Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 3x07-3x09

2008. július 27. 09:02 - Windermere

Nohát, sikerült utolérnem magam, így újra én írom a SzésNY hogyvoltokat. :)

Könnyű prédák
Carrie újabban éjszakánként felriad, de maga sem tudja megmagyarázni miért. Egyik közös reggelinél megbeszéli a lányokkal ezt, és valami olyasmire jutnak, hogy túlságosan is problémamentes a kapcsolatuk Aidannel, sehol semmi izgalom, mert a férfi nyílt lapokkal játszik. Miranda kapcsolata is hasonló Steve-vel, minden kiszámítható, percekre lebontva tudják, mikor mit fognak csinálni, igazán összeszokott párnak számítanak. Charlotte viszont eldönti, hogy még az idén férjhez megy, ehhez be is szerzett egy könyvet, és elkezd facér hapsik után vadászni.

Samantha egy fül-orr-gége specialistával randizik, akinek jó haverja a kis kék tabletta. Igaz, mint kiderül, nem azért, amiért gondolnánk, hanem mert ő előbb „kilövi a rakétákat, hogy utána feltérképezze a fekete lyukat”. Ez a módszer elég jól beválik, és elég rendszeresen alkalmazzák is, mígnem egyik este Samantha azzal az ötlettel áll elő, hogy ő is bevesz egyet. Ettől még fergetegesebbé válik az együtt töltött idő, a csaj Viagra-függővé válik. Ebből viszont a dokinak elég hamar elege lesz, ezért ki is adja Samantha útját.

Charlotte egy munkavacsora keretében egy ismerős házaspárral találkozik, ahol megkérdezi őket, nem ismernek-e egy független férfit, akihez hozzámehetne feleségül. A pár végül kiböki, hogy Phil éppenséggel alkalmas lenne, így abban maradnak, hogy Dennis másnap megadja Charlotte-nak Phil elérhetőségét, akivel a lány így el tudna menni szombaton operába. Dennis egész héten nem jelentkezik, így Charlotte egyre mérgesebb, végül Carrie-t ráncigálja magával az operába. Carrie még élvezné is, ha nem pillantaná meg a színházi távcsövön keresztül Biget Natashával, és nem venné észre, hogy a férfi is kiszúrta őt. Így inkább gyorsan hazasiet, otthagyva Charlotte-ot egyedül, aki már nem is olyan szomorú, mert sikerült utolérnie Dennist, aki másnapra ígér neki egy randit Phillel.

Miranda kiszámítható kapcsolatának az ad egy nagy pofont, mikor szennyes válogatás közben, talál egy vonalkódos alsónadrágot. Ezt rögtön át is kell beszélnie Carrie-vel, szerinte túlságosan elkényelmesedett a kapcsolatuk, ha a férfi ilyesmit meg tud engedni magának. A következő mosásnál már óvatosabban válogat, míg meg nem jelenik Steve, így a mosógép egy új funkcióval, a rajta való dugással bővül.

Charlotte Philes randiján kiderül, hogy Phil nincs is ott, Dennis viszont eljött, és bevallja a lánynak, hogy ő szerelmes belé. Kicsit erőszakosan viselkedik, így a csaj elmenekül tőle, és mikor taxiért kiáltozik, hirtelen elbotlik, beesik egy taxi elé, és… és… ki száll ki a taxiból? Cooper ügynök Orson Hodge Trey MacDougal személyesen!

Carrie nyugodt kapcsolatának következő lépése, hogy Aidan be szeretné mutatni a hétvégén érkező szüleinek a lányt. Persze ezt Carrie nagyon nem szeretné, de mikor végül egész hétvégén nem éri utol a férfit, úgy gondolja, elmegy arra a reggeliző helyre, ahol valószínűleg a kiccsalád enni fog, így mégis találkozik a szülőkkel.

Sorskérdések
Samantha egyik reggelét teljesen elrontja az, hogy a postaládájába egy változó korban lévő nőknek szóló katalógust dobtak be. Hogy öröme még nagyobb legyen, megismeri Lent a házból, aki rögtön randira hívja. Később a lányoknak panaszkodja ki magát Samantha a menopauzáról, és teljesen maga alatt lesz, mikor kiderül, hogy a másik háromnak éppen egyszerre van piroskájuk. Végül belemegy egy randira Lennel, akinek csípőprotézise van, és sokat beszél. Samantha, hogy elhallgatassa, hajlandó lefeküdni vele, aminek a végén kiderül mégsem olyan öreg, csak elszámolta a mensi dátumát.

Charlotte minden percét Treyjel tölti, aki orvos, és nagyon gazdag családból származik. A lány azt is elmeséli Carrie-nek, hogy érzi, hogy ő az igazi, ezért nem adja oda magát idő előtt. Viszont találkozásuk történetét ezerszer is el tudnák mesélni bárkinek, ez alól Carrie sem kivétel, aki elhívja a párt egy új magazin nyitóbulijára, ahova Aidan nem kíséri el. Hogy elmeneküljön a folyamatos sztorizás elöl, felkeresi a kajáspultot, ahol viszont összefut Biggel. Tőle is elmenekül, de a férfi követi, és beszélgetni kezdenek. Időközben Charlotte kap egy nagyon drága órát Treytől, és egy későbbi „Szeretlek Charlotte” vallomás után már a lakásába is beengedi.

Miranda és Steve élik szokásos életüket, ám egyik este úgy döntenek, egy étterembe mennek vacsorázni. Mirandát itt nagyon zavarja egy csecsemő sírása, Steve-et egyáltalán nem, sőt kijelenti, ő gyereket szeretne. A nő szerint ez éppen most lehetetlen, nemsokára társ lesz a cégnél, csomót dolgozik stb. Steve, hogy megmutassa, mennyire vágyik egy srácra, ráveszi Mirandát, hogy vegyenek egy kölyökkutyát. Persze mikor egész éjszaka nyüszít az eb, Steve nem ébred fel rá, csak Miranda. Végül jól összevesznek, és szakítanak.

Carrie egyik este hazaérve talál egy új üzenetet a rögzítőn, elkezdi hallgatni, de rögtön kinyomja, mikor Big hangját ismeri fel. Aidan közben elugrik valamiért, és beállít Carrie-hez Big, aki „Nem tud…”. De az már nem derül ki, mit nem tud, mert nem fejezi be a mondatot, Carrie meg kirakja őt. Később lehallgatja az üzenetet, és kiderül, hiányzik a férfinek. Kár, hogy mindezt 1 év késéssel mondja…

Ami könnyen jött, könnyen megy
Miranda és Steve már 3 hete szakítottak, de a pasas még mindig Mirandánál lakik, mert nem talál lakást. Sőt segítséget is kér a lánytól, hogy menjenek el együtt, nézzenek meg párat. Ki is kötnek egy alagsori lakásnál, ami úgy néz ki, mint egy börtön, és Miranda nem engedi meg a férfinek, hogy azt vegye ki. Tovább kerülgetik hát egymást a csaj lakásában. Egyik nap Miranda egy olyan üzenetet hallgat le a rögzítőről, ami Steve-nek szól, és egy nő akar vele találkozni. Aztán mikor a kutyus miatt megint nem tud egész éjszaka aludni, mert Steve nincs otthon, hogy istápolja, végre a férfi is rájön, hogy itt az ideje minél hamarabb elköltöznie.

Charlotte találkozik Trey anyukájával, és azt veszi észre, hogy a férfinél bármit el tud érni anyu, ha ráteszi a karjára a kezét. Egy későbbi vacsorán ő is beveti ezt a fogást, és meg kérdezi Treyt, hogy mi lenne, ha összeházasodnának. Erre a rendicsek választ kapja. Kicsit le is hangolódik, mert így teljesen olyan, mintha ő kérte meg volna a pasi kezét, de ez a nyomasztó érzés rögtön elmúlik nála, mikor egy sétálás közben Trey egyszercsak megáll a Tiffany’s előtt, és behívja Charlotte-ot, hogy válasszanak gyűrűt.

Samantha egy Adam nevű pasival randizik, akiről kiderül, hogy iszonyat keserű a spermája. A csaj erre próbál gyógymódot találni, el is viszi a fickót valami bioétterembe, ahol aperitívnek búzacsíra levet isznak, állítólag ettől másfél óra elteltével jobb ízű lesz a cucc. Letesztelik, de nem jön be, így mikor legközelebb az oboázásra terelődik a téma, Samantha kifakad, hogy ő nem bírja, mert nagyon keserű. A srác szerint ez kifogás, de végül belemegy abba, hogy ő is megkóstolja, ha a csaj még egyszer játszik a hangszerén.

Carrie segít Aidannek a bútorkiállításon, ahol megpillantja Biget és Natashát, így gyorsan az egyik komód mögé bújik. Big persze észreveszi őt, váltanak pár szót, majd Aidan is befut. Carrie éppen bemutatná neki a párocskát, de mikor Bighez ér, sikerül a férfit forró kávéval leöntenie. Este a megnyitó utáni fogadáson Big totál részegen elmondja Carrie-nek, hogy már nem működik a házassága, és el akar válni. Később Bigtől vár rá egy üzenet a rögzítőjén, miszerint hívja fel őt minél hamarabb. A lány ezt meg is teszi, viszont Big azt mondja meggondolta magát, túl sokba kerülne a válás, felejtse el az egészet. Éjszaka Aidan észreveszi Carrie lakásában, hogy repedezik a plafon, sőt a parkettára is ráférne egy kis felújítás. Így felajánlja a lánynak, hogy megcsinálja. Carrie a nagy zaj miatt, hogy tudjon írni, átköltözik egy hotelba. Ide utána jön Big, aki elmondja, tényleg nem működik a házassága, majd a liftben megcsókolja Carrie-t, elmondja, hogy hiányzik neki, és szereti, és egy jó kis kufirccal zárják végül a napot.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása