Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 3x16-3x18

2008. augusztus 16. 13:03 - Windermere

Bajos társak
Miranda megismerkedik egy nagyon jóképű pasival egy kávézóban, és a férfi randira is hívja. Ám a lány hiába vár rá több mint 3 órát, a fickó nem jön el. Később felhívja a pasit telefonon, de az édesanyja veszi fel, kiderül aznap halt meg szívrohamban. A hirtelen sokktól Miranda megígéri, hogy elmegy a temetésre, holott nem is ismerte Willt. Carrie is elkíséri, és a toron összetalálkoznak Carrie egy régi ismerősével, aki rögtön lecsap Mirandára. Carrie szerint a férfi egy seggfej, de ha gondolja, Miranda menjen el vele egy találkára. Az első randi jól is sikerül, de mikor Carrie-t is elhívják egy kis iszogatásra, a férfi rögtön a fejéhez vágja korábbi szakításukat, és Miranda is ráébred, hogy a faszi tényleg egy nagy söfö.

Carrie szemináriumot tart arról, hogy hogyan kell pasizni. Az első előadáson csurig van a terem, de a csomó csaj rögtön nem tartja Carrie-t autentikusnak, mikor kiderül nincs férje, és még soha nem is volt férjnél. Így a következő előadásra már csak öten mennek el, de Carrie-nek az a mentő ötlete támad, hogy elviszi a csajokat a sarki kocsmába, és rögtön IRL nyomassák a pasizást. Sikerül is ürgét találnia 3 lánynak.

Treynek még mindig nem dagad a vitorlája, amit Charlotte már igencsak un. Próbál tanácsot kérni a csajoktól, de Samanthával sikeresen összevesznek. Találkozik viszont régi egyetemi barátnőivel a kappa-kappa-gamma klubból, akik ízléstelennek tartják szexuális kifakadását evés közben. Kiderül, ezek között a lányok között Charlotte a Samantha.

Samantha vásárlás közben megismerkedik egy hasonlóan belevaló nővel, mint ő maga, és elmennek együtt inni egyet. Mivel Samanthának 4 főre van asztalfoglalása egy menő étterembe, rögtön stírölni kezdik a pasikat, ki is szúrnak kettőt, így leülnek hozzájuk. Ám Samantha legnagyobb megdöbbenésére az új barátnője rögtön a tárgyra tér, és az asztal alatt elkezd játszani az egyik férfi hangszerén. Samantha ehhez túl prűd, kiderül ennek a társaságnak ő a Charlotte-ja.

Egyszer hopp, másszor kopp
Charlotte házassága ugyan idillinek tűnhet, de Trey végül néhány próbálkozás után felhagyott azzal, hogy rendszeresen döngesse az asszonyt. A család villájában eltöltött idő alatt végig testvérével teniszezik. Charlotte megunva a sok nézelődést, úgy dönt, inkább visszamegy a házba, amikor meglátja a szuper izmos kertész srácot. Egyik éjszaka róla álmodik, és már majdnem a kielégülés határán van, miikor Trey persze felébreszti. Charlotte nem rest, így inkább összeismerkedik a kertésszel, és még smárolnak is egy jót. Kiszúrja őket a sógornő, és a délutáni koktélozásnál be is köpi őket. Mire anyós megörül, hogy végre igazi McDougal vált a lányból. Trey nem mond semmit, így a városba visszatérve Charlotte úgy dönt, hogy visszaköltözik a saját lakásába.

Carrie vásárlás közben eltéved, és egy mellékutcában egy férfi fegyvert fog rá. Elkéri az ékszereit, a táskáját és a cipőit is. Utóbbi borítja ki legjobban Carrie-t. Éppen meséli el a részleteket a kiérkező rendőrnek, mikor befut Miranda is, és a férfival már nem is tudják egymásról levenni a szemüket. Később randiznak is, de olyan sok nő megbámulja a fickót, hogy Miranda úgy érzi, ezzel csak piálással tud lépést tartani. Végül elég részegen mennek fel a nőhöz, de a jól sikerült este után másnap egy cetli várja a férfitól az anonim alkoholisták telefonszámával.

Samanthát egy bizonyos Sam Jones haverjai hívogatják egy bulival kapcsolatban. Samantha elrángatja Carrie-t magával, kiderül egy koleszes partira csöppentek, ahol Sam Jones egy tizenéves szűzfiú. A csajok végül ellépnek onnan, de később a srác beállít Samanthához, hogy elnézést kérjen, hogy ennyien hívogatták őt. Nem bírnak egymásnak ellenállni, így a smárolást egy több pozíciós dugás követi, ami után Sam szerelmet vall a nőnek. Persze ebből sem lesz kapcsolat.

Carrie megtudja Samanthától, hogy Natasha elhagyta Biget. Mivel nagyon lelkiismeret furdalása van, ezért beszél Natashával, hogy mennyire sajnálja, de nem nyer megbocsátást.

Kukurikú
Carrie egyik reggel kukorékolásra ébred, és az ablakon kinézve látja, hogy a szomszéd állatmenhely tetőteraszára kakasok vannak kirakva. Át is megy reklamálni, de mikor megtudja, hogy egy kakasviadalról lettek kimentve, meggondolja magát. Később egy újabb alvás nélkül eltöltött éjszaka után odaszól a menhelynek, hogy mégiscsak vigyék le a kakasokat a pincébe.

Carrie és Miranda az utcán sétálva egyszercsak belebotlik Steve-be és Aidanbe, akik egy söröző kiülős részén vannak a kutyáikkal. Zavartan váltanak pár szót, majd a lányok merik remélni, hogy nem miattuk isznak 2 sört fejenként. Kiderül, a fiúk a barátnőikkel vannak ott.

Carrie-t felhívja Big telefonon, és találkozni akar vele, ám mikor ezt elmeséli Mirandának, a lányok összevesznek. Carrie végül csak elmegy a találkozóra, ami egy tóparti étteremben van. Annyira meglepődik mikor Big meg akarja puszilni, hogy hátralépve beleesik a tóba, Big persze utána. Később, mikor Bignél szárítkoznak, rájönnek, hogy valahogy mégsem illenek egymáshoz.

Miranda minden este ugyanazt az ételt rendeli a kínai gyorskajástól, majd mikor már másodszorra neveti ki őt a telefonos lány a rendelés miatt, úgy dönt, elmegy az étterembe beszélni vele. Kiderül, nemcsak rajta szokott nevetni a nő. Viszont meglátja Steve-et az étterembe, odaül hozzá, és elmondja neki összevesztek Carrie-vel Big miatt. Steve szerint is túlságosan kritikus Miranda, de valahogy mégis sikerül őt megnyugtatnia.

Charlotte teljesen maga alatt van, lévén 34 évesen lesz elvált feleség, és megint egyedül lesz. Ám legnagyobb meglepetésére egyik éjszaka beállít Trey, és úgy hogy már nem kell férji kötelességeinek eleget tenni, kefélnek egy jót.

Nemcsak Carrie ablaka alatt hangoskodnak éjszaka, hanem Samantha is hangos utcaiakkal van megáldva, méghozzá pár transzvesztitával. Próbál velük szót érteni, de később ugyanúgy hangoskodnak, és amikor ez teljesen elrontja a légyottját, leönti őket egy vödör vízzel. Később ő kapja vissza ugyanezt, csak tojások formájában. Ám Samantha nem egy elveszett ember, rendez egy tetőtér partit, amire elhívja a transzikat is, így sikerül velük kibékülni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása