Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x17 - Illetlen javaslat (ÉVADZÁRÓ)

2008. július 26. 14:00 - leeann

Patrick és Annie elnevezte a hotelben azt a szobát, amiben Marin lakott. Természetesen Marinről, mivel szőke kiköltözik onnan. És persze más hír is van. Patrick és Annie elutaznak New York-ba Annie családjához, hogy bejelentsék az eljegyzésüket. Mivel Marin a hotelből kiköltözik, a háza kész lehet, mert csak nem alszik a szabad ég alatt. Viszont Cash még mindig ott van, bár kiköltözött, de a ház mellé, a sátrába. Közben Lynn és Jack terhes tanfolyamra jár, Celia pedig önvédelmi fogásokra tanítja Patricket, hogy a nagyvárosban meg tudja védeni magát.

Szóval Patrick és Annie elindultak New York-ba, így Mai végre esküvőt szervezhet titokban, közben Sara újra elkezdte a mentős tanfolyamot, ahol egy pasi folyamatosan stíröli őt, sőt, mikor párban kell gyakorolni, a fickó (Eric) Sarát választja párnak. Jól mulatnak a feladat közben, ami jelenthet valamit. Az első este a házban Marin majd megfagy, Cash pedig a sátrával küzd, mert feltámadt a szél. Mivel Marin nem tud begyújtani, meghívja Cash-t, hogy ma este aludjon a vendégszobában. A sátorral úgyse boldogul, Marinnek pedig kell valaki, aki begyújt.

Lynn és Jack némi gondban volt a kapcsolatuk megnevezésével a terhes tanfolyamon, így most ezt próbálják kibogozni, hogy ők kik is egymásnak, vagy Jack kije lesz Lynn gyerekének. A viszony nem lett tisztázva, de Jack bedobja, hogy házasodjanak össze. A reggel Marin és Cash lakóközösségében sem indul minden zökkenő nélkül. Marin kénytelen hozni néhány szabályt annak érdekében, hogy működjön közöttük a lakótársi viszony, de Cash csak egy cserkésznek látja a szabályozó főbérlőjét. Közben Mai-jal kissé elszaladt a ló, mert úgy felcicomázta Celia parancsnokot, mint egy karácsonyfát.

A kocsmában Jack elmeséli Ben-nek, hogy feleségül kérte Lynnt. Ben úgy gondolja, hogy ha Jack jól átgondolta, akkor nagyszerű a dolog. Jack a gimi óta szereti Lynnt, úgyhogy volt ideje átgondolni, csak az a kérdés, hogy Marinnek hogy mondja el. Közben Annie és Patrick megérkezik New York-ba, és első útjuk Jane-hez vezet. Elhozták neki a Samnél hagyott holmiját, amiben van egy pulcsi, ami Samé, de Jane-nek adja, mert szerette, ahogy állt rajta. Annie úgy dönt, elhívja Jane-t a családi murira, hátha a bátyjával jobban egymásra találnak majd, mivel Sammel nem sikerült.

Marin elmeséli, hogy befogadta Cash-t, amíg van mit javítani a házon, Sara pedig elmeséli, hogy találkozott egy fiúval a tanfolyamon. Celia és Mai most éppen az esküvő időpontját próbálják kitalálni, de ez sem megy nekik vita nélkül. Mai a kínai horoszkópra építené az esküvő napjának kiválasztását, de Jerome azt javasolja, hogy előtte egyeztessenek Lynn-nel és Jack-kel, hogy ne legyen annyi esküvő egy napon. Azt hiszem, a hogyan mondjuk meg Marinnek megoldódott. Marin viszont elég rosszul viseli a hírt. Sara szerint nem biztos, hogy szerelemből házasodnak lehet, hogy csak felelősségből veszi el Jack Lynnt. Marin szerint viszont neki nem kellett volna feladnia, és harcolnia kellett volna Jackért.

Annie és Patrick vásárolgatnak, amitől Patrick kis híján pánikrohamot kap, mert Annie mindenféle rémtörténettel ijesztgeti a fiút, ezért Patrick felhívja Marint a rádióban, ahol Marin a „jót teszünk-e ha helyesen cselekszünk?” kérdéskört boncolgatná a hallgatókkal. Közben Annie és Patrick megérkezik az O'Donnell családhoz. Annie mamája és a papája is nagy lendülettel fogadják Patricket, aki egy pezsgőt hozott ajándékba, de ezzel nem lopta be magát a józan apa szívébe. Közben Elmoban Eric és Sara gyakorolni szeretne, de a kocsmában nem lehet, így Erik egy csöndesebb helyet javasol, ami konkrétan egy templom.

Kiderül, hogy Eric, azaz Eric tiszteletes a templom lelkésze, így Sara úgy dönt, hogy a mai tanulást elnapolja, mert dolga akadt hirtelen. Marin nincs jó kedvében, amit hazaérve se titkol, így Cash kap némi engedményt a szigorú házirendben. Mai minden ujját bevetve számolja a legjobb napot az esküvőre, de valami szörnyűséget talál a horoszkópban, ezért talpig rózsaszínbe öltözve megtámadja Celiát a rossz hírrel. Ő nem látja a helyzetet annyira katasztrofálisan, mint Mai, de nem bánja a hírt. Annie apja éjjel megtámadja Patricket, és előadja, hogy ő látja a hazugságot, amitől Patrick eléggé be van tojva.

Marin és Cash iszogatnak a tűz mellett és kezdenek egy kicsit közel kerülni egymáshoz, aminek a hamarosan megérkező Jack is szemtanúja lesz. Mikor Jack meglátja, hogy Marin és Cash csókolóznak, visszamegy a kocsijához és hazamegy. Mit tehetne mást? Másnap Marin arra kel, hogy Cash kalapál, és azonnal mentegetőzni kezd a csókolózás miatt. Cash továbbra is arrogáns, de Marin hiába tagadja, tetszik neki a pasi. Patrick viszont megismeri Annie bátyját, akivel az éppen betoppanó Jane is gyorsan kijön. Sara pedig éppen a lelkészt próbálja elküldeni, aki viszont nem tudja, hogy mi az oka ennek a pálfordulásnak.

Eric tovább tépi a témát, mint Fogi a lábtörlőt, ezért Sara kipakol a múltjáról, hogy leállítsa Eric nyomulását. Mindeközben Jane és Danny jól mulatnak, és a dugi piát kezdik kortyolgatni, amit nyílván nem józan apu rejtett el. Jane és Danny intenzív csókolózásba kezdenek, aminek józan anyu vet véget, és Jane-re elég becsmérlő pillantásokat vet. Az O'Donnell család összegyűlik, és mielőtt Patrick bejelenthetné, hogy eljegyezte Annie-t, józan apu tesz egy bejelentést. Arról tart monológot, hogy valaki hazugságban él és ideje színt vallania, amire Patrick felugrik és közli, hogy lefeküdt Annie-vel, persze józan apu nem rá gondolt, de ezt ki bánja már.

A bűnös Danny, aki miatt összegyűlt a család, hogy jobb útra térjen, mivel a család szerint alkoholista és azt a pezsgőt itták meg Jane-nel, amit Patrick hozott. Egyik bajból a másikba kerül az alaszkai fiú. Elmoban is fennforgás van, mert Marin és Jack összeakadnak, így Marin gratulál is a házasulandónak, aki egy napot és 6 vodkányit késett a vallomással. Jack azzal mosakszik, hogy előző este Marinnél járt, de látta, hogy elfoglalt, így nem zavart. Marin viszont szigorú és elutasító, ami érthető, hisz Jack hülyén oldotta meg a kit is szeretek igazán kérdést. Vissza New York-ba, ahol Patrick mond egy rövid beszédet, és a végén megkéri Annie kezét a család előtt is, amivel könnyet csal a nőneműek szemébe.

Józan apu kezet fog Patrick-kel, józan anyu ugrál örömében, Danny pedig az elvonó mellett dönt. Azt hiszem megoldódott az O'Donnell család krízise. Patrick ezt a jó hírt el is újságolja az anyjának, akinek nincs szíve elmondani neki Mai aggályait, így inkább Mait támadja meg a rendőrautóval, hogy ne mondják el a fiataloknak az előrejelzéseket. Marin szokásos lezárása alatt Jack felhúzza a gimi alatt vett gyűrűt Lynn ujjára, persze nem megy fel, csak a kisujjára, oda is alig. Sara valami levelet kap, amiben rossz hír van. Józan apu befogadta Patricket a családba. Végül Marin kipróbálja a meztelenül fogmosást, amit Cash már gyakorolt egy párszor. Konkrétan ez indította Marint a házirend meghozatalára.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matheo · http://hobbymania.blog.hu/ 2008.07.29. 10:33:52

Mi lesz a sorozattal??
Tudunk valamit a folytatásról??
Valaki?

Lukri 2008.07.29. 16:53:15

Az újság szerint folytatják ugyanúgy péntekenként.
süti beállítások módosítása