Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 2x12 - Tojások

2008. augusztus 21. 11:00 - leeann

Buffy és Joyce vásárolgat a Sunnydale-i plázában, és mivel hamarosan zárnak az üzletek, kettéválnak, hogy még el tudják intézni, amit kell. Buffy össze is akad egy párocskával, ahol a férfi nem feltétlenül olyan, akinek ver a szíve. Mikor a lányt sikerül elijeszteni, Buffy verekedni kezd a vámpírral, aki mielőtt porrá válna, elszelel. Joyce viszont nem elnéző a lányával, mert a közjáték miatt nem tudta elintézni, ami rá lett bízva. Cordi és Xander bujkálva ugyan, de még mindig csók viszonyban áll egymással. Később az órán a tanár a szex negatív következményeit próbálja kitárgyalni a tanulókkal.

A tanár egy házi feladatot ad az osztálynak. A házi feladat az, hogy egy lány és egy fiú párban vigyáz egy tojásra, mintha az egy gyerek lenne. Amíg a fiatalok kitárgyalják, hogy mi van a tojásokkal, Giles megtalálja Buffy plázás ellenfelét, akinek van egy öccse is. Nem túl okosak, de nem is túl bizalomgerjesztők, így jobb félni, mint megijedni. Gilesnak még csak most tűnnek fel a tojások, de nem jut magyarázathoz, mert Will bedobja, hogy a fivérek utáni vadászathoz Angel segítsége is jól jönne, amit Giles helyesel. Este a vadászat inkább csókolózás, mint öldöklés. Közben a fivérek meglesik a párost.

Mikor Buffy hazaér a „vadászatról”, és a tojásgyereket is ellátta, lefekszik aludni, ám éjszaka a tojás oldala megtörik, és egy nyúlvány kúszik ki belőle. A nyúlvány Buffy fülén keresztül bemegy a fejébe, ki tudja miért. A fivérek egy csatornában húzzák meg magukat, és a vadász megölését tervezgetik, közben összeverekednek. Buffy reggel elég rosszul ébred. A suliban a tinik a könyvtárban töltik az egészségtan órát, mert a tojásos tanár hiányzik. Giles azonnal ki is kérdezi Buffyt, hogy milyen volt a vadászat, de semmi extra nem történt, hisz igazi vadászat sem volt.

A lányok nyúzottak, Xander meg tele van energiával, ő ugyanis megfőzte a tojását. Cordi megjelenik a könyvtárban, és elcsalja Xandert, hogy keressék meg a hiányzó tanárt, mondjuk egy szertárban. Tanárt keresnek, na persze! Buffy ezen az estén is csókcsatát vív Angel-lel vadászat helyett. Angel szerint Buffynak a jövőre is kéne gondolni, hisz vele sosem lehet család, meg gyerekek. Buffy nem akar a jövőre gondolni, Angelt akarja itt és most. Angel ezt egyelőre egyáltalán nem bánja. A suli éjjeliőre hangokat hall az alagsorból, így a sémát követve lemegy az alagsorba, hogy megnézze, mi az a hang.

Természetesen lent villany sincs, és az egyik falon egy bazi nagy lyuk tátong. Az őr mögött megjelenik az elveszett tanár, és egy csákánnyal belöki az őrt a lyukba. Buffy hazaér a temetői randiról, amikor meglátja, hogy mozog a tojása. A tojás feltörik, és egy gyorsan mozgó lény ugrik ki belőle, majd beszalad az ágy alá. Úgy látszik, a mai este mégse telik el vadászat nélkül. A lény Buffyra ugrik, de sikerül őt ledobnia magáról, majd egy ollóval sikerül ártalmatlanná is tennie. Buffy azonnal hívja Willow-t, aki azt mondja, hogy semmi nem történt a tojásával.

Willow normálisnak tűnik a telefonban, de mikor leteszi a telefont látjuk, hogy az ő tojása is össze van törve, és Will elég fura képet vág. Joyce a hangokra benyit a lánya szobájába, aki utcai ruhában van, így anyuci bekeményít. Nincs fiúzás, csavargás, haverok, suli után könyvtár, majd szülői felügyelettel haza. Másnap a suliban Buffy próbálja kideríteni, hogy kinek a tojása bolondult még meg, de Cordi tojása rendben van. Buffy behozta a tojásában tanyázott lényt, ami Willowra már rátapadt, Xander meg majdnem megette.

Giles távollétében Will vállalja, hogy felboncolja a lényt. Közben a Cordi táskájában lévő tojás is öntudatára ébred, és rátapad Cordira. Willow és Cordi megtámadja Buffyt és Xandert, majd egy szertárba zárják őket. Ezután Will vezetésével az összes tanuló csákányokat és lapátokat vesz magához, aztán elindulnak az alagsorban lévő nagy lyuk felé. Joyce megjelenik a könyvtárban, ahogy az megbeszélte lányával, de Buffy nincs ott, csak Giles. Gilest is megtámadta a lény, és Joycera is rátesz egyet, így már ők is zombivá válnak, és mint ahogy mindenki, ők is az alagsorba mennek.

Buffy és Xander magához tér, és két tojás is kezd kikelni mellettük, amiket Buffy egy szerszámos ládával le is rendez, majd kirúgja a szertárajtót. A könyvtárba sietnek, de nincs ott senki, viszont Giles azért ki tudott még keresni valamit, ami a tojásokhoz köthető. A parazita irányította emberek az alagsorban bontják földet, és tojásokat emelnek ki onnan. Buffy elkezdi olvasni, amit Giles talált, és kiderül, hogy ez egy őskori parazita. Az anya a föld alatt van és tojásokat rak, az ivadékok pedig a gazda test idegpályáira csatlakoznak és irányítják a mozgását.

Mielőtt tovább fejtegetnék a dolgokat, valaki segítségért kiabál, de mire Buffyék a közelébe érnek, már jól van a kiabáló. Miután a dolgára indul, Buffyék követni kezdik a nagy lyukon át. Xander vállalja, hogy felügyel, hogy a tojások ne jussanak ki onnan, Buffy pedig fegyverért megy. A fegyverkeresgélés közben belefut a fivérekbe, akikkel verekednie kell. Buffy az idősebbik fivérrel behemperedik a nagy lyukon, így zombi tojásgyűjtögetőkkel kell szembeszállniuk, nem egymással.

Amíg Buffy és az idősebbik vámpír verekszik a zombi emberekkel, Xander Cordit követi. Mikor Cordi észreveszi a követőt, meg is támadja, így Xandernek muszáj leütnie Cordeliát. A fiatalabbik vámpír is bemászik a lyukon, és amikor közel megy az ivadékgyártó lényhez, az egyszerűen elnyeli Hector öcsikét. Buffyt szintén elnyeli a lény, de ő egy csákányt is visz magával. Kis idő múlva fura hangokat hallat a lény, és a zombi emberekről élettelenül hullnak a földre az ivadékok, majd az emberek elájulnak.

Az idősebb vámpír nem érti, hogy mi történt, ám ekkor egy nagyon összekent és dühös vadász mászik ki a föld alól. A vámpír jobbnak látja lelépni. Az emberek nem értik, mi történt, ezért a gázszivárgás magyarázat terjed el, mint magyarázat a történtekre. Joyce ott vesztette el a fonalat, hogy a lánya nem volt ott a könyvtárban, így ismét büntetést szab ki Buffyra, ami szobafogság határozatlan időre. Buffy szófogadó napjait éli, de azért a szabályokat betartva is tud csókolózni kedvenc vámpírjával, tehát a szobafogság nem a legnagyobb büntetés számára.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása