Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 1x07 – Girls, Interrupted

2008. július 28. 12:00 - WUTM

Becca kedvenc versét osztaná meg apjával, de az annyira kritikus, hogy az első sor után félbeszakítja az irodalmi perceket. (A vers különben Robert Frost Nothing Gold Can Stay c. verse, és Becca azt mondja, hogy egy filmben hallotta először. Ez a film a Kívülállók, amit a Zone Europe-on pont meg is lehet tekinteni szerdán és csütörtökön, műsorajánló vége.) Ráadásul Yusuf, a kutya is kifejti véleményét, nem éppen illatos formátumban, és Karen is megérkezik Beccáért, így a versolvasásnak vége, csakúgy, mint annak a témának apa és lánya között, hogy mennyi esély van arra, hogy Karen és Hank újra összejöjjön. Ezt a kérdést Karen is megkapja Hanktől, de Karen teljesen elzárkózik, még a múlt heti csók felemlegetésével sem lehet kizökkenteni a tagadásból.

Charlie őrjöng, mert nincs otthon szójatej, de a Maffiózók óta tudjuk, hogy a férfi őrjöngése a kaja miatt csak azt jelenti, nincs minden rendben a házasság körül. Marcy nem is nagyon tököl, rögtön a szexre tereli a témát, és Charlie kérdésére, miszerint ő mit szeretne az ágyban csinálni, kiböki, hogy egy másik nővel szívesen csinálná, de kedves férje is ott lehet. Charlie majdnem belefullad a szójatejbe (mert persze volt a hűtőben).

Hank és Charlie együtt ebédelnek, Charlie teljesen fel van pörögve a hármas-szex gondolatától, szerinte így megszabadulhat a bűntudattól, hogy megcsalta Marcyt Danivel. Hanknek nincs ideje sokat agyalni a témán, mert megjelenik Carr, akit Charlie szervezett ide. Carr ugyanis Hank regényének megfilmesítése után most Hank blogját is filmre írná. A megbeszélés nem megy túl jól, főleg, mert Hank gúnyos és látványosan utálja Carrt. Charlie egy kis kerülővel próbálja meg összehozni a két embert: Karen építész, Carrnak meg van egy menő Ray Kappe háza… De Hanket ez sem hatja meg, Carrnál pedig rövid időn belül betelik a pohár az állandó sértegetések miatt, és távozik.

Charlie arra érkezik az irodájába, hogy a felesége és a titkárnője megegyeztek, hogy hármasban csinálják. Charlie-nak majdnem kiesik a gülü szeme a fejéből, hallani se akar a dologról, mi lenne, ha inkább Karen lenne a harmadik? Ettől az ötlettől viszont Marcynak lesz hányingere, ő a kis titkárnőt szeretné, rajta látszik, hogy benne volt már pár érdekes dologban. Közben Hank elviszi Karent Carr házához, és a csaj már attól elélvez, hogy leparkolnak a ház előtt, ami úgy néz ki, mint pár gigantikus létra egymás tetején. Egy újabb orgazmus az, hogy be is mennek a házba, úgy tűnik, ez a Ray Kappe tud valamit. De még nincs itt a vége, mert Carr szeretne építtetni egy medencét és egy vendégházat, és ki mással, mint Karennel? A nő ennek hallatán teljes extázisba esik, és hát persze Hank is szerez pár piros pontot. Ezt a felkérést meg kell ünnepelni! Hank szerint erre csakis az ő specialitása lehet a megfelelő étel, a Sajt Szenzáció. Addig dumál Karennek, amíg az beleegyezik a közös vacsiba, persze Beccával kiegészülve.

Charlie és Marcy tiszta ideg, mindjárt megérkezik Dani, és ők még csak a kandallót gyújtották be (Kaliforniában! Minek kandalló?) meg párszáz gyertyát, és mi van, ha megkínálják Danit mogyoróval, ő meg allergiás, és biztos, hogy ez kell nekik? De már késő ezen gondolkodni, mert csengetnek… Hank mindeközben a csodás Sajt Szenzációt égeti oda, és még a telefon is cseng. Mia az, bajban van, menjen Hank segíteni. Hank nem megy, mert múlt héten ment, és nem is volt baj, na viszhall, neki egy tepsi sajttal kell most foglalkoznia. Vissza Charlie-ékhoz: Dani gyakorlott mozdulatokkal hámozza le a ruhát Marcyról, de az teljesen szétstresszeli a helyzetet, először Dani melltartójáról akarna beszélgetni, aztán meg azt akarja megtudni, hogy ugye Dani nem fogja megöklözni. Charlie ezekre a kérdésekre teljesen lehervad, ő szeretne már némi akciót látni. Dani viszont Marcy oldalára áll, ez Marcy fantáziája, az lesz, amit ő akar.

Közben Hank és a tepsi gusztustalan sajt megérkezik Karenékhez. Karen éppen elmenőben van, mert hogy Mia valamiféle bajba keveredett az angoltanáránál. Hank is vele megy, Becca pedig egyedül marad a sajtizével. Szegényke, nem túl boldog. Charlie viszont az, hiszen két nő csókolgatja, a felesége és a szeretője, hmmm. Ám a boldogságnak hamarosan vége szakad, mert Dani előáll egy lánccal, aminek az egyik végét Charlie mellbimbójára csípteti, a másik végét pedig Marcy kezébe nyomja. Marcy annyira elképed a cucc láttán, hogy felpattan a fényképezőgépéért, viszont nem veszi észre, hogy a lánc a bugyijába akadt. Mivel a bugyi Marcyval együtt feláll, a lánc másik fele meg Charlie mellbimbójára erősítve az ágyon marad, szegény Charlie, pontosabban a bimbó húzza a rövidebbet. Charlie őrjöng a fájdalomtól.

Karen és Hank megérkeznek a perverz tanárhoz, ezúttal Mia tényleg kiütötte magát, önkívületben hever egy fotelben. A tanár persze nem ismeri el, hogy ő bármiben is hibás lenne, Karen hiába esik neki, egy cseppnyi megbánást vagy aggodalmat nem mutat a pasi. Mia közben magához tér, megörül Hanknek és elhányja magát. Hank kifelé menet azért még belenyomja a tanár arcát a hányásba, az ilyenekért szeretjük őt. Marcy és Charlie is vészhelyzetben vannak, a sürgősségin várják, hogy valaki ellássa szegény pórul járt mellbimbót. Abban azért megegyeznek, hogy Daninek remek segge van.

Hank, miután Mia szerencsésen hazakerül, bemegy Becca szobájába bocsánatot kérni, amiért otthagyta őt egyedül, vagyis a sajttal. Becca megbocsát, de egy 12 éveshez képest egészen felnőttesen közli apjával, hogy túl sokáig nem csinálhatja ezt vele, nem hagyhatja folyton cserben, mert egyszer be fog telni nála a pohár, és el fogja küldeni a picsába. Majd nagyon higgadtan előhúz egy bankjegyet a kiscsaj, a ronda szóért ugye fizetni kell. Hank totál megzuhan a komoly szavaktól, és valószínűleg elgondolkozik, mi fontos az életben.

Címkék: kaliforgia
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.07.28. 12:29:27

A mellbimbós baleset kemény volt. Menny és pokol, ugyebár...

missbungle · http://www.pozor.hu 2008.07.28. 17:04:53

"Hank kifelé menet azért még belenyomja a tanár arcát a hányásba, az ilyenekért szeretjük őt" :))) jó ez a hogyvolt, szeretem hogy nincs szétpoénkodva csak úgy pont jól, finoman :D
süti beállítások módosítása