Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 4x01-4x03

2008. augusztus 23. 13:02 - Windermere

Agónia és extázis
Külön-külön látjuk a csajokat, ahogyan éppen mindenki öltözködik. Kiderül Danny barátjuk eljegyzési bulijára mennek. Mikor már mind a négyen együtt vannak, kiderül mindenki lefeküdt már Dannyvel, kivéve Charlotte, ő csak az egyik mellét mutatta meg neki. Samantha találkozik egy parancsolgatós faszival, Charlotte kipanaszkodja magát a férjéről egy ismeretlennek, míg Miranda kénytelen egy viccel elütni, hogy miért nem talált még egy rendkívüli pasit, így végül a lányok lelépnek. Charlotte útja Treyhez vezet, mert végre rájött mit szeretne megbeszélni a férfival. Viszont figyelme rögtön elterelődik, mikor észreveszi, a fickónak éppen feláll, de minden kedve elmegy bármiféle beszélgetéstől, mikor az ürge egy csóktól el is élvez.

Samantha Carrie-vel töltött sétája alatt kiszúr egy nagyon jóképű papot. Így vasárnap templomba megy, és bemutatkozik neki. Majd a szokásos közös ebéd alatt elmeséli a csajoknak, hogy utána egész délután a pasiról álmodozva masztizott. Charlotte ezen felháborodik, majd legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy a többiek Russell Crowe-re meg George Clooney-ra szoktak. Végül bevallja a többieknek, hogy ő csak Treyre szokott gondolni.

Carrie 35. születésnapjára készülődve felhívja Biget telefonon, hátha a férfi már nincs Londonban, így be tudna ugrani a vacsira. Carrie kicsit késve érkezik az étterembe, de még senki nincs ott. Sőt, később sem fut be senki, így mikor a pincér szól neki, hogy a tortát ki kéne fizetnie, úgy dönt, hogy inkább hazamegy. Otthon a rögzítőről hallgatja vissza, hogy mindenki dugóba keveredett, illetve Stanford rossz étterembe ült be. A zuhany alatt már nem hallja azt az üzenetet, hogy a lányok beültek egy kávézóba, így Charlotte elmegy érte. Később hazafelé, Carrie észreveszi Big autóját, aki a háza előtt vár rá piros lufikkal és egy üveg pezsgővel.

Az igazi én
Carrie egy bulin találkozik a divatbemutató szervező Lynne-nel, aki mindenáron rá akarja venni, hogy modellkedjen egy következő bemutatón. Carrie persze aggódik, hogy helyt tudna-e állni, de végül a ruhapróba és a fotóssal való találkozás meggyőzi őt, hogy részt vegyen. Csillogós kék koktél ruhát kap, amit az utolsó pillanatban megváltoztatnak egy díszes bugyira. Carrie persze így még jobban aggódik, végül Samantha meggyőzi őt, hogy csodásan néz ki. Azért, hogy ne legyen olyan egyszerű, hiába a csodás haj, smink meg cipő, Carrie elesik a kifutón. De végül feltápászkodik, és továbbmegy, mindenki megtapsolja.

Charlotte-nak valami furcsa hüvely baja van, amivel elmegy nőgyógyászhoz, és kiderül, nem gombája van, hanem depressziós a vaginája. Még jobban kibukik azon, mikor Samantha megmutatja nekik a fotókat, amikhez meztelenül pózolt, és közelről látszik minden. A lányok azt javasolják Charlotte-nak, nézze meg tükörben a sajátját, így kényszerítve ki a depresszióból.

Mirandát az edzőteremben leszólítja egy fickó, akire jó benyomással volt, hogy a nő ennyit tud futni. A beszélgetés végén szexinek nevezi Mirandát, aki ezen annyira meglepődik, hogy végül beleegyezik egy randiba. Az első jól is sikerül, de a következő alkalommal a fickó nem hajlandó őt megcsókolni, sőt később már nem is keresi őt. Persze Miranda nem megy el emellett szó nélkül, előveszi az ürgét, aki azt találja mondani, hogy olyan idétlennek érezte az egész szituációt, ahogy ott ültek a kanapén.

Meghatározó pillanat
Carrie és Big utóbbi időben jó párszor együtt vacsoráznak, de csak barátok. Az egyik estéjük viszont furcsára sikeredik, mert Carrie szemezni kezd a zenekarból a nagybőgőssel, aki egy cetlin rá is kérdez, hogy Big vajon a fickója-e. Erre Carrie nemet int, később közösen italozgatnak, sőt egy taxiban mennek haza. Persze Big is kiszáll Carrie házánál, így a lány attól fél a bőgős srác nem áll majd vele szóba. De még aznap este felhívja őt, és megbeszélnek egy randit. Aztán az étteremben újra találkoznak Biggel és partnerével, majd egy félreértés következtében egy asztalhoz ülnek. Carrie később a zenésszel megy haza, és csókolóznak is, így a lány magában végleg lezárja Biggel való furcsa kapcsolatát.

Miranda Douggal randizik, és legnagyobb megdöbbenésére a fickó bejön mellé a fürdőszobába pisilni, miközben ő éppen fogat mos. A többiek szerint ez tök természetes, egy komoly kapcsolatban ezt megengedhetik egymás közt a felek. Így Miranda egyik reggel megpróbál nyitott ajtónál pisilni, de mikor a fickó folyton megzavarja őt, mégiscsak becsukja. De úgy látszik a pasit ez teljesen felbátorította arra, hogy nagydolgát is így végezze, így mikor a lány reggeli készítés közben rottyantás hangokat hall, dühösen a pasira vágja az ajtót.

Samantha egy kiállítás megnyitón megismerkedik magával a festőművésszel, aki leszbikus, és akinek nagyon megtetszik Samantha. De ő inkább felajánlja, hogy legyenek barátok. Mikor Samantha jól beolvas Bignek az egyik vacsorán, a festő csaj rájön, ő mégsem tud csak barát lenni. Így nagyon elszomorodik, de végül Samantha egy csókkal békíti ki őt.

Charlotte és Trey nemi élete kezd fellendülni, ugyanis már végre képesek szexelni, de igaz csak a legbizarrabb helyzetekben, wc-ben, sőt ruhatárban is. Mikor egyik alkalommal Trey a taxiban próbálja elkapni a lányt a hálószoba helyett, Charlotte mérgesen elvonul.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silvamarius 2008.08.23. 15:50:01

Az Agónia és ex-tázis c. rész még díjat is nyert.
Minek olvasod el gyökér, inkább akkor dugd le az újjad...

gyík (törölt) 2008.08.23. 16:19:00

Díjat nyert?? Váóóó, hát mindjárt betojok!
Ez? Hát jó sok mondanivalóval és értékkel rendelkező produktum, csodálkoztam volna, ha nem értékelik kelőképen. Silva, csak ezt nézd, látom haladsz afelé a gondolkodásmódhoz, amit közvetít ez a szuper remekmű. A kb 12-14 éves tinilányok színvonalát rendesen hozza. Röhejes. :))

Windermere 2008.08.24. 13:16:17

Nos, nem értem, miért olvassa az, akinek nem tetszik.
De, azt meg kell hagyni, hogy a 4. évad kezdése igencsak lapos, én úgy pörgettem végig ezt a 3 részt, hogy közben az olimpiát néztem, mert annyira nem történt semmi. Viszont lesz ez még jobb! :)
süti beállítások módosítása