Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 03x03

2008. július 15. 09:00 - Bruti

15 óra. Szart vág a kerék, mert a Salazar fivéreknek van egy téglája a CTU-ban, egy gyíkarcú figura, Gael személyében. Ha erre Jack rájön, az égen csinálj házat magadnak barátom.

A CTU-ban kezdünk. Toncsi és Sylar szorgoskodik, majd ugrunk Jackhez, aki megint hótton van. Kínlódik, és úgy dönt csak bedöfi magát. Veszi elő a hozzávalókat, de megérkezik, akire várt, így el kell halasztania a repülést. A csaj, aki beül, valami vírusvadász. Nyomja az adatokat, hogy ilyen pusztító ez a szar, meg hogy úgy fognak hullani az emberek, mint a hó, de Jack csak izzad és enerváltan bólogat. Rá is kérdez a nő, hogy mi baja van. Mi lenne? Semmi.

CTU. Michelle pont Gaelnek magyarázza a fenyegető felvétel elemzését, hát, ha rábízzátok, akkor 2050-be se derül ki, hogy ki a tököm telefonált. Jön Chloe is valami melóval, de Gael lerázza.

Mexikó. Klódia öltözik és rá kell jönnünk, hogy igen jó csaj. Kár, hogy a 24-ben nem szokás pucérkodni. Hectornak is tetszik, de a csirke terel Ramonra. Ha visszajön a bratyó, akkor Hector megint csak pribék lesz. Gael telefonál, hogy Bauer lassan elkapja Kyle-t. Ugrunk is a sráchoz, akinek éppen hazaér az apja. Gyorsan összevesznek: „Ugyan áruld már el fiam miből is fizettél ki három havi lakbért, mikor annyi pénzed se volt eddig, hogy gyalog haza gyere”, de a srác elkeni a dolgot.

A CTU-ban eligazítás folyik, Kyle a téma. Szerintük a balfasz azt se tudja, hogy mit hozott be az országba így óvatosan kell elkapni. No, de erről majd Jack gondoskodik. Közben Kyle összepakol, és éppen lelépne otthonról, mikor az apja megállítja. Kipakolja a tatyóját és hopp, ott a zacskó fehér por. Na a két észlény addig veszekszik, amíg ki nem szakítják és a ventilátor (mert éppen ott van egy) meg hordja is szét, ahogy kell. Gratulálok. Tikk...takk... Tikk...takk...

CTU. Chase megérkezett a foglyával, és lebassza Kimbát, hogy apuka kispadra ültette, mert a kicsi jánya nem bírta befogni az arcát. No igen... milyen könnyen elpárolog a rózsaszín köd, mi? Snitt. Salazar úgy dönt, hogy beszélni fog, így hívatja Lajos ügynököt. Sasszé Palmerhez, aki éppen visszadobja Wayne-nek az Anne-ről szerzett infókat. Állítólag a csaj egyszer hamisan tanúskodott vagy mi, de tisztázták. Wayne szerint megérné még egy kört futni a csajnál, hogy tuti nem rejteget valamit. Macipofa most utálja az öccsét, de biztos, ami hótziher alapon belemegy.

Lajos ügynök berongyol a börtönbe, de Salazar nem éppen arról beszél, amiről hallani akart. Elárulja neki, hogy nemsokára hazalátogat, és nem szeretné, ha üldözőbe venné. Amíg Lajos ezen rugózik, a fegyőr a háta mögé kerül és elkezdi fojtogatni a gumibotjával, így kénytelen abbahagyni az élést. Mikor végez az őr, Ramón megígéri, hogy visszakapja a fiát. Ez szép...

Kyle ősei éppen azon filóznak, hogy rendőrt kéne hívni, vagy ügyvédet, vagy valamit, mikor beront a CTU a házba. A nő fogja a zacskót, mert okos és bemenekül a budiba. Mire Jack odaér, már tunkolja le a cuccot a budipumpával. Na, fasza, a vírus elszabadult. Tikk...takk... Tikk...takk...

Mackótesó behívatja a csaját. Kicsit bizalmatlan, de a nő meggyőzi, hogy ártatlan és faszságokkal vádolják. Ennyiben maradnak, mikor megcsörren a teló. Wayne az, és úgy néz ki, tud egy megoldást. Sutty. Tóni érdeklődik a vírusról. Még nem tudnak semmit, de talán sikerült megakadályozni a terjedést. Talán. Aztán szólnak neki, hogy keresik Salazar börtönéből. Ugrás Jackhez, aki beöltözött űrhajós ufónak és Zingerékkel viccelődik, hogy: ” Békével jöttem”, majd eldumál velük. Na nem a varrógépről, hanem arról, hogy kicsi fiuk volt olyan kedves és megfertőzte őket, szóval tulajdonképpen élő halottak, el lehet kezdeni jajgatni. Aztán Tóni szól, hogy Salazar kinyíratta Lajost. Ez annyira szarul érinti Jacket, hogy majdnem belehány a szkafanderbe, ami azért rossz, mert utána nem látni benne semmit, és még büdös is. Közben a vírusvadász és csapata kiderítette, hogy ez a por kurvára nem fertőz meg senkit, mert nem is vírus, csak valami izé. Jackkel kiokoskodják, hogy akkor csak Kyle-ban lehet a vírus. Mivel a lappangási idő 14 óra, most még nem fertőz, de időzített bomba a srác. Ideje lenne elkapni. Ugrunk is hozzá. Éppen a csaját hívja, hogy adjon neki vagy 20 rugót, mert ha nem, akkor őt addig verik, amíg véreset nem hány. A csaj belemegy, majd látjuk, hogy követik Kyle-t Hector emberei. Tikk...takk...Tikk...takk...

Wayne fűzi a bratyót, hogy jobb lenne pénzzel elintézni ezt az Anne kérdést. A volt férj csak lét akar és már vissza is vonja a vádakat. Hé, ez zsarolás! Palmer meg kurvára nem szereti az ilyesmit, de most kénytelen belemenni a dologba. Wayne az üzleti életből jött, szóval neki fekszenek az ilyen asztal alatti játszmák. Snitt. Jack megint Zingeréket sokkolja, most éppen azzal, hogy a fiuk a vírusgazdi és nagyon úgy néz ki, hogy napalmot kell rádobni, hogy ne fertőzzön meg senkit. Végül megkap egy számot, amin elérhetik. Az apja hívja és próbálja meggyőzni, hogy jöjjön haza, mert csak megfertőz ott mindenkit, közben a CTU beméri a hívást. Egy plázában van, és Tóni már indul is a srácért. Az lett volna a logikus, hogy Chase menjen, de ő ugye kispados, szóval ül, fekszik, nyalogatja a sebeit. Hát nehezen viseli. Tikk...takk... Tikk...takk...

Chase hívja Jacket, de az nem veszi fel. Kimba nyugtatgatná a fiúját, de csak egy fasza veszekedés lesz belőle, mert Chase már inkább melózna, mint csajozna. Mindenki ront a plázához, Tóni helikopterrel, Jackék, meg kocsival. A vírusszakértő barátnőnkről kiderül, hogy ő se veti meg a nitrohígitót, mert kiszúrja, hogy Jacknek elvonási tünetei vannak. Annyira nem akarja feldobni, csak az a kérése, hogy Jack ezt most ne kurja el. Csörög a mobil és szólnak, hogy megvan Kyle. Toncsi elindul, hogy elkapja, de ott van Hector embere is, és mikor le akarja kapcsolja Kyle-t, az a mexikói ganyé nyakon lövi a jó öreg Toncsit. Kyle lekoccol, Jack meg késve érkezik. Hát.. hagytak izgalmakat ma estére is. Tikk...takk... Tikk...takk...

Címkék: 24
23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gertrud 2008.07.15. 09:15:00

At laaaaast!!!!! :-)

EasyFriend 2008.07.15. 09:45:13

Köszönjük!
Már épp kezdtem volna fanyalogni a S3-on, hogy az nem olyan jó, mint a 2, de kezd beindulni, most már komoly izgalmak is voltak.
Az együttérző szőke vírusvadász dokinő (Andrea Thompson) egyébként szintén nagy sorozatsztár, a JAG-ben szigorú tábornokot játszott, a Babylon 5-ben ő volt Talia Winters, és játszott egy csomót az NYPD Blue-ban is, csak azt nem néztem.
Bruti, lehetne-e esetleg, hogy a cím mögé kiírod, hogy hánytól hányig vagyunk, ahogy régen is tetted? Köszi.

cégalapító · http://cegalapitas.blog.hu 2008.07.15. 09:49:38

Az egyik kedvenc sorozatom, ami eléggé függővé teszi az embert, ha leül megnézni 1-2 részt.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.15. 10:15:05

Easy.. tényleg.. elfelejtettem, hogy úgy volt. Majd írom mosmá'

InteriorLulu 2008.07.15. 10:28:31

Bruti, volt bennem némi félsz, hogy ez a majd' mindennapi 24 nem mindennapi megterhelést jelent számodra, de a jelek szerint nem kell aggódnom: most is ütnek a hogyvótjaid. :-)
Hajrá, és ami tényleg fontos: nem baj ha elmaradozol részekkel, a lényeg hogy megtartsd a szintet. Enélkül nem sokat ér az egész.

Amúgy Hector még az elején átavanzsálódott - szerintem nagyon helyesen - Drogbélává, de most ismét csak Hector... :-(

Llew 2008.07.15. 10:48:45

Most már muszáj lesz elkezdenem nézni, mert még azt se tudom ki Lajos ügynök, de már el is patkolt. Meg úgy az igazi a hogyvolt, hogy láttam mit baromkodnak a TV-ben. A készítők biztos látták a Szigorúan piszkos ügyeket, mert a gyíkarc-Jack beépülés eléggé hasonlatos.

T. Norbert 2008.07.15. 10:56:12

"Kár, hogy a 24-ben nem szokás pucérkodni."

Én nem tudok egy akciósorozatot sem, amiben szokás lenne. :(

Gabba 2008.07.15. 10:57:59

"Kár, hogy a 24-ben nem szokás pucérkodni"

Nono, az S2-ben Jacken még ágyékkötő sem volt, amikor sokkolták a rosszfiúk.
És ne feledjük Kimba "bimbós" képeit sem.

Pirx kapitány nagyon jó, szkafanderbe hányni meg tényleg nem túl higiénikus...

T. Norbert 2008.07.15. 11:04:09

Én női pucérkodásra gondoltam. :D Kimbának mikor volt bimbós jelenete?

Gabba 2008.07.15. 11:11:54

Nem tudom pontosan, vissza kéne nézni az S2 hogyvót képeit, Bruti betette a vonatkozó screenshot-okat.

sélli_ 2008.07.15. 11:25:14

ZSÍRkréta hogyvót, köszönjük szépen!
'elkezdi fojtogatni a gumibotjával, így kénytelen abbahagyni az élést' LOL!!! :)))
A harmadik nap szerintem az egyik legjobban sikerült rész! Lesznek még fejlemények.

T. Norbert 2008.07.15. 11:31:15

Jaja, egy rakás dologról derül majd még ki, hogy nem is úgy van, mint hiszitek. :)))

Semmi vagánykodás vagy nagyzolás nincs szándékomban, félre ne értsétek.

Greg36 2008.07.15. 11:36:51

Csak aztat nem értem a CTU-ban, hogy elittügynökség, tehát van pszichológiai meg alkalmassági teszt. Ehhez képest Chloe-mindigképbenvagyok, meg Kimba-nemmondjukelmindenzsarunakhogyA-TOM-BOM-BA :)

A hogyvolt megint olyan, hogy ha angolul írnád L.A.-ben, már szerződések tucatjait kaptad volna. :)

Gabba 2008.07.15. 12:12:47

Most ugrott be, hogy a szkafanderes kép nagyon hajaz Gazsi bácsi búvárruhás jelenetére a Le a cipővel!-ből.

sélli_ 2008.07.15. 12:13:23

Te csak ne mennyé sehova! Ott nincs se somlói, se tarhonya... hová lenne veled a világ. Ja, és Metaxa sincs... azt hiszem ez a legnagyobb visszatartó erő :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.15. 12:21:46

Eriggy má.. metaxa mindenhol van!Mert viszek! :D

Engel 2008.07.15. 12:23:23

Ezen az oldalon van néhány érdekes kép Klódiáról is van egy azért teszem be.
www.popculturebuzz.com/category/scaryneat-pictures/

Tomekkowal 2008.07.15. 12:46:11

Bruti,ha már úgyis gyúrsz a Godot-ra,akkor ezt is nyomhatnád stand up-ban.Elő a VHS kamerát és nyomhatod a szöveget,hogy Jack bácsi milyen furfangos kalandokba kerül még.

Greg36 2008.07.15. 13:08:46

jahjah, pl: Ha Jack Bauer az ősrobbanás előtt születik, tuti megakadályozza :)

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.07.15. 14:07:28

Tonynak adjanak ketamint, mert a Houseban, is úgyvót...

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.07.15. 16:47:54

Jack: "A Franca Tony! Dobd el a botot!" :D
süti beállítások módosítása