Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény Zsaruk 1x10 - A sorozatgyilkos

2008. augusztus 06. 13:00 - Dr. Stein (törölt)

Szexfókusz a kezdeti pillanatokban. Mackey csapata váltásban, bedrótozva hagyja magát elcsábítani sztriptíztáncosnőktől. Kemény zaruk, kemény a meló is. Julien és Danny viszont egy önmagával, nyílt utcán szexelő férfira talál a kukák között. Ez bizony kellemetlen in-flagranti - egyeznek meg, majd igazoltatás után futni hagyják a magáról megfeledkezett polgárt.

Connie anyja agyvérzésben meghalt, ki vigyáz a prosti csecsemőjére (Brian), amíg anyja az utcát járja? A nő leszokó drogos, amúgy sem jó a közérzete, de a gyerekét végképp nem akarja elveszíteni. Vic segítségét kéri a két kritikus napra, míg kiürül a szervezete. Ronnie után Shane következik a sztriptízbár kültéri matinéjában, de ő már aláfut a markecolók Demoklész kardjának (ami igazából egy csavarkulcs).

Míg Aceveda az „Ismert latinok” rovatba nyalja be magát a kapitányságon tébláboló újságírónőnek, a járőrök beszélgetése nyomán Wagenbach rábukik egy új nyomra a sorozatgyilkosság ügyben. A mellékutcában rejszoló pasadenai pasas felkelti figyelmét és szaglászni indul. Dutch mint bulldog, ha nyomozni kezd. A Columbo sorozatból ellesett „jószándékú ostoba” jellemszínészet megtéveszti a gyanúsítottakat. Rátalál az onanizáló férfi nagynénjére és annak gyermekkora beleillik a helyi sorozatgyilkos profiljába. Szép nagy tűz volt, melyben meghaltak a szülei, nagynénje nevelte fel (ilyen gyökereket találni az összes baltásgyilkosos filmben).

Shane vegyes érzelmekkel gondol vissza előző estére, miközben a markecoló lányt kihallgatja. tetszik is neki, de sajog a feje a csavarkulcstól. Védelmére kel a nőnek, a „ki a párosban az ész?” versenyben, bár ismerjük Shane nyomozót, ő az a farka után ítél fajta. Mackey felesége a virágnak jobban örült volna, mikor férje beállít a kis Brian-el. Terhelt ez a házasság, emlékeztetőül: fiúk autista, felesége agyonterhelt a háztartástól és alig látja a bűnözőket hajkurászó Mackey nyomozót.  Odabenn az őrsön hisztérikus transzvesztita támad Danny-re és hatalmasat harap a rendőrnőbe. A segítségül érkező Julien ráver néhányat a fejére, csak úgy fröcsög a vér. A járőrök nem nagyon díjazzák, ha társukat valaki a ketrec közönsége előtt harapdálja, ezért kis pokrócozást javasolnak. Danny elzárkózik, Julien még szabódik kicsit.

Az előzetesbe került onanizáló férfi maga egy szerény autórádió-szerelő (ezzel a szakmával bennünk is megérlelődik a gyanú) és bebizonyítja, hogy jó emberismerő. Pszichoprofilt készít zárkai magányában:  „…tiszteletre vágyik. Arról fantáziál, hogy népszerű de kifelé nem mutatja önbecsülésének hiányát. Átnéznek rajta, és nem értékelik. Nem sikeres a nőknél." És igen, mi ráismerünk a jó öreg Dutch-ra.

„Miért nem viszitek elvonóra ezt a drogos kurvát?” - kérdi Vic felesége, majd kínos kérdésekkel folytatja. Brian a te fiad? Feleletként egy megható történetet kap Connie-ról, akit két éve összevertek más kurvák, drogos is volt meg terhes, egy vértócsában fetrengett, ilyesmi. Vic kimentette és azóta pátyolgatja. A történet üt: „Van még pár régi ruhám a garázsban” - csatlakozik a misszióhoz felesége. A Danny-t megharapó HIV-es hímringyó bosszúból akarta továbbadni fertőzését, mert bevitték, hadd legyen neked is, ha már bekasztliztál... Julien a melegek iránti minden megértése mellett ici-picit mintha dühbe jönne, ez eset kiváló alapanyag lenne az újrainduló "Családi kör" műsornak.

Kezdjük érteni Shane indítékait is, ahogy elszántan kiáll Csavarkulcsos Markec Dézi mellett. Vic épp az újságírónőnek mutatná a vallatószoba monitorát, de annak közvetítésében épp Shane tömködi a gyanúsított lányt. Inkább elkapcsol, elég volt az újságcikkekből. Beólálkodik Aceveda, akinek kezd terhessé válni az újságírónő vájkálódása, sunyi kis adatgyűjtése a kapitányságon folyó túlkapások után. Mackey-vel összedugják fejüket. A járőrök elmesélik az AIDS-es tűvel megfertőzött társuk történetét Juliennek.  Érik a pokrócparti.  Mackey épp kérdőre vonja a kis pornószínészt (Shane), mikor befut Lemonhead egy csomó, a nőre terhelő vallomással. Hát, ennyi lenne, két év a minimum szól be Farkautánmenő a ketrecbe, azonban az okos kis ribanc gondosan megőrizte Shane levét és zsarolásba csap át.

Aceveda és Vic kérdőre vonja az újságírónőt, aki szembesíti a századost a váddal: nemi erőszakkal vádolják, hoppá, erről még mi sem hallottunk, pedig nézzük a sorozatot. 15 éve történt, nem tudunk meg többet. Már az egész kapitányság a vallatószoba monitora előtt lóg, ahogy Sean (onanizáló pasas) és Wagenbach megküzd egymással az idegek harcában. És Dutch fiú megcsinálta: a zöld színű autó rejtélye megoldódni látszik. Javításra adták be a műhelybe a törött lámpás kocsit (emlékszünk, ezt látták a környéken Sally prostituált halála előtt). Időközben kutakodtak a lakásában, de még inkább a nagynéni házában, ahol beszámolónk időpontjában két hulla van a pincében elásva. Sean megtörik, vagy inkább csak nagyképűsködik: van még ott 17 is, csak ássanak tovább. „De csak azon a helyen, tudja. A többit kidobtam. Nem volt több hely a nagynéném házában.”

Wagenbach nagy fogása eljött hát, nagy tapsot kap a nézőközönségtől. A kommandó háromnegyede épp Shane gyereket vonja kérdőre, mivel el kellett engedni Markecoló Macát, mikor beesik Ronnie, hogy a felügyeletére bízott Connie eltűnt. Estére jár, a százados épp feleségének vallja be, hogy egykori barátnője (aki durván szerette a szexet) erősen berágott rá, miután elhagyta őt. Elsőként megszabdalta egy késsel, majd gazdag faterja ügyvédeivel szorongatta sokáig. Testi sértés, nemi erőszak vádjával kellett megküzdenie pályafutása elején, mert a sértődött kis cafka nem tudta feldolgozni, hogy elhagyták - állítja Aceveda. Rég történt az eset, de egy újságcikkben, pont a választások előtt nem az a kifejezett szavazócsábító sztori. „Hadd próbálkozzon a ribanc.” - feleli felesége, ne hagyd magad.

Connie előkerül jól beszíva, viszont a döntést megérlelte, örökbeadja a Brian csecsemőt, jobb az neki. Viszont a harapdálós köcsögnek nem dobja fel a napját, hogy pokrócot dobnak rá és Julien előveszi a gumibotot. Hű, ez nagyon durva, szerintem a srác beleadja összes frusztrációját a verésbe, végül a többiek fogják le. Wagenbach nyomozó kis sírásban vezeti le a feszültséget az utolsó kockákon és mi együtt érzünk vele, szép munka volt.

Címkék: kemény zsaruk
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toi 2008.08.07. 10:20:12

szép volt, Doki!
ez a sorozatgyilkos nem kellerman ügynök volt a szökésből?
vagy honnan ismerhetem?
süti beállítások módosítása