Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 3x08 - Kasmír csillaga

2008. augusztus 19. 09:01 - C21

A Montecito tulajdonosa most már két dologgal rendelkezik, amit sokan nem mondhatnak el magukról. Egy olyan becsületes halszájjal, hogy ha belemenne a Balatonba, a pontyok körbeívnák a hátát, valamint egy óriási zafírral, amit a kaszinóban állítanak ki. Mind a kettő elég necces, de mai részünkben, inkább a drágakő okoz fejfájást a személyzetnek.

Monica úgy szeretné kiállítani a kasmír csillagát, hogy ne takarja üveg, vagy semmi más, amit azzal indokol, hogy átjönnek a varázs energiák a nőkbe, amikkel kapcsolatban Danny elég szkeptikus. Ő inkább azt érzi, hogy így simán ellophatják. Ebben megerősíti a kihelyezett FBI ügynök is, aki szerint a városban van a világ három legnagyobb ékszer tolvaja. Ebből már sejtjük, hogy ez a cucc bizony el fog tűnni.

Chris Angel is ide látogat, aki az amerikai Kamu Geller műsorban is szerepelt, mint mentalista zsűri, ehhez mérten, hihetetlen mutatványokat mutat be. Intésre kiköpik a pénzt a játék gépek, a kiválasztott kártya egyszer csak megjelenik a kijelző belsejében, valamint a zenei fesztiválok büféinek gyakorlatát megfordítva, vízből sört ráz ki. Mike érzi, hogy ezek az arcok, akik a siccből, meg a „Rodolfo így csinálja” című könyvekből lopják a medzsiket, csak arra várnak, hogy leleplezze őket. A kaput az teszi be nála, amikor Chris felrepül méteres magasságba, majd vissza, és Delinda is megpróbálja meggyőzni, hogy lehet, hogy ő „igazi”.

Ed nemrég kilépett az állásából, csak azóta főnöke is észbekapott, így egy Porsche típusú személygépjárművel próbálja vissza csalogatni. Ed-et persze ez nem hatja meg, így amikor Monica a casino-ban ecseteli terveit, hogy a nagy játékosok felvehetik a kasmír ékszert, és meglátja, hogy visszaküldték az autó kulcsot, eléggé felidegesíti magát. Ahogy azon is, hogy Mary dekoltázsa láttán a didi-bárban érzi magát.

Danny az éjszaka közepén kap egy telefont. Vagyis van már neki, és azon hívják, hogy gond van. Elment a kép egy időre a zafír termében. Danny belép, felkapcsolja a villanyt, és sehol a drágakő. Mike-al kiderítik, hogy ki volt akkor szolgálatban. Miután megszorongatják az őrt, elárulja, hogy Monica kicsit fel akarta pörgetni saját kisugárzását, így lekapcsoltatott minden biztonsági eszközt arra a pár percre, amíg felvette a követ. Be is ismeri, hogy felvette, de el nem ő vitte, amit Danny annak ellenére se hisz el, hogy főnökének ruháján, nagyobb a kivágás, mint a ruha. Jó nő volt ez a Lara-Flynn, mielőtt keresztezte magát egy compóval, a fenébe is!

Danny nagyon jófej, ezért előbb nyomozni kezd, mielőtt szólna az FBI-os pacáknak. Ed-et keresi természetesen segítségért, aki megadja a női gyémántrabló címét, valamint a Maloo fivérek új üzletében állást is ajánl. Ez még várhat, de a csaj nem, aki egy topless bárban rázza a fenekét. Rutinos barátunk beül a bárba, majd az ölébe ülő lányt, felkéri egy bővített szolgáltatási csomagra. Csakhogy a csaj nem a szobába, hanem Danny kocsijába pattan a tőle ellopott kulccsal, de mielőtt elindulna, pont beugrik a fiú az anyósülésre, és kérdezi, hová utaznak. Sajnos sehova, és kiderül, hogy a csaj nem lopta el a követ, szerinte belsős munka lehetett. Danny százasáért, még egy bulavillantás jár...

ami kedvére van haverunknak!

Edet a villájából kilépve, egy zenés produkció fogadja, amiben a Hello Dolly zenei alapjaira énekli a Monica által írt visszakönyörgős szöveget Robert Goulet, a vegasi híresség. A főnök azonban személyesen vár bocsánatkérést. A tulajdonos ezután inkább megalázkodik, és elmegy hozzá az extra kivágott ruhájában, és a hentesbárdos eszméletlen király fülbevalójával, és nagy nehezen bocsánatot kér. Ed éppen hogy elfogadja azt, a nő már várja is a viszont bocsánatkérést, amiért ilyen vén, önfejű bunkó, hogy nem bírja elviselni nő felettesét. Na, ez már Mr. Deline-nak is sok. Beszól egy keményet, és bemegy a házába mielőtt lelöki a hegyen a csajt.

Sam és Danny megtalálják a második tolvaj-jelöltet is, méghozzá a Montecitóban, majd a szobájában a felszerelését is. Ő sem lopott, ugyanis megelőzte az igazi tettes. Így már csak egy tippjük van, a mentál pista. Mike örül, hogy meggyanúsíthatják, de ő sem lehetett, az előadási miatt. Eljön a kiállítás megnyitójának napja, és Danny kitalálja, hogy egy bolti hamisítványt tesznek oda, amíg nem lesz meg az eredeti. Az FBI-os ember a megnyitó előtti utolsó szemlén így mindent rendben talál, és megindul kifelé, de Danny megsejt valamit, és utána ered. Ekkor az ügynök is elkezd futni, majd barátunk roppant cselesen, egy autó hátuljára kapaszkodva beelőzi, leveri mint a sószórót, és hogyhogy nem, megtalálja a ruhájában a zafírt. Így a tényleges megnyitón a teljesen eredetit tudják kiállítani. Monica a megnyitó zárásaként úgy dönt, hogy bejelenti az új műveleti igazgatót, Ed megüresedett helyére: Danny Mccoy! Mindenkit ledöbben, Ed is, akinek szolgálati kocsiját elvontatják háza elől, és még mi is, csak mi Mary döbbenetesen rövid hálóing adaptációján.

Mike egy varázsló segítségével próbálja leleplezni Chris Angelt, de a varázsló szerint is lehet, hogy igazi, és nem trükk. Ezután az élő műsort felkészülve várja, minden eshetőségre felkészül, csak arra nem, hogy az eltűnt illuzionista, a medence víztükrén fog dematerializálódni, amin egyesekben hittanos emlékeket idézve sétál végig. Ez tényleg igaz. Legalábbis csak annyira, mint Uri barátunk, ami sok jót azért nem ígér.

Tanulságképpen leszűrhetjük, hogy annak ellenére, hogy eltűnnek drágakövek, meg emberek csak úgy felrepülnek poénból, ebben a városban a végére minden helyre áll, és akkor is lehet nemet mondani a főnöknek, ha a két szemén kívül egyéb két testrésze is ránk bámul, de egy Carrera GT-t azért duzzogva elfogadhatunk. Három kocka legyen veletek!

Bónusz képek:

Címkék: las vegas
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.08.19. 12:07:35

"Jó nő volt ez a Lara-Flynn, mielőtt keresztezte magát egy compóval"

Hogy úgy van! Schade, mondja erre a művelt francia. Azért egy Carreráért hagynám magam tőle megvesztegetni ;-)
süti beállítások módosítása