Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 3x05 17:00-18:00

2008. július 23. 10:34 - Bruti

17 óra. A múlt részben ugye Jack bekattant és megint úgy gondolta (hozzá teszem nagyon helyesen), hogy csak ő tudja a világ szarát letunkolni a csatornában, így megszöktette Salazart a börtönből, ezzel mintegy felütve a „Hogyan vágjunk fát magunk alatt” c. fejezetet. Nem először csinálja, szóval én vele vagyok.

Mackópofa éppen belekezd a tv-s vitába, amiért tulajdonképpen idejött, amikor a börtönben már javában folyik az emberkedés. Jack és Ramon elkapnak két őrt, és átvedlenek rohamosztagossá. Chase erősen ráncolja a homlokát, ami valószínűleg nála a fokozott agytevékenység jele, de még így turbó módban sem tudja követni Jack észjárását. Tudjuk be ezt fiatal korának. Minden esetre tájékoztatja Fürtöst, és átveszi az irányítást a börtönben.

Kyle és Linda gubbasztanak a tömlöcükben. A szöszi már térdig fosta magát a félelemtől, hogy most akkor meghalnak, vagy mi van, de a srác nem adja fel, már a szökési tervén dolgozik. Snitt. A másik nagy szakértő, Kimba gyorsan végignézte L.A. közlekedési felvételeit és kiszúrja (mert kiszúrja!) Kyle kék ingét egy kocsiban! Na, bazzeg! Kár lett volna ennek a csajnak bébisintérként elkallódnia. Jön Fürti és közli vele, hogy az apja megint jó nagy szarban van, és még meg is szopatta azzal a fogolyszállítási paranccsal. Nyilván azért tőle kérte, mert a CTU-ban ember nem lett volna, aki elküld neki ilyet. Apuka felmérte kicsi lánya képességeit, és nem is csalódott.

Vissza a börtönbe Jack és Ramon beleakad egy idegesebb galeribe, akiktől kapnak pár sallert és túszul ejtik őket, majd pont Chase csapatába ütköznek. Szúrós nézés mindkét oldalról, majd elhurcolják őket. Tikk...takk... Tikk...takk...

Sylar basztatja Kimbát, de annak meg kurvára nem ott jár az esze... vagy mije. Fürti rászól a srácra, hogy hagyja már, mert van annak a nyomorultnak elég baja nélküle is. Ugrunk Kyle-hoz meg a nőjéhez, és várjál már, mit talált ki a kiccsávó! Lebontotta a kábelcsatornát és úgy okoskodott, hogy ha felakasztja magát, akkor a vírus se terjed sehova. És milyen igaza van! Már dugja is a kis fejit a hurokba, a stokit meg rúgja ki maga alól. Én drukkolok neki, de Linda kevésbé. Addig csimpaszkodik a kábeleken, amíg le nem szakad, és így megmenti a pasija seggét. Azért szép próbálkozás volt!

Mexikó. Klódia „bogár a fülbe” akciót tart: „Nehogy már te legyél a csicska Hector! „ Ennél te többet érsz édesapa, mint hogy Ramont szolgáld!” Látszik, hogy sikeres az akció, mert Drogbéla elgondolkozik a dolgon. Majd hívja Gael, hogy Ramon még mindig a börtönben van, Kyle-hoz meg kurva közel jár a CTU. Annyira közel, hogy a fotón, amit Kimba kiszúrt, tényleg a srác van. Snitt.

A börtönben megy a zsinnyegtetés, most éppen a kamerákat lövik szét ipari szinten. Aztán a főhülye, egy szekrény alakú néger felteszi a túszoknak a 20 millás kérdést: „Ki akar élni”? Mivel nincs jelentkező, így lelövik az egyiket. A kérdés újra elhangzik, egy őr jelentkezik, majd Jacket is az asztalhoz ültetik. És akkor jöjjön a kicsit elcsépelt orosz rulett! A őr eléggé el nem ítélhető módon, nem akarja kilyuggatni a fejét, így az első lövést bevállalja szekrénynéger. A másodikra meg egyenesen Jack beszéli rá, mert ugye 5:1-hez mégis csak nagyobb esély, mintha simán lepuffantják. Szóval a rábeszélés hatásos, de szerencséje az nincs az őrnek. Dörrenés és már fordul is le a székről. Jack elmormol egy bocsit, majd eredményhirdetés: Jack Bauer-Ismeretlen néger fegyőr: 1-0. Tikk...takk... Tikk...takk...

Sylar kicsit finomabb most Szőkenővel, sőt felajánlja neki a segítségét is. Aztán valami hibát ír ki a konzoljuk. Hát persze, mert Gyíkorca már ott tart, hogy lassan belehugyozik a szervergépbe, csak, hogy szabotálhassa a melót. Kimba meg is nézi, de a hüllőképű hamar kidumálja magát. Fürtös szól Chloenak, hogy nézze át Jack dolgait, mert ez az ürge, már megint keveri a szart és jó volna tudni, hogy mit eszetlenkedik. Majd Tóni után érdeklődik, de azt még fércelik, így ráküldeti a gépére a műtő kamerájának a képét (mert a CTU tud ilyet is) és online nézi a műtétet. Ugrás. A börtönben Chase próbálkozik valami alagúton bejutni, de addig is Jack új ellenfelet kap, pont Ramon személyében. Hiába árulják el, hogy kik is ők, a felállás marad. Az első lövés Jacké, Ramon felkészül! Homlokhoz illeszt, levegő visszatart, elsüt, szem rebben, de semmi. Pedig szép kivitelezés volt. Most Salazar jön, kicsit még emberkedik a Szekrénynek, hogy ha meghal az öccse bedarálja, de ez nem hatja meg az emberünket. Ramon is stílusosan csinálja, de lövés az nem dördül. Viszont az összes bírótól megkapja a 10 pontot. Újra Jack jön, de már kiszúrja, hogy jönnek Chase-ék, összenéz Ramonnal és egy hirtelen mozdulattal mellbelövi Szekrénynégert. Dulakodás, verekedés, aztán robbanás és megjönnek Chase-ék is. Kiabál Jacknek, de hót hiába, mert ők már rég lekoccoltak. Tikk...takk... Tikk...takk...

CTU. Chloe kutat Jack irodájában, mert ugye a parancs az parancs, és hát persze, hogy megtalálja az eldobált kábszeres cuccokat. Közben az Macilacit már a tv-s vitában támadják az új csaja miatt. Talán mégis csak le kellett volna fizetni azt a patkányt, most körberöhöghetné az ellenfelét, így meg csak hápog, meg pislog a nyomorultja... Azért a gerincességnek is vannak hátrányai, pláne, ha szűk látókörűséggel párosul. CTU. Chloe drogtesztet csináltatott Jack cuccain, és pozitív lett, amin mi nem lepődtünk meg. Erre beesik Kimba is, és addig erősködik, amíg Chloe elmondja neki, hogy az apja nem veti meg a tudatmódosító szereket. Aztán irány Fürtihez. Hát ő se örül a hírnek, de most nincs ideje ezzel foglalkozni, mert megtalálták a furgont, ami lelépett Kyle-lal. Fürti beizgul, és hangos csatakiáltással küldi harcba az embereit. Snitt. Jack és Ramon bent ragadtak a börtönben, de Jacknek persze, hogy van valami terve. Tikk...takk... Tikk...takk...

CTU. Fürti koordinál, Kimba pityereg, Sylar meg bambáskodik, nem is értem, minek mutatják őket. Snitt. Jack kiront Salazarral az épületből és Chase-nek ordibál, hogy kurva gyorsan szerezzen egy helikoptert, meg el kéne zavarni ezt a sok kretén rohamosztagost. Hát nem lesz közönségdíjas az ötlete, de végülis, meggyőzi őket, hogy Salazarnak ki kell jutni az országból, mert különben jön ez a hülye vírus, ugye. Na, azt meg senki nem vállalná be, így elengedik őket. Ugrunk. Kyle és nője bután üldögélnek a hermetikusan lezárt kuckójukban, mikor beront a CTU, és halomra lövi a genyákat, majd kiszabadítják a két birkát. Jackék közben eljutnak a gépig, gyorsan tönkreteszi a rádiót és felszállnak. Chase kapja a hívást Fürtöstől, hogy megvan ez a szerencsétlen metroszexuális Kyle, szóval lehet szólni Jacknek, hogy álljon már le. Rádió ugye nincs, így Chase próbál ordibálni, de Jack már nem érti és nem is akarja érteni, hogy mit mond. Salazar meg csak röhög. Számára eddig ez sikertörténet. Tikk...takk... Tikk...takk...

Címkék: 24
37 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2008.07.23. 11:13:39

Nem nézem, de most akkor jól értelmezem, hogy az ötödik részben megoldották a problémát, és most már csak a drogtól begőzőlt Jack miatt megy a kavarás?

Potenciális Disznó 2008.07.23. 11:34:58

Tesen tovább nézni, még van az évadból 19 rész :)

Llew 2008.07.23. 11:45:29

nyílván, de már az előző évadban is volt valami hasonló lépés, hogy simán lezárhatták volna a dolgot, erre valami banális indokkal folytatódik az akció. Ha van egy jó kiinduló ötlete az íróknak, akkor ne "zárják" le öt rész alatt, vagy ha megteszik akkor ne ilyen nevetségesen átlátszó dologgal, hogy tönkre ment a rádió.

Gabba 2008.07.23. 11:55:44

Jaj, a cérnás kép!...

Sajnos az orosz rulettnek csak A szarvasvadászban volt feszültségkeltő hatása, onnantól elcsépelt filmes eszköz.

2008.07.23. 12:00:52

elég nehezen indulbe, de utána fasza lesz.
a java még csak most jön.
ugye, mongúzkpű;)

mizrolist 2008.07.23. 12:46:55

Llew: határozottan rosszul értelmezed :)

Kenda 2008.07.23. 13:33:18

Én szeretem a Tűzvonalbant, magyar, meg a mienk, de remélem nézik a forgatókönyvírók ezerrel Jack Bauer kalandjait :)
Persze itt is vannak bakik, az a "kiszúrom a kék inget a furgomban" durva volt.

Nekem pl tetszik, h az 5. résznél már itt járunk és botorság azt gondolni, hogy innentől 19 részen át csak unatkozni fognak a szereplők meg mi is.

A hv meg egyszerűen zseniális, jót tett az emésztésemnek így ebéd után :-)

Greg36 2008.07.23. 13:40:36

Hát, ha tudod, hogy melyik kamera mellett és kb mikor történt a csóringer kissrác begyűjtése, akkor csak pár kamera képét kell átnézned.
Egy pillanatra én sem értettem, hogy hogyan lesz még itt csavar, azóta meg kapkodom a fejem. :) Tehát, Llew, nyugi, vannak itt még meglepik a puttonyban.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.23. 13:52:20

Nem kell aggódni, lesz itt még feszültség, meg amit akartok. :)

red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!) 2008.07.23. 14:58:03

Fürti nem lehetne inkább Desszert? Én mindig így nevezem...
Llew: nyugi, nem fogsz unatkozni, nagyon messze még a vége :-)

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2008.07.23. 19:22:58

"Sylar basztatja Kimbát..."
"Sylar kicsit finomabb most Szőkenővel..."
"...Kimba pityereg, Sylar meg bambáskodik..."
Bruti, figyi, ez egy másik sorozat. ;) Már elsőre se volt túl frappáns, de mostanra kissé elcsépelt. Kitalálnál valami más nevet? Köszi. :D

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.07.23. 22:41:09

Jáj. Minnyárt kezdődik a tvenifór! Utána elolvasom.

Llew 2008.07.24. 07:48:22

Orso-borso:
Maragy már. Sylar az Syler lesz a Star Trekben is.

Llew 2008.07.24. 07:54:27

Mielőtt valaki nyelvtan leckéket kezd adni, direkt írtam így. Igaz akkor a már helyett is má'-t kellett volna.

zhaoman 2008.07.24. 07:58:15

Az RTL-es kép zseniális!

Bruti, le a kalappal!

0Hanga 2008.07.24. 08:59:19

Nekem is tetszet az RTL - es kép. :-)
Nagyon jó!

Wickee 2008.07.24. 09:09:09

Llew:
Az még OK, hogy a Star Trekben Sylar lesz, de amikor a 24-ben szerepelt, akkor Sylar még gondolatban sem volt. :D Szóval ha Bruti akkor írta volna a hogyvoltot tuti, hogy valami más nevet talált volna ki neki.

Az RTL-es kép tényleg nagyon LOL.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.24. 09:18:56

Nekem már csak Sylar marad, de pont azon gondolkodtam, hogy mennyire telitalálat Spock-nak.
Ha nem láttam volna a Hősöket előtte, akkor valószínűleg Kis idegesítő pöcsnek hívnám.. :F

Wickee 2008.07.24. 09:45:08

"Kis idegesítő pöcs" jajjmár Bruti olyan vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Amúgy tényleg idegesítő, és még hisztis is. :DDD

sélli_ 2008.07.24. 12:42:22

Mi a baj Sylarral? A Hősökben Kensei is Mr. Sark néven fut időnként... tudjuk be ezt a korábban megformált karakterek általi könyebb azonosíthatóság végett!

Az cérnás kép...!!! Giga LOL!! :)))

0Hanga 2008.07.24. 12:44:27

Meg bamba, legalábbis amikor én néztem néha nagyon bambul és majdem mindig nyitva van a szája, már amikor a monitort nézi. Vajon mit nézhet, valójában?

0Hanga 2008.07.24. 12:47:37

De szerintem van nála sokkal rosszabb mellék szereplő.

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2008.07.24. 14:12:29

sélli_: az időnként és a mindig között van egy pinduri különbség.
A Sylar megszólítás kicsit sem passzol Adam-re.
Korábban megformált karakter témában: a 24-et évekkel korábban forgatták, mint a Heroes-t.

Engel 2008.07.24. 15:39:36

Jó név a kis idegesítő pöcs is, de nem zavaró a Sylar. Teljesen jó akárcsak a hogyvolt.

sélli_ 2008.07.24. 15:44:42

Orso, ne csináljátok már... Nem mindegy? Tőlem kis pisike vagy buga jakab is lehet. Csak tudjam kiről van szó :)

BruceWayne 2008.07.24. 16:18:59

off:
please help - most akarom elkezdeni a 4. évadot de sehol nem találom a prequel részt (4x00), se privát se public torrenten, honnan lehetne ezt beszerezni?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.25. 02:13:39

Írjál Kiefernek! Valahol itt az e-mail címe, mindjárt megkeresem.

Meg is van: Kiefer.Sutherland@freemail.hu

T. Norbert 2008.07.25. 10:19:32

Hát, Jack nem egy Michael Scofield. Ő nem csinál lelki ügyet abból, hogy az általa szított lázadás miatt meghalt egy őr. Sajna megesik az ilyen, és punktum.

Dorkapa 2008.07.25. 16:35:13

Na de azért milyen már, hogy a szent(?) cél érdekében fejeket vágunk le, börtönlázadíást szítunk, megmiazmás?...
kicsit öntörvényű az ürge, tényleg érdekes lenne ha együtt ülne Szkófilddal: ki mit hogyna oldana meg!? :)

T. Norbert 2008.07.25. 17:42:16

Ha Jack és Michael együtt dolgoznának, abból szerintem nem sok jó sülne ki. Amit Michael valakiből szép szóval próbálna kiszedni, azt Jack csavarhúzóval, ronggyal, ujjtördeléssel és kiabálással. És ebből kifolyólag egymással is összekapnának, aminek szerintem ronda vége lenne Mike-ra nézve. :D

BruceWayne 2008.07.25. 20:26:31

bruti, szerintem gmail-es, bár inkább titkos ctu-s email címe van

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2008.07.25. 21:54:54

sélli_: őszintén remélem, hogy nem vitatod el a jogomat, hogy saját véleményt alkossak. Köszönöm.

szando007 2008.07.28. 15:44:28

na még éppen időben észrevettem h megint van 24 hogyvolt:D
Sylar nem Sylarhoz annyit, h lehet h a Heroes még a fasorba' se volt amikor a 24 et forgatták. Az USA-ban. Itthon viszont hamarabb volt a TVben Sylar, mint Jack Bauer 3. nagyon szar napja, szóval szerintem maradjon.

Anak 2008.08.02. 19:41:21

Lesznek még egyáltalán hogy-voltok, mert lassan véget ér a műsor.
Vagy annyi az egész, hogy Bruti szabit vett ki és inkább vízparton döglik, mint a gép előtt.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.08.03. 04:24:11

Anak.
Igen megvan a köv. rész, csak még nem raktam fel. Hétfőre várható. Az elején szavaztattunk és mindenki azon volt, hogy legyen heti egy, max két rész, tehát még nem vagyok késésben (nagyon).
Amúgy sajnos szabin még nem voltam, eddig gyakorlatilag 2 napot nyaraltam a nyárból, mert meló van. Azé próbálkozok...
süti beállítások módosítása