Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 1x10 – The Devil's Threesome

2008. augusztus 18. 14:00 - WUTM

Hankünk kellemes álomból ébred, a fellépő fejfájást gyógyszerrel és sörrel orvosolja, majd kimegy a teraszra, hogy utánanézzen a folyamatos dübörgésnek, ami mégsem a fejéből jön. Charlie püföl ott egy boxzsákot, mert hogy Charlie odaköltözött Hankhez, miután Marcy megcsalta őt Danivel. És most az ügynökök gyöngye testben fel akar nőni ahhoz a kihíváshoz, amit a Hankkel való együttélés jelent, vagyis az első osztályú nők tömegéhez. Hank szerint ez az életforma üres és kiégett, Charlie menjen vissza Marcyhoz, főleg, hogy először ő csalta meg Marcyt, történetesen ugyanazzal a Danivel. Viszont Charlie már totál beleélte magát abba, hogy Hankkel fog együtt csajozni, ezért nem hagyja magát lekoptatni, és még arra is ráveszi Hanket, hogy délután menjenek el közösen edzőterembe.

Charlie-t az irodában Dani várja, és kéri, hogy segítsen neki abban, hogy ő is ügynök lehessen. Nem semmi ez a csaj, előbb a főnökével fekszik le, aztán annak feleségével, majd még ez is. Charlie ki is fejti a véleményét, ki van zárva, hogy ő segítsen, és különben is, mikor jár már le Dani felmondási ideje? Dani persze nem rémül meg, szépen megzsarolja Charlie-t, a Szexuális Zaklatás Panda országában nem is olyan nehéz ez. Charlie belátja, hogy ő itt nem nyerhet, és kioszt Daninek egy rakat olvasnivalót, találja meg a gyöngyszemet a kéziratok között.

Az edzőteremben szanaszét verik Hanket, mert hát véletlenül pont egy olyan csajszi jött szembe a ringben, akit Hank egy egyéjszakás kaland után természetesen nem hívott fel, és a lány ezen kicsit bepöccent. Meg azon is, hogy Hank nem is emlékszik rá. Mivel Hank úriember és egy puhány alak, nem üt vissza, csak védekezik, és saját eszköztárának legjobbját veti be: elhívja a csajt egy italra. Egy szájrepesztő jobbhorog a válasz, így Hank kénytelen az italt Charlie társaságában elfogyasztani. Charlie nagy reményekkel néz az este elé, Hank depresszív hangulata kicsit sem töri le, pedig Hank szépen kifejti neki, hogy mindketten mennyire hülyék, amiért hagyták, hogy életük szerelme lelépjen. Ekkor hívja a dühös bokszolólány Charlie-t, hogy mégis randizna Hankkel.

Dani szépen teszi a dolgát, és kéziratot olvas. De várjunk csak, mit keres itt Mia, a ribanc? Ja, hogy Dani éppen az ő kéziratát olvassa. Hmmmm. Ugye ettől már mindenkinek rossz érzése van? Dani szerint a könyv remek, Mia is így gondolja, de nem akarja, hogy Charlie legyen az ügynöke, aki még a megbeszélést is lemondta, és egy asszisztenssel olvastat. Dani meglátja a lehetőséget, és ravaszon mosolyogva kijelenti, hogy nem sokáig lesz ő asszisztens. A rossz érzés fokozódik; szegény, szegény pasik, totál tönkreteszik őket ezek a nők. És ha már a nőknél tartunk: kikbe botlik bele Hank és Charlie a bárból kifelé? Karenbe és Marcy-ba, természetesen. Egy kis szurka-piszka után a csajok a bárba be, a fiúk pedig a bokszolólány irányába távoznak. Dani sem tétlenkedik közben, egy kávé mellett faggatja Miát a könyvéről, ami egy modern Lolita-sztori. OK, tehát Mia ellopta Hank írását, és Dani, aki ágyakon keresztül szeretné megszerezni ügynöki végzettségét, nem veszi észre, hogy az új Hank Moody könyvet olvasta, és nem pedig egy ismeretlen 16 éves lány első próbálkozását. Inkább iskolába kéne járni, nem ágyra.

Hank lakásában a bokszolólány semmi perc alatt Hankre veti magát, pedig Charlie volt az, aki színésznői ígéretekkel fűzte előtte a lány agyát. Hank egy csók után sem bír visszaemlékezni a lányra, aki csak egy kicsit sértődik be ezen, és folytatná a csókot, de Hanknek fáj a szétvert szája, és kedve sincs a hancúrhoz, ezért inkább a vigyorgó Charlie-ra hagyja a csalódott lányt, és aludni megy. Közben Karen azt hallgatja Marcytól, hogyan kell beindítani egy csajt, pedig erre az infóra semmi szüksége, speciel neki pasiból is eggyel több van az életében a kelleténél. A lényeg, hogy Marcy befejezte a leszboszi kalandot, mert túl bonyolult, jöjjenek inkább a primitív pasik és az ő egyszerűen kielégíthető vágyaik. Aztán hogy-hogy nem, Marcynak kicsúszik a száján, hogy Hank vett Karennek egy gyűrűt. Karen meg próbálja feldolgozni a hallottakat, ami nehéz, mert Marcy közben azon gúnyolódik, hogy Bill Kanadából rendelte Karen eljegyzési gyűrűjéhez a gyémántot, de ki hallott már olyat, hogy kanadai gyémánt?

Hanket Charlie ébreszti, kéne egy kis segítség. A bokszolólány ugyanis csak úgy hajlandó Charlie-val lefeküdni, ha Hank is ott van. Hank először hallani sem akar erről, de Charlie addig könyörög neki, amíg beadja a derekát és a dereka alatti területet is. Közben Dani és Mia megegyeznek, Dani lesz Mia ügynöke. Karen és Marcy kissé leisszák magukat és a múlton nosztalgiáznak. Marcy imádta azokat az időket, amikor négyesben élték az életüket, de Hank nem helyettesíthető Billel. Még egy kis ital, és Marcy bevallja, nagyon hiányzik neki Charlie, Karen pedig könnyes szemmel kérdezgeti, Hank tényleg vett-e neki gyűrűt.

A két lovag mindeközben a bokszolólányon osztozik: Hank az ágyban hagyja, hogy orálisan elégítsék ki, Charlie pedig hátulról dolgozik a hölgyön. Az nagyon édes, hogy az aktus alatt Hank sört kortyolgat, és Charlie, mielőtt inna, alaposan letörölgeti az üveg száját. Ha tart is valami betegségtől, gondolhatná, hogy az most nem szájon át közeledik. Hank leállítja a lányt, mert ami eddig nem történt meg, nem is fog, így aztán a hölgy teljes figyelmével Charlie felé fordul, aki örömmel veti magát a combok közé.

Közben a becsípett csajok detektíveset játszva berontanak Hank lakásába, és szobáról-szobára lopódzkodnak. A hálóban Hank a csaj nyögései alapján végre beazonosítja azt a bizonyos egyéjszakás kalandot, és hogy miért is nem hívta fel többet a lányt. Ezt azonnal szeretné megosztani Charlie-val, de annak épp tele van a szája, és nyalás közben ugye nem beszélgetünk. Itt aztán felgyorsulnak az események. Hank elkeseredetten próbálja Charlie-val közölni, hogy a csaj egy spriccelő, közben meg a lányok a hálóhoz érnek. A jelenet csúcspontján a bokszolólány bemutatja, hogy Hanknek éles helyzetben jó a memóriája, viszont Charlie nem kapja el időben a fejét, továbbá Karen és Marcy mindennek szemtanúja lesz. A reakciók különbözőek: a bokszolólány elégedett, Charlie és Hank kínjukban csak röhögni tudnak, Karen és Marcy viszont undorodó arccal elrohannak.

A két pasi meg utánuk, egy szál lepedőben. Az érdekesebb beszélgetést követjük: Hank Karen fejéhez vágja, szerintem jogosan, hogy Karen először azt mondja, szálljon ki az életéből, ő viszont bármikor úgy dönthet, hogy besétál az életébe, ráadásul felháborodik azon, amit lát? Karen erre Hank fejéhez vágja, hogy ő meg gyűrűt vett neki, na akkor ez hogy is van? Jó lenne, ha ez a két ember, de főleg Karen eldöntené végre, hogy mi a fenét is akar, mert ez már nagyon béna így. Persze most sem tudják átbeszélni a dolgokat, mert a bokszolólány felbukkan, és megöli a már-már barátságosba forduló beszélgetést. Karen el, Charlie meg felbukkan a sarkon, morcos fejéből arra lehet következtetni, hogy ő sem tudta kimagyarázni a helyzetet Marcynál.

A két búsképű lovag kénytelen hát magányosan visszavonulni a legénylakásba.

Címkék: kaliforgia
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asztalfióknak suttogó 2008.08.24. 17:46:13

Basszus, nem is tudtam, hogy van ilyen sorozat, erre németországban a süddeustche zeitung kultúra-oldalain találtam róla egy egyoldalas írást. Aztán gondoltam, megnézem itt, nátha...

Nézni fogom.
:)

tiktaktiktak 2008.08.28. 21:13:05

"a Szexuális Zaklatás Panda országában nem is olyan nehéz ez"
- zseniális, mint ahogy a South Park is az! :)
süti beállítások módosítása