adnak sört a teszkóban. Márpedig az kell, meg a cigi is. Meg a kávé. Szóval be lesz pótolva az elmaradt hogyvót, nyugi, de napot nem mondunk, mert fogalmunk sincs róla.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2008.08.25. 08:04:25

OK, sixx! Kösz az infot, korrekt. Aki meg emiatt óvodás módjára háborog, az vegyen a kezébe egy Tolsztojt, azzal el lehet lenni egy ideig...:D

Johnny336 2008.08.25. 09:53:24

Inkább elolvasom a második évad hogyvoltjait, Lincoln ábrázolása abban a legjobb :D

Labzo · http://labzo.extra.hu/ 2008.08.25. 11:05:46

Egyetértek "Vince Larkin"-al, ezt te írod sixx és mindenki jól tudja, hogy a blogírásból sehogy sem lehet megélni (bár igaz, hogy lehet a reklámokból is pénzt kapni, de az sem egy nagy összeg), ezért én is csak remélem, hogy mihamarabb folytatod.
Kicsit OFF:
solmyr felől mi a hír? Csak azért kérdem, mert egy pár hete nem folytatja a B5 hogyvoltot. Félreértés ne essék, tudom, hogy neki sem kötelező, meg ő is a szabadidejét áldozza fel - mint a többiek, de én is csak azért érdeklődök, mert több hete nem folytatja. Ha csak egy hét szünetről lenne szó, akkor észre sem venném, de így... .

Jaguar 2008.08.25. 16:57:44

Vettem a célzát. De egy függőnek amikor elvonási tünete van nehezen fékezi magát. Kell az anyag.
Ld. még: Kis herceg-ből amit megszelídítesz, azért felelős vagy bla-bla.
Sz'al várok.
Hajrá Sixx
süti beállítások módosítása