Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Angel 1x12 – Terhes kapcsolat

2008. július 16. 15:00 - foxglove (törölt)

Ez a rész remek reklám lenne a Durex-nek, de kezdem az elején. Démon- és látomásmentes időszak van, ezt ki kell használni. Mindenki a maga módján, persze. Angel, mondanom sem kell, egyedül szeretné tölteni az estéjét, Cordy partiba készül néhány barátnőjével, de Wesley viszi a pálmát, aki egy zsír új bajor fejszével és egy 3 dimenziós szókirakóssal akarja bulira csábítani a többieket. Ő bizony nem a felszínes szórakozások híve, de hamar megváltoztatja a véleményét, amikor megpillantja Cordy barátnőit. Hát, ízlések és pofonok.

Cordelia egyébként randizni is fog, méghozzá Wilson Christopherrel, aki Wesley információival ellentétben nem egy híres archeológus, hanem a legtrendibb fotós los angelesi körökben. Wesley esélyei nem túl jók egy ilyen pasihoz képest, de neki már úgy is mindegy, mert Angelt és őt simán melegpárnak nézik a csajok. Indulás előtt Cordy egy látomást kap búcsúzóul, így legalább a fiúk sem fognak unatkozni, és még Wesley is használhatja a fejszéjét.

Miközben ők egy gigantikus démontojással hadakoznak (no komment), Cordelia elmélyíti a kapcsolatát a fotóssal. Mégpedig annyira, hogy a randi Cordy hálószobában végződik, a féltékeny fantom-Dennis hangulatromboló bosszantásai ellenére is. Cordy kijelentése után (régen randiztam, úgyhogy nyitott vagyok minden lehetőségre), nem is meglepő ez a végkifejlet. A lány másnap egyedül ébred (ez sem újdonság, van ilyen), csakhogy kb. 9 hónapos terhességre utaló pocakkal. Na, EZ már érdekes.

Angel és Wesley aggódnak, amiért Cordelia nem jelentkezik, ezért elmennek hozzá a lakásába. A látványtól egy darabig szóhoz sem jutnak, végül Angel-nek eszébe jut, hogy talán fel kéne hívni Wilson-t is. A pasi azonban telefonon nem elérhető. A fiúk magára hagyják Cordy-t fantom-Dennissel, és megpróbálják kideríteni, mi is történt. Abban mindketten egyetértenek, hogy egy démonnal van dolguk, aki csak úgy tud szaporodni, ha emberi nőket termékenyít meg. Még egy érv a biztonságos szex mellett! Angel elindul, hogy megkeresse „apucit”, ami elég sürgős lenne, mert démon-időszámítás szerint Cordy bármelyik pillanatban szülhet. A klubban, ahol előző éjjel Cordy járt, a csaposfiú azt a tippet adja neki, hogy Sarinát (az egyik új barátnő) kellene megkeresnie, ő irányítja a szálakat és az embereket Wilson Christopher körül.

Angel megtalálja Sarinát, akit szintén felcsináltak. Ő Wilson egyik haverjával volt. Az ő ismeretségük is elég felületes, csak annyi információval tud szolgálni, hogy a pénzüknek szaga volt, és ez szó szerint értendő. Valamint, hogy a sleppnek egy privát fegyverklubja is van, a Szivar és Fegyver.

Wesley ezalatt nőgyógyászhoz viszi Cordy-t egy ultrahang-vizsgálatra. Wesley aranyos apuka-szerepben. Az orvos lelkesen újságolja a kismamának, hogy hamarosan ikrei lesznek. Aztán elkezd számolni. A hatodik magzatnál már erősen megcsappan a lelkesedése. Főleg, miután a magzatvízből vett minta szétmarja a fecskendőt. Alien vs. Cordelia. Az orvos és a nővér fejvesztve rohan ki a vizsgálóból. Wesley is teljesen be van szarva, hát még, miután meghallja, hogy Cordy azon aggódik, hogy egészségesek-e a kis szörnyecskék.

A bébik nagyon is jól vannak, mind a heten. Sőt, már tudnak kommunikálni is az anyjukkal, igaz, nem emberi nyelven. Cordelia bámulatos logikával felismeri, hogy nem emberek, de ez nem probléma, hiszen vannak jó fej nem-emberek is: ott van Angel, és Doyle, és…hát a lista egyelőre rövid, de a lényeg az, hogy ettől még lehet őket szeretni. Angel hazaérkezik (Wesley hozzá vitte Cordeliát), és kicserélik a tapasztalataikat, amiből az következik, hogy démon-hadsereg szerveződik. A kérdés már csak az, hogy Cordy hogy birkózik meg az ivadékok kihordásával. Az érintett éppen Angel vérkészletét csapolja meg éppen, szóval: egész jól. Angel megragadja az alkalmat, hogy utólagos elnézést kérjen Wesley-től a saját táplálkozási szokásai miatt; eddig nem tudta, hogy ez ennyire undorító látvány tud lenni.

Angel a fegyverklubban megtalálja Wilson-t, csakhogy ő nem démon. Ő és a társai csak a démon hm…spermaszállítói, akik pénzért, hírnévért, vagy csak a dugás kedvéért (kinek mi tetszik) megtermékenyítik az egyedülálló lányokat. Wesley kutatásai is ezt igazolják. Egy lexikonban megtalálja a Fűrészfogú Démon névre hallgató apa leírását. Cordelia hosszasan nézegeti a metszetet, Wesley pedig azzal bíztatja, hogy még mindig meg tudják akadályozni a porontyok megszületését. Cordy válaszul leüti Wesley-t a könyvvel, mert az ő babáit senki nem bánthatja.

A „babák”, akik telepatikus kapcsolatban vannak Cordeliával, elvezetik őt és az összes anyukát a családfőhöz, aki egy elhagyott gyárépületben várja őket. Itt a szülés ideje. Wesley lopózik be, és megpróbálja kirángatni Cordyt és a többieket egy bűzös folyadékkal teli medencéből, amikor a Fűrészfogú megjelenik. Tényleg nagyon ocsmány. Akkora, mint egy emeletes ház, nem fogja a golyó és lefejezni sem lehet. Wesley bemutatkozik neki: ő Wesley Windham Pryce, kegyetlen démonvadász. Szerintem halálra akarja nevettetni. Még azt is megkérdezi tőle, hogy van-e valami hobbija. Az ismerkedést Angel zárja le, ő egy palack folyékony nitrogént hozott a keresztelőre. Egyenesen a démonra dobja, Wesley pedig kilövi a palackot. A Fűrészfogú jégszoborrá fagy, az ivadékok kiürülnek a nők testéből, mintha mi sem történt volna. Cordelia maga zúzza szét a jégtömböt.

Két nap múlva Cordelia újra munkába áll, és South Park módra összegzi, hogy miket tanult mostanában: 1. A férfiak gonoszak. 2. A város tele van szemét alakokkal. 3. A szex rossz. +1: van két ember, akire mindig számíthat. Wesley könnyekig hatódik, de az allergiára fogja.

Címkék: angel
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása