Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oz 1x05 - Tisztán élni

2008. augusztus 10. 18:00 - the black ball

Árvizek. A megáradt folyó megállíthatatlan, mindent magával sodor, farmokat, városokat, bármit, ami az útjába kerül. Mindenki próbálja megfékezni, de senkinek sem sikerül. Mindenki meghal. És a folyó le se szarja, csak növekedik, évről évre. És aki arra él? Volt olyan, akinek négyszer mosta el a házát a folyó. Miért nem költözik el? Miért nem megy magasabb helyre? Talán ott is olyan, mint itt, Ozban: nincs magasabb hely.” Szép hosszú bevezető, ami alatt Kenny-t látjuk drogot csempészni. Rohadt egyszerűen: asszony, gyerek, látogatás, pelenka, drogot ki, száj, drogot be, emésztőrendszer, smasszer szart se talál, wc, drog ki, mindenki boldog. McManus siránkozik, hogy az őrök nem uralják a helyzetet: Tóbiás valagán a tetkó, Miguel emós vágásai, stb. Na meg ott a drog. Healy szerint Schibetta a gond, őt kell kiiktatni. McManus szerint más is szóba jöhet: Said. Ő segíthet lebuktatni a kereskedelmet. De szerinte inkább a függőség kezelésére kell helyezni a hangsúlyt. Remek. Akkor menjünk egyenesen a digóhoz. McManus szerint a maffia már nem ér sokat, tegyen vallomást, és alkut köthet. Nino bácsi viszont kulturáltan elküldi a picsába.

De senki sem baszakodhat McManusszal! Elszállíttatja Em City-ből az összes lasagne-képűt, így Schibetta egyedül marad. Úgyhogy nincs más hátra, szövetségre lép a fekákkal. Cicik. Így hívják idebent a drogokat. Nekik köszönhető a börtönben az erőszak 60%-a. Mindezt Augusztus tudatja velünk. Megismerünk egy újabb rabot, Ronald Poklewaldtot. Nyugi, nem kell nagyon fejbe vésni a hülye nevét. Miért? Mert tartozik Adebisinek. Kicsit megszorongatja a tökeit, ha nem fizet a drogért. Aztán elmegyünk haverkodni Ninohoz. Markstrom addig keménykedik, amíg a digó elárulja, hogy érkezik be a drog. Egyszerű, postán. Zokniba, cipőbe rejtve, nem bonyolult. Adebisi nem akar digókkal közösködni, de Markstrom szerint Schibetta meggyengült, hamarosan átvehetik tőle a teljes üzletet. De azért még előtte a mi kis Poklewaldt barátunk jól megkeveri a szart, és beköpi a fekákat Glynn-nél. De még rá kell jönnie, hogy kerül be a drog. Irány O’Reily!

Az ír Tóbiással szív megint. Mivel O’Reily Nino seggnyalója akar lenni, ad pár tippet. A következő szállítmányt különös módon lekapcsolják. Nino szerint valaki köp a fekák közül. Markstrom elintézi. De Schibetta Adebisivel folytat egy magánbeszélgetést is, nem tudni miről. Augusztus szerint mindenkinek vannak titkai. Mondjuk magunkat valakinek, de valójában valaki mások vagyunk. Csak azok a dolgok számítanak, amiket titkolunk. És ezek a titkok néha kinyírhatnak minket. Markstrom barátunkkal legközelebb a tornateremben találkozunk, szépen lóg lefelé a felakasztott teste a plafonról. McManus részvétet nyilvánít, mivel ő volt Glynn unokatesója. Lókolbászt, kedves Tim, lókolbászt. Markstrom beépített zsaru volt.

Adebisi az új góré. Nino persze hazudott, a drog nem postán jön, ez csak teszt volt. Amíg nincs meg a gyilkos, addig Glynn lezárja a börtönt. Ezért Nino szerint Adebisinek be kell mártania valakit a bandájából. Aztán létrejön az igazi ciciszövetség. Miguel megkapja doboztársnak Groves-t, aki nagy gyűjtője az LSD-s bélyegeknek, szóval hamar összehaverkodnak. Augusztus szerint nem csak a drogtól lehet függeni. Sok mindennek lehetsz rabja: a sportnak, a kajának, az alkoholnak, a szerencsejátéknak vagy akár a szerelemnek. És mindig szükséged lesz egy utolsó adagra. McManus és Wittlesey játsszák a miniházaspárt, nem komáljuk Timmy fiú pinavadász akcióit. Na, új rab érkezik, Scott Ross. Drogdílerkedésért életfogytot kapott a hülye. Ráadásul Diane exének a haverja.

És persze ez is egy cocksucker, hiszen Vern bácsi kebelbarátja. Scott egy kis mellékest ajánl Wittlesey-nek, de a mi Diane-ünk mintaanyuka. Kivéve, amíg Glynn be nem jelenti, hogy tilos lesz duplaműszakot vállalni. Neki meg ugye kell a pénz, ott a gyerek, meg a nagyi. Ráadásul McManus bá kígyójáról is le kell mondania, mert csesztetik a kapcsolatuk miatt. Nahát... Akkor marad Scott Ross. Diane becsempész neki cigit, ő meg eladja. Said ugye múltkor annyira felnyomta a vérnyomását idegességében, hogy elhasalt a sárga köves úton. A doki hipertóniát állapít meg, ami a muszlimunk szerint a rasszizmus miatt van. Felírnak neki gyógyszert, de Said is faszagyerek, a kockázatok és mellékhatások tekintetében inkább képes belemasírozni egy agyvérzésbe. Na de majd McManus! Személyesen nyomja le a torkán a bogyókat. Na ki a király? Said tudja, hogy mire megy ki a játék, de fingja sincs, hogy kerül be a drog. Viszont McManus körülnézhetne a saját háza táján is.

Például ott van Healy, aki pont most ad át egy szép tetemes adagot O’Reily-nak eladásra. Nino azt akarja az írtől, hogy dobja fel Healy-t, mert beleront az üzletébe, cserébe megvédi a következményektől. Gyerünk Ryan, most mélyre elérhet a nyelved! Elmegy Poklewaldthoz, hogy dobja fel őt Glynn-nél. Amikor legközelebb átveszi a drogot Healy-től, a lecsaphatnak rájuk. Így lészen, O’Reily expressz sebességgel kerül a lyukba, Healy meg jobb ha elkezd a Sing Sing környékén lófrálni. Aztán O’Reily besározza az őröknél Poklewaldtot, hogy ő dobta fel Healy-t. Kicsit átszabják az arcát. Eszméletlen nagy szarkeverő a srác. Schillinger romantikázik egy kicsit Tóbiással, kap ajándékba szép vörös rúzst, valaki itt nagyot fog bulizni az éjjel. Tóbiás már előre felszippant egy kis anyagot, hogy bírja a tempót. Csak mondjuk nem akkor kéne, amikor Peter Marie-hez megy melózni. Ebből bizony behívó lesz a drogtanácsadásra.

Beecher anyuka nénit is behívják, hogy üssön már rá a kicsi fia kezére, hogy fúj, nem szabad. De Tóbiás baszik szót fogadni. A tanácsadáson aztán előbújik belőle a Hulk. Ott van Augusztus, valami öreg fickó, a még lélegző Poklewaldt, és nyomják ezeket a hülye történeteket. Tóbiás meg megkattan, arrébb vágja Peter Marie-t, aztán egy kis versenyfutás az őrökkel az ebédlőben. Em City-ben próbál lehiggadni, de Schillinger hangulatban van, és küld hozzá egy buzit, hogy csinosítsa ki. A látvány magáért beszél.

Végül Miguel annyi bélyeget elnyalt, hogy a nyelve körbeutazhatná a Földet. Beállva egy kicsit dédelgeti a halott csecsemőjét. Augusztus szerint a drogok nem jók. De ha a múlt már letűnt, a jelen szart sem ér, és a jövő csak szenvedést hozhat, akkor a drogok enyhítik a fájdalmat. Mert a drogok addig sosem tűnnek el, amíg ezt nem tudod gyógyítani.

Címkék: oz
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T. Norbert 2008.08.11. 12:04:29

Remelem, ehhez mar fogtok hozzaszolni. :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.11. 14:00:27

Elképesztő, ahogy Tóbiást kirittyentették :D Zseniális ez a sorozat.

Johnny336 2008.08.11. 14:24:45

Beteg ez a sorozat. De én is nézem. :)
Az első két részt vontatottnak találtam, de mostmár ráéreztem az ízére.

the black ball 2008.08.11. 15:45:40

Ja, itt lett igazán Beecher-ből Bitcher. :] A következő részben meg még a buzikat is lenyomja a szerkójával.
süti beállítások módosítása