Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x04 - I Wood If I Could

2008. augusztus 23. 15:00 - leeann

Az előzmények után egy álomképet látunk, Marin álmát. Ropog a tűz a kandallóban, Marin arra ébred, hogy Jack jön hozzá, és azt mondja neki, hogy ő az igazi, majd csókban forrnak össze. A valóságban is kopogtatnak nála, csak nem Jack jött, hanem Jerome. Küldeményt hozott Marinnek Stuart-tól, aki a könyv előzetesét, a „Levelek Elmoból” című szösszenetet kiadta, és most sorra megjelenik a világ minden táján, most éppen Japánban, ahonnan egy japán kütyüt küldött. Marin egy nagy térképen jelölgeti, hogy hol jelenik meg a kiadvány, Jerome pedig lelkesen hozza a küldeményeket. Ben és Jack gyephokizik a betonon, közben a lelki gondjaikat beszélik meg, akárcsak a nők, csak a nők nem hokiznának közben.

Ben örül, hogy nem kell már a kispadon ülni, Jack meg annak örül, hogy Lynn visszajött és kiderült, hogy nem megy, így most már kész továbblépni. Celia érkezik a hotelbe, mert hozott néhány fánkot a kisfiának, de csak Annie-t és Mai-t találja ott, akik éppen a leánybúcsút tervezgetik. Celia is kapott meghívót, de csak kötelességből megy el rá. Később Annie és Marin megbeszéli a leánybúcsú forgatókönyvét, majd Marinnek át kell térnie a legénybúcsúra is, hisz Patricknek is ő a tanúja. Marin átmegy a kocsmába, hogy a fiúkkal beszélje meg azt, hogy mit szervezzen a legénybúcsúra. A fiúk persze táncosnőket akarnak, na meg a tervezgetés közben hokit néznek, de a csapatuk vesztésre áll, mint minden meccs alkalmával.

Marin felteszi az idevágó kérdést: csak a hoki és a szex érdekli őket? Jack szerint lehet, de nem feltétlenül ilyen sorrendben. Jerome kikérdezi Marin-t, hogy miről fantáziál, de szőke kiábrándítóan csak felvagdosott tűzifáról ábrándozik. Marinnek üzenete érkezett: a kiadvány már Törökországban is megjelenik, aminek Jerome örül a legjobban. Marin megérkezik a rádióba, és azonnal faggatni kezdi Patricket, hogy mit akar csinálni a legénybúcsún. Ő sört és ping-pongot akar. Marin azt javasolja, hogy ezt gondolja át, mert ilyenkor a vágyálmának kell teljesülnie. A rádióhallgatóknak is nekiszegezi az álom megvalósulásának kérdését.

Másnap reggel Marin majd megfagy, és már nincs bent fája, ezért kimegy, hogy szabdaljon magának ha tud, de az ajtó mellett nagy rakás felszabdalt fa áll, rajta egy piros masni és egy üzenet Jacktől. Amikor Jack hazaér, azt látja, hogy szőke talicskával hurcibálja vissza Jack fahasábjait. Jack nem érti, mi ez a nagy visszahordás. Marin viszont érti, nem kell neki Jacktől romantikus gesztus, és nem kell neki Jack fája. Marin meg azt nem érti, hogy Jack mit akar ezzel elérni. Jack randit akar, kajakozós randit, amit terveztek annak idején. Marin viszont nem akar randit, mert azóta már rengeteg dolog történt, sőt most már sokkal több kell ahhoz, hogy Marin igent mondjon egy randira.

Jack már az irodájában van és gondolkodik, hogy most merre tovább Marin felé, de egy hívást kap, ami kizökkenti ebből. Eric és Sara gyakorol a mentős vizsgára, de a testi közelség csókolózásra bátorítja őket. Viszont amikor Sara a hálószobában folytatná, Eric leáll, mert most, hogy pap lett, már csak házasság után szexelhet. Jack közben letette a telefont, az A.M.R.F.-től kapott egy állásajánlatot. A Bering-tengeren egy kutatóhajóval kéne púpos bálnákat tanulmányoznia. Kilenc hónapot töltene a hajón. Amikor Marin hazaérkezik, azt látja, hogy Jack egy hintaágyat szerel Marin stégjére. Jack nem adja fel ezt olyan könnyen.

Marin ellenkezik rendesen, de Jacket ez nem érdekli, mert mindenáron akar egy esélyt arra, hogy randira vigye Marint. Szőke megadja magát, és igent mond. Miután Jack elmegy, Marin azért kipróbálja a hintaágyát, ami meg is tetszik neki. Marin éppen ruhákat próbálgat a randira, amit Sarával tárgyal ki. Sarának is van mit megosztania Marinnel. Ez a nincs szex a házasságig ledöbbentette Sarát. Marin pedig úgy érzi, hogy a kapcsolata Jackkel visszafelé halad. Nem az ismerkedés, randik, szex normál irányba, hanem a szex, ismerkedés, randik irányba. Patrick éppen gyakorol a legénybúcsúra, hogy jól menjen a sör-pong, amit ő talált ki.

Annie örül annak, hogy Patrick játszani akar a legénybúcsún, és nem akar egy férfi állat lenni. Patrick ezen azért elgondolkodik, mert pipogya sem akar lenni. Marin és Jack a kajakos randin van. Jack szánja-bánja bűneit, és folyamatos önostorozással próbálja levenni Marint a lábáról, majd mikor csókolózni kezdenek, Marin hajója megbillen, és szőke beleborul a vízbe. Marin vacog Jack autójában, és nem érzi túl jól magát, mert úgy gondolja, hogy még nem áll készen arra, hogy újrakezdje Jackkel. Jack már egyszer becsapta, így időbe telik, mire újra bízni kezd benne. Marin már otthon van, és egy üzenet csúszik be az ajtaja alatt, de most nem Jerome hozott újabb ajándékot Stuarttól, hanem Patrick vágyálmát tartalmazza a papír.

Este Marin a leánybúcsúra készülődik, ami egy hajón lesz, de még beugrik a kocsmába előtte, ami viszont a legénybúcsú helyszíne lesz. Sarához Eric érkezett, aki elhozta Sara könyvét, mert Matty beteg lett, és Sarának el kellett rohannia a tanfolyamról. Persze nem csak a könyv az oka annak, hogy Eric beugrott, hozott Mattynek jégkrémet, meg persze látni akarta Sarát is, de ezt már nem teszi hozzá. Matty is előkerül, és ha már kapott jégkrémet, ő is ad valamit Ericnek, konkrétan alaposan lehányja őt szegény gyerek. Elindul a leánybúcsúi mulatság is, bár nem értem, milyen mulatság az, hogy Annie festegetni akar egy szoborfejet?

Marin viszont azokra is gondolt, akik nem akarnak festegetni, így bár is van a hajón lerészegedés céljára. A fiúk is hasonlóan buliznak, hisz éppen egy bazinagy pohárból itatják sörrel Patricket. A nagy ivászat alatt megékezik egy akkora darab nő, hogy Bennek is el kell gondolkodnia, hogy melyikük lenne túlerőben. A csaj iszapbirkózó, de nem a szó megszokott értelmében. A fiúk úgy gondolták, hogy két dögös csaj birkózik, ők pedig nézik, miközben söröznek, de ez a nő nem az a nő, akinek lennie kéne. Ő ugyanis igazi birkózó, aki iszapban csinálja, de inkább pankrátornak saccolnám, mint birkózónak. Szóval ez a nő most birkózna valakivel, és Jerome az első vállalkozó.

Theresa, Mai és Celia a fiúk példáját követve iszik alaposan. Celia már szeretősre itta magát, és közli is Annievel, hogy jobbat nem is kívánhatna a fiának. Miután Celia igazi anyóssá vált, pityereg egy kicsit Annie vállán, és ezzel el is éri a részegség következő szintjét, a bulizós szintet, így táncolni kezd. A fiúk is jól mulatnak, Jerome nemkülönben, nyakig iszaposan. Közben Ben elmondja Jacknek, hogy látták őt Marinnel kajakozni, de Jack szerint elsüllyedt a terv. Ben azt javasolja Jacknek, hogy ne nyomuljon, hanem adjon Marinnek egy kis időt. Közben a leánybúcsún Annie elkotyogja Marinnek, hogy Jacknek munkát ajánlottak a Bering-tengeren.

Celia már az éneklős fázisban tart az alkoholtól, Marin pedig csak ücsörög egy Martini társaságában. Marin jobb híján Theresának meséli el, hogy mi nyomja a lelkét. A legénybúcsú érdekes fordulatot vesz, mert Ben bejelenti, hogy megvette az Alaszka Huskies hokicsapatot, hátha az új tulaj jót tesz nekik. Időközben Eric ruhái is megszáradtak, és nagyon jót játszott Mattyvel is. Közben a kocsmába beállítanak a lányok is, és már Patricket gyűri a nő, ezt meglátva Annie is ringbe száll. Másnap van, és Celia újra a régi, persze azonnal megzavarja Annie és Patrick turbékolását.

Marinnél is fennforgás van, mert Jack visszahozta a fát, de nem romantikus gesztusnak szánja, hanem szükség van rá, neki pedig fölöslege van. Jack elmondja Marinnek, hogy kapott egy állásajánlatot, de Marin már tudja. Jack már döntött is, elvállalta. Marin nem érti, hogy miért hívta el kajakozni, ha elmegy kilenc hónapra. Jack azért döntött úgy, hogy elmegy, mert Marin jelenleg nem akarja őt, és így mindegy, hogy megy, vagy marad. Marin végső monológja is a valóra vált kívánságokról szól, amiből az a tanulság szűrhető le, hogy vigyázz, mit kívánsz, mert valóra válhat.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása