Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x03 - Képmutatók

2008. augusztus 15. 11:00 - leeann

A csapat a Woody’s-ban van, és egy Otthon melege című meleg szappanoperát néznek. Brian unja, a többiek viszont áhítattal nézik az ideális meleg párkapcsolatot előnybe helyező tévéműsort. A reklámszünetben Brian egyszerűen kikapcsolja a televíziót, amivel általános felháborodást kelt. Brian szerint ez nem reális kép a melegekről, ami ellen a többiek hangosan tiltakoznak. Többségük szerint ez az igazi értékes meleg kapcsolat. Melanie megjegyzi, hogy Briannek oda kéne figyelnie arra, hogy mit beszél most, hogy neki ítélték a hősiesség díját. Briant nem érdekli a díj, de Linds rápirít, hogy ott kell lennie a díjátadón, ha jót akar magának. A díjat Justin megmentéséért ítélték Briannek.

Brian úgy dönt, hogy elindul hazafelé, mert a Woody’s-os estét unja, és otthon már amúgy is várja őt Justin. Mikey nem érti, mi ez a nagy kötelességtudat Briannél, majd előjön a képregénymániája, és elhívja Briant egy képregénybörzére másnapra. Briannek nincs kedve hozzá, de Mikey duzzogásának engedve mégis belemegy a képregénytúrába. Másnap reggel Brian beugrik a lányokhoz, ahol, miközben Gusszal játszik, Linds folyamatosan arról beszél, hogy át kell vennie a díjat, mert jár neki, és különben is nehéz volt elérni, hogy neki ítéljék, ismervén Brian életvitelét.

Brian szerint a móka a pénzről szól és nem az emberi értékekről, de Mel ezt megvétózza, mert a pénz jótékonycélra megy. Lindsay megelégelve Brian huzakodását a tettek mezejére lép, és farkon ragadja gyermeke apját, így kényszeríti, hogy változtasson a felfogásán legalább a díj átvételéig. Amíg Brian fájdalmasan összerogy, Gus járni kezd. Miután a lányok kiujjongták magukat, Justin a kajáldában egy újságcikken háborodik fel. A cikk Briant nem hősnek, hanem pedofilnak állítja be. A cikk írója egy Howard Bellweather nevű publicista és író, aki azt hiszi magáról, hogy ő a pittgsburghi meleg társadalom lelkiismerete.

Az előzőekből kiindulva a Meleg és Leszbikus Központ - ami Briannek ítélte a hősiesség díjat - a fő lelkiismeretnek ítélte a meleg szószóló díjat, de Debbie szerint inkább a meleg seggfej díj járna neki. Brian úgy dönt, hogy beperli az írót, mert 31 évesnek írta őt és nem 30-nak, a többiek nem értik, hogy miért nem a cikk jelentősebb részét nehezményezi. Briannél ez a megnyilvánulás azt jelzi, hogy pont ennyire érdekli, hogy mit ír egy olyan, aki másoknál magasabbra értékeli saját magát erkölcsileg. Emm közben vidáman jelentkezik be egy újabb pucér takarítói állásra egy meleg párhoz.

Meglepően ez a pár pont olyan, mintha az Otthon melegéből léptek volna ki, és ennek megfelelően náluk nem kell Emmettnek ruha nélkül takarítani. Elérkezett a nagy képregénybörze ideje, Mikey reménnyel telve várja Briant az ajtóban. Szegény Mikeynak csalódnia kell, mert Brian nem jelenik meg, így egyedül kell részt vennie az eseményen. Brian éppen nagyon el van foglalva egy rendőrrel, aki rendkívüli módon élvezi Brian társaságát, hiszen szexelnek. A lányok is éppen ugyanazt csinálják, mint Brian, csak nekik nem sikerül végigvinni a dolgot, mert csöngetnek náluk.

A Meleg és Leszbikus Központ bizottságától jött két tag, és azt mondják, hogy baj van. Úgy áll a helyzet, hogy a Briant degradáló cikk miatt nem adhatnak díjat Briannek, különben a központ támogatói megvonják az adományokat és a központ bajba kerül. A lányok még csak most szembesülnek a cikkel, és Linds fel is háborodik rajta. A két tag arra kéri a lányokat, hogy próbálják meg elérni Briannél, hogy ne fogadja el a díjat. Mikey is fel van háborodva, mert Brian átverte és nem volt ott a megbeszélt programon. Természetesen a szokásos konferencia-beszélgetés keretében tárgyalja ezt ki Emmett-tel és Teddel.

Emmett éppen dolgozik az Otthon melege szerű párnál, mikor a pár otthon lévő tagja ki is kezd Emmett-tel. Kedvenc Emmettünk sodródik az árral, és készségesen eleget tesz főnöke kérésének. Justin már viszonylag jól van, és dolgozik a kajáldában, de a beteg keze még nem az igazi. Mikey is a kajáldában van, és szomorkodik ezerrel, ezt látva Debbie már nagyon nehezen bírja visszatartani a álláspontját ezügyben. A visszatartás megszűnt és fiára borítja a véleményzsákot. Később már Emm ostorozza magát, hogy az Otthon melege pár közé állt egy szopás erejéig, ám Mikey szerint senki nem csinálja azt, amit nem akar.

Ted szerint viszont igenis Emm a hibás, majd betér egy könyvesboltba, ahol az ő hőse, Howard Bellweather dedikál. Brian és Justin terápiás sétát tart, vagyis mivel szöszike még fél az utcán, Brianbe kapaszkodva próbál szocializálódni újra. Ők is dedikálós könyvesboltnál haladnak el, és Justin úgy dönt, hogy a közlekedés kiváltotta frusztrációját ideje levezetni valakin. Teddy közben már nagy nyelvcsapásokkal próbálja elkápráztatni a főlelkiismeretet, mikor Justin lendületesen egy könyvet dob a dedikáló lelkiismeret elé, hogy írja alá. Justin kiosztja a fickót, aki még mindig úgy gondolja, hogy joga van ilyeneket leírni.

Brian is úgy dönt, hogy hozzászól a témához és közli, hogy ő 30 éves, majd Justin is és Brian is elhagyjál a boltot. Időközben este lett, és Emmett az Otthon melege párnak főz, de most sincsenek otthon mindketten. Persze most a másik tag van ott, és ő is kikezd Emmett-tel. Ugyanúgy behálózza szegény Emmettet, mint a párja. Az ellenállás most is teljesen feleslegesnek bizonyul, és Emm a pár másik tagját is alaposan leszopja. Brian a lányoknál van, akik a kedvenc ételével, neves borral, kedvenc desszertjével és szivarral próbálják levenni a lábáról. Brian átlát a kedveskedésen és tudja, hogy valami turpisság van a dologban.

A lányok előjönnek a „Képzeld Brian, nem kell elfogadnod a díjat!” sztorival. Briant viszont nem ejtették a fejére, tudja, hogy a Bellweather cikk miatt van a hajcihő, és esze ágában sincs szívességet tenni a lányoknak. Most már csak azért is elfogadja a díjat. Debbie és Vic hol is érezhetné magát a legjobban, mint a Woody’s-ban. Mikor leülnek Ted és Mikey asztalához, megpróbálnak életet verni a fiatalokba, akik úgy mulatnak, mintha temetésen lennének. Majd Teddynek eszébe jut, hogy látott a neten egy orgia parti hirdetést, be lehetne oda nézni egy kicsit.

Be is néznek a fiúk, de kiderül, hogy ez egy „szexelj gumi nélkül” parti, és kiszúrják a meleg erkölcs szószólóját az orgia kellős közepén. Linds és Mel megint a díjjal és a központ bizottságával vacakol. Linds némi jogi hazugsággal eléri, hogy Brian mégis megkapja a díjat. Teddy, Emm és Mikey a Babylonban van. Ted a példaképére dühös, Emm saját magára, Mikey pedig Brianre, aki végszóra megjelenik. Mikey teljesen kikel magából, és miután elmondta a mondandóját, faképnél hagyja Briant. Azt hiszem, itt az első „örihari”. Másnap Emm elmegy a párhoz, akiknél dolgozott, hogy bevalljon mindent és felmondjon.

A párról kiderül, hogy mégsem olyanok, mint azt Emm gondolta, így az Otthon melege idill újra veszélybe kerül. Brian és szöszike is próbát tesz arra, hogy Justin végre egyedül is tudjon közlekedni az utcán. A próba sikeresnek bizonyul, de az is segített szöszinek, hogy az út végén Brian ölelő karjai várták. Ezek után Justin úgy dönt, hogy egyedül is haza tud menni, mert Briant már várják a díjátadón. Az egész csapat összegyűlt a központban, és majd elalszanak az első díjazott, Howard Bellweather köszönő beszédjén.

Majd miután a lelkiismeret végzett, bejelentik a hősiesség díját, és Brian nevét passzintják mellé, de a díjazott nincs sehol. Illetve Brian van valahol, csak nem a díjátadón. Lindsay azonnal látja is, hogy Brian üzenete, vagyis az, hogy nem volt ott a díjátadón, nagyon is ütős üzenet volt. Brian egy másik eseményen jelent meg, ami nem olyan fényűző, mint a díjátadó, de a legjobb barátjának mindennél fontosabb: ez a képregénybörze. Nahát, ki is békültek, senki nem hitte volna! Emm otthon van és nézi kedvenc sorozatát, illetve úgy dönt, hogy nem hisz benne tovább, és egyszerűen kikapcsolja a tv-t.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.08.15. 23:04:33

Jó rész.
Az a kis furgonos-rendőrös-gumibotos affér... annyira jellemző.
Justin gyógyulgat, Brian maximálisan törődik vele, Májki megbocsájt, Emmet saját kárán tanul, Ted rajong egy hamis ideálért.
Köszi Leeann!

Annieke 2008.08.16. 07:35:57

Mikey ismét marhára idegesítő volt, de komolyan.

Annieke 2008.08.16. 07:37:55

Ja és majd elfelejtettem az a cikk tényleg felháborító volt.

leeann 2008.08.16. 18:29:08

Nekem az a kedvenc jelentem ebben a részben, amikor Brian az út végén várja Justint, meg persze az utána lévő párbeszéd és a csók.

mándruc 2008.08.17. 15:18:03

Leeann,

köszi a HV-t, nekem is az a kedvenc jelenetem ebből a részből. Hihetetlen, hogy Gale Harold hogy tud nézni, teljesen hihető a játéka, (főleg a harmadik évedban olyan szerelmesen tud nézni Justinra), hogy ráolvadok a képernyőre tőle :)

mazogirl 2008.08.17. 19:00:27

Számomra Emmett naívsága hihetetlen néha, de pont ezért imádni való. Persze az is édes, ahogy Brian bánik Justinnal. Ez az egyik legjobb évad.

naomi95 2015.09.10. 20:41:09

szopjle nyílvánosan :D

naomi95 2018.05.18. 19:37:50

le magad szopni ? xdd

naomi95 2018.05.18. 19:39:02

egyedül is menni fog le tudod magad szopni?:D xdd mondta volna hát még nem probáltamxdd
süti beállítások módosítása