Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x07 – Dr. Joshua Lee

2008. július 16. 11:00 - Madmoazell

Hehe. Kezdjük egy kiadós „Én már az elején megmondtam!”-mal. Sean összejött Edennel. Hehe. Na jó, az „összejött” kifejezés kicsit túlzó, inkább fogalmazzunk úgy, hogy lenyomtak egy „törlődjön ki belőlünk” kefélést, legalábbis Eden szerint. Sean persze már érzi a kémiát,  csakhogy sajnos őszül az ágyéka, ez pedig a kisasszony számára kizáró tényező. Mármint a randizásból kizáró. Igazán szomorú. Matt bevallja az igazat apuéknak arról, hogy kamuzott a Kimberrel való szakításról, meg az egész mindenségről, ami mostanában körülötte zajlik. Szerencsére az egyik szci programnak köszönhetően most már mindketten tiszták kemény 3 hete, most meg kéne a mani, vagy legalábbis egy tuning-műtét Kimbernek, hogy újra modellkedhessen. A dupla apuci-bolt viszont sajnos bezárt, Christian és Sean nem kívánnak ezen túl segélyszervezetként működni. Szíííííívás.

Napibetegünk egy helyes öregúr, Dr. Joshua Lee, asztrofizikus. A bácsi mélyűr-méréseket végzett, mikor pittyegett a gép, azaz sikerült idegen élőlényeket találnia. Az ufók persze nem hagyják magukat csak úgy lebukni, Dr. Lee-be pakoltak egy jelzést a későbbiekhez, csak hogy akkor már ne kelljen keresni (nem, nem kapcsolt át senki az X-aktákra). Na ezt az izét kéne szegény emberből kivenni…

Sean a forgatásról tart hazafelé, mikor Aidan behívja a lakókocsijába, ahol épp egy friss és üde tizenévessel hancúrozik. Sean persze rápörög a témára, és olyannyira belemerül az információszerzésbe Aidan fiatalító módszereiről, hogy a végére még egy indiai csodadoki is beszerveződik a másnapra, meg egy full fiatalító kúra. Ezalatt Kimber Christiant célozza meg kiadós kufirc reményében, de ezt elbukja rendesen. Mikor Christian kijelenti, hogy dafke nem fogja megműteni, a nő bejelenti, hogy szakítani fog Mattel, erre pedig dokink rákontráz, hogy oké, akkor tessék aláírni egy pappert a teljes gyerekfelügyeletről Mattnek, ergo Kimber odaadja Jennát az óvó apucik triumvirátusának, és akkor mehet a plasztika. Meglátjuk…

Julia és Olivia egy szexboltból vannak távozóban. Úgy tűnik, valami bibi lehet még mindig kettejükkel, ugyanis Julia már megint húzza a száját. Megállnak veszekedni egyet egy pénzkiadó automatánál, és már épp végeznének, mikor odapattan egy pasi, lefújja a kamerát, pisztolyt ránt, és megfélemlít. Kicsivel később már együtt csücsülnek hárman Julia autójában, túl a hatodik ATM-en, a pasas pedig még mindig pénzre vágyik. Pech, hogy Julia kártyáján limit van, így inkább továbbkocsikáznak, majd mikor emberünk megunja Olivia sírását (ő is tud ám rendesen), kiugrasztja a csajokat a kocsiból, és nekiáll leordítozni róluk a ruhát. Szerencsétlen Olivia csak bőg és bőg, mire  az ismeretlen ráüvölt Juliára, hogy nyugtassa már meg, csókolgassa kicsit, na meg próbálja ki a vadiúj játékszerüket rajta. Mikor Julia rákiált, hogy lőjön már, a pasi elküldi őket az erdőbe, majd szó nélkül elhajt. Uhh.

Christian csak megműti Kimbert, a pofikájára rendesen ráfér. Liz osztja az észt, hogy szegény Kimber így meg úgy, mikor belép Linda a rossz hírrel, és Christian máris szalad megmenteni Juliáékat. Olivia persze nem igazán örül, amikor barátosnéja dr. Troy nyakába zuhan, meg annak se, amikor dr. Troy megmenti őket a mélyreható vizsgálattól erőszakolás-ügyben.Míg ők egymás sebeit nyalogatják, Sean Aidan-nel szépül ezerrel. Dokink kis kéretés után bevallja, hogy egy tinivel kavar ő is, mire A sztár előadja, hogy mit és hogyan kell organizálni, hogy a chi is jól álljon, meg hogy nagy parti lesz nála a hétvégén tinilányokkal és kokóval, Sean pedig rábólint a mókára.

Dr. Lee hátából lassacskán kikerül az a bizonyos idegen anyag, de még mielőtt ez megtörténne, beesik Dr. McNamara is a műtétre, és kiderül, hogy Juliáék nem őt hívták. Kicsit hisztizik, aztán jobban lefoglalja az a kérdés, hogy az idegen anyag mi is lehet, merthogy tényleg idegen anyagnak tűnik. Liz magyaráz, hogy ez tuti ufó-anyag, mire a kis lapocska megmozdul, a srácok szívrohamot kapnak, aztán mégegyet, mikor Julia rájuk kopog. Merthogy akar valamit. Egy pisztolyt, csak hogy többet ne legyen ilyen para. Sean ezerrel beszélné a sztoriról lefele, de Julia nem hagyja magát,és csak megveszi.

Kimber az egyik régi videóját nézi, majd nekiül sminkelni (közben láthatjuk, amint lenyúl egy valószínűsíthetően irtó drága bundát is). Make-up kész, Kimber pedig bedobja magát a pornós havernak, Ramnek, smaci, aztán vélhetően szex is lesz itten. Dr. Lee chipjének „milétére” hamar fény derül. Nyomkövető, embereknek. Olyanoknak, akiknek gondjuk van a fejükkel. Mindezt Dr. Lee lánya, Wendy közli dokijainkkal, tehát valszeg igaz a dolog. Szegény bácsi Alzheimeres, és kicsit össze van zavarodva, az otthon ápolói pedig valósággal kirángatják a rendelőből. Még az se foglalkoztat senkit, amit kajabál közben, hogy a lánya kövér, és nem is ismeri ezt a nőt.

Sean elmegy a tinilányos-kokós buliba, és már éppen menne is haza, mikor kiderül, hogy Eden is ugyanott nyomja. Aidan a megféltékenyítős muri pártján van, jól berúgatja Seant, Eden meg persze pörög egy keveset, de végül csak sikerül kettesben maradnia a dokival. Míg ők ott muriznak, Christian Juliát tanítja lőni. Mondjuk ahogy mindezt csinálja, az felér egy pettinggel is, de hát ismerjük őket, Olivia különbenis hisztis tyúk.

Csóri Matt arra ér haza, hogy Kimber összepakolt, és már készül is lelépni. Csak úgy ajándékból hozzávágja a sráchoz, hogy miben állapodtak meg Christian-nel, meg hogy sose szerette, sőt, a gyereket is elviszi a pornós bébicsőszhöz. Matt teljesen kiakad. Sean és Eden Aidan buliján csak egymásnak esnek. Dr. McNamarának gondjai vannak az extasytól, először nem élvez el, aztán majdnem szívrohamot is kap. A család szalad hozzá a kórházba, de amikor kiderül, hogy Edennel kavar, Julia nekiáll hisztizni, és egyenesen a libához rohan, csak hogy megrángassa kicsit.

Duci hölgy érkezik lélekszakadva a rendelőbe. Dr. Joshua Lee lánya. Az igazi. Aki tényleg kövér, és nagyon érdekli, ki vitte el a papát. Na most ciki van. Matt karikás szemekkel vár Christianre. Már épp nekiesne, mikor apuci esik őneki, hogy egy kis rinyálós hülyegyerek, és inkább foglalkozzon azzal, hogy állítja magát talpra, ahelyett, hogy apuékat zaklatja folyamatosan maniért. Addig is teoretice árva lesz. Otthon dokinkra Julia tör rá, nekiesik, elvonulnak kummantani, Bonnie Tyler nekiáll elénekelni a legborzalmasabb dalát, kettejük (mármint Julia és Christian) egyetlen gyerkőce belőni készülődik. Kicsit ideges, a keze remeg, a tűz pedig hirtelen fellobban, a lakás szétég, Matt pedig a medencében köt ki, miután meggyulladt. Reméljük, túléli.

Címkék: kés/alatt
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2008.07.16. 11:37:57

Na, eddig a részig láttam, és eltávoztam Stockholm, ahol a "megszerzés" nem ment túl könnyen, a lassú netem miatt...
Következő hogyvoltig be kell hozni a lemaradást :)

evicska 2008.07.16. 13:05:01

Egyre jobban tetszik ez a sorozat!! Hát ami még ezután jön!!!
Szerintem Eden nagyon sokat dobott a történeten. Viszont, hogy Julián, ezen a kiszáradt-színtelen halvérű libán mit eszik mindenki?!?

Madmoazell 2008.07.16. 13:09:15

Azt hiszem, pont ezt :))

Tili 2008.07.16. 13:20:23

Hat azt nekem is elarulhatna valaki mit esznek Julian a nok es ferfiak:) Nagyon oregnek latszik, pedig biztos van rajta smink rendesen.
Azt mondjuk nem bannam ha Matt nem elne tul:( bocsika de borzasztoan irrital a sok picsogasa...

Johnny336 2008.07.16. 14:31:27

OFF:

Meredith-en mit esznek a szereplők GA-ban?
Nagyon sok helyen elnézték a castingot... :)

Madmoazell 2008.07.16. 14:38:48

Meredith-en is ugyanazt eszik szerintem :D

Mondjuk Joely Richardson irtó jó színésznő, és valszeg ez Julia lényege is, hogy mindenkit idegesít. Szegénykém kicsit neurotikus típus, meg nem tudja mit akar - ez olyan tipikus női vonás lehet :)) Én igazából azt nem szeretem rajta, hogy olyan irtózatos gebe, hogy az már fáj, meg szerintem most még rosszabbul is néz ki, mint az előző évadokban.

Matt meg... Hát egy cseppet nehéz eset szerencsétlen, mindig megszívja. Most mondjam azt, hogy örökölte apuci-anyuci tulajdonságait? :D

Madmoazell 2008.07.16. 16:23:02

Most olvastam a sorozatjunkie-n, hogy 2011-ig élvezhetjük a Nip/tuckot, még 19 részt rendeltek be, és végecsapó. :(

Ms Groutesque 2008.07.16. 17:53:22

ez a Dr. Joshua Lee-s sztori nagyon nagy volt,nekem is az X-akták jutott eszembe róla, kár,h. nem lesz folytatása a dolognak :/
Julia-t én is utálom, folyton hisztizik, és ideges. Matt szintúgy, de hát úgysem hal meg.
Eden-t meg bírom, ku.rvajó karakter.

Azördögügyvédje 2008.07.16. 19:55:03

Eden szerintem is nagyon tuti csaj, legfeljebb a melle kicsi, de hát ezen Sean könnyen tudna segíteni.
A valódi világban miért nem ilyenek a csajok?

candyperfumegirl 2008.07.21. 12:16:02

evicska: "Viszont, hogy Julián, ezen a kiszáradt-színtelen halvérű libán mit eszik mindenki?!?"

Ez a sorozat legnagyobb rejtélye. :P Az meg, hogy két jópasi (már akinek Troy az, de tudom, hogy rajtam kívül mindenkinek az) folyton egymásnak megy miatta, és most még egy női szemmel is kurvajó nő is beszállt a Juliáért való marakodásba, az közröhej. Személy szerint mindig annak drukkolok, hogy jöjjenek már rá a pasik, hogy ez a nullajuli nem ér ennyi szenvedést, és essenek inkább egymásnak. Persze tudom, hogy a Kés/alattban minden megtörténhet, EZT az egyet kivéve. Sajnos.

Egyébként ezzel az ufós szállal mi lett? Ez teljesen elvarratlan. Nem is akarták felhozni újra vagy a sztrájk miatt feledkeztek meg róla? Pedig nekem tetszett ez a felvetés, a kövér lány megjelenése stb, vártam volna a folytatást.

Sath 2008.07.29. 08:18:12

Igen, ez az Eden csaj egészen megrázó egy karakter :)
ès valóban kellett a sorozatba, vérpezsdités gyanánt. Persze tudom hogy Matt túléli, de én sem örülök ennek. Nagyon tetszett ahogy Christian kivágta a rendelöböl, hogy kapd már össze magad és persze, szeretlek, de tekintsd magad árvának amíg nem nem jössz rendbe :)
süti beállítások módosítása