Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x04 - A Pride hete

2008. augusztus 22. 11:00 - leeann

A csapat Pride lázban ég, és éppen a kajáldába tartanak. Főleg Emm van oda a Pride-ért és természetesen be van táblázva, mint mindig ezen a héten. Szöszikének ez lesz az első felvonulása, így alig várja, valamint azt is megtudja, hogy kicsoda Godiva. Emmett elmeséli, hogy Godiva a legnagyobb transzvesztita Pittsburgh-ben. Amikor Emm idejött, Godiva vezette be őt a meleg életbe, de most beteg, és úgy tűnik, hogy ez lehet neki az utolsó Pride. Az is kiderül, hogy se Brian, se Mikey nem vonult még soha, ugyanis Brian végigkefélte az eddigi Pride-okat, Mikey pedig nem keveri a meleg életét a hétköznapival. Ezzel ellenben Debbie viszont minden évben vonul a Pflag aktivistájaként.

Brian húzza Mikeyt folyamatosan, hogy vonuljon fel egyszer az anyjával. Debbie sírásra görbített szájjal azért eléri, hogy Mikey felvonuljon végre, persze minden érzelmi zsarolás nélkül. Na persze! A lányok éppen nyalják-falják egymást, amikor Mel hivatalos papírokkal töri meg a nyali-falit, majd mikor folytatnák, Mel egyik régi ismerőse, Leda tör rájuk. Mel Leda nyakába ugrik, Linds pedig eléggé kirekesztve érzi magát. Brian éppen dolgozik, és egy homofób ügyfélnek magyarázza el, hogy ha meg akarja menteni a cégét, akkor ő az egyetlen esélye. Leda és Mel helyes régi történeteket mesélgetnek, amitől Linds még rosszabbul érzi magát.

Leda a Brian féle melegfilozófiát vallja, ezért hideg zuhanyként éri a hír, hogy kebelbarátnője házasodni készül. A boltban Tracy megkérdezi Mikeyt, hogy vonul-e majd a Pride-on, de Mikey azt mondja, hogy csak az anyjának teendő szívességből lesz ott. Tracy ekkor közli, hogy a boltból is ott lesznek egy páran, amire Mikey majdnem szívrohamot kap. Leda elhívja Melt a motoros Pride csoportba, hisz Mel-nek is van motorja, de ő már megígérte, hogy Linds-szel vonul. A fiúk a Babylonban buliznak, de Ted-nek nem igazán akad partnere, viszont mikor egy jó testű fiú bámulja őt, majdnem megfullad egy mogyorótól.

Mikey és Emm is éppen nagy táncikálásban van, mikor Vic jelenik meg és elmondja, hogy Godiva meghalt. Míg Emm nagyon megzuhan a hírtől, Ted egy baromi nagyot szexel a jó testűvel, aki a szex után fogja magát és lelép. Brian még mindig azon agyal, hogyan adja el a homofób ügyfél cége által gyártott italnak csúfolt lőrét. A megoldás a szex, azzal minden eladható. A Pflag csoport zászlókat és transzparenseket fest, amiben Jennifer és Justin is tevékenyen részt vesz. Sőt, Debbie még egy "My gay son makes me so proud", vagyis "Büszke vagyok a meleg fiamra" feliratú polót is csináltatott az alkalomra.

Debbie letörik, mint a bili füle, mert Mikey bejelenti, hogy nem megy, azt persze nem mondja el, hogy a visszakozás oka az, hogy néhány munkatársa is ott lesz a felvonuláson. Linds Brian-nek sírja el, hogy Leda tényleg olyan jó és vad, amilyen a híre volt. Brian nem sokat tud segíteni ebben, de Linds cseszegetése istenien megy neki. Emm és Justin Godiva holmiját pakolgatja, amikor Emm szeretne egy kicsit egyedül maradni kedvence dolgaival. Justin kimegy a folyosóra, ahol a rémálmába, Chris Hobbs-ba botlik. Tojásfejű éppen felmos, mivel a közmunkát tölti. Ez a hely egy alapítvány által fenntartott „elfekvő” AIDS-ben haldokló melegek számára.

Szóval tojásfej itt a Hospice-ban tölti a közmunkát, és szemrebbenés nélkül közli szöszikével, hogy majd ő is itt fog kikötni, mert minden buzi itt köt ki. Időközben Melanie-t csak megfertőzte Leda, mert szépen letisztította a motorját és elmenne egy körre Lindsay-vel. Linds viszont egyáltalán nem akar motorozni, és féltékeny Mel visszatért múltjára. Melanie szórakozni szeretne a Pride-on, Linds pedig példát mutatni, ezért veszekedés tör ki köztük. Brian a Woody’s-ban teszteli az új ruhába öltöztetett és újjá keresztelt lőrét, amit a teszt közönség visz, mint a cukrot, ha nekik tetsző dolog van a címkéjén. Most konkrétan egy félmeztelen pasi pikáns szöveg társaságában.

Teddy észreveszi Troy-t, akivel nemrégiben szexelt, de nem mer odamenni hozzá. Emm közben azt nehezményezi, hogy mindenki bulizik, amikor Godiva meghalt. Vic szerint minek kéne törődniük azzal, hogy egy öreg buzi meghalt AIDS-ben? Közben Ted összeszedi a bátorságát és odamegy Troyhoz, aki alig emlékszik rá. Ted azt hiszi, hogy együtt mennek majd a Pride-ra, de a fickó közli, hogy ez az ezévi jó tette volt, és minden Pride hetén egy számára szánalmasnak tartott fickónak ad egy jó szexet, hogy legyen mire emlékeznie. Este Mikey viszi haza Briant, aki némileg illuminált állapotba került a lőrétől.

Amikor Justin elmondja, hogy látta Hobbsot, Brian azonnal józanodni kezd. Szöszike azt is elmondja, hogy Hobbs mit mondott neki, így nem megy a Pride-ra. Brian megöleli és nyugtatni próbálja szöszit, de Mikey szerint ha nem akar menni, nem kell erőltetni. Ezután Brian és Mikey ezt-azt vagdosnak egymás fejéhez, majd a főhisztérika lelép. Lindsay éppen Gus babakocsiját díszíti színes lufikkal, amikor Leda gurul be két keréken. Linds úgy érzi, Leda megfertőzte Melt a motorral, amire semmi szükség nem volt. Leda viszont úgy gondolja, hogy ha nem most, akkor máskor tör majd ki Mel-ből a motorozhatnék, és ha Linds ismerné, milyen az, akkor megértené.

A tv-ben már megy Pride, de Mikey, Emm és Ted otthon ül és scrabble-t játszik. Mind a hárman egymást izélgetik, hogy kinek miért kéne mennie a felvonulásra, de mindegyik csak azt mondogatja, hogy „én nem, én nem, én nem ”. Brian a Woody’s-ba hívja meg a homofób ügyfelet, aki azonnal tiltakozik minden ellen, amit Brian kitalált. Viszont amikor Brian felhívja figyelmét arra, hogy ha nem él ezzel, lehúzhatja a cégét a klotyón, a fickó még abba is belemegy, hogy felajánlást tegyen a meleg házasság javára, akikkel Linds akart vonulni. Később Brian és Justin már a felvonuláson van, ami ellen szöszike minden porcikája tiltakozott.

Justin nem érti, hogy mi a bánatot keresnek itt, viszont Brian megmondja a célt. Azért vannak itt, hogy ne Chris Hobbs és a hozzá hasonlók győzzenek, majd elküldi szöszit, hogy meneteljen Jenniferel. Justin szót fogad, mert belátja, hogy igaza van Brian-nek. Miután Brian megtette a napi jó tettét, az éppen felbukkanó Tednek elmondja, hogy ismeri Troyt, és tesz még egy napi jó tettet. Olyan tanáccsal látja el Tedet, amit ha megfogad, nem lesz többet szánalom-szexpartner. Azt hiszem a mai nap a „Brian jótéteményei” címet is viselhetné, mivel a mai szex helyett más elfoglaltságot vállal el. Linds Brian kezébe nyomja Gust, hogy nagyon dögösen felöltözve Mel motoros csoportjával vonuljon.

Mindenki színes, vidám, és vonulnak. Jennifer is élvezi, és elmondja Justinnak, hogy nagyon büszke rá. Debbie mellé is szegődik egy travinak öltözött fiú. Debbie sem ismeri föl először, de igen, a fiacskája az, Mikey. Debbienk is megvan a nagy öröm. Mikey észreveszi a kollégáit és a főnökét a nézelődők között, és odamegy hozzájuk. Tracy azonnal felismeri Mikey-t, de a többiek nem, majd pár mondat után Mikey lesmárolja a főnökét, amin persze a többi bunkó nagyokat röhög. Bosszú, édes bosszú! Ted a Briantől kapott dumát bedobja egy fiúnak, aki fent is akad a horgon.

Brian alig várja, hogy vége legyen a büszkeség napnak, és újra szégyelljék magukat, mivel egész Pride alatt a fiára kellett vigyáznia. Justin elindul haza, hogy Brian bepótolhassa az elmaradt Pride napi szexet. Brian viszont inkább szöszike után szalad, majd táncba viszi őt. Brian olyan, mint egy gyerek, ami engedélyezett, az már nem is kell neki. Az utcán táncolásban az a jó, hogy mindenki jól mulat és pokolian élvezi, így Emm is és Mikey is csatlakozik a bulizó tömeghez. Boldog Pride-ot mindenkinek!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.08.22. 11:55:19

Köszi a HV-t, ismét szuper volt.
Májki jól néz ki travinak öltözve, és végre nem a piros-kék póló van rajta!
Kedvenc jelenetem, mikor a végén Brian a szöszike után megy, mert csak vele akar táncolni (de hát kinek ne ez volna a kedvenc jelenete...).

zoreen 2008.08.22. 12:57:52

Pl. nekem.:) Mindig bírtam Michael-t, de itt lett végleg a kedvenc karakterem. Ahogy lesmárolta a főnökét, és ahogy mondta, hogy "See you, loverboy!"... Zseniális.

leeann 2008.08.22. 13:47:34

Debbie is hogy meglepődött a kisfián!!
:-))))

sunshine66 2008.08.22. 16:38:33

A Pride mindenkinek jót tesz: Linz és Mel együtt motoroznak, Mikey szebb lánynak, mint férfinak :)), Ted végre bepasizik, Brian Justint választja az esti tánchoz ("igérem, ezt most nem fogod elfelejteni"), Deb büszkén vonulhat a fiával.
Nálunk mikor lesz ilyen örömünnep a Pride?
Köszi a HV-ot Leeann!

mándruc 2008.08.22. 17:00:04

Hát ja, Májki tényleg szebb lánynak :)
Ja, már régen akartam írni, hogy még azt imádom nagyon, hogy a Babylonban minden részben valamilyen tematikus parti van, rendőrös, angyalos, biciklis, cowboyos, tengerészes, bőrös, szuperhősös, meg mindenféle nagyon vicces :)

mazogirl 2008.08.22. 17:59:32

Tényleg jó ötlet volt ez a nőnek öltözés, de én továbbra sem szeretem Michaelt. Állandóan valami baja van.

Annieke 2008.08.22. 20:09:36

Nekem nagyon tetszett ez a rész és tényleg tojás feje van Hobbsnak!!!!

leeann 2008.08.23. 16:15:25

Ja,ja :-))))))))))))

naomi95 2017.02.16. 12:55:42

birtam ezt a részt Melani akkora egy repedt sarkú l***ó :D

ramona27 2023.02.09. 09:03:19

igen fanok jeli :)) imádom a részt
süti beállítások módosítása