Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x11 – Kyle Ainge

2008. augusztus 12. 13:17 - Madmoazell

Szegény Gina, jól meghótta magát egy hete. Christian kicsit ideges, megértjük mi, hiszen ő tette, de hát akkoris. A napibeteget se tudja nagyon követni, pedig kéne, mert szokás szerint kicsit problémás a szentem. Autóbalesete volt a nászútja kellő közepén, 10 napra betemette őket a hó a kocsival együtt, a műszerfal pedig kisebb árkot vágott a karjába. Na jó, ez nem teljesen igaz, a feleség hamar bevallja, hogy valójában ő ette meg a hiányzó darabot férjurából. Merthogy majdnem meghalt a nagy küzdelemben. A nő kicsit ki van borulva, hány is egy sort, mondjuk érthető, ez egy elég kemény szitu.

Doktoraink gyorsan bele is vágnak a műtétbe, a téma közben pedig természetesen Gina öngyilkossága. Seannak furcsa, hogy úgy tűnt, a nő jól van, de hát ez általában úgy tűnik, mondja Liz, de Wilber jól van, ez a lényeg. Christian fikázik egy sort, mintha kicsit zavart lenne, így az operációt ott is hagyja, és elmegy Wilberért az oviba. Az óvónéni azzal fogadja, hogy a sráccal egy kis incidens történt, megharapott egy másik fiút, ezért ki kell rúgni. A pedagógus kiakad, hogy még nem is tudja, hogy meghalt az anyja, nekiáll Christiant is megnevelni, de sokat nem ér el nála.

Colleen betámadja Seant az irodában, hogy csámpák a lábujjai, meg kéne őket műteni. Hát, van benne valami, azok az ujjak tényleg csámpik, Colleen pedig vett már egy szép cipellőt is, hogy mindenféle díjátadót megtisztelhessen meg benne, így Sean nem tud mást tenni. Wilber eközben rendesen gyakja a dinoszauroszait, Christian pedig megpróbálja elmagyarázni a tényállást, de nem nagyon megy neki a dolog. Ott kezdődik az egész, hogy nekiáll kiönteni a szívét, miszerint papa kanos volt, mama meg kummantani akart, ő meg csak úgy hirtelen ötlettől vezérelve leborította az erkélyről. Hamar kiderül persze, hogy Christian csak elképzelte ezt az egészet, és végül annyit mond a fiának, hogy mami nem jön vissza sok ideig. Közben pityereg. Ééééédes.

Colleen a műtéte előtt nekiáll mókázni Lizékkel, de ők se csípik a bagólesőjét, ami mondjuk érthető, tekintettel arra, hogy elég nagy van a hölgyeménynek. Miközben Sean operál, a műtőbe beront néhány Smith ügynök-hasonmás, akik a Kreatív Művészek Ügynökségétől jöttek idáig, csak hogy elcsábítsák magukhoz. Colleenról mondjuk még sose hallottak, és nagyon akarják a bizniszt, ja meg a kreativitás mellett felettébb karitatívak is. Míg ők „tárgyalnak”, Christian Gina temetését készíti elő, azaz egészen pontosan belátogat a hullaházba. Gina elég tré állapotban leledz, ilyen csúnyát még sose láttam a Kés/alatt öt évada alatt. A nő, aki ügyködik rajta, nem is tudja, hogyan hozza helyre, Christian próbálna tanácsot adni, de nem megy, zárt koporsó lesz ebből.

Alig áll neki lelkizni, hívják a rendelőből, hogy Kyle-nak, a lyukas karúnak gondjai vannak. A fiúk stabilizálján, Sean pedig meglátogatja Colleent. A lábacskái rendben vannak, hálája jeléül pedig készített egy Sean-macit a dokinak, ami még azt is mondja, hogy „Mondja el, mit nem szeret magán!”. Morbid egy icipicit. Pláne, hogy ő varrta még a ruháit is. Sean arca mindent elárul arról, amit gondol, próbálna rátérni a gondokra, de megérkezik az egyik Smith ügynök, Bob, és Colleen is hamar rájön, itt valami készül a háta mögött. Merthogy Bob rögtön el is röptetné Seant segíteni a Katrina hurrikán áldozatainak, az asszonyság viszont ezt nem fogadja túl nyugodtan, mondhatni leüvölti McNamara fejét, meg még a maciját is utánavágja.

Gina temetésén meglepően sokan vannak, ezt se Christian, se Liz nem érti. A szög nagyon gyorsan kibújik, ugyanis a megjelentek 97%-a az anonim szexmániások közül került ki. A népek szép sorban elmesélik kedvenc szexélményüket az elhunyttal, még nő is van köztük, bizony. A legmeghatóbb az a férfi, aki megfertőzte Ginát az aids-el, kiderül, hogy Gina anyagilag is támogatta (oda ment hát Christian pénzének egy része). A temetés után Christian meglátogatja Wilbert az oviban, és kiderül, hogy megint megharapta az egyik gyerkőcöt. Dr. Troy igazi hős apa, megfekteti az óvónénit, csak hogy megoldja a problémát, és ez működőképes is, egészen addig, amíg a csaj meg nem harapja őt. Christiannek gyorsan le is esik, hogy ő harapdossa az ovisokat, kitalálja hát, hogy kideríti, ki a kis vámpír.

Kyle egyre rosszabbul van, asszonyka pedig kint aszalódik. A pasit át kell vinni egy normális kórházba, de mielőtt megjönnek a mentősök, kiderül, hogy a feleség, Lanie is levágott magából egy darabot, hogy megetesse hites párját. Tiszta hülyék ezek. Most viszont ciki van, a husi ugyanis nem volt túl steril, így a nő átadott egy rakás bacit. Colleen ezalatt vendéget fogad az otthonában, méghozzá Bobot, az ügynökcsávót. Nagyon nyájas vele, meg akarja etetni, itatni, és persze megbeszélni, hogy mi is legyen Seannal. A lakása amúgy televan macikkal, ami már-már ijesztő, pláne, hogy Colleen készített Bobnak egy vámpírra hajazó ügynökmacit. A pasinak kicsit gyanús lesz az ügy, meg persze nekünk is, de ez lehet, hogy csak véletlen.

Na jó, nem teljesen, ugyanis mikor Colleen elkezdi sorolni, kiket képvisel (többek között Nicole Kidmant is), kiderül, hogy ciki van, merthogy Nicole Bobék ügynökségénél van. Ezzel a kijelentéssel az úriember el is indul a kijárat fele, de Colleen fejbevágja rendesen, se kép, se hang. Kicsivel később nekiáll ébresztgetni, de már igazából sejtjük, itt valami nem lesz rendben, Bob szája le, illetőleg az összes tagja hozzá van ragasztva a székhez, a nő pedig örök halhatatlanságról zagyvál. Kis hiszti után Colleen elszalad egy hatalmas doboznyi macibelsőért (azaz egy ládányi kis fehér gyöngyöt hoz át), majd nekiáll tömni az ügynököt. Szó szerint. Merthogy az nem veheti el tőle Seant. Hát, most már nem is fogja, ugyanis szerencsétlen meghal. Basszuskulcs.

Christian látogatást tesz az oviban egy rendőrrel, hogy az bekísérje az óvónénit, merthogy kiderült, a nő harapdosta a gyerkőcöket. Dr, Troy arcán a megszokott sanda vigyorral jelenti be a tényt, a csaj viszont nagyon ravasz, koronát tetetett a fogaira, csak hogy ne bukjon le. Háháhá. Míg ők szenvednek, Sean megműti Kyle feleségét is, családban ez így szokás. Lanie karja rosszabbul járt, mint Kyle, úgy néz ki, ezentúl nem fogja tudni tökéletesen mozgatni a karjait. Kicsivel később Colleen betámadja pártfogoltját az irodában, mert az ujjai nem úgy gyógyul, ahogy kéne. Kedvesen vigyorognak egymásra, majd a nő bocsánatot kér legutóbbi viselkedéséért, és bejelenti, hogy szívesen útjára engedi Seant.

Sean viszont nem megy, ugyanis kapott Bobtól egy üzenetet, hogy elmegy Darfurba iskolát építeni (valszeg ez már Colleen műve lehet), és mivel ez így elég nehéz lesz kapcsolattartás szempontjából, az üzlet bukik. McNamarának eléggé sántit a dolog, de hát nem lehet mit tenni. Colleen benyal neki egy kicsit, a dolog pedig működik, Sean igent mond a további közös munkára. Ezalatt Christian meglepi Wilbert egy kutyussal, csak hogy legyen a gyerkőcnek mivel mókáznia, ha a mami hiányzik. Wilber nem érti, még mindig azt akarja tudni, hogy a mami mikor jön vissza, és el is kámpicsorodik rendesen, mikor kiderül, hogy ő már sohase.

Címkék: kés/alatt
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiWiSaGe 2008.08.12. 13:46:03

mondja már el v.ki az én tudatlan fejemnek hogy hogy is került wilbert Christianhoz (úgyanis én lemaradtam a 4. évadról)

Johnny336 2008.08.12. 14:01:38

Asszem a vérszerinti apa (50-es néger csóka) meghal, a pali feleségének pedig nem kell, mert csak azért akarta elvenni Ginától, hogy bosszút álljon, amiért a férjével dugott a nő. Egyedül már soknak érzi a pár éves gyerek nevelését, és lepasszolja nekik. Asszem ilyesmi volt.

evicska 2008.08.12. 16:21:53

Szerintem Coleen Rose a Coleen Rose ügynökségtől kicsivel marad csak le Kathy Bates Annie Wilkes-étől a Misery-ből!!! És az idegbeteg óvónő, meg a feleség, aki kissé becsavarodik a történtektől (bár, mutassanak olyat, aki nem végezné hasonlóan)...
Szóval, ez egy remek sorozat, állandóan meglepi a nézőket, de nem viszi túlzásba, éppen csak amennyire kell egy sikeres, de színvonalon felüli sorozathoz!!!

KiWiSaGe 2008.08.12. 18:39:14

Köszi nem tudom h maradt ki az az évad, de ez már 1 ideje szurja a szemem h nem tom

vintage 2008.08.12. 21:25:46

szerintem wilbert apja és annak felesége is meghalt egy autóbalesetben és a fiuk hozta el a kigyereket christiannek

Ms Groutesque 2008.08.13. 11:43:49

én azt hittem,h. sót önt annak az ügynök pasinak a szájába xD és a szemével mit csinált? csak ráfirkálta azt a fekete akármit v. mi?
egyébként a Coleen Rose-Annie Wilkes párhuzam érdekes :D de Colee elegánsabb, és annyira talán nem brutális....bár ezután fene tudja.

candyperfumegirl 2008.08.13. 22:01:43

Szerintem az Annie Wilkes hasonlat tökéletes. Eszméletlen ez a storyline, mindig képes meglepni ez a sorozat... :O
Az meg, hogy ő volt Debbie is, egyenesen elképesztő, Sharon Gless zseniális színésznő. Nem hiszek a díjakban, de nagyon megérdemelné az Emmyt, neki drukkolok.

Morgan le Fay 2008.08.13. 22:40:56

Wilbur, és nem "Wilber".
Bocsi.

Madmoazell 2008.08.14. 14:55:01

Eddig én is úgy hittem, hogy Wilbur, az imdb szerint Wilber. Lehet nekiállni szavazni, kinek melyik jön be jobban... (nekem is az u-s verzió, de az imdb-ben még bízok kicsit)

Ms Groutesque 2008.08.15. 14:32:47

én is úgy tudtam,h. Wilbur.
amúgy milyen Debbie volt Sharon Gless? nem emlékszem Debbie-re O_o

candyperfumegirl 2008.08.15. 19:23:56

Sharon Gless = Debbie, a Fiúk a klubból legjobb női karaktere, szenzációs volt már ott is, de totál már karakter.

Ms Groutesque 2008.08.16. 11:57:13

jaj, tényleg, tudom! hát tényleg totál máshogy néz ki :O
süti beállítások módosítása