Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 3x10-3x12

2008. augusztus 03. 09:07 - Windermere

Mindent vagy semmit
Carrie a Biggel való éjszaka ellenére úgy érzi kapcsolata Aidannel még mindig stabil. Samantha új lakásának avatóján kiderül, van egy futárcég, ami bármit házhoz hoz, akár kotont is. Charlotte meg elmeséli, hogy leendő anyósa Pazar eljegyzési vacsorát szervez. Mikor a másik két lány lelép, Carrie elmeséli Samanthának, hogy lefeküdt Biggel, aki szerint, addig független, míg Aidan ki nem mondja, hogy szereti. Másnap kiderül Aidan elutazik pár napra, így Carrie-nek le kell foglalnia magát valamivel, de így is szinte minden pillanatban Big jár a fejében.

Miranda egy régi chicagói ismerősével, George-dzsal randizik, akivel kufirc is lett volna, ha a férfinek nem kell sietnie, hogy elérje a gépét. Így marad a telefonszex, amit Miranda kimondottan élvez, mert így van szex mindennap, mégis független marad. Viszont azon nyomban kilép a kapcsolatból, mikor t-szex közben George-nak befut egy hívása, majd Mirandához visszatérve máris bele akar hatolni, mikor még csak a melleknél tartottak. Így kiderül egyszerre több menetet nyomat, ami a csajnak nem tetszik.

Samantha a lakásavatója után influenzás lesz, és hogy ne legyen elég a jóból függönyelhúzás közben sikeresen letépi a karnist. Mivel alkalmi kufircpartnere nem hajlandó felugrani megszerelni, így a nő teljesen egyedül érzi magát, és sajnálja, hogy eddig nem ment férjhez. Végül Carrie átmegy hozzá, és mixel egy köhögés csillapító – Fanta narancs kombót, amit annak idején Samantha anyukája talált ki, és állítólag használ.

Charlotte elmegy Trey-jel nászajándék nézőbe, majd elkéri a férfitől a vendéglistát, és meglepődve veszi észre, hogy a pasi egy házassági szerződést is mellékelt a listához. Persze rögtön átnézeti Mirandával, aki szerint ez egy teljesen normális szerződés, bár furcsa, hogy csak fiú utód esetén fizetnek a csajnak, illetve, hogy 30 év házasság után csak ötszázezer dolcsit kap. Charlotte ezt nem is hagyja annyiban, de mint kiderült nem Trey-jel kell megbeszélni az anyagiakat, hanem anyós pajtással, így addig nem is hajlandó aláírni a szerződést, míg több pénzt nem kap. Ezt végül az eljegyzési bulin sikerül is kiharcolnia.

Carrie próbálja magát elfoglalni Aidan távollétében, például összepárosítja a cipőit, ami őt ismerve, lehet, hogy 1 heti elfoglaltság. De végül nem bírja, és felhívja Biget, hogy elmondja neki, köztük csak testi vonzalom volt. Ezt bebizonyítandó Big fel is ugrik hozzá, és lenyomnak egy újabb testi vonzalom menetet. Pár nap mikor Aidan éppen megérkezett, Big felhívja Carrie-t, hogy ott áll a kapuban, és vagy lemegy hozzá, vagy ő megy fel. A lány, hogy mentse a helyzetet, gyorsan kitalálja, hogy leugrik, megsétáltatja Pete-et. A sétáltatás egy jó kis veszekedésbe torkollik Biggel, miközben Carrie sikeresen elveszti a kutyát. Órákkal később kutya nélkül megy haza, de Pete időközben egyedül is hazatalált. Végül Aidan előveszi Carrie-t, hogy vallja be, újra dohányzik, és ígérje meg, hogy leszokik róla. A lány abszolút őszintén, de kis Biges áthallással válaszol, hogy „szeretnék”.

Pengeélen táncoló
Carrie és Big továbbra is folytatják titkos viszonyukat, Mirandának beszól egy szendvicsember, Samantha csak akkor hintaszexelhet, ha csináltat egy AIDS tesztet, és Charlotte meg kezd paramenya lenni.

Miranda hazafelé menet mindennap összefut egy éttermet reklámozó szendvics emberrel, aki a nagyon fantáziadús „Kapj be!” reklámszöveget nyomja. A nő szerint ez felháborító, és megy is panaszkodni az étteremvezetőnek, aki viszont rávezeti arra, hogy egy szendvics nem is mondhatna mást. Miranda a szendvics maszk mögött látni véli a férfi telt ajkait és fehéren ragyogó fogsorát, így napokig szexuális álmodozásainak célja lesz. Végül bátorkodik megkérni a pasit, hogy mutassa meg magát, és ugyan jóképű srác, de túl fiatal Mirandához.

Charlotte készül bepánikolni, ugyanis még nem látta az összes esküvői ruhát a magazinokban, ezért a lányok segítségét kéri. Samantha szerint ne ők rágják át magukat egy csomó fotón, hanem Charlotte-nak legyen inkább egy stylistja, aki kiválasztja neki a legjobb ruhát. Így már Anthony társaságában néz ruhát, és meg is találja a szerinte legjobbat.

Samantha egy új diszkó megnyitóján rátalál saját magára csak férfiban. Tom agglegény, és imádja a szexet. A csaj el is jut a férfi lakására, ahol egy hinta hatására el is indul benne a szokásos Samantha-viselkedés, de a pasi teljesen lelombozza, amikor kiderül ő csak friss negatív AIDS-tesztesekkel hajlandó eme kéjeszközt megosztani. Így a nő tesztre kényszerül, de előbb megkérdezi a csajokat, hogy ők voltak-e már. Mint kiderül mindenki volt, van, aki többször is. Sőt Miranda még azt is elmeséli, milyen gáz, amikor valakit különszobába hívnak, mert az biztos pozitív. Végül Samanthát is különhívják, aminek hallatára elájul, de kiderül teljesen egészséges, csak a biztonságos szexről akartak vele beszélni. Így a hintában kötnek ki Tommal, ami egészen addig mámorító, míg le nem szakad.

Carrie és Big egyre olcsóbb és olcsóbb hotelbe kényszerülnek menni. Közben Carrie Mirandának is elmeséli a kapcsolatát, aki azt javasolja neki, hagyja abba. A lány ugyanúgy folytatja, de akkor kiborul, mikor egy japcsi üzletember prostinak nézi őt, el is rohan Bigtől, és a hotel ajtajában Charlotte-tal találkozik. Big persze utána, így szépen le is buknak. De persze Carrie-nek ez sem elég, egyik nap ebédidőben Big lakásán nyomják, a férfi siet vissza munkába, de a lány még ott marad. Persze pont ekkor állít haza Natasha, és ugyan Carrie próbál a hátsó ajtón át meglógni, de a lány észreveszi őt, és utánaered. A nagy üldözésnek szép kis esés lesz a vége, Natasha szája vérzik, így Carrie beviszi őt a sürgősségire. Végül elmondja Bignek, köztük mindennek vége. Hazamegy, örül, hogy ott találja Aidant, és végre otthon érzi magát.

Nem lát, nem hall
Miranda egy új new yorki párkereső módszert próbál ki, a multirandit, ahol 8percig van lehetősége valakivel beszélgetni, majd mindenki partnert vált. Mivel a férfiak nem mutatkoznak érdeklődőknek, ha azzal kezdi, hogy a Harvardon végzett és ügyvéd, ezért egy idő után stewardessnek adja ki magát. Így sikerül is megbeszélnie egy randit Harrisszel, aki egy sebész. Az első randi után rögtön ágyban kötnek ki, és Miranda annyira jól érzi magát, hogy elhívja a férfit Charlotte esküvőjére. Később mikor elvágja a kezét, és a férfi rosszul lesz a látványtól, a pasi elárulja, hogy ő igazából egy sport boltot vezet. Miranda ennek ellenére sem árulja el, hogy ő meg ügyvéd, de elküldi a fickót, és végül Stanforddal megy az esküvőre.

Charlotte és Trey esküvői előbulit is tartanak, ahol megismerjük Caleb nagybácsit, akiről Samantha mindenáron ki akarja deríteni, hogy hord-e valamit a skótszoknya alatt. Ez sikerül is neki, a férfi hord valamit, de könnyű róla levenni.

A lányok Charlotte lánybúcsúján egész rendesen beisznak, és a lány elárulja a többieknek, hogy még ne, feküdt le Trey-jel. A csajok megdöbbenek ezen, és szerintük az esküvő előtt mindenképpen ki kéne próbálnia a fickót. Így Charlotte mikor hazamegy, rögtön Trey karjaiba veti magát, de sajnos kiderül a pasi éppen nem alkalmas egy jó kufircra. Másnap az esküvőn mielőtt bevonulnak, az utolsó pillanatban ezt el is meséli Carrie-nek, de ő megnyugtatja őt, hogy biztos pillanatnyi üzemzavar volt, menjen nyugodtan hozzá. Ki is mondják a boldogító igent, mindenki heppi.

Kivéve talán Carrie, aki az esküvő előtt hosszas vívódás után elmondta Aidannek, hogy lefeküdt Biggel. A fickó persze kiborul, egyedül akar lenni, és nem megy a szertartásra a csajjal. Később a templom kapujában találkoznak, ahol azt mondja a lánynak, hogy pedig nagyon szerette, de most egyedül akar lenni, így elmegy. Carrie sír, de odaáll a barátnői mellé egy közös fotózásra.

És végül álljon itt egy kedvenc idézetem, amit Carrie mond Charlotte esküvőjéről, angolul, mivel a szóvicc miatt nehézkes lenne lefordítani: "The wedding was complete. Charlotte had something old, something new, something borrowed and someone Samantha blew."

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása