Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 3x13-3x15

2008. augusztus 09. 13:09 - Windermere

Menekülés New Yorkból
Carrie-nek alkalma nyílik pár napra elszöknie New Yorkból, ugyanis meg akarják filmesíteni a rovatát. Charlotte időközben nászúton volt a Bermudákon Treyjel, és persze még mindig nem volt semmi szex.

A lányok Charlotte nélkül elmennek Los Angelesbe, ahol Miranda rögtön frusztrált lesz, mert neki nem foglalt szobát a filmstúdió. A hangulatát még erősíti, mikor este a bárban, a jóképű fickó, akivel beszélget, megnéz egy nagymellű csajt, és végül nála köt ki beszélgető partnerként. Samantha összefut egy pénisz modellel, aki rögtön meg is hívja őt egy szex kütyü bemutatóra. Carrie az egyik filmes csajjal dumál, aki elmondja neki, hogy a nagy meglepetés nem más, mint Matthew MacConaughey, aki szerepelne is, de producerkedne is Carrie írásának megfilmesítéséhez.

Charlotte otthon is tovább próbálkozik Treyjel gondolva, hogy az esküvői sürgés-forgás és a nászút befejezésével már nem olyan stresszes a kapcsolatok, de téved. Tanácsért felhívja Carrie-t Los Angelesben, akitől azt a tippet kapja, hogy ragasszon a fickó szerszámára egy papírgyűrűt, és ha az reggelre elszakad, akkor biológiai oka nincs a nemszexelésnek. Charlotte fel is aggat egy bélyeg karikát Treyre, ami reggelre sikeresen el is szakad, de a lány rájön arra, ha nem biológiai hátterű a probléma, akkor biztos érzelmi.

Samantha a pénisz modellel kavar, de a fickóban elveszett költő miatt egyre kilátástalanabb az esély a gyors szexre, és végül minden kedve elmegy a pasitól, mikor az kijelenti, hogy New Yorkba akar költözni, hogy Samanthával legyen. Miranda egyre idegesebb lesz, hogy nem kell egy fickónak sem, így jó pár sör után úgy gondolja, felül az elektromos bikára. Ráadásul olyannyira magabiztos lesz, hogy még a melltartóját is kivillantja.

Carrie tovább egyeztet Matthew-val, bár egyre inkább kezd kibukni a férfin, aki folyamatosan azt ecsetelgeti neki, hogy Carrie és Mr Big miért nincsenek együtt, és hogy a megfilmesített változatban úgyis együtt lesznek. Ja, és ő fogja játszani Mr Big-et természetesen. A fickó nagyon erőszakosan adja elő a karaktert, így Carrie rágódik egy kicsit, hogy belemenjen-e. Végül rájön, ha kezelni tud egy sebesség váltót, akkor egy működőképes kapcsolatot is képes nyélbe ütni.

Szex és egy másik város
A lányok még mindig Los Angelesben süttetik a hasukat. Charlotte azóta is Treyjel küzd, és a fickóval még mindig nem volt semmi kufirc. Ráadásul beszélni sem hajlandó róla, így a lány úgy dönt, ő is megérdemel egy kiruccanást a csajokkal, és Los Angelesbe utazik.

Miranda Lew-val randizik, akit még New Yorkból ismer. Úgy gondolja, jó kis találka lesz, majd együtt szidják a los angelesieket, de téved. Lew-t csak a Knicks sapkájáról ismeri fel, már nem úgy néz ki, mint régen, lefogyott és barna, ráadásul egészségesen étkezik, így nem akar Mirandával egy másik étterembe menni. Pár nappal később egyik este végül eljutnak egy vendéglőbe, de a lány legnagyobb megdöbbenésére a fickó minden megrágott falatot kiköp. Nos, ebből sem lesz tartós kapcsolat.

Carrie és Samantha elmennek egy filmbemutatóra, ahol kiderül nem elég Carrie sajtóigazolványa, hogy bejussanak. Carrie így cigire gyújt, és összefut egy sráccal, aki rögtön lejmol tőle egy szálat, és mint Matt Damon képviselője, bejuttatja a csajokat a partira. Bent Samantha kiszúrja Hugh Hefnert, és rögtön lecsap rá, aminek meg is lesz az eredménye, a férfi meghívja egy italra, és később meg egy medencés bulira. A partira már mind a négyen mennek, Samantha egy csomagtartóból vásárolt trendi hamis Fendi táskával. Közben Charlotte talál egy szimpatikus fickót, akivel egészen jól elbeszélgetnek egészen addig, míg az ürge ki nem jelenti, hogy venne új melleket a lánynak. A csajok nem is maradnak tovább, főleg mert Samantha hamis táskáját ellopják, és ő meg egy igazit próbál meg lerángatni egy másik lány válláról.

Carrie randizik a filmbemutatóra őket bejuttató sráccal, Keith-szel, aki elviszi őt Hollywood egyik legszebb házába, amit potom 3,2 milkáért készül éppen megvenni. Persze Carrie nem tud neki ellenállni, a következő randijukon a pezsgőfürdőben egymásnak esnek. Annál nagyobb ám másnap reggel a meglepetés, mikor maga Leia hercegnő nyit rájuk, és dobja ki az ágyából a házvezetőjét Carrie-vel. A lány persze csalódott, hogy nem minden az, aminek látszik, végül örül, hogy visszamennek New Yorkba, és újra a saját lakásában lehet.

Mini macák
Samantha azt a feladatot kapja egy 13 éves lánytól, hogy szervezzen neki egy egymilliós Bat Mitzvah partit. A csajok, mikor egy étteremben összefutnak a kislányokkal, rájönnek, hogy a kis macák ugyanolyanok, mint ők, csak jó pár évvel fiatalabbak. Később a partin Samantha rájön, mégsem teljesen ugyanolyanok, hisz neki legalább volt gyerekkora.

A csajszik egy új gyorsétterembe járnak, a menedzser menzára, ahol Miranda kiszúr egy jóképű pasit. Carrie veszi át a kezdeményező szerepét, és egy cetlit csúsztat oda a fickónak Miranda telefonszámával. Megtudjuk azt is, hogy Miranda nyelve túl fürge, ezért fogszabályzót kell hordania, mert a nyelve előre löki a fogait. Persze már az új fogszabályzójában díszeleg a jóképű fickóval eltöltendő vacsorán, de étkezni még nem igazán tud vele, így rendesen lejáratja magát, mikor valami gusztustalan fekete izé ragad fel rá.

Charlotte még mindig nem ábrándult ki Treyből, ezért előbb az interneten keresgél megoldás után, de végül egy pár terapeutánál kötnek ki. Első feladatként el kell nevezniük saját dolgaikat, így Charlotte vaginája a Rebecca nevet kapja, míg Trey nem működő szerszáma pedig a szkúnert. Sajnos így sem jutnak előrébb, ám egyik éjszaka Charlotte felfedezi, hogy férje a Csöcs magazin képeire masztizik, mire a pszichiátertől azt a tanácsot kapják, hogy Treynek be kéne tudni vonnia harmadiknak Charlotte-ot. Így a lány, hogy ne vesszenek kárba az esküvői képek, átragassza a sajátjára a magazinban szereplő lányok arcait.

Carrie a kedvenc cipészét keresi, de a bolt helyén már egy képregény üzlet van. Megismerkedik a tulajdonossal Wade-del, majd később randizik is vele. Nagyon jól szórakoznak egy játékteremben, de Carrie-nek nagyon melege van, így elindulnak a srác lakása felé, aki azt ígéri, nagyon finom szellő van a teraszán. Mikor ott vannak a lány nem is érti, hogy lehet egy képregény üzletesnek ilyen szuper lakása, mikor kiderül, a srác a szüleivel lakik együtt. Egyik alkalommal iszonyatosan befüveznek a srác által szerzett tekintélyes mennyiségű anyaggal, de lebuknak, mert a szülők hazaállítanak. A fiatal pasi persze rögtön Carrie-re keni a dolgot, aki eloldalog, de kijelenti, a saját füvét magával viszi. Így a csajokkal otthon tudnak szervezni egy igencsak jól sikerült röhögős estét.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása