Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x10 – Magda és Jeff

2008. augusztus 05. 12:37 - Madmoazell

Nahát. Címadó betegből mára rögtön kettő is jutott, akik, mondhatni elég rendhagyó viszonyban állnak egymással. Magda és Jeff ugyanis 21 éve házasok, amiben még nincs is semmi izgalmas, az viszont már mindenképpen annak számít, hogy körülbelül ennek a kétszerese a korkülönbség köztük. Magda a korának megfelelően elégedetlen is férjurával, merthogy az nem egy Omar Sharif, mondhatni cseppet szőrtelen (a 80-as években ez volt a menő), így a retroszexualitás trendjének megfelelően több helyre is szőröket rendel számára. Ja és még a segge is rózsaszín. Míg a fiúk megbeszélik szerencsétlen Jeffel a rá váró izgalmakat, Magda szépen el is alszik, és kiderül, hogy véletlenül sem az igaz szerelem hozta őket össze, csóri Jeff hozományvadász, asszony a lóvé mellé meg egy szexmasina is, ez az egész egy igazi románc lehet.

A Szívek és szikék mai részében Aidan vakon műt, nagy sikert is arat. A végecsapó utáni idill részeként Kate közli Sean-nal, hogy egy fekete pasival randizik (ami tekintve szakításuk körülményeit nagyon kedves tőle), Aidan konzultál egy vak úriemberrel vakság-ügyben, a háttérben pedig egy szőke hölgyemény várakozik feszülten valakire. Hamar kiderül, hogy az asszonyság, Colleen Rose a Colleen Rose Ügynökségtől, és Sean-ra készül lecsapni itt és most. Mikor Freddy berendeli fiunkat másnapra korán reggel, Colleen máris ugrik, hogy ejnyebejnye. Míg Aidan konzultál, betoppan Eden (ilyen névvel isteni páros lehetne belőlük), hogy vezesse körbe. Természetesen a lakókocsinál kezdik, asszem meg is lesz ennek a böjtje.

Julia és Christian orvosnál ücsörögnek, és mikor visszajön a doki, kiderül, hogy dunsztja sincs, mi lehet Julia baja. Christian türelme láthatóan kezd elfogyni a témát illetően, a doki pedig próbálkozik tovább: lehet, hogy autoimmun betegség, ami Juliánál rögtön egyet jelent a HIV-vel (Christiant ismerve nem meglepő. Dr. Troy most már a rendelőben mozgolódik. Gina hozza neki a kávét, visszahozta a ruháját a tisztítóból, igazi kis titkárnő. Ez Christiannek is feltűnik, kérdőre is vonja a csajt, de úgy tűnik, Gina helyrejött minden szempontból, mondhatni megjavult (ne felejtsük el, pár évaddal ezelőtt Gina HIV pozitív lett). Kicsit neki is állnak lelkizni, Gina pedig Christian fájdalmait enyhítendő kitalált neki valamit. Meglássuk kérem, meglássuk.

A fiúk nekiállnak Jeff mellkasának, bajszának, állának, közben kibeszélik Ginát. Már nyakig a pasiban járnak, mikor telefonál Colleen Sean-nak, ugyanis helyzet van. „Valahogy” kitudódott, hogy Aidan és Eden kufircoltak egy hatalmasat (és mindezt még videóra is vették), most pedig Mr. Stone magyarázkodhat, mert a cucc felkerült a Youtube-ra. A show főfőmarketingese teoretice meg is oldja a szitut, ami Aidan-nek nem igazán tetszik (rehab, három hónapnyi visszavonulás). Sean közben néz, hogy mi a francot is keres ő ezen a megbeszélésen, amikor Freddy ráüvölt, hogy ő lesz az új sztár Aidan helyett. Colleen meglepően tehetséges ügynök, bár ez Sean-nak annyira nem jön be.

Jeffnek tetszik új külseje, most úgy néz ki, mint valami amerikai rendőrgyerek. Magda máris érkezik, és rögtön férje arcára ülne, ha Christian nem oltja le a mókáról finoman. Ezalatt Sean máris sztárkodik, ő a főszereplő az új részben, de úgy néz ki az egész, mintha nem is Szívek és szikék, hanem minimum egy Alien folytatás lenne az egész. Sean amúgy irtó jól csinálja, akkora bedobással, mint Aidan tette anno, és hatalmas a sikeres, ja meg szexi is. Christian a nap végét Julia akut hiányában dugással vezeti le egy hölgyeménnyel, Gina pedig figyel, mert ez neki is jó, Christiannek is jó, a harmadiknak is jó, senki se lesz beteg. Esemény közben Gina hasonlít egy náci rendőrtisztre, mindent és mindenkit látni akar, ami igazából nem túl jó senkinek sem, így szép lassan elromlik a móka, pláne, mikor Gina smaccantani akar Christiannel.

Sean Juliánál van, valszeg gyerekezik, a szobába pedig pont akkor lép be, amikor exneje a teától is nekiáll hányni, amúgy meg elég szarul néz ki. Be van fosva, hogy AIDS-e van, Christian se támogatja, csak Sean. Mikor Dr. Troy hazaér, együtt alszanak az ágyon, rögtön nekiáll morogni, meg persze kamuzik is arról, hogy épp mit csinált és kivel. Míg ők vitáznak, Jeff szépen elhagyja Magdát. Asszonya persze morog, hogy férjura kihasználta, és mikor bejelenti, hogy Bentley-t vett neki hazatérése örömére, Jeff természetesen megenyhül. Az enyhülés örömére egymásnak is esnek, Magda vehemenciájának pedig az lesz az eredménye, hogy Jeff megmurdál. Vagy legalábbis agyvérzést kap rendesen.

Sean és Colleen közös munkájuk gyümölcsét ünneplik. Colleen tényleg jól nyomja, lebeszélte Freddyt egy meztelen jelenetről, cserébe többet műthet, satöbbi. Hazafele egy kis cici-elemzésre is felkéri kliensét félrészegen, mire McNamara kidobja a kocsiból. Valami nincs ám rendben Colleen körül, ugyanis miután Sean elhajt, hátat fordít „házának”, és elbotorkál valahova teljesen máshova. Julia betelefonál Christian-nek a rendelőbe, Gina át is veszi az üzenetét, de a címzettnek már nem passzolja tovább. Cserébe meglátogatja otthon Juliát, és elhinti neki, hogy Christian HIV pozitív, meg hogy viszonya van. Mégse változhatott meg annyira. A csacsogás végére beesik Dr. Troy is, Gina pedig bájosan megkoronázza az egészet azzal, hogy bejelenti, Christian-nek vele van viszonya. Ha Julia eddig nem volt elég szarul, most már úgy lesz, az tuti.

Az hamar kiderül, hogy  Julia nem HIVes, egy kis veszekedés után Christian ugyanis a kezébe nyomja a teszteredményeket. Legalább ez megnyugtató. Magda új támogatnivalóra tett szert, most egy másik csávó az áldozata. Szegény Jeff pedig marad vegetatív állapotban, ami az asszonynak nem elég. Rövid az élet, ugyebár. Colleen megint betámadja Seant a forgatáson, pont mikor egy dögös szőke után vetné magát. Úgy tűnik, a kis pártfogoltnak kezd nem tetszeni ez az egész, a főnökasszonyt pedig gyakorlatilag lehetetlen lerázni, így jól össze is balhéznak. Sean végül tényleg utánaveti magát a dögös szőkének, Colleen pedig furcsa tekintettel bámul utána…

Christian meglátogatja Ginát otthon. Romantikus vacsi, bor, ezzel várja őt az extitkárnő, pedig Dr. Troy távoltartási végzést hozott neki. Christian már menne is, de Gina visszatartja az első fogással, ami egy óvszer, mily meglepő. Még be is magyarázza a dokinak, hogy odavan érte, meg hogy másra se vágyik, mint ő, és úgy tűnik, sikerül beimádkoznia Christian szebbik felét magába. Már épp nyögdösné, hogy ez az igaz szerelem, amikor… hopp, kibillen a párkányról…

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása