Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 3x07 - Életben maradni

2008. augusztus 14. 17:03 - sixx

Nu, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Májki fődhözvágta a csirkelábat, ami sonás körökben egyenlő a háromszor egymás után elhadart "mi van?" kérdéssel, gyere ki a hóra Visztlör, letépem a fejed és belehányok a tüdődbe (az ún. Jimmy-kombó). Ennek mindenki örül, hiszen első ránézésre látszik, hogy egyenlő erők küzdenek majd, igaz Májki karja hosszabb, de Visztlör valahogy sűrűbbnek tűnik, csibészből leverheti a tetkóst. Lecseró kérdésére, miszerint most meg mi a fasz bajod van neked, Hófehérke, Májki eltorzult arccal üvölti, hogy ez én nekem nem barátom, ez a Visztlör, vérét innám menten. Sára halálát okozta, pusztulnia kell. Hát jó, mondja Lecseró, de akkor itt halálig kell nyomni a cuccot. 15 perc múlva kezdünk, addig tessen imádkozni.

Szukre ákombákom betűkkel megcímez egy borítékot Keresztes Máriának és pénzt tesz bele, arrafelé biztos nem lopnak a postások, vagy csak nagyobb összegeket, nem szaros 200 dollárt. Szukre írása alapján (Linkkel egyetemben) vérre menő küzdelmet folytatna az első osztályos olvasókönyv utolsó fejezeivel. Küld egy képet is, hátha a csajnak gondja akad a név beazonosításával. Erre megjön Link meg Szófia és Szukre kap egy nagyobb összeget fáradozásaiért - kezdheti előről a címzés mizériát, nem irigylem. Ugrunk Mehónra, akit visznek a bíróságra, hogy vallomást tegyen az ügyész előtt, sok sikert hozzá. Alex megkérdezi, hogy mégis, mit kell elmondania, erre megmondják neki, hogy ne aggódjon, mondjon el mindent, és semmi baj nem lesz, hiába tesz magára nézve is terhelő vallomást, nem számít. Na persze.

Visztlör közben a sitt meleg populációjának kedvencévé avanzsált, kirúzsozott rabok drukkolnak neki, sokat sejtető mosollyal az arcukon. Májki beszólítja a cellába, és közli vele, hogy ez az egész verekedés csak afféle elterelő hadművelet, mire sor kerülne rá, ők már javában szökésben lesznek, mert az egyik őr elájul, a másiknak meg a szemébe süt a nap. Visztlör ettől még elnézést kér Sára miatt, de Májki nem kér belőle, kussoljál, mert tényleg megöllek. Az idő telik, hármat üt az óra, az őrök kezdenek elpilledni, Májki a sitt folyosóit járva tetoválógépre lel, amit el is lop, de Bellik megállítja, és sírva kérdezi, hogy igaz-e a Sára haláláról szóló hír, meghatódunk. Májki leszarja. Link és Szófia a tengerpartra felé úton, de csak Link megy le a partra, Szófia marad a kocsiban figyelemelterelni.

Szuzön hozza Eldzsét valahová, a gyerek próbál csevegni egy kicsit, de a gecinő átlát a szitán, nem foglak sajnálni, amikor lenyesem a fejed. Szukre a bokorból lesi a fejleményeket, nohát. A sitten Májki és Visztlör bekapcsolja a turbót, nekiesnek a cellájuk ablakán lévő rácsnak, amit a tetoválómasina segítségével vernek szét - közben az udvaron már mindenki üvölve várja, hogy mikor mennek agyonvágni egymást, így a hupákolás nem halatszik ki. Mehón útközben, és máris jönnek a komplikációk: nem bíróságra mennek, hanem egy szállodába, mert pár panamai tanú nem akar nyilatkozni, vagy mi. Alex kiakad. Sonába a hangulat a tetőfokán, Májki és Visztlör terve egyszerű, mint a faék: kiszakítják a rácsot, kötélen leereszkednek, az egyik őr kába, a másikat elvakítja a nap, így át lehet rohanni az udvaron a savval széjjelmart kerítéshez, onnan le az óceán partjára, és helló. Májki indulna elsőre, de csak nem telik az a rohadt idő elég gyorsan, Lecseró már elindul értük, hogy menjenek verekedni, ÉS a nap sem úgy süt, ahogy kell neki, legalábbis nem 15:12-kor, aztán mégis.

A menekülést most Szemi veszélyezteti, aki visszalép a cellába egy kis pénzért, hogy legyen mivel fogadni, emiatt el kell halasztani a tervet, de Májki végre elkezd leereszkedni az ablakból. Lecseró az udvaron ideges, mert nem jönnek a gladiátorok, Májki leér a földre, Visztlör útban lefelé, erre jön egy felhő, hogy eltakarja a napot, ez az ún, "szar van a levesben" állapot. Visszamásznak nagyon gyorsan, de a kötél kint marad az ablakban. Ebből nagy hiríg lesz. Lecseró Szemit küldi Májkiékért, akik a kötelet akarják leszedni a rácsról, de nehezen haladnak - ez most tényleg kibaszott izgalmas, minden cink nélkül mondom. Májkira rálel a börtön leggecibb embere, és leviszi az udvarra Visztlörrel együtt, ebből most nem lehet kikerülni élve, az tuti. Májki próbája kimagyarázni a dolgot: félreértés volt az egész, bocs, nem akarunk verekedni, nem lehetne ezt sztornózni valahogy? Nem, mondja Lecseró, ezt megszívtátok.

Jön a verekedés, amiből jól nem jöhet ki senki, mert egymásra van utalva a két csávó. Amolyan erőfelméréssel nyitunk, majd Visztlör egy jobbcsapottal indít, amire Májki egy közepesen erős horoggal válaszol. Ellesznek ezek egy ideig így. Link lent a parton, és Szukrétól kapja az infót ElDzsét illetően, Szófia meg Linket figyeli kezében pisztollyal. A verekedés bokszmeccsből egyszerű csajbalhévá silányult, nem történik semmi, amit mindenki szóvá is tesz, nem ezért ülünk itt, a kurvaéletbe. Az egyik rab hozzávág egy követ Visztlörhöz, aki ettől begőzöl, és elkezdi istenesen gyepálni a tetkóst, na végre, valami történik. Szófia lemegy a partra Linkhez, és a Nagy Tervről kérdezi, majd előveszi a pisztolyt, és emberkedik egy kicsit, nem hagyom, hogy Visztlört csak úgy odavesd ezeknek a geciembereknek, satöbbi. Nem lesz az egészből semmi, mert Szófiát meg lehet győzni az ilyen "a fiam halálos ítéletét írod alá" maszlaggal.

Szuzön ideges és telefonál egy emberének, mi van már? Semmi, mondja az, így a Nő, Aki Nagyon Gonosz, De Csak Azért Mert Korábban Sérelmek Érték elővesz egy konyhakést, hogy VÉGRE elintézze ElDzsét. A kisember rámutat, hogy így, Sára hiányban nagy marhaság lenne az ő fejét levágni, mert nincs több túsza, erre Szuzön közli, hogy ha ma nem lógnak meg Májkiék, akkor nem is kel neki túsz, megölnek mindenkit. Az elkábított őr hiányát végre észreveszi a másk, és a cella ablakából lelógó kötéllétrát is, mondom, hogy baj lesz ebből. Az udvaron a bunyó egy fokkal nagyobb sebességgel zajlik, de egyelőre X az állás. Lecseró megjegyzi, hogy ha nem viszik dűlőre a dolgot, akkor majd ő kinyírja mindkettőt. Az őrök megszólaltatják a riasztót, mert a kötéllétra egyételművé teszi számunkra, hogy valaki szökne. Ez pont azza esik egybe, hogy Visztlör egy nagy kővel éppen fejbevágná Májkit. A riasztó hangjára ezzel felhagy. Link is hallja a hangot, és elrohan, Szófiát a parton hagyva.

Jön a sereg a sittre, láttunk már ilyet, mindenkinek le kell térdepelni, csak Lecserónak nem. Mármint eddig, mert most őt is rapportra hívják, ajaj. Szuzön Linket hívja telefonon, mi van már a tesóddal? Mi lenne, itt vannak a kocsiban. Link, Link, te marha. Azt hazudja, hogy Visztlör a csomagtartóban kuksol, ebből hogy mászol ki bazmeg? Az udvaron közben a katonák kijelentik, hogy a cella, ahonnan meglógás lett volna, Lecseró bandájának egyik tagjáé, nohát. Ja, és az őr elkábítását ellenséges cselekménynek válik, büntetése halál. Szemi seggében benne a zabszem, mert a katonák nem viccelnek, hanem kinyírnak egy rabot, aki Lecseró másik samesze - de ezzel meg is elégednek, basszameg. Szemit nem kedveljük. A katonák feje szépen kitálal az egész sitt előtt Lecseró kis üzelmeiről, és lecseszi, hogy nem képes rendet tartani a szemétdombon, majd effektíve leváltja a Sitt Bikája pozícióból. Ahogy kilépnek a kapun, a rabok máris elkezdenek zúgolódni.

Mehón a szállodában, kikupálódva. Jön a havernője, aki menten arról kérdezi, hogy te tényleg kinyírtál valakit? Alex kissé paranid reakciója, hogy na persze, te itten adod a jó zsarut, oszt majd bemártsz, muhaha. A nő erre azal vág vissza, hogy látom, hogy anyagozol, mit ugrálsz? Jó a hangulat. Szuzön embere a rádión hallja, hogy Sonában minden rendben, egy rab sem lógott meg, és ezt el is mondja a főkönknek, Link megint szarban van, de ez senkinek nem újság. Szuzön máris indulna el, de Szukre ezt kilesi, és Linkkel telefonoz - a vonal azonban megszakad, már csak egy fekete macska hiányzik a balszerencse-sorozathoz. Link elkésik, Szuzön menekül, de Szukre eléhajt a kocsijával, így nem tudja elvinni ElDzsét. Káosz!

Link megérkezik a baleset színhelyére, ideges, mint az állat, és úgy veri pofán Szuzönt, hogy csak úgy csattan, aztán lelő egy random geciembert, és pisztolyt fog a gecinőre. Ez nem lesz elég, mert van még egy gazember a kocsiban, aki meg ElDzsét fenyegeti. Patthelyzet. Egy ideig üvöltenek, de aztán Link elereszti Szuzönt, hogy megmentse a fiát. A sitten Májki és Visztlör elmélkednek egy sort a történtekről, de megjön Szemi, hogy rendet tegyen a fejekben. Májki megy rapportra Lecseróhoz, aki viszont nem öli meg, hanem elsírja neki, hogy a baromsága miatt megrendült az iránta mutatott bizalom, és nincs már maradása Sonában neki sem. Közösen fognak szökni. Májki nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, mi sem. Mehón készül a tanúvallomásra, de nagyon szarul néz ki, ráadásul megin csúszik a dolog, amitől totál kikészül, mert húzna már innen a picsába. Erre megbilincselik.



Szuzön a sitten, Visztlörrel beszélget: bazmeg, lejöttem ide, erre ez a két tesó állandóan elkúrja a tervet, mihez kezdünk most? Nem úgy volt, hogy hét napon belül ki kell jutnod? Hoppácsak, Visztlör mélyebben benne van a Cég dolgaiban, mint sejtettük volna. Még négy nap, mondja Visztlör, annyi idő alatt menni fog. Májki viszont a kis beszélgetést kileste az ablakból. Innen folytatjuk jövő héten.

Címkék: a szökés
23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aztakurvamiafaszez 2008.08.14. 17:40:31

#1 komment:
Jó hogy volt,jó hogyvolt!sztem nagyon szuper volt a rész!

iBKV 2008.08.14. 18:21:20

Fasza sztori, sot remek :) A buborekok meg mindig hianyoznak...

iBKV 2008.08.14. 18:21:56

Ja es ezen beszartam :D > Májki fődhözvágta a csirkelábat, ami sonás körökben egyenlő a háromszor egymás után elhadart "mi van?" kérdéssel..

BruceWayne 2008.08.14. 20:08:08

és ebben a részben jött el végre az egyik legörömtelibb pillanat, vagyis hogy Link vert egye egészségeset a gecinőnek.... de szép is volt!

Johnny336 2008.08.15. 11:57:59

Bazzeg, befostam a röhögéstől. A szék alá zuhantam. Csóró Sucre-t mit bántod? A hülye yerek nem 10 milliárd sikkasztásáért ült sitten...mit vársz tőle? Nobel-díjas legyen? :D

sélli_ 2008.08.15. 12:02:43

Eddig ez volt a legizgisebb rész. Már maaaaaajndem megszöktek, de most komolyan: megette bárki is, hogy már a 7. részben kiszabadulnak? :)))

kla 2008.08.18. 02:02:35

Ez tényleg izgalmas rész volt, bár a végire kicsit leült. Kíváncsi vagyok, hogy Mahone-nal mi lesz. T-Baggel meg kezdhetnének már valamit, az utóbbi részekben alig volt szerepe.

kla 2008.08.18. 17:14:07

Akarom mondani, végÉre.

Vince Larkin 2008.08.21. 12:46:16

sixx, nem sürgetlek, csak érdeklődöm, mikor lesz a hétfői rész hogyvótja? Engem odavert a vége...

sixx · http://comment.blog.hu 2008.08.21. 12:48:31

dógozunk rajta, vagy ma este, vagy hónap reggel kész, és kimegy.

Johnny336 2008.08.22. 11:14:24

Ejnye, hogy telik az idő, mindjárt péntek délután van. Tudom, kapjam be, olvassak mást. De én ezt szeretném! :D

sélli_ 2008.08.22. 17:30:15

Nézzél Olimpiát! Szökni bármikor lehet! :) Hejj micsuda kis nap volt a mai. És a lényeg holnap holnapután jön. HAJRÁ! :)

Jaguar 2008.08.23. 00:22:19

Ki nem szarja le az olimpiát?
Szökés hogyvoltot akarok!!
Bazze mingyá' itt az új rész!
Ebben az évadban csak 1,5n részt láttam - a HV jobb.
Olimpia hogyvolt nem lesz?

sélli_ 2008.08.23. 08:20:25

Én nem szarom le :)
Írjak Olimpia hogyvótot? Attól jobb lesz kicsit? :)

BruceWayne 2008.08.23. 17:02:36

mennyi sz*r lett itt ezen a hogyvolton, az ember idejönne olvasni egy jó szökés meg 24 hogyvoltot (úgy hogy már hónapokkal ezelőtt látta az egész szériát, de így is szereti ezeket az írásokat), erre tekerheti át a sok hulladékot minden nap hogy van e már végre valami jó hogyvolt....komolyan lassan már jóban-rosszban meg b-közt HV is lesz???

Jaguar 2008.08.24. 12:10:40

Ez bazz!
MÉG MINDIG NINCS PB hogyvót!!!

A Barátok közt-ről meg annyit, hogy az önmaga paródiája, bár abból is lehetne HV:))

Jaguar 2008.08.24. 19:24:11

Hogy az a b***s k****a ú*****n a r*****s v*****s f*****t v*****e a k*****t s*****a b*****k m****g!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOGYVÓTOT MOOOOOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2008.08.24. 22:00:59

mennyi sz*r van itt ezen a hogyvolton, az ember idejönne olvasni néhány jó kis hogyvoltot (úgy hogy már hónapokkal ezelőtt látta az egész szériát, de így is szereti ezeket az írásokat, vagy esetleg szeretne új sorozatokat megismerni a hogyvolton keresztül), erre nézheti egész nap a sok hulladékot amit a hozzátok hasonlók (te meg a türelmetlen jaguár kölök, akinek nyugtatóra lenne szüksége) kiadnak magukból....komolyan lassan már origo színvonalra zuhanunk?

bocsánat, de azért legyünk már kultúráltabbak, és ne viselkedjünk 14 évesek módjára.

Pancs 2008.08.25. 00:48:28

szerintem ha Bruti vagy sixx írná a BK HV-t, kibaszott jó lenne.:D Amúgy én se értem. Szerintem van olyan hogyvolt is amit senki nem olvas, de inkább örülök, hogy vannak emberek, akik olyan jófejek, hogy az én kedvenceimet megcsnálják. Szal örök hálám nektek!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.25. 10:34:55

Ezerszer el lett mondva gyerekek, hogy a HV írók saját kis idejükből, ön szorgalomból, és teljesen ingyen firkálnak ide. Akkor legalább tiszteljük meg őket annyival, hogy nem baszogatjuk őket azért, mert ti éppen nem nézitek azt a sorit amiről írnak. Valaki biztos örül neki.
Azért nő ilyen szépen az oldal látogatottsága, mert nő a hogyvoltak száma is. Tolerancia! OK?

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2008.08.25. 10:51:06

Akinek meg nem tetszik, hogy sokat kell görgetnie, használjon feedolvasót. Vagy esetleg ott vannak a tag-ek is, azokat se véletlenül találták ki...

Még egyszer elnézést a tegnapi kirohanásomért, de rég baszták így fel az agyam... Két Lost rész kellett, hogy lenyugodjak.

Jaguar 2008.08.25. 16:55:27

Vazze Bruzsy!
Lincoln típusú igénybejelentés volt. Nem baszogatás. Vágod?

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2008.08.26. 01:38:59

Akkor bocsánat, kicsit félreérthető így magyarul az ezerarcú Börróvz mestertől idézni. Mea culpa. :-)
süti beállítások módosítása