Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Doktor Addison 1x09 – Harcosok klubja - ÉVADZÁRÓ

2008. augusztus 07. 09:00 - fajro

Érdekes képpel kezdünk: Sam, Cooper és Pete egy játékvulkánt próbálnak beindítani. Hogy miért? A vulkán Mayának kell, ha sikerül megcsinálni, akkor boldog lesz, és ha Maya boldog, akkor Naomi is az. És hogy miért kell Samnek boldoggá tenni Naomit, ha már elvált tőle? Ezt csak ő tudja, meg mi, a többieknek viszont marad a találgatás, bár úgy tűnik, Cooper sokat tud. És ráadásul elfoglalt is, egy kis hajnali szex van kilátásban. Bizony, az egyéjszakás kaland Charlotte-tal többéjszakás, persze ismerve őket érzelemről szó sincs. De legalább meg tudjuk, hogy a dokinéni az ágyban is határozott és céltudatos, nem csak a kórházában, ebből következik, hogy Coop nem lehet rossz zsaru a kis játékukban. Cserébe titokban még annál is rosszabb lesz: ellopja Charlotte apaoktatásról szóló anyagát.

Addison és Naomi érkeznek reggel, természetesen Sam és Naomi viszonyáról társalognak. Violet lemaradt a beszélgetés elejéről, de így is szívesen hozzászól a témához, csak éppen azt nem tudja, mi a téma. A fiúk együtt érkeznek, és egész vidámak, úgy tűnik, sikerült a vulkánnal dűlőre jutni. Addison azonnal letámadja Pete-et azzal, hogy legyenek barátok. Persze nem kell azonnal elkezdeni, de legalább már előrébb vannak valamivel. Sam megkéri Naomit, hogy ne mondja el senkinek, amit ők művelnek, amiből még lesznek bonyodalmak, mert titkolózásból más nem születik. Közben más problémák is felmerülnek: az irodákban hideg van, az akták nincsenek a helyükön, a szemetet sem vitte ki senki, mi történt? Jön is a válasz: Dell nincs az irodában.

Ami csak azért furcsa, mert szépen bemutatták nekünk, hogy ő mindig ott van mindenki előtt, állítja a fűtést, kiviszi a szemetet, rendbe rakja az aktákat. Most viszont elkésett, és mielőtt bármit mondana, Sam segítségét kéri: meg kellene vizsgálni a papát (aki tényleg papa, méghozzá Dell nagyapja) és az egyik barátját, mert Dell úgy gondolja, verik őket az öregek otthonában. Cathleen és Geoffrey visszatérnek Addisonhoz, tudjátok, ez a nő volt még harminc évesen is szűz, most pedig gyereket akarnak. Sam megvizsgálja a két öreget, érdekes fazonok, Dell pedig továbbra is aggódik. A váróteremben újra felbukkan Chris alias Kevin, és akármennyire is szeretné Addison, de nem hozzá jött, hanem dr. Bennetthez, meg kell csináltatni az alkalmassági tesztet. Cooper Pete-et kéri meg, hogy segítsen az apatanításban, Naomi meg áldását adja rá, mert elég sok pénzt hoz majd a központnak. Coop nem mondja meg Violetnek, hogy kivel és mit csinált az éjjel (egyik sokkolóbb lenne, mint a másik), Addison pedig sok szerencsét kíván Pete-nek, amit – mint Naomi felhívja rá a figyelmünket – nem nagyon szokott.

Cathleennal minden rendben – most Geoffrey az, aki nem képes teljesíteni a második számú álmukat (az első ugye a szex volt). Persze most is egymást licitálva hibáztatják magukat, végül Geoffrey úgy dönt, az örökbefogadás kizárva, majd a mesterséges megtermékenyítés megoldja a problémáikat. Violet és Naomi nem látják olyan bíztatónak Dell-nagyapó helyzetét, mivel az öreg túl büszke ahhoz, hogy panaszkodjon bármiről is, lévén háborús hős… Szóval valószínűleg akkor sem mondana semmit, ha tényleg vernék őket az otthonban. Az apatanítás nagyon vicces, sok pasi, aki nem tud mit kezdeni a játékbabákkal, Cooper és Pete pedig próbálnak tanítani, de annyira ők sem tűnnek magabiztosnak és felkészültnek, biztos jó móka lesz.  

Dell és Sam ellátogatnak az öregek otthonába, ahol senkit nem találnak, csak egy nemtörődöm portást, aki nem tud sokat segíteni. Az alagsorban találják meg az öregeket, és egyből kiderül, honnan származnak a zúzódások: a kedves nénikék és bácsikák unatkozásukban bokszmeccseket tartanak. De még jó, hogy Samék ott vannak, mert Nate-nak rohama van, és kórházba kell szállítani. Az apatanításon kiderül, hogy a leglelkesebb diák nem is lesz apa, csak a főnökének nem volt kedve eljönni, és inkább elküldte maga helyett a másodasszisztensét. A központban Geoffrey elmeséli Addisonnak, hogy miért is szeretné ennyire boldoggá tenni a feleségét: Cathleent örökbe fogadták, nem volt igazi, nagy családja, hát majd most lesz, ha törik, ha szakad. Dell nagyapja aggódik, hogy miatta került kórházba a legjobb barátja, de szívrohama volt, tehát valószínűleg a bokszmeccs nélkül is itt kötött volna ki. Az már más kérdés, hogy a bokszolás nem kifejezetten tett jót neki… Dell kezd kicsit kitörni az ártatlan és kedves szerepkörből, már dühös is tud lenni, nocsak.

Az irodában Sam próbálkozna Naominál, de most nem fog összejönni: a titkolózás nem fekszik az exfeleségének, aztán kiderül, hogy nem is erről van szó. A kérdés inkább azt, hogy ez most újrakezdés vagy csak unaloműzés, mert nem mindegy, már Naominak. Sam inkább csak élvezni szeretné, de ekkor toppan be Dell, és nagyon elszántnak látszik. Végre megírták neki a nagymonológját, és egészen meggyőző. A lényeg, hogy ő törődik Naomival, az érzéseivel, az életével, Sam pedig csak újra meg fogja bántani. És ami a legfontosabb: nem Sam feleségéről van szó, hanem az EX-feleségéről, ami azért nem ugyanaz. Samnél van viszont a hatalmi előny, úgyhogy rohan Naomihoz, és bejelenti, hogy nem hajlandó tovább dolgozni Dellel, ami kirúgást jelent. Geoffrey boldogan rohan, mert megoldotta a problémát: bemutatja Markot, a testvérét, aki lelkesen gyereket akar csinálni. Charlotte-nak nem jött be Cooper poénja, lefújja az esti találkát, vagy inkább lefújja az összeset, miután Coop ellopta a csoportját. Geoffrey nagyon elszánt, a tesó meg tényleg lelkes, és hát tényleg nem bonyolult…J Kevin a legrosszabbtól, Pete-től érdeklődik Addison felől, de szerencsére mielőtt bármit mondhatna, megjelenik Addison. Mivel a teszteredményeket e-mailben küldik ki, egyértelmű, miért van itt, de ugye a fontos telefonok mindig a legrosszabbkor futnak be, most is, így mielőtt bármit megbeszélnének, Kevinnek mennie kell.

A második apatanítás is elérkezik, ahol újra az asszisztens jön a főnök helyett, ezért Cooper telefonon keresztül beolvas Jack-Ass-nek. Naomi megkezdi a megtermékenyítést Cathleennál, de az eszményi páros most is eszményien tud egyformán dönteni, egy-egy határozott „nem”-et hallhatunk, egyszerre. Így a tesó nem csinál gyereket, sőt senki nem csinál gyereket Cathlennak, Geoffrey-n kívül, ha meg ő nem tud, akkor ennyi. Addisonnak viszont eszébe jut egy módszer, ami ugyan nem biztos, de próbálkozni lehet. Az apatanításra betoppan maga a híres Jack-Ass, és némi fellengzés után mégis beáll apáskodni, az asszisztens sincs kirúgva, hurrá. Pete az őrmester után érdeklődik Addisonnál, mert a barátok ezt teszik. És még értékes tanácsot is tud adni, egész önzetlennek tűnik, nocsak. Addison nem is tud mit kezdeni a helyzettel, inkább elmenekül. Megy az álompárhoz, és Naomival együtt elújságolja, hogy van módszer a problémájukra.

Violet rájön, miért viselkedik úgy Cooper, ahhoz, legalábbis azt hiszi. Violet elmélete, hogy a szex mégsem működik barátok között, és ez zavarta Coopert, most pedig ezért kerüli. Coop pedig egyetértően bólogat. Addison és Naomi megkezdik az újabb próbálkozást, és sikerül is találni egy spermát, amit át lehet ültetni Cathleenbe. Dellt hívják a kórházból: Nate meghalt, úgyhogy elkél a támasz a nagyapja mellett. Sam is ott van, Wendell pedig elmeséli a szomorú történetet. Maga a történet nem annyira érdekes, az viszont annál inkább, hogy ha Dell a nagyapjára hasonlít, akkor bizony küzdő típus. És most mindenki tudja, kire gondolnak: Dell is, Sam is.

Violet esti programmal készült Coop számára, csak azzal nem számolt, hogy már megelőzték. Pete rádöbben, hogy éppen segített célba érni Kevinnek Adisonnál, szar ügy. Cooper és Charlotte újra ágyban, a végleg vége nem volt annyira végleg, sőt még az is kiderül, hogy ezt már randizásnak lehet venni. Én már csak azt várom nagyon, hogy kiderüljön a többiek számára is. Dell az irodában megcsókolja Naomit, ami egy nagyon nagy lépés, Naominak meg eláll minden szava és lélegzete. A következő sokk még hátra van: Sam is megcsókolja, nyíltan, a folyosón, Dell és Pete szeme láttára. Dellnek még tetszik is, Pete meg nem ért semmit. De Dell tudja: harc van, végre… Addison besétál a kapitányságra, előveszi legszebb mosolyát és Kevin Nelsont keresi. Megtalálja, hamar. Végül Pete elmegy Addisonhoz, de nem találja otthon. Hát, valakinek sikerül, valakinek nem.

Címkék: doktor addison
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenda 2008.08.07. 10:41:02

Köszi fajro a hogyvoltokat! Remélem lesz folytatása a sorozatnak itthon, én szívesen néztem és örültem a hv-nak is.
Most kezd majd érdekes lenni...

Johnny336 2008.08.07. 13:07:33

Én úgy tudom, hogy cancel lett a sorsa...
Egy-két részt láttam belőle, de nem bírtam nézni, pedig GA-ban Addison volt a kedvencem. Mind szerep szerint, mind nőként. De ezt nem tudtam elviselni. Rossz GA-utánzatnak sikerült csak sajnos. Pedig a szereplőgárda is kifejezetten jó színészekből állt össze (szerintem).

Desperatefan14 2008.08.07. 21:14:16

Szerintem meg egyáltalán nem törölték, mert vannak 2.évados forgatási képek. De nálunk valószinűleg csak jövőre lesz.

Johnny336 2008.08.08. 13:03:13

Season 2, Episode 1: Episode #2.1
Original Air Date: 1 October 2008

www.imdb.com/title/tt0972412/episodes#season-1

Jogos a két pont. Valamiért úgy tudtam, hogy törölték.
süti beállítások módosítása