Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 1x05 – LOL

2008. július 14. 18:55 - WUTM

Szokás szerint álommal kezdjük az epizódot, Hank megint templomban van, Jézus fekete, a pap pedig Bill, de apáca most nincs a láthatáron. Miután belebonyolódnak abba, hogy Bob le akarja-e szopni Hanket, felmerül a kérdés, Hank miért jött a templomba. Egy lányról lenne szó, atyám… – válaszolja Hank, de kifejteni ezt sincs idő, mert megjelenik Karen is, apácának öltözve, és smárolni kezd Bill atyával. Szörnyű álom ez, Hank fintorog is, aztán „Egy meleg pappal!” kiáltással gyorsan fel is ébred, amit a mellette fekvő Meredith rendkívül viccesnek talál. Aztán kicsit összevesznek, amiért Meredith azt mondja, LOL, Hank szerint ezzel döfött egyet az angol nyelvbe, Meredith ellenben rámutat, hogy Hank képmutató, mert egy kis BJ-vel viszont semmi baja. (BJ = blowjob). Vagy mégis? Hank kicsit morci, biztos az álom miatt. Főcím.

Charlie-éknál is a szex a téma, Marcy nagyon szeretné már, ha dugnának, még a popsiját is felajánlja, de Charlie visszautasítja. Marcyt viszont nem könnyű lerázni, szó szerint rámászik Charlie-ra, csak ott rontja el a dolgot, hogy a pasi hátsójába nyomja az ujját, hogy egy kicsit érdekessé tegye a reggeli szexet. WTF – mondja Charlie, és azonnal ki is száll a játékból, inkább elmegy dolgozni.

Aki szintén szeretne dolgozni, az Hank, csak nem megy neki, BTW a majdnem üres pohár sem hoz reggelente ihletet. Még jó, hogy jön Bill, és lehet genyózni. De nem sokáig, mert Bill közli, hogy Miáról lenne szó, aki ugye középiskolás. Hank tudni véli, hova vezet a beszélgetés, és gyorsan bocsánatot kér, viszont Bill ezt nem érti. Szerintem, ha Bill azért jött volna, mert Hank lefeküdt a lányával, akkor először legalábbis agyba-főbe verné Hanket, nem illedelmesen beszélgetne vele. Szóval Bill nem tud semmit, szerencsére senki nem lepődik meg, ha Hank érthetetlen dolgokat beszél, és így Bill sem akad fent azon, hogy valamiért Hank bocsánatot kért tőle. A lényeg, hogy beszédet kéne tartani Mia óráján, Bill meg pont nem ér rá, menne el Hank helyette, úgyis kreatív írásóráról van szó, Hank meg abban jó volt egykor. Rendben van, cserébe Bill mondja le az esküvőt, hát nem vicces ez a Hank fiú? Na jó, a dzseki is jó lesz, THX.

Az iskolában Hank úgy nyit, hogy a folyosón átpasszolja a cigijét egy diáklánynak, ROTFL. Aztán Mia osztályában előadja a laza, nagyon vicces, megcsúszott írót. Láthatóan minden lány odáig van ezért az alakért, és azonnal lefeküdne vele, ha Hank esetleg szeretné még egyszer elkövetni ezt a hibát. Az óra végén a tanár is azért van elájulva, mert Hank bármelyiket megkaphatná, erre ő csak vágyakozik, de azért nincs rossz helyzetben, ezek a lányok épp most érnek be. Csodás, tehát az írástanár egy perverz állat, akinek merevedése van már a névsortól is. Azért megcsillantja szakértelmét is, és kicsit lehúzza Mia írásait, amit ugye Hanktől lopott. Hank rövid időn belül az ablakon át távozik ifjú rajongói elől, de azért Miát nem tudja kikerülni. Hank alapvetően rendes, és figyelmezteti a kis kurvát, hogy legyen óvatos a tanárral.

Zsonganak a csajok a házban is, mert jön Becca gitártanárja, egy huszonéves fickó, Dave. Becca éppen azon agyal, mit vegyen fel, Mia véletlenül meg épp a nappaliban olvas miniszoknyában, talán Karen a legnyugodtabb, de azért neki is csillog a szeme. Meg is jelenik a gyerek, pólóján az üzenet, Fuck Sting. Nálam ez már rossz pont, előbb tessék tizedannyit letenni az asztalra, mint Sting, aztán lehet lazázni IMHO, csak annyit mondok, Police. Karen sem helyesli a pólót, de ő nem zenei alapokon formál véleményt, hanem az anya szól belőle, nem szeretné, ha Becca azt látná, hogy Fuck. Vagy hogy Sting. Mindenesetre a pólónak mennie kell, Mia javaslatára a fickó kifordítja a ruhadarabot, ott helyben a nappali közepén, Karen és Mia pedig csodálhatja a testét meg a tetkóját. Szegény Becca meg mindenről lemarad, viszont ő egy órán keresztül a fickó mellett üldögélhet majd.

Hank rádiós interjút ad, a kérdező Henry Rollins. Kiderül, hogy Hanknek a God Hates Us All címűn túl több könyve is van: South of Heaven, Seasons in the Abyss, amik egyben a Slayer lemezeinek a címe, de remélhetőleg ők jobb fejek, mint a Red Hot Chili Peppers, és nem perelik be a sorozatot. Tényleg, ha már itt tartunk, akkor inkább fuck RHCP, mennyire vicces lett volna, ha ez van a gitártanár pólóján. Szóval Henry kérdése, hogy melyik jelenik meg előbb, Hank Moody új könyve vagy a Chinese Democracy? Hank erre kifejti nem túl hízelgő véleményét az egész társadalomról, meg az internetről, meg a LOL-féle szavakról, közben pedig sűrűn iszogat. Ja, és a blogokról is megvan a véleménye, pedig az övé igencsak sikeres, tudjuk meg Henrytől.  Közben vége a gitárleckének, Becca visszarohan valami ajándékért a szobájába, Dave meg először Karennel flörtöl, aztán Miával beszélget a Radioheadről, mert az a kedvence, NFW! Becca egy válogatás cd-t készített Dave-nek, Mia viszont bikiniben üldögél a medence partján, ezzel valószínűleg ő nyert, de Dave rendes, és nagyon hálás a cd-ért is.

Hank és Marcy iszogatnak egy étteremben, és éppen Marcy reggeli kisujj-akcióját vitatják meg. Charlie és Meredith szakítják félbe a beszélgetést. Meredith igen feldúlt állapotban van, hallgatta Hank interjúját, és kiborult, amiért az ő LOL-ja is szóba került, mint szégyenletes bűn. Szerintem még senki nem szakított a világtörténelem egy LOL miatt, na majd most. Meredith jól felhúzza magát, és Hank arcába vágja, hogy az öngyűlölete miatt egy nő sem tart ki majd mellette, hiszen ő maga üldözi el őket. Majd egy frappáns rövidítéssel – BRB, be right back – távozik. Marcy gyorsan utána megy, de előbb még beszól Charlie-nak, hogy nagy gond van annál, aki nem örül egy kisujjnak néhanapján. A hátrahagyott két férfi egyetért abban, hogy a nők kurvák.

Hank este meglátogatja Beccát, de csak Karent találja ébren. A „hogy van a csajom?” kérdésre Karen magáról kezd beszélni, míg Hank félbe nem szakítja, hogy ő Beccára gondolt. Upsz, ez kicsit ciki, Karen fejében sincs minden a helyén. Aztán megbeszélik, hogy Hank nehéz eset, bár Karennel sosem volt bunkó, Meredith meg csak megbékél. Karen döbbenten észleli, hogy Hank Bill dzsekijében van, de magyarázatot nem kap a jelenségre. Esti életképek Harvey Danger zenére: Hank ír, Charlie és Marcy nem dug, Mia pedig Dave-vel megy bulizni. Becca szomorúan néz utánuk, ma megtanult egy nagy leckét az életből, melleket kell növeszteni, és akkor a siker sem marad el, IYSWIM.

Reggel Meredith pakolgat Hank szobájában. A fekete szoknyájáért jött, meg hogy visszaadja Hank lakáskulcsát. Ja, és nős pasi elhagyta a feleségét, az a tény, hogy Meredith bepasizott Hankkel, végre kiugrasztotta a nyulat a bokorból. Ez fáj a legjobban Hanknek, úgy érzi, kihasználták. TRDMC. Meredith szerint most legalább megtudja, mit érez az a többszáz nő, akiket Hank használt ki. Még egy kicsit vagdalóznak verbálisan, aztán a búcsúszex sem marad el. Később Hank magányosan és szomorúan iszogat.

Hank és Becca kutyát sétáltatnak, közben a szívfájdalom témakörét vitatják meg. Hank Keats-től idéz, de a lánya leszólja, ha lehetne kérni, valami eszázadit. Hank erre Dylant dalol, és ezzel vége is a résznek. BFN.

Címkék: kaliforgia
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Windermere 2008.07.14. 20:14:27

Erre csak azt tudom mondani, hogy THX WUTM. :) (Csak tudnám, minek a rövidítése?)

tiktaktiktak 2008.07.14. 22:36:18

nagyon klassz a HV!
kicsit stílust váltottál?

windermere: keresgélj a maffiózók posztok környékén!

(azért szting bácsi megérdemel néha egy kis pofont, pl. amiért egyedül repülget - emellett big respekt a munkásságáért)

Don ZOZI 2008.07.15. 09:22:59

Jó a poszt.

De ennyit még nem kellett gugliznom soha olvasás közben:)

WUTM 2008.07.15. 10:26:57

Windermere: a WUTM előző hogyvoltos énem, a Maffiózókból jön, a főcímndalnak az a címe, hogy Woke Up This Morning :-)

és OK, olvasóbarát leszek, íme a rövidítések megfejtése:

LOL: laughing out loud
WTF: what the fuck
BTW: by the way
THX: thanks
ROTFL: rolling on the floor laughing
IMHO: in my humble opinion
NFW: no fucking way
IYSWIM: if you see what i mean
TRDMC: tears running down my cheeks
BFN: bye for now

lehet, hogy Hanknek igaza van, és ezek a hülye rövidítések megölik a nyelvet? :-))

Gabba 2008.07.15. 11:09:27

Nagyon jó a hogyvót.

A magyar fordításban az volt a kérdés, hogy Hank új könyve jelenik-e meg előbb, vagy a G'N'R új lemeze.

A reggeli BJ-t viszont OS-re fordították, de annak a jelentését nem sikerült megfejtenem.

WUTM 2008.07.15. 12:15:58

szia Gabba! a Chinese Democracy a GNR új lemeze, szóval jó volt a fordítás, csak mivel már címe is van a soha meg nem jelenő lemeznek, én így írtam a hogyvoltba, elnézést, ha félreérthető volt! :-)

OS= orális sex? (szörnyű)

Gabba 2008.07.15. 15:45:36

Köszi WUTM, alles klar, mondjuk én már azt hittem, a G'N'R mexűnt.

Az OS valszeg tényleg orális szex akart lenni a fordító elméjében, és lehet, hogy csak nekem nem jött le.
süti beállítások módosítása