Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x06 18:00-19:00

2008. augusztus 04. 11:00 - Bruti

18 óra. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ha megvan Kyle, akkor most már csak Jack kalandjait kell lezárni, és ennyi is volt a harmadik évad. Persze, hogy nem így lesz. Az izgalomnak és a pörgésnek még csak az elején tartunk!

Jack és Ramon szállnak, mint a dal, bár nem Mexikó, hanem a város felé, ahol nem tudják őket leszedni egy levegő-levegő rakétával. Azon kívül a gép lokátorát is tönkretette, tehát csak radarral tudják fogni őket. Jack olyan, mint az Aranypók, mindig figyel a részletekre.

Közben megérkezik Mongúz (Ryan Chappelle), aki már át is vette a CTU vezetését Fürtöstől. Mindenki emlékszik róla a második évadból, gyakorlatilag egy kis arrogáns pöcs. Még meg sem jött, de máris le akarja lövetni Bauert, szóval újra belopta magát a szívünkbe. Fürtös mindenkit ugraszt, mert eligazítás lesz. Mongúz belemegy a békés próbálkozásba, miszerint értesíteni kéne Jacket, hogy megvan Kyle, szóval leállhat a hősködéssel, de ha nem megy, akkor beáldozható. Ugrás Mexikóba. Drogbéla idegrendszerét kicsit megtépázták az események, plusz még Gaelt se tudja elérni, amitől teljesen begőzöl. Klódia nyugtatgatja, de csak addig, amíg meg nem tudja, hogy Bauer fogja elhozni nekik Ramont. Na mostmá’ együtt idegesek. Végül telefonál Gael, hogy most dől el minden, szóval relax.

CTU. Fürtös és Mongúz azon tanakodik, hogy Kimbának nem kéne itt lenni, mikor lelövik az apja gépét, mert idegesítő lenne, ahogy ott sikoltozva rohangálna fel-alá, majd ezt közlik is vele, de a csaj maradni akar. Snitt. Jack mögé megérkeznek a katonaság gépei, ami nem igazán nyugtatja meg őket, majd Chase is rákérdez Mongúzra, hogy mi a fasz ez a géplelövési akció? És egyáltalán Palmer tud róla? No, ezen Mongúz is elgondolkozik, és mivel csak egy beszari irodista, nem ad tűzparancsot a katonaságnak.

Macipofa még mindig a tévés vitán szop. Mongúz telefonál Wayne-nek, hogy a víruskérdés megoldódott, viszont Bauert lehet le kell lőni. Ez okos húzás tőle, mert ugye felelősség ki a nyakból, Bauer a ti szarotok, oldjátok meg ti! Wayne rászól az elnök fülére, hogy mi a szitu, aki erre fogja és leállítja a műsort és bejelenti, hogy vészhelyzet van, szóval nem tud ilyen most ilyen helyi cickányokkal foglalkozni. Tikk...takk...Tikk...takk...

Kyle-t viszik egy hermetikusan lezárt sátorban, az meg ordibál kifelé és vergődik, hogy mi lesz így vele! Ha rajtam múlna, akkor tuti agyonverném egy poroltóval, mert ugye minek kockáztatni, de a Dokicsaj megnyugtatja, hogy egyet se féljen, ha elkapta a vírust, akkor neki reszeltek, szóval hót fölösleges itt duzzogni.

Jack és Salazar nem érti, hogy miért nem lövik le őket, mikor már rég megtehetnék. Hát azért, mert Mongúz még nem adott tűzparancsot. Macilaci és az öccse éppen ezen vitáznak. Nyílván Palmer nem akarja lelövetni Jacket, de Salazar valós fenyegetés. Hívják Mongúzt és az elnök megadja neki a tűzparancsot. A gyökér....

Izgalmas képsorok, ahogy a pilóták bekerítik Bauer gépét, majd jönnek az utasítások: „Befogtam, lövök! Várj, megbúvik! Keríjj elibe! Ericc amarrúl”, majd Jack addig gépészkedik, amíg el nem értik a belvárost. Na, itt meg már nem lehet lőni. Fuhh... másfél köbméter vizet leseperni a homlokról. Chase érdeklődik, hogy mi van már, mire szólnak neki, hogy Jack egyelőre megúszta. Chloe ügyködik, hogy létrehozzon egy kapcsolatot a géppel, de mire sikerül, barátaink már lekoccoltak az első metróba. Tikk...takk...Tikk...takk...

A Zinger család megérkezik, hogy megnézzék a kisfiukat. A doki gyorsan elkeni a szájuk szélét. Ha a gyerek elkapta a vírust, akkor esélytelen, mint Gáspár Győző az Antonio Banderas hasonmás versenyen. Azért meglesik a srácot, nagy könnyes búcsúzkodás, pedig még nincs is semmi baja. Ugrunk Chase-hez, aki már Jack nyomában van. Egyeztet Kimbával, majd a társa után ered. Addig rohangál ide-oda az utcákon, amíg végül felfedezi, hol jöttek fel Bauerék a metróból. Váltunk Jackre, aki éppen egy kocsit szerez könnyedén egy parkolóból. Tikk...takk...Tikk...takk...
 

Wayne győzködi az elnököt, hogy nem Bauer a legnagyobb gondja. Neki a hivatallal kell foglalkozni. Én ezt értem is, de amikor meg atombombát kellett felrobbantani 3 méterről, akkor egyik se jelentkezett, hogy majd én, majd én! Nem baj, Jack úgy is csak ideiglenesen kerülhet szarba, ezt már megtanultuk. Most éppen fuvart szervez Salazarnak, és persze, hogy megoldja. A repülő ott kering, nekik csak el kell kapni.
Fürti pörög ezerrel, majd kapja a hírt, hogy Tóni megmarad. Kicsit ferdén fog állni a feje egy ideig, de legalább könnyebb lesz vele smárolni. Ennek még Mongúz is örül. Aztán együtt kitalálják, hogy Gyíkarcúval fogják figyeltetni a repülőforgalmat. Gratulálok, okos döntés! Kimba és Sylar meg is látogatja Gaelt, aki ennek nem nagyon örül ugye, az ismert okok miatt. Tikk...takk... Tikk...takk...

Macipofa látszólag lazán kezeli a politikai iszapbirkózást, és ez jó hatással van a csajára is, mindaddig, amíg Wayne fel nem bassza az agyát, azzal, hogy miatta szívatják a jó Palmer elnököt. A medvefiú egy dörrenéssel lezárja a vitát. Snitt. Kyle izzad a kórházban, mert a doki, pont most kapja az eredményeket. Na mindjárt kiderül, hogy agyon kell csapni szívlapáttal, vagy nem. Mivel a doki védőruha nélkül lép be hozzá, így sejthetjük, hogy kurva nagy mákja van a srácnak. Mongúz már hívja is az orvosunkat, aki közli vele, hogy a vírus nyomát se találták, szóval ideje lenne újra átgondolni ezt az ügyet.

Jack és Ramon megérkezik a repülőhöz, de ezzel véget is ér az ígéretes barátság. Ramon emberei már várják őket és lecsapják hősünket. Salazar gyorsan kivégezné, de mivel az öccsének lenne pár szava Bauerhez, így felrakják a gépre. Ugrás Kimbához, akit nem hagy nyugodni Gyíkorca gépe. Addig nézelődik, amíg rá nem jön arra, amit eddig is sejtett. Ez a kurva Gyík a tégla! Persze mire gyorsreagálású Szőkénk észbe kap már ott is áll Gyík, kezében fegyverrel. Cliffhanger? Az hát! Tikk...takk... Tikk...takk...

 

Címkék: 24
27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.08.04. 11:32:14

"...Kicsit ferdén fog állni a feje egy ideig, de legalább könnyebb lesz vele smárolni."

I'm LOL'd :D

sélli_ 2008.08.04. 12:39:19

LOL! :)) És a bubik.. yes! Megérte várni!!! :)

Kenda 2008.08.04. 13:55:58

Megszavazom a 10 pontot a 10-ből!!

Gabba 2008.08.04. 16:22:48

Kimba végre veszélyben! Innentől indul újra a Monty Python vonal?...

Dorkapa 2008.08.04. 16:48:08

Na most megint van 1-2 önjelölt hülye, aki fegyvert fog Bauerre. Namármost vajon milyen sors vár arra aki ilyet tesz? Emlékezzünk csak az előző évedban már meg is halt Bauer, majd visszatért az alagút végéről és csúnyán elkente a rosszak száját.
Szóval aki fegyvert fog emberünkre az vagy azonnal ürítse bele a tárat, vagy fel se szálljon arra a gépre! :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.04. 23:02:27

Hol jár már a 3. évad? Lassan vége mi?

BruceWayne 2008.08.04. 23:14:26

le vagy maradva more :-(

24/19. rész: 7.00-8.00 volt ma... láttam már az egészet vagy fél éve de a 3x05-ös hogyvolt óta naponta többször néztem mikor jön már az új :-)

Llew 2008.08.05. 08:19:25

A hogyvolt remek, csak ritka. De nagyon.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.05. 09:54:39

Hát, heti egy.. ez van gyerekek :)

Llew 2008.08.05. 10:33:26

Nem a Te hibád, az m1-é:) Elfelejtek egy csomó mindent mire a hogyvolt kijön.

Greg36 2008.08.05. 10:50:10

Szerintem jó így a hogyvolt. Igazi nosztaliga hangulat, visszagondolni, hogy honnan indult az, ahol most tart a nap :)
Szerintem érdekes feleleveníteni, hogy pl. ez után a rész után mit gondoltam még a nap végéről, és mennyire máshogy ment a történet :)

bozso1981 2008.08.05. 11:11:53

Sztem meg béna így, hogy timeshift van a bejegyzések és az adásmenet között, de nem ugatok, Bruti rászolgált a védettségre!:)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.05. 11:58:55

Áh.. én tudtam, hogy szar lesz így, de nem megy máshogy...
Sokkal jobb volt kibeszélni az adott epizódot másnap, mint így ledarálva.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2008.08.05. 16:11:47

Hetiegy-hetiegy..

Nade előző héten nem volt egy 24 hogyvolt se!!! ;-)

Gondolom szabaccsá' meg miegymás, de már elvonási tüneteim voltak.

papugaja 2008.08.06. 11:27:07

Kicsit elmaradva tetszik lenni...

sélli_ 2008.08.06. 11:32:56

Papugaja, télleg? Nem mondod komolyan???!

Már megint egy okos... zsír!

BruceWayne 2008.08.06. 20:05:18

de azért a kommentelés mehetett volna minden rész után, ha van hogyvolt ha nincs....

Toszkána Grófja 2008.08.06. 22:27:39

Nekem tetszik ez a kis késés, így legalább fel tudom idézni mi is volt a nap elején (vagyishát az előző nap este), hát az m1 elég pörgősre vette a témát, de jó ez így.

Az újak közül Gyíkarc a kedvenc figurám; ennyire kétes külsejű arcot keresve sem találhattak volna, tipikus rosszarcú tégla, egy igazi gyíknak is becsületére válna egy ilyen fej. Nagyon illik a szerepébe, telitalálat.

Brutival egyetértek, Mongúz tényleg egy arrogáns kis pöcs volt az első két nap alapján, és most is felírtam neki, hogy csak úgy le akarja lőni Jack-et (jó persze álmodozik, de akkor is).

papugaja 2008.08.07. 15:17:26

Ha én ide kommentelek valamit a tegnapi, vagy tegnapelőtti résszel kapcsolatban, akkor az spoilernek minősül?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.07. 19:26:58

Elvileg nem, de én akkor minek írjam meg a többit, ha az uccsó részeket is itt már kibeszélitek. :)
Tudtam, hogy nem ja ez így, mert akkor fasza ezeket megbeszélni, amikor még friss az élmény (relatív), és nem mondjuk 2 hónap múlva, mikor odaérek.
Inkább rátok bízom!

sélli_ 2008.08.07. 20:47:27

Ez egy olyan dolog, hogy többen vagyunk akik már a 6. napon is túl vagyunk. Engem nem zavar. Tőőőőőőőlem azt kommenteltek amit akartok. Talán ezeseben bocsánatos, ha valaki 'spoilerkeik' :))

Brutichello, csak igy tovább, azért izé.. heti kettő, sok mi? Csak kérdezem...? :))

BruceWayne 2008.08.08. 12:18:38

de légyszi a 4. évadról (meg 5. 6.) ne spoilerezzetek már :-)

BruceWayne 2008.08.08. 12:23:34

még annyit hogy talán múlt hét pénteken volt az a rész aminek a befejezése nálam a sorozatok közt talán a legmegdöbbentőbb jelenet all time. csak konkrétan nem akarom most így leírni

Toszkána Grófja 2008.08.08. 12:53:22

ja biztos vagyunk egy-ketten, akik csak az m1-en láttunk eddig 24-et. Én igyekszek mindig az aktuális hogyvoltnál maradni. Amúgy a múlt hét pénteki befejezés tényleg durva volt, de majd az aktuális hogyvoltnál úgyis kiderül, mi is volt az :)

Toszkána Grófja 2008.08.10. 16:31:00

ööö csak szólok - mert már szoptam ilyennel -, hogy hétfőn egymás után lesz az utolsó előtti, illetve az utolsó rész kis hiradónyi szünettel, 22:40-kor
süti beállítások módosítása