Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x02 - Chemical Reactions

2008. augusztus 09. 15:00 - leeann

Marin vidáman mutogatja a kocsmában az öntisztító sütővel rendelkező új tűzhelyét, így a konyhája már lassan a célnak megfelelő lesz. Valamint azzal is felvág szőkénk, hogy remekül főz. Cash ezt azonnal vitatná, így kihívja Marint egy ragufőző versenyre. Buzz és Jack is megérkezik a kocsmába, és egy szexvideóról beszélgetnek. Na nem kell rosszra gondolni, mert Jack csak a vidrákról fog szexvideót készíteni, és nem az elmoi felnőtt film üzletet akarja felvirágoztatni. Az Anchorage-i állatkert bízta meg őt ezzel a fontos filmezéssel, hogy az állatkertben élő vidráknak kedvet csináljanak a szaporodáshoz. Persze a kocsma népe alaposan kigúnyolja Jacket.

Marinnél találjuk magunkat, ahol ő és Cash ragut főz. Az első kóstolásnak Marin raguja esik áldozatul, sok hmmm meg igenlő fejbólintás mellett finomnak tűnik, de következik Cash raguja, ami viszont eléri a sokkal jobb címet. Ezzel megvan a győztes, aki elárulja, hogy az eszkimó krumplinak köszönheti a sikert. Cash szerint a jó hozzávaló az ételben olyan, mint egy jó kapcsolatban az egymáshoz való felek. Marin szerint viszont nem csak a hozzávaló a fontos egy kapcsolatban, hanem a kémia is fontos. Egy verseny nem ér semmit visszavágó nélkül, amire Marin feltétlen igényt tart.

Buzz és Patrick a családi fényképalbumot nézegeti, Buzz folyamatosan mesél a családról a képek láttán. Később Annie lepi meg Patrick-et egy hímzett „Bachelorék” feliratú táblával, amit ő a kandalló fölé képzelt el. Patrick viszont végig gondolja ezt a név dolgot, mivel a Bachelor, mint kiderült, nem az édesapja neve volt. Buzz vezetékneve Washington, így ideje lenne kitalálni, hogyan tovább a névkavalkádban. Sarának is van némi problémája, hisz a volt férje jelenik meg a munkahelyén. Most, hogy ez már a Chieftain, jobb a helyzet, de a Jeff, az ex pontosan tudja, hogy mivel kereste a kenyerét Sara ezelőtt.

Jeff ezek után már hiába érvel azzal, hogy jó állása van és megnősült, Sara elküldi őt a fenébe és harcol Matty-ért, ahogy csak tud. Lynn éppen a mosott ruhákat hajtogatja és Jacket kínálgatja reggelivel, de ő rohan filmezni, még Lynn „szeretlek” kedveskedésére is csak annyit képes mondani, hogy „én is”. Közben Marin egy könyvesboltban válogat, ahol az éppen iratokat faxoló Sarával is összefut. Szőke még csak most tudja meg, hogy Sarának gyerek elhelyezési meghallgatása lesz. Természetesen Marin is biztosítja róla Sarát, hogy nagyszerű anya és ne aggódjon, rendben lesz minden.

Lynn a kocsmában szemtanúja lesz annak, ahogy Theresa és Ben elköszön egymástól, és az teljesen más, mint ahogy Jack köszön el tőle. Sőt, Bentől azt is megtudja, hogy ő amikor csak tudja, mondja Theresának, hogy szereti. Lynn átért az irodába Jackhez, ahol Annietől kapja a második pofont, hisz vörös arról áradozik neki, hogy milyen terveik vannak Patrickkel az esküvőjükkel kapcsolatban. Lynn ezen felbuzdulva megkérdezi Jacket, hogy ő hogy tervezi az ő esküvőjüket. Jack válasza „ahogy te akarod”, de ez a hozzáállás nem nyeri el Lynn tetszését.

Marin beért a rádióba, és Patricket faggatja arról, hisz-e a kötődésben. Patrick nagyon is hisz benne, mert amikor Annie-t meglátta, azonnal tudta, hogy őt akarja feleségének. Természetesen a rádióhallgatóknak e tárgykörben teszi fel a megválaszolandó kérdést. Később Patrick meglátogatja az anyját, és neki szegezi a név kérdést. Miért tartotta meg ennyi éven keresztűl a Bachelor nevet, hisz Hal, a férje már 28 éve meghalt. Celiának egyszerű a válasza, mégiscsak a férje volt, a leánykori neve pedig egy rémálom, úgyhogy jobban teszi, ha örül ennek a választásnak.

Marin az erdőben kóvályog, mert a ragufőző visszavágóra keres egy titkos összetevőt, hogy neki is legyen egy ilyen, ne csak Cash-nek. Mikor egy tóhoz ér, Jack köszön rá, aki már felállította a filmkészítő apparátust a vidrás filmhez. Marin felbukkanása meglepi Jacket. Marin elmondja, hogy bajuszos hagymát keres a vacsorához, aztán úgy dönt, hogy tovább indul és nem tart igényt Jack útbaigazítására. Szegény Sara annyira el van keseredve, hogy a templomban keres egy kis nyugalmat. Persze az sem baj, hogy ott találja Ericet, akinek ki tudja önteni a szívét, hisz most nehéz megoldandó feladat áll előtte.

Eric azt javasolja, hogy higgyen magában és akkor minden rendben lesz. Közben Celiát Dick oktatja arra, hogy honnan lehet megállapítani, ha egy bűnöző hazudik. Különböző jeleket sorol, amiket kis megfigyelés után be lehet azonosítani. Celia nem hisz benne, de Dick már az ő jeleit is ismeri. A nagy jelmegfejtős játékot egy küldönc szakítja félbe, aki bírósági idézést hozott Celiának. Ekkor az is kiderül, hogy Dick imád bíróságra járni, ez a hobbyja. Közben Marin egyáltalán nem találja a hazavezető utat, hisz újra a tónál és Jacknél kötött ki. Ismét isten hozzádot mond Jacknek, és újra keresni kezdi a megfelelő irányt.

Jack viszont szeretné, ha Marin maradna egy kicsit, legalább egy térképrajzolás erejéig, hogy ne kóvályogjon tovább cél nélkül az erdőben. Némi beszélgetés után Marin észreveszi a hagymáját, csakhogy az nem hagyma, hanem medvetalp, ami mérgező. Marinnek égni is kezd tőle a keze, amit Jack bekeneget, és antihisztamint is ajánl, ami szintén segít abban, hogy a méreg kiváltotta duzzanat leapadjon. Időközben késő este lett és Lynn már az ágyban fekve ugyan, de ébren várja Jacket, aki fél 11-kor még sehol sincs. Illetve Jack van valahol, de az nem az otthon, hanem a tópart, és egy szőke társasága is akad a vidrák utáni leskelődésben.

Marinnek már kezd leragadni a szeme, így hamarosan el is alszik. Hajnalban Jack ébreszti, hogy kezdődik a vidra szex. Ez a reggel Sara számára nem túl jó, mert a bíróság előtt kell tanúsítania, hogy jó anyja a fiának. Celia is megjelenik a bíróságon, mivel beidézték, de Dick is itt van, mert ő meg szereti a bíróságot. Sara azt hiszi, hogy Celia segíteni jött, de a parancsnok elmondja, hogy őt a másik fél idéztette be. Jack és Marin összecihelődött és indulnának vissza a civilizációba, amikor Marin meglátja keresett hagymát, úgyhogy nem csak Jack számára volt termékeny a kirándulás.

Celia a tárgyalás előtt még elintézi a szükségleteit, amikor a fiával fut össze a névváltoztató ablak előtt. Celiát ez meglepi, és nem nagyon örül neki. Szóval elérkezik a meghallgatás ideje, ahol a volt férj ügyvédje azonnal kijátssza a prosti adut. Ehhez az első tanú Bachelor parancsnok. Természetesen érkezett két Sara drukker is, Jerome és Theresa személyében. Az ügyvéd kérdezgetni kezdi Celiát, aki hazudik a bíróságon Sara javára, sőt, kiáll mellette. Természetesen Dick észreveszi, hogy Celia hazudott, és elhagyja a tárgyalótermet. Eric tiszteletes is jött szurkolni, így vele és Celiával együtt már fölényben van a Sara tábor.

Sara exe a túlerőt látva feladja a harcot, és a bíró semmit nem talál, ami miatt az anya ellen kéne döntenie, így a meghallgatásnak vége, Saráé marad Matty felügyeleti joga. Marin kipirulva, mosolyogva hazaér a nagy hagymatúráról és kész kiállni újra Cash-sel. Jack is hazaért nagy boldogan, el is meséli Lynn-nek, hogy összefutott Marinnel. Szegény Lynn újra pofára esett. A kocsmában Sara hatalmas köszönetet mond Celiának, aki nem ismer tréfát, ha egy jó anya megkérdőjelezéséről van szó. Patrick és Annie nagy bejelentésre készül, ugyanis megvan a keresett név.

A Washington (Buzz), a Bachelor (Celia) és az O’Donnell (Annie) nevek összessége lett: O’Bachelorton. Jack még mindig a videón áradozik, de Lynn most már elég dühös, főleg a Marinnel töltött éjszaka tette be nála a kaput. Lynn elmondja Jacknek, hogy mi nyomja a szívét, és már nem hiszi, hogy Jack szereti őt. Celia bocsánatot kér Dicktől a hazugságért, és némi szócsata után szerelmet vallanak egymásnak. Marin is örül, mert Cash elismerte, hogy nagyon finom az új hozzávalóval a raguja. Másnap reggel Sara megengedi Jeffnek, hogy meglátogassa és elvigye Matty-t, a Lynn-Jack páros pedig véglegesen szakított.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elloth 2008.08.10. 15:18:02

Komolyan nem értem, hogy Lynn mi a fenét képzelt. Elhagyja Jacket, majd vissza jön terhesen és vissza könyörgi magát... Van bőr a képén az biztos.

mazogirl 2008.08.10. 15:41:05

Remélhetőleg most, hogy a buszon ült a végén már nem jön vissza.

eperlekvár 2008.08.11. 21:30:31

Azért Jack is elég mulya volt, hogy belement a próbálkozásba. Néha annyira lassú és tesze-tosza...

Lukri 2008.08.12. 03:11:15

Jack folyamatosan mulya, én azt se értettem minek vette vissza Lynnt. Lynn elhagyta, majd mástól teherbe esett semmilyen kötelessége nincs vele szemben Jacknek. Hál isten most már elment Lynn.

Lukri 2008.08.12. 03:12:37

És Cash sokkal helyesebb is és férfibb is, mint Jack!!!
süti beállítások módosítása