Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x07 19:00-20:00

2008. augusztus 11. 10:00 - Bruti

19 óra. Nagy-nagy riadalom van a szívünkben, mert Kimba újra veszélybe került. Személy szerint én ezt elég nehezen tudtam feldolgozni, azt hiszem, mikor először láttam ezt a részt, itt mentem el nyugtatót, és metaxát vásárolni, hátha segít. Segített! Mondjuk Jack van a legnagyobb szarban, de ugye érte annyira nem aggódunk, mert már az inkubátorban is tudott magára vigyázni.

Szóval nézzük Kimbát. Gyík már meg is kötözte, és arra kíváncsi, hogy meddig fog itt szöszmötölni a Szőke, szóval mennyi ideje is lehet még hátra a lebukásig. Közben Fürtös le akar lépni a kórházba, így Gyíkot teszi meg helyettesnek, és hívatja magához. Gyíkorca bezárja Kimbát, mint a malacot, felülírja a belépési kódot és siet a dolgára. A másik szimpatikus arcú (Ryan) éppen eligazítást tart, miszerint vírusveszély elmúlt, tessék keresni Salazart nagy erőkkel. Ugrás. Ramon akár már mulathatna is a gépen, de nem bír magával. Felkelti az ájult Jackket és közli vele, hogy már ne tervezzen nagyokat, mert hamarosan mennie kell a nagy fehér fény felé. Persze nem volt ilyen költői, de nézzük el neki, mert az anyja se szerette kiskorában. Snitt. Chase nyomozgat, mikor hívja Mongúz, hogy húzza vissza a belét az irodába. Rájöttek, hogy Jack heroint használt és erről szerintük Chase-nek is tudnia kellett. Persze nem sok kedve a CTU-ban üldögélni, de Mongúz leordítja a fejét. CTU. Sylar Kimbát keresi, már menne is érte a szerverterembe, de Gyík kicselezi. Egy letudva, de ekkor jön Fürtös. Ő is basztatja hülye feladatokkal, szóval szorul a hurok. Sylar se nyugszik, csak hívja Kimbát, majd inkább megnézi. Mivel nem tud belépni, csörög Fürtösnek, aki felülírja a kódot, Gyík meg a lebukás biztos tudatában, óvatosan elsomfordál. Sylar bejut, meglátja a kötözött sonkát, és riadót fúj. Gyíkorca rohangál fejvesztve, és bár voltak jó megmozdulásai, de mégse egy Jack Bauer, így Fürtös megérkezésével megadja magát. Tikk...takk... Tikk...takk...

Macipofa és Kismaci Jacken morfondíroznak, de nem sokra jutnak, így ugrunk is a CTU-ba, ahol Gyík már elő van készítve a kihallgatásra. Mongúznak van egy pár jó szava hozzá, de a kínzóember már böhöm nagy tűket vesz elő. Ez fájni fog öreg! Ugrunk. Salazar a csajokkal mulatna, de az istennek se tud koncentrálni erre a szép feladatra, amíg Jack lélegzik. Az emberei csak nagy nehézségek árán tudják elérni, hogy ne nyírja ki főhősünket. Közben Jack is akcióban. Fűzi az őrét, hogy beszélnie kell Ramonnal, de mikor az nem áll szóba vele, odacsalja és eltöri a nyakát. Olyan Baueresen. Szép munka! Ezt várja tőled a szakvezetés! Tikk...takk... Tikk...takk...

Az elnököt fűzi az öccse, hogy ejtse a csaját, mert ez több gondot okoz, mint amit elbírna a tekintélye. Közben Anne-t is hívja a volt férje, hogy mindent megbánt, és jóvá akarja tenni a dolgokat. Ha személyesen elmegy hozzá, átadja a papírokat, amit tisztázzák a nőt. Snitt. Chase kurvára nem rohant a CTU-ba, egy fickót keres fel, aki nagyon úgy néz ki, hogy Hector könyvelője. Kicsit helyrerakja a fickót, mire az megmutatja Hector tranzakcióit.

Újra a gépen vagyunk, Ramon eddig bírt magával, beront Jackhez, hogy hazavágja, de kis meglepetés éri. Jack túszul ejti. Na ebből még lehet valami. Persze Hector se tétlenkedik, egy komplett hadsereggel fogja várni a gépet.

CTU. Gyíkot igencsak döngetik valami kellemetlen hatású szerrel, amit a nyakába szurkálnak. Nyögdécsel is a nyomorultja, ahogy tőle telik, majd megcsörren a telefonja. Hector keresi. Mongúz azonnal ugrasztja a fél CTU-t, hogy mérjék be a hívást. Gyík szűkszavúan beszélget vele, majd leteszik. Persze nem sikerült bemérni. Tikk...takk... Tikk...takk...

Fürtös megérkezik Tónihoz, aki láthatóan jobban van. Elmondja, hogy miből maradt ki eddig, mint pl. Jack és Ramon szökése, vagy Gyík árulása. Na erre felkapja a fejét, és azonnal menni akar. Persze egy nyaki érműtét nem olyan vészes, szóval akár már hegyet is mászhatna. Szerinte...

Chase még mindig a könyvelőnél van, és úgy néz ki, hogy találtak valamit. Egy mexikói kisvárosba utalt pénzt Hector. Szóval ott tanyázik a mocsok! Chase meg kölcsönkéri a könyvelő magángépét, mert ugye van olyan neki!

CTU. Kimba a budiban szedi össze magát, mikor jön Chloe és jópofizik vele, majd csörög Chase, aki még mit sem tud Gyíkról, szóval Kimba mesél neki. A srác azt találta ki, hogy ne szóljon senkinek, majd ő egyedül érte megy Jackért. Ezt mi udvariasan megmosolyogjuk! Közben Jack a gépen próbálna gondolkodni, de Ramon állandóan pofázik, és ami a legrosszabb, hogy nem is hülyeséget. Tikk...takk... Tikk...takk...

A gép landol Mexikóban, és egy halom geciember várja őket Hectorral az élen. CTU. Tóni nagy belépője következik. Alulkoordinált zombimozgással megérkezik Gyíkhoz, és mindenkit elhajt a picsába, még Mongúzt is. Vissza Mexikóba. Kinyílik a gép ajtaja, a személyzet ki, majd megjelenik Jack és Ramon. Hector leinti az embereit, és rövid ordibálás után Jack elengedi Ramont. A két tesó köszöntik egymást, majd Hector odamegy Jackhez és őt is átöleli. Most akkor mi is van? Majd később elmagyarázzák. Jó, megvárjuk.

Az utolsó képkockákban Bauer megnyom egy gombot az óráján, amit egyből jelez Gyík mobilja. Tóni gyorsan lefordítja Mongúznak a szitut. Ő és Gael, Jacket újra beépítették a Salazar családba. Na baszod, ez a fordulat! Tikk...takk... Tikk...takk...

 

Címkék: 24
19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greg36 2008.08.11. 10:49:04

Köszi a hogyvoltot, megint szuper lett.
Emlékszem, csodálkoztam is, hogy Jack miért nem lövi le a repülőgép teljes személyzetét, vagy döfte át a torukukat egy-egy fogpiszkálóval :)
De a végére legalább kiderült.
Nah, ma az utolsó két óra egymás után :)

Dorkapa 2008.08.11. 12:00:52

Ez az újra beépültem szitu akkorát ütött, hogy majd kiestem az ágyból. Anno...
Persze volt ára: icipici börtönlázadás, pár hulla, meg ilyenek, de a szent célért mindent.
Sajt meg ügyesen kiszedte az infót a könyvelőből, még jó hogy van nekije kicsike magángépecskéje és nem a piroshetessel kell mexikóba utazni! :) Persze kissé naív gondolat, hogy megállítom Jacket meg az egész drogkartellet egyedül. Mert ha még Csáknorris lenne, vagy Dzsekbauer, nade egyikse! :o

2008.08.11. 12:06:30

A 24. hogyvoltjait olvasom legszívesebben!! Ez is nagyon jó volt!!
Tényleg nagyon izgalmas a 3. évad, nagyon várom a mai befejezést. Jó lenne tudni, leadja-e az m1 a többi évadot is hamarosan? Persze így, hétközben, nem heti 1 alkalommal. Úgy nagyon gáz.
Na jó, álmodozni lehet, nem?

Hattory Hanzo 2008.08.11. 16:14:53

16 résszel lemaradva? Hát...

Gabba 2008.08.11. 16:35:21

Én is csak néztem, most akkor miva?
Gael négse geci, Jack meg újra beépül?

Hattory Hanzo: beszarás, hogy minden nap kommentere közt van egy ilyen okos.
Bruti heti egy hogyvoltot vállalt, mint azt már többször megtárgyaltuk.
Aki napi szinten tud írni hogyvótokat, annak hajrá, van még pár sorozat.

BruceWayne 2008.08.11. 16:59:36

Dogla: a cool már leadta a 4.-et

Scientist · http://deadindian.extra.hu 2008.08.11. 17:57:03

Én Gyíkot nem tettem volna meg helyettesnek a helyében.

sélli_ 2008.08.11. 18:22:43

Hát ez felüdülés volt az Olimpiai zombi programom közben. SZVSZ a harmadik évad a legjobb... és még mennyi minden van hátra :)
Kimbás képek ütnek!!! :))
Lassan megyek aludni, holnap f4-kor csörög az óra!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.11. 21:43:57

sélli! te bele vagy betegedve ebbe az olimpiába. :P

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.08.12. 00:31:54

Hattory Hanzo!

Örülj, hogy van 24-Hogyvolt baszod!

sélli_ 2008.08.12. 13:20:24

Hááááát, kicsinykét igen, de 4 évente egyszer belefér ...olyanokat lát az ember, mint soha! :)) Másfél hét nettó szabi! :))

2008.08.12. 14:05:29

Kedves Bruti!
Nagyon jók a 24. hogyvótjaid! Ha végeztél a 3. évaddal, és a királyi még nem adja a következőt, esetleg nem írnád meg így utólag az 1. évadot? Tudom, már mindenki látta, meg régen volt, meg minden, de annyira jól írsz róla, és tényleg jó évad volt - meg hát így lenne kerek. Vagy? Dogla

Gabba 2008.08.12. 15:06:57

Dogla jól beszél, várjuk az 1. évadot!

T. Norbert 2008.08.12. 16:33:49

Igen. Ha lenne 24 1.evad blog, az csak tole volna jo.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.12. 22:02:25

Köszi gyerekek, a belém vetett bizalmat, de ha bejön amit csinálni akarok, akkor még a negyedik évadot se tudom 100%-ra ígérni, nem hogy az elsőt. Kicsit túlvállaltam magam.

Llew 2008.08.13. 10:04:34

Ha stand-uposként fele ennyit röhögünk majd rajtad akor szerintem már megéri. De azért nem lenne jó ha itthagynád a hogyvoltokat.

Toszkána Grófja 2008.08.14. 11:05:38

Akkor Gyíkorca jó arc? Hát nem tudom, annyira hihetetlen :)

Kenda 2008.08.14. 20:58:01

Majdnem lemaradtam DzsekkBauer 3. szar napjának utolsó órájáról! Még jó, hogy a tesóm utánamszólt, h szerinte megy a 24. rész...

Na de vissza ide, Bruti thx megint! Remélem összejön a stand-up, de picit reménykedem abban is, h folytatni tudod ezt is!

asztalfióknak suttogó 2008.08.15. 20:06:12

Ejhe, ez mármegint dejóvót, köszönöm:))) Kicsit röhögtem...
Amúgy tökjó, két hete kinn dekkolok némethonban, ahova azért nem ér el a királytévé és baromira elvesztettem a fonalat, TI MEG MÁR TUDJÁTOK!!! Bár nembaj, a végén még szinkronba kerülök Brutival, mire hazaérek:)
De nekem itten nehogy spoilerezzetek, mert rátok küldöm Dzsekket;)
süti beállítások módosítása