Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x03 - No Man is an Iceland

2008. augusztus 16. 11:00 - leeann

Az eddig történtek felidézése után kezdjük a lényeggel: Lynn és Jack SZAKÍTOTTAK! Pont ebből az okból Jack lendületesen pakolgatja Lynn cuccait egy papírdobozba. Miután kész van vele, sietve feladja a cuccos dobozt a postán, amit Jerome, a postás nem hagyhat szó nélkül. A postán várakozók számára is egyértelmű a tény, hogy Lynn és Jack már külön utakon folytatja az életet. Kicsivel később már Marinnél vagyunk, és szőke éppen levest főz, mert beteg, majd Cash-sel leülnek filmet nézni, mint a régi házasok. Mai, Buzz és Patrick izgatottan vár valakit, aki busszal érkezik Elmoba. Meg is jön a busz, és mindenki meglepetésére George száll le a buszról. Mivel mind meglepődtek, nyilván nem őt várták.

Hiába nem George-ot várták, neki is úgy örülnek, mint 1 millió dollárnak. Akit igazából várnak, az Lucy Woo, kínai műkorcsolya sztár és egyben Mai unokahúga. George, mint minden valamire való meleg imádja a műkorcsolyát, és természetesen imádja Lucy Woo-t is, így kap az alkalmon és elmondja a sztárnak, hogy mennyire kedveli. George-ot más is várta, méghozzá Terri, hisz ők időközben egy pár lettek. Jack fájdalmas beavatkozásra szánta el magát, konkrétan arra, hogy eltávolítatja a Lynn tetkót. A tetkós fickó, aki a beavatkozást végzi, úgy gondolja, hogy egyszerre nem lehet eltüntetni az írást, mert nagyon fájdalmas így, de elszánt Jacket ez nem érdekli, csak az, hogy tűnjön el a karjáról a név.

Este Buzz és Celia felméri a jég állapotát, mert a szokásos tavaszi korcsolyázásra készül Elmo. Ez az utolsó muri, mielőtt megtörik a jég, így fogadásokat kötnek a jég megtörésének percre pontos időpontjára. Természetesen Celia is fogad, de nem a saját neve alatt, viszont mikor elhagyná a jégpályát, akkorát esik, hogy ha súlyosabb személy lenne, már most elérte volna, hogy megtörjön a jég, csoda, hogy nem tört csontja. Marin beugrik a kocsmába, ahol Annie egy virágcsokorral és egy versikével várja őt, majd megkéri, hogy legyen az esküvői tanúja. Szőke természetesen elvállalja. Nem sokkal később a pultot támasztó Jerome is mond egy érdekes hírt.

Ha már Marin Jerome-tól hallotta azt a hírt is, hogy Jack és Lynn összeházasodnak, úgy dukál, hogy a szakításukról is Jerome tájékoztassa őt. Marin jobb híján Cash-sel tárgyalja ki Jack és Lynn szakítását, de Cash nem nagy segítség ilyen témákban, sőt azt is bejelenti, hogy elmegy. Cash úgy érzi, hogy ideje továbbállnia, mert egy részt már tavaszodik, másrészt meg már szinte úgy élnek itt együtt, mintha házasok lennének, és nem akarja lekötni magát, ahogy eddig sem tette. Jack a kocsmában piheni ki a kínzást, de még így is maradt neki egy N betűje. Theresa keres valami szert Jack karjára, hogy ne fertőződjön el, és Cash is beugrott, hogy igyon egy sört, mielőtt útnak indul.

Jack úgy dönt, hogy felmegy a faházába magányoskodni, Cash pedig még azért az út előtt ebédel egyet a kocsmában. Este lett ismét, és Dick várja Celiát, hogy randira vigye, de a parancsnok egy mankóval a hóna alatt jelenik meg. Úgy látszik, az esés nem múlt el nyom nélkül. Miután Celia beküzdötte magát az autóba, Dick elmondja, hogy a randin megünnepelné a 40. szülinapját is, mivel 1 hét múlva esedékes. Celia hirtelen sokkot kap a hírtől, hogy Dick még csak 39 éves. Másnap Annie és Marin összeülnek, hogy esküvőt tervezzenek, de természetesen az újra facér Jack is szóba kerül.

A lányok közlik Patrick-kel, hogy neki is kéne tanú, mert a vőlegénynek is van mit szervezni. Természetesen Patricknek eszébe sem jutott, hogy ennyi dolga lesz az esküvő előtt, sőt még tanúja sincs. George, Terri és Patrick egy tájnak a képét nézegetik, mert George itt akar dagi tábort csinálni. Patrick még mindig a tanú dilemmán gondolkodik, de George önként vállalja a tanú szerepét, hisz ő a testvére. Miután Patrick elmegy, Terri elmondja Georgenak: ha miatta akar Elmoban maradni, ne tegye, mert ő képtelen a kötöttségre. George azt mondja, hogy nem ezért akar itt lenni.

Jack fent van a kunyhójánál és horgászik, majd miután végzett, a szokásos útvonalán talál egy táborhelyet, ahol a sátorban lévő ember elég rendesen köhög. A nagyon köhögő Cash. Jack beviszi a kunyhójába Casht, aki Marin csodalevesére áhítozik, amitől Marin meggyógyult alig 1 nap alatt. Jack nem beszélhet Marinnel, mert nem akarja bántani őt többé, ezért Cashnek leves nélkül kéne meggyógyulnia. Jack szerint Marin olyan, mint a napsütés egy hosszú tél után, Cash szerint viszont Jacknek ezt el kellene mondania szőkének. Cash elmondja, hogy Marin pont hasonlóan gondolja a dolgot, ő is úgy érzi, hogy nem beszélhet Jackkel.

A rádióban közben megkezdődött az esküvőszervezés a vőlegény oldalán is, George mindenféle flancot akar Patrickre erőltetni, aki egyre nehezebben tudja visszafogni bátyját. Végszóra befut Marin is, aki megmenti Patricket a flancos ötletáradattól. George úgy dönt, hogy ha nem tudja eladni az ötleteit Patricknek, akkor gyorsan összeboronálja Marint és Jacket, de Marin meg a boronálásra nem vevő. Patrick úgy érzi, hogy inkább egyedül kéne az esküvőre készülnie, hátha úgy könnyebb dolga lenne, de kezdődik az adás, úgyhogy esküvő félretéve. Marin kérdése rögtön adódik is: Ha már a jég is megnyílik hamarosan, mikor nyílnak meg az elmoi férfiak?

Washingtonéknál nagy a sürgés-forgás, mindenki ott van, aki csak a kicsit is kötődik a családhoz, hogy köszöntse a sztár rokont. Lucy elmondja, hogy már inkább lenne hétköznapi ember, mint sztár, és szívesen maradna Elmoban, ha találna egy olyan férfit, mint Buzz. Mai bedobja a nagy ötletet, hogy ez itt Elmo, 1 nőre jut 10 férfi, csak találnak valakit, aki feleségül vesz egy sztárt, és akkor maradhatna Lucy Amerikában. Este Marinhez beront Jack és a még mindig göthös Cash, aki semmi másra nem vágyik, mint Marin levesére, amit hamarosan meg is kap, így életben marad.

Marin meglátja, hogy Jack karja be van kötve, így kiderül a tetkó eltávolítás ténye. Jack bevallja, hogy hiba volt visszamenni Lynnhez, és hogy Marinre vágyik, de Marin jelenleg nem képes újrakezdeni Jack-kel. Jack akkor inkább megy, és a korcsolyázáson sem lesz ott, mert nem akar emberek közé menni, de Marin szerint ott kéne lennie, hisz ez az ő városa, és támogatni fogják. Másnap Terri és George Patrick esküvői frizuráját próbálja megálmodni, de Patrick kikel magából és kirúgja a testvérét, mint esküvőszervező, hogy megőrizze vele a jó viszonyt. Celia még mindig nem tudott túllépni azon, hogy Dick jóval fiatalabb nála, így az éppen arra járó Marint kérdezi meg a témáról.

Marin biztosítja Celiát, hogy Dick pontosan tudja, hogy nem egyidősek, de mégis őt választotta, a többi kit érdekel? Megvolt Lucy első randija Elmoban, de Jerome-mal, így nagyon valószínű, hogy nem is lesz több. Kisebb tanácstalanság után George úgy dönt, hogy megmenti a helyzetet, és álfeleségként kéri Lucyt, így lesz zöldkártya és van idő megkeresni Mr. Igazit. Patrick és Annie Marinnél vendégeskedik, és Patricknek újra nincs tanúja. Marin is úgy gondolja, hogy George elképzelései nem igazán egyeztek Patrickével, amiből Patrick viszont rájön, hogy Marin elképzelései pont megfelelnek neki. Patrick megkéri Marint, hogy legyen az ő tanúja is.

Annie persze nem tartja jó ötletnek, hogy a vőlegénye el akarja lopni a tanúját, de a meztelenül arra sétáló Cash a házasulandók torkán akasztja a szót. Cash úgy dönt, hogy ha már meggyógyította Marin levese, szívességből elpletykálja, hogy Jack készen áll arra, hogy újrakezdje Marinnel. Elérkezett a tavaszi korcsolyázás, ami Lucy Woo műsorával kezdődik. Marin is jól mulat a korcsolyázáson, mint mindenki, amikor Jack is feltűnik a jégen. Ennek persze szőke is örül, így együtt korcsolyázgatnak az utolsó jégre menetelen. A tavaszi korcsolyázás másik fénypontja George és Terri jégtáncműsora, ami nem olyan, mint Lucy Woo-é volt, de általános derültséget kelt.

A tánc közben Terri elismeri, hogy mégis kapcsolatot akar, és nem szeretné, ha George elvenné Lucyt, majd mikor véget ér a tánc, meg is reped a jég. Celia úgy gondolja, hogy Dickhez ő túl öreg, de ahogy Marin mondta, Dicket ez nem érdekli. Annie és Patrick megbeszélték a dolgot és megkérik Marint, hogy legyen mindkettőjük tanúja. Este kihirdették, hogy a jégrepedés idejének legközelebbi tippelője Celia lett. George megmondta Lucynak, hogy nem veheti el őt, Lucy is így gondolja, hisz Buddha úgysem értené meg az álházasságot. Marin az összegző monológjában arról beszél, hogy néha mindenkinek, akár férfi, akár nő, elkel a segítség, mint ahogy neki is elkelt, mikor Elmoba jött.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eperlekvár 2008.08.16. 11:21:19

Kár, hogy Cash elmegy, nekem szimpi volt... de ez a beszólás, hogy "lotyó?", ez eredetiben vajon hogy hangzott?? Elég durva kifejezés Marinre...

leeann 2008.08.16. 18:26:03

Az eredetiben semmi lotyó nem volt. Így nézett ki az a beszélgetés Marin és Cash között:
C: Jack készen áll.
M: Hogy jön ide Jack?
C:Azt mondta, hogy derűs és fényes vagy,
meg a többi ilyen szarság.
M: Ezt mondta?
C:Kivéve a szarság részt.

Engel 2008.08.17. 07:05:03

Ezt lotyózást én sem értettem. Láttam már eredeti nyelven a sorozatot és nem emlékeztem lotyóra. A fordító valamit nagyon elnézett.

eperlekvár 2008.08.18. 14:20:28

Azért így már egészen más!! Nem mindegy, hogy "szarság" vagy "lotyó"!!!!

Köszi!!
süti beállítások módosítása