Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 2x06 - Halloween

2008. július 31. 13:00 - leeann

Amerika a halloween-re készül, Buffy pedig arra, hogy megöljön egy vámpírt. A verekedésüket egy másik vámpír suttyomban videóra veszi. Már a halottak is a modern technikával élnek. Természetesen Buffy nyer. Angel a Bronze-ban várja Buffyt. Persze Cordi lecsap a várakozóra, miközben elvileg a Bronze-ban általában fellépő zenekar énekesével, Devon-nal jár. Persze mikor Buffy megérkezik, pont azt látja, hogy Angel és Cordi valami csacskaságon heherésznek, ezért sarkon fordul, de Angel észreveszi és utána szalad. Másnap a suliban az igazgató furán értelmezi az önként jelentkezést, és Buffyra is lecsap, hogy egy csapat gyerekre vigyázzon, mint önként jelentkező.

Mivel Willow és Xander Buffy közelében voltak, ők is önként jelentkezők lettek, és természetesen a megjelenés jelmezben kötelező. Buffy pihenni akart halloween estéjén, mivel Giles szerint ilyenkor nem nyüzsögnek az élőholtak. Xandernél viszont hamar kihúzza a gyufát, mert megvédi őt egy focista fickótól. Willow-val viszont már az esti randi a téma, ami nem sikerült túl jól, plusz Cordi is ott volt, és vele nehéz versenyezni. Willow szerint meg kéne nézni Giles feljegyzéseit Angelről, hátha az segít kideríteni, hogy milyen lány az esete. A könyvtárban Buffy feltartja Giles-t, amíg Will kilopja a feljegyzéseket.

A két lány a wc-ben nézegeti a feljegyzéseket. Találnak régi rajzolt képeket nőkről az 1700-as évekből, és Buffy irigykedve nézi, hogy milyen szép és nagy ruhákban jártak akkoriban a nők. Közben Cordit is a wc-be eszi a fene, és vidáman újságolja, hogy milyen jól elszórakoztatta Angelt, mikor Buffy faképnél hagyta, és nehezményezi, hogy napközben sosem látja őt. Buffy felvilágosítja Cordit, hogy Angel vámpír, de Cordi nem hisz neki, és közli, hogy pasik terén ő a vadász. Ha halloween, akkor jelmezek. Willow szellemnek öltözik (ami Buffy szerint túl átlagos), Xander katonának, Buffy pedig észreveszi álmai ruháját.

Az is kiderül, hogy a videó, amit a vámpír készített, Spike-nak kellett, tanulmányozás céljából. Drusilla megint marhaságokat beszél, de egy látomása azt mutatja, hogy mindenszentek előestéjén a vadász sebezhetővé válik. Ennek köze lehet ahhoz, hogy a jelmezboltos valami szeánszot tart egy kétarcú szobor társaságában. Nyilván emiatt lesz a vadász sebezhető, de még nem tudni, hogy miért, vagy hogyan. Buffy már felöltözött és Willow-t is sikerült rávennie, hogy szexisen öltözzön fel, de mire Xander megérkezik, már a szellemjelmezben tündököl.

Cordi macskának öltözött és marha dühös Devon-ra, amiért nem ment el a randijukra, és ezt Oz-on, a zenekar gitárosán vezeti le. Ozzal már találkoztunk, ő figyelt fel Willow-ra, mikor eszkimójelmezben volt, és most is összeütköznek, mikor szellemjelmezben van. Az ismerkedés, ugyanúgy, mint akkor, most is elmarad, mert jelenleg Willow-ból össz-vissz a szeme látszik, eszkimó korában pedig inka hercegnőt kergetett. A jelmezes tinik összeszedik a gyerekeket, és elindulnak csokivadászatra.

A jelmezes fickó most már latinul szeánszozik, így valószínűleg ezekben a percekben fog az átok. És igen, a jelmezek éltre kelnek, és mindenki azzá kezd válni, aminek beöltözött. Bekövetkezik a káosz. A szörnynek öltözött gyerekek szörnnyé váltak. Willow igazi szellem lett, de legalább már nem lepedőben van, hanem a szellemruha alatt hordott szexi öltözékben. Xander igazi katona lett, és nem ismeri meg Willow-t. Buffy-ra is rátalálnak, aki, mikor meglát két gyerekből lett démont, elájul. Buffy az öltözékének megfelelően egy olyan kisasszonnyá vált, mint akik 1775 környékén éltek, mivel annak öltözött be.

Elég nagy a káosz, és egyedül a szellem Willow van ép eszénél. Willow ötlete nyomán Buffyékhoz mennek, ahol a nem vadász Buffy mindentől halálra rémül. Cordi is bajba kerül, de ő nem változott át. Willow segítségért megy, ezalatt Xander vigyázz Cordira, aki tudja, hogy kicsoda, és Buffyra, akinek fogalma sincs róla, hogy hol van. Spike vidáman sétálgat a futkorászó emberek között, tetszik neki a káosz. Angel is előkerül, mert hozzá is eljutott a káosz híre, de se Xander, se Buffy nem ismeri fel őt. Giles hiába temetkezett el a könyvtárba, sikítást hall, majd Willow érkezik meg hozzá a falon keresztül.

Angel nem érti, hogy mi van itt, de meglepi őket egy vámpír, és mikor Angel átváltozik és harcolni kezd, Buffy megijed tőle is, és elszalad. Közben a könyvtárban Willow próbálja elmagyarázni Giles-nak, hogy mi történt. Az még csak most tűnik fel a két okostojásnak, hogy Cordi azért nem változott át, mert ő máshol kölcsönözte a jelmezt. A Cordi-Xander-Angel féle csapat Buffy keresésére indul. Spike is készül valamire, méghozzá arra, hogy a gyerekdémonokból verbuvált csapattal szintén Buffy-t keresteti meg, de persze ők teljesen más célból teszik ezt, mint Angel csapata.

Buffy az elbújást választja, de ez nem megy neki jól. Közben Will és Giles a jelmezkölcsönzőbe mennek szimatolni, ahol ráakadnak Ethan-re. Úgy tűnik, Giles ismeri őt. Buffy nagy bajban van, mert megtámadja őt egy kalóz, akit, ha önmaga lenne, röhögve péppé verne. Most viszont Xander birkózza le a kalózt, majd befut Cordi, Angel és Willow is, na meg persze Spike és a különítménye. Közben Ethan és Giles kedélyesen elcsevegnek a múltról. Angel és csapata elbújnak, Spike és csapata megtalálja őket. Ez a macska-egér játék jól megy nekik.

Giles előveszi a kegyetlen énjét és megpróbálja kiverni Ethan-ből, hogy törje meg a varázst, de a „barát” inkább szenved, minthogy teljesítse Giles akaratát. Közben Spike rátalál a vadászra, és csúnya dolgokat készül tenni a zokogó lánnyal, ám ekkor Ethan végre elárulja, hogy a kétfejű szobrot kell eltörni ahhoz, hogy megszűnjön az átok. Giles nem késlekedik, azonnal eltöri, és minden visszaváltozik: a gyerekek ismét gyerekek lesznek, és a vadász már ismét vadász, így Spike ismét kikap tőle, és elhúzza a csíkot. Angel és Buffy ismét örül egymásnak, a hoppon maradt Cordi-Xander páros visszaviszi a gyerekeket a szüleikhez.

Willow közben visszakerült a lepedőjelmezbe, de már nem veszi vissza azt, és a szexi ruhában meglátja őt Oz, akinek így is tetszik. Buffy végre visszatér a 20. századi ruháiba. Angel nem érti, miért gondolta, hogy jobban tetszene neki régi öltözékben, ő annak idején utálta ezeket a lányokat. Sokkal jobban tetszenek neki a 20. századi érdekes izgalmas lányok, és az sem baj, ha Buffy a neve. Ezután a pár nagy lépést tesz az igazi párrá válás felé, mert végre újra csókolóznak egymással. Másnap Giles visszamegy Ethan üzletébe, de csak egy „még találkozunk” feliratú papírt talál ott.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása