Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Doktor Addison 1x06 – Alvászavar

2008. július 17. 15:05 - fajro

Naomi randizik! Az ugyan nem derül ki, hogy kivel, de jó neki… Pete meg a szomszédban alkoholizál, és szívesen venné, ha Addison is csatlakozna hozzájuk. A rendelőben Dell járkál, várja Naomit, pakol, várja Naomit, beállítja a megfelelő hőmérsékletet és… várja Naomit. A lányok kitárgyalják a randikat, (merthogy Violet is randizik), aztán hallhatjuk az epizód betegeit, miközben Addison is, és Pete is valahol nagyon messze járnak, de az biztos, hogy együtt.  

Cooper egy nagyon csúnya csuklót próbál rendbe tenni, de nem egy egyszerű ütésnek tűnik. Probléma 1. Naomi ésAddison épp közli egy házaspárral, hogy hamarosan lehet gyerekük, de arra nem számítanak, hogy a nő ezt nem akarja. Probléma 2. Charlotte megjelenik. Magától. Nincs sürgős eset, nem rabolták el egy betegét sem a gonosz Oceanside-iak, egyszerűen besétál, Sam-mel szeretne beszélni. Alvásproblémái vannak, és elfelejt dolgokat, mint például, hogy hol parkolt a kocsijával. Probléma 3.

Angie azt mondja Addisonéknak, hogy nem akar gyereket, ezért mondják azt a férjének, hogy steril. Pete úgy próbál gyógyítani, hogy a betege a Mikulás létezését is hamarabb elhinné, mint azt, hogy ez a módszer bevállhat. Merthogy a betege éppen Charlotte. Cooper szerint a betegét Sam betege veri, vagyis a csuklóbajos lányt bántja az anyja. Ezt épp Violettel tárgyalja meg, csak hogy minden dokinknak jusson valami munka. Charlotte még mindig nem tud aludni, pedig Pete mindent bevetett. Coop és Sam jót vitatkoznak anya és lánya ügyén. Másnap Dell újfent pakol, rendbe tesz és hőmérsékletet állít be, és jól elcsodálkozik, amikor meglátja Coopert az irodájában. Ő pedig felhívja a gyermekvédelmiseket.

Angie visszajön, most épp segítséget kér Addisontól. A helyzet az, hogy az anyjának és a nagyanyjának olyan betegsége volt, ami vagy öröklődik vagy nem, és ebben a korban még nem jönnek ki a tünetek. És ebből ugye az is kiderül, hogy a nő nem szimplán utálja a gyerekeket, ezért nem akar, hanem nem akarja továbbörökíteni a betegséget. De először ki kell deríteni, hogy benne is ott van-e az a betegség. Charlotte a csapat hűtőjében turkál, mert továbbra sem tud aludni. Ha már itt tartunk: nem csak a hűtőben turkál, de az egész konyhát átnézi, nagyon vicces, hogy amikor Violeték kitárgyalják a betegek magánéletét, Charlotte a háttérben nyitogatja a szekrényeket.

Anyának és lányának nem tetszik a szociális munkás a házukban, persze az is kiderül, hogy a lány nem esett el, csak az anyja jól megszorongatta a kezét. Kiderül, hogy Sam beszélt Dell felettesével, és bepanaszolta neki, hogy meg mer szólalni és még véleménye is van, ezt persze Naomi nehezteli, mert mégiscsak Dell működteti a központ adminisztratív részét. Charlotte még mindig nem tud aludni, Addisonnak és Pete-nek pedig mások a terveik, az egyik házasodni akar, a másik nem, ez egy elég alapvető különbség. Sam és Coop a szociális munkással beszélnek, akik jéé, gyorsan dolgoznak, másnap már tárgyalás van. Addison és Naomi Violethez viszik Angiet, ebből már egyértelmű az eredmény. Pete megkéri Violetet, hogy beszélgessen el Charlotte-tal, hátha neki sikerül elaltatnia. Ray bejelenti, hogy Angie elhagyta őt, látszólag ok nélkül.

Charlotte-nak a gyerekkorába nyúlnak vissza a „tünetek”, nevezetesen, hogy az anyja úgy gondolta, a szeretet egy teljesen fölösleges dolog, minek is az, csak elveszi az ember idejét. Dellnek is kiderül egy-két dolog az életéről, például nagyon jól ismeri azokat a jeleket, hogy valaki mindig hosszú ujjú felsőket hord, hogy próbálkozik minél kevesebbet otthon lenni… Az egész csapat Charlotte-ot figyeli, aki alszik. Mélyen alszik.

A lányoknak sikerült visszarángatni Angiet a központba, ahol Addison átveszi a pszichológus szerepét, és még Naomi is megbabonázva hallgatja. Violet öltözteti Coopert, aki kissé szétszórt a tárgyaláson, de azért elég hamar túl van rajta. Angie és Ray visszatérnek, mert újra gyereket akarnak, most már mindketten, és ez szép. Probléma 1 kipipálva. Charlotte még tesz egy-két célzást Addisonnak, majd önelégülten távozik, probléma 2 is megoldva.

Este újra összegyűlik a csapat, a lányok beszélgetnek, a fiúk inkább hallgatnak, majd keverednek. Cooper kiszedi Violetből, hogy ha megtalálná a megfelelő társat, azért ő is szeretne gyereket, Dell elmondja Naominak, hogy csak miatta van még a rendelőben, Addison pedig megcsókolja Pete-et – majd otthagyja.    

Címkék: doktor addison
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2008.07.18. 17:48:56

olyan üresen áll ez a poszt, gondoltam beírok

neked ki a kedvenc szereplőd?

fajro 2008.07.18. 22:34:23

Az állandó olvasó :)

Hmm kedvenc? Talán Charlotte és Cooper... De egyre inkább kezdem megszeretni őket.:)
Neked?
süti beállítások módosítása