Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 1x07 – Higher Education

2008. július 15. 15:00 - wayout

Mint amire a cím is utal itt bizony ma a felsőoktatásról fog szólni a mostani rész. Elvégre a mi szeretett Nancynk még mindig zöldfülű dealer, amolyan newbie, és ebben a részben is sok hasznos dolgot fog megtanulni. (a sorozat akár lehetne oktatófilm arról, hogy legyünk jó kertvárosi marihuána dealerek) Egy kis tanulásra a Botwin családban nemcsak Nancy szorul, hanem nagyobbik fiacskája, aki nem túl nagy észkombájn és ez valami fontos vizsgáján is eléggé meglátszott, így a szerető anyukája elindult korrepetáló tanárt szerezni neki. A lelki szemei előtt valószínűleg az lebeg, hogy bármi történjék, csak ne legyen olyan, mint Andy, mert akkor élete végéig árulhatja a motát. Miközben keresgél Douggal találkozik, aki klienseket jött felszedni könyvelő szemináriumokról (szerintem valójában csak fű vonzotta, mágikus kapcsolat van kettejük között) valamint hatalmas megvilágosodás éri, az egyetemisták füveznek. Ki hitte volna? :)

Mondjuk nálunk az egyetemen nincs akkora lazaság, hogy mindenki a campuson szívná el napi adagját. (lehet, hogy naiv vagyok, bár én nem szoktam fűszagot érezni a Trefort kertben) Szóval Nancy ráébred arra, hogy itt komolyan tud terjeszkedni, hisz a sok fiatal, friss elme csak az ő árujára vár. Megjegyzem másra nagyon nem, mivel ez egy állami főiskola, ami Amerikában nem túl sok jót jelent a képzés terén. Otthon Shane az új legjobb haverjával tanul, Maxxel, Andy érkezik, és mivel nem túl jó a természettudományokból, viszont állítása szerint életből igen, (khmm, ezzel vitatkoznék) felajánlja a kölyköknek, hogy megrendeli nekik a könyvük tanári verzióját. A kórházban Celia már túl van masztektómián, viszont élek a gyanúperrel, hogy nemcsak a melleit, hanem az agyából is egy darabot eltávolítottak, mivel gyanúsan normálisan fog viselkedni a rész során. Gyanús viselkedés 1: mikor Isabelle jön meglátogatni, kedves vele, megöleli és felajánlja neki, hogy vegyen kaját a folyósón lévő automatából. Láthatóan Isabelle sem tud mit kezdeni azzal, hogy anyja anyaként viselkedik.

Vissza a Botwin házba, ahol Andy éppen főz, főzni persze csak azért tud, mert ezzel több nőt tud ágyba vinni és meg is osztja ezt a srácokkal. Ekkor hirtelen csöngetnek és megérkezik Max dögös anyukája, akire remekül illik a MILF kifejezés, és valószínűleg Andynek is ez jut róla legelőször eszébe. Eskü nem tudom, hogy csinálja, de kb.5 perccel a megismerkedésük után már fent döngeti az emeleten dögös anyut, aki ráadásul még harapni nagyon szeret. A kórházba Celia mamája jön látogatóba és egy csapásra kiviláglik kitől örökölte Celia ribancságot. Nagyi azonnal kezdi csesztetni Isabellet a haja miatt, lányát pedig a rák miatt. Celia erre finoman megkéri a mamát, hogy távozzon. Silas délután már meg is kezdi a tanulást a korrepetáló tanárával, Sanjayvel. (meg van Jonathan a 30 rockból? Ugyanaz a színész játssza őket)

Silas értelmi képességeiről remek tanulságot ad az, hogy képtelen megmondani, hogy 12 75-nek hány százaléka, de azt igen, hogy Megan a múlt csütörtökön milyen bugyi viselt. (pindúr pandúrosat) Sanjay helyes srác, jó tanár és még a jelbeszédet is vágja, csak éppen nagyon híján van a zöldhasúnak. Újabb megvilágosodás éri Nancyt, akit épp az óra végén ért haza. Másnap már viszi az ártatlan és nagyon félős Sanjay bizniszelni az egyetemen. Nancy azért mégsem ejtették teljesen a fejére, láthatólag veleszületett tehetség lakozik benne a nepperkedéshez, ugyanis nem mással kezdi meg a terjeszkedést, mint ajándékozással. Otthon Andy készül újabb menetre a dögös anyuval, és kezdi úgy érezni, hogy ez anyukat túl harapós az ő ízlésének. Ebbéli aggályait megosztja az épp hazaérkező Nancyvel, aki nem igazán örül annak, hogy a fia egyetlen barátjának anyukájával kufircol. Magasról tesz Andy sérüléseire, egye meg, amit főzött, muszáj tovább kefélnie farkas anyut, mert nem akarja, hogy a fia elveszítse az egyetlen barátját.

A kórházban hazamenetelre készülődő Celia még hallgat egy adagot az anyjától. Gyanús viselkedés 2: Celia nem szól be a mutternak, egyszerűen csak elereszti füle mellett, azt amit mond. A gettóban Nancy egy Snoop Dog féle medencés bulira elegendő füvet készül vásárolni, ami Heyliának is szemet szúr. És amikor nála kezd el telefonálni Sanjayvel az üzletről teljesen eldurran Heylia agya. Most megint megoszt egy-két dealer alapvetést, ami úgy tűnik nem olyan egyértelmű a mi kertvárosi anyunknak. Nincs mobilozás az üzletről Heylia házában, a piramis alján lévő embereknek nem kell ismerniük őt és minden droggal kapcsolatos hívást eldobható telefonról kell intézni. Bár nem Nancy még nem tud sok mindent, de az fix, hogy gyorsan tanul. Másnap már a saját indiai báránykáit, Sanjayvel az élen, okítja az egyetemen. A báránykáknak pedig jól megy a kereskedés, mivel az egyetem egy igazi aranybányának bizonyul.

Otthon Andy keféli egykedvűen a harapós anyut. Már majdnem sajnálom szegényt. A jól végzett munka után Nancy haza menne, de meglátja, hogy valaki pennykkel összekarcolta a kocsiját. Szokatlanul ideges lesz, Sanjay azzal próbálja nyugtatni, hogy az állami egyetemeken sok a rosszul elhelyezett erőszak. Ja vagy egy másik dealer pipult be Nancyre, és a kocsijára fókuszálta a haragját. Hodeséknál Celia tovább tűri az anyja hülyeségeit, aki megállás nélkül cseszteti Isabellet (mellesleg pont ugyan úgy, ahogy Celia szokta) és ha már Dean is ott van, akkor neki is beszól. A nagyi arra panaszkodik, hogy a lánya sosem értékelte a jó természetét, szerintem nem ő az egyetlen pszchioanyu, akit nem értékel kellően a lánya. Plusz gyanús viselkedés 3: Celia nem szól be Isabellenek a súlya miatt, sőt meg is védi. Kezdek megijedni.

Botwinéknál Andynak kéne lenyomnia egy újabb kört a dögös anyuval, csak éppen nem áll a zászló. Mondjuk szerencsét hoz neki a potenica zavar, mert harapós mami szakít vele és így fiúk barátok maradhatnak, csak szegény Andyben törik meg valami. Heyliánál Conrad figyelmezteti Nancy, hogy a kocsiját ért kár nem csap szimpla vandalizmus, hanem egy dühös dealer valószínűleg. Nancy viszont elhessegeti a gondolatot és úgy érzi nem lesz itt gond. Este Hodesék megpróbálnak egy kellemes családi vacsorát elkölteni, lehetőleg a nagyi nélkül, akit nemcsak hogy nem engednek be hanem még az ablakot is elfüggönyözik, hogy ne lássák. Csillagos ötös Deannek, amikor behúzza az anyós orra előtt a függyönyt. A Botwin házban Andy magzatpozícióban mereng délutáni teljesítményén, amiről még Nancy is hallott időközben. Asszem egy ideig nem fog kertvárosi anyukákkal kamatyolni a mi kedvenc nagybácsink. Nancyt a rész végére egy kellemetlen felismerés várja, ugyanis amikor meglátja a kerti szökőkútban a pennyket, rá kell döbbennie, hogy bizony benne van a slamasztikában.

Címkék: weeds
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.07.16. 08:45:35

Hát igen, farkas anyu kemény dió :-)

wayout 2008.07.16. 21:46:16

bizony ám, nem is akármilyen hanem szabad bölcsész... :)

katicaboglarka 2008.07.16. 22:33:24

"Mondjuk úgy,hogy ha lezuhanna repülőgéppel,bennem van a fognyoma" :D
süti beállítások módosítása