Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 3x04-3x06

2008. július 13. 13:02 - Windermere

Megint egy Kiszfóka iromány. Én időközben már nem erősítem a magyar szinglik táborát, így lassan visszaveszem a stafétát. :)

Fiú, lány, fiú, lány
New Yorkban nehéz megbotránkozást kelteni. Se a rendőrrel verekedő bűnöző, se a meztelen pincérnő látványa nem kelt döbbenetet. Kivéve a Charlotte galériájában zajló új kiállítás, amely a leszbikák címet viseli. A fotográfus nőket öltöztet férfiruhába és zoknival helyettesíti a pasik plusz tagját. „Viszont ez esetben John Wayne, Jane”, jegyzi meg Carrie.

 A művész flörtöl Charlotte-tal, aki zavarba jön, a férfi képei miatt. A fotografikus szeretné, ha a lány modellt állna neki, amit a lány kétkedve fogad, mert benne nincs semmi férfias. Nem ért a matekhoz, és még vészhelyzetben sem tudna kereket cserélni. A srác Charlotte férfiasságát is képes kihozni. A képek nem tökéletesek, de amikor a lány kap egy nagyobb zoknit, egyből férfivá lesz. Letámadja a művészt. Charlotte tudja, hogy ha férfi lenne, akkor a letámadós-rámenős fajtából lenne, de nem akar ilyen nővé válni, így többet nem találkozik a művésszel.

Carrie egy ifjú titánnal randizik, aki 26 éves és más stílust képvisel, mint Carrie. A harmadik randin korcsolyázni viszi a lányt, aki rádöbben, hogy a palánk mellett állva könnyebb korizni. Sean rákérdez, hogy mikor volt az utolsó komoly kapcsolata. Carrie mesél pár keresetlen szót Bigről, és visszakérdez. Kiderül, hogy a srácnak eddig 3 komoly kapcsolata közül az egyik egy pasival volt. Carrie véleménye szerint „nem létezik a biszexualitás, csak egy megálló a Szahara felé vezető úton”. Samantha szerint carpe diem. Egy vadi új klubba mennek bulizni, amikor Carrie puhatolózni kezd, vajon a srác vonzódik-e még a pasikhoz. Nehéz számára ezt feldolgozni. Folyamatos kérdéseket tesz fel neki, hogy jobban csókol-e mint egy férfi, vagy, hogy pasit stíröl a srác a klubban, vagy egy nőt. Sean elviszi Carrie-t egy buliba, amit a volt pasija (!) rendez. Bonyolultak itt a viszonyok, 3 pasi és 2 csaj, és kb. mindenki mindenkivel volt már pár. Van egy baba is képben, de hogy kitől... Végül üvegeznek és Carrie-t egy lány pörgeti ki (aki Alanis Morissette), amit ő egy „nem ér, lány lett” kijelentéssel le is zárna. Ők nem. Végül Carrie dönthet, hogy egy vén szatyor címkével távozik, vagy bevállalja a csókot. Megcsókolja a lányt. Majd kiugrik cigit venni.

Miranda Steve-vel van és „imádja a benne levő férfit”, de a lakásában levő és ruha-széthajigáló férfit már kevésbé tolerálja. Egy éjszaka, amikor Steve kitúrja Mirandát az ágyból, a lány felkelti. Steve kijelenti, hogy szeretne összeköltözni vele. Sajnos Miranda számára ez nem az ideális kérdés, mert ő úgy érzi, hogy megfullad ebben a kapcsolatban. Steve dühös kijelentést tesz, miszerint Miranda olyan, mint egy férfi. A lány, nőiességét bizonyítandó elmegy egy istennő torna kurzusra, ahol rádöbben, hogy nem tud nőiesen vonaglani. Nem egy cicababa, és nem rajzol szívecskéket az i betűre pont helyett. Hazaérkezik az üres lakásába, és nem örül ennek, végre felismeri, hogy hiányzik neki Steve. Miranda azon igyekszik, hogy Steve végre nőnek lássa. Főzni is hajlandó, de végül még az sem jön össze. Felsorolja az összes rossz tulajdonságát, hogy Steve tudja, mire számítson. Steve elmondja, hogy nem olyan nehéz őt levakarni. Összeköltöznek.

Samantha fejvadásza egy macsó pasit küld asszisztensnek az irodába. A nő hordja ugyan a nadrágot az irodában, de mégis átengedné egy kis időre ennek a fiatal pasinak. Bár a stílusa miatt már néhány nap múlva vitába keverednek, de még ez is tetszik a nőnek. Egy újabb vita után kirúgja a srácot, de ekkor már tudja, most már végre dughatnak.

Nincs se ha, se és se-gg
„Vannak, akik még mindig vállalják az esetleg horrorba fulladó első randi kockázatát, csak mert megvan benne a lehetőség, egy varázslatos jóéjt-csókra a kapuban.” Charlotte is erre számít, de a pasi „belefetyeli” az arcát. A lányok ezt a Fúzió nevű étteremben beszélik meg, ahol a séf és tulaj egy barátjuk. Különleges fogások között egy még jobb fogást ajánl neki, a bátyját is bemutatja a hölgykoszorúnak. Samantha rá is veti magát a csődörre, majd kijelenti, hogy szívesen felpróbálná a pasit. Charlotte tanítani próbálja a srácot, hogy hogyan kell jól csókolni. A srác bele is megy, de aztán se szó, se beszéd, megint lefetyelni kezd. Ezt már nem viseli el a lány és kidobja. Vicces, hogy kiderül, ez a srác erőssége.

Samantha névjegykártyát cserél a pasival. Néhány nap múlva már egy menő klubban szórakoznak, majd a fekete-fehér összeállításból, szürke lesz. Samanthának nagyon bejön a pasi, teljesen odavan. Amikor együtt vacsoráznak a Fúzióban, kiderül, hogy a kedves séf nem fogadja el Samanthát, mert fehér. Kijelenti, hogy nem akarja, hogy a bátyja egy fehér nővel járjon. Samanthát ez nagyon zavarja, de úgy dönt, nem foglalkozik ezzel. Egy buliban megint összefutnak, Samantha a pasival van, és ez felháborítja a séfet. Belekeveri ugyan a faji kérdést is, de végül a lány rájön, hogy ez nem faji kérdés. A srác kiáll a húga mellett ezzel rádöbbentve Samanthát, hogy Simon nem mer a húgával szembe szállni. Ezt Samantha sem tudja elfogadni.

Carrie-t Stanford hozza izgalomba. Mutat neki egy helyes hetero pasit, akinek bútorboltja van. Carrie a pasira akarja vetni magát. A boltba lépve Stanford tanácsot ad, miszerint ha vásárolni akar, mondja, hogy tervező, mert ők kedvezményt kapnak. Aiden a tervező (ha valaki számára ismerős, akkor gondoljon a miért éppen Alaszkára) akinek a kutyája Pete (még fontos szerephez fog jutni) rögtön letámadja a lányt. Jó alkalom, hogy Aiden és Carrie beszélgessen. A srác mutat egy bőrfotelt a lánynak, és végigsimítja a kezével a bútort. Carrie megveszi a bútort, és kéri a tervezői kedvezmény, plusz megkapja a „kutya lealázási” faktort is. Aiden gyorsan randit is kér. A randevú vége jól alakul, de amikor Carrie rágyújt egy cigire, Aiden kijelenti, hogy nem jár cigiző nővel. Carrie megvitatja ezt a lányokkal is, akik egyöntetűen a "rakd le a cigit" mozgalmat támogatják. Mint minden ilyen alkalommal, amikor a lányok nem értenek egyet vele, segítségül hívja Stanfordot. Tőle vár vigaszt és „szívjuk a cigit együtt” támogatást. Stanford szintén a boltban ismerkedett meg egy pasival, akivel együtt vannak, de a pasi babákat gyűjt. Stanfordot ez nagyon zavarja. Végül megegyeznek, hogy Carrie le fog szokni, Stanford pedig igyekszik elfogadni a baba szenvedélyt. Carrie visszamegy a boltba és bejelenti, hogy mától nem cigizik Aiden miatt. Aident ez mélyen érinti és elhívja a lányt még egy randira. A randi nagyon jól sikerül, de hosszú-hosszú órákig tart. Carrie számára ez maga a végzet. Már azon töpreng, hogy milyen dumával tudna megszökni a srác elől és rágyújtani a vésztartalék cigire. (Megjegyzem, ha egyszer le akar szokni, minek neki vésztartalék cigi?) Végül megszökik, egy „lapzártám van” dumával, de otthagyja a pulcsiját. Aiden utána rohan, és ott találja a csatornanyílás mellett guggolva, mert beleesett a cigi. Carrie végül tényleg búcsút mond a ciginek, és tapaszt tesz fel. Mi mindent megtesz egy nő a pasiért.

Miranda hazaér és Steve azzal fogadja, hogy ő fog a következő Knicks meccsen a félidőben a félpályáról kosárra dobni 1 millió dollárért. Mirandát kéri meg, hogy tapsoljon a gyakorlás során. A lány nem lelkesedik az ötletért, mert dolga van. Miranda és Carrie beszélgetnek, és Miranda elmesélni, hogy ő már bizsergés mentes korszakba jutott. Majd Carrie rádöbbenti, hogy Steve a pasija, és őérte még bizsereghet. Miranda megdöbben, hogy megfelejtkezett a pasijáról. Steve és Miranda összevesznek, de végül Miranda erőt vesz magán és kimegy a hétvégén üdvrivalogni a gyakorláshoz. Sajnos Steve nem nyeri meg a pénzt, de megnyugtatja, hogy Miranda mellette áll.

Lotyók vagyunk
Carrie és Aiden randizgat, de hiába járnak már másfél hete, Aiden nem fekszik le a lánnyal. Carrie-t ez frusztrálni kezdi és attól fél, Aiden csak egy barát lesz, de nem a párja. Meglepő oka van: Aiden nem akarja elkapkodni a szerelmeskedést. Ezzel egyúttal egy kvázi szerelmi vallomást is bonyolít. Együtt nézik a tv-t, és közben beszélgetnek. Aiden arról nyilatkozik, hogy Catherine Zeta-Jones jó nő, mire Carrie reagál magában, miszerint Aiden barát. Mikor bókol neki a fiú, akkor arra gondol, mégiscsak pár. Mikor Aiden fél órája bent van a fürdőben, Carrie Charlotte-tal beszélget telefonon. Aiden hívja őt a fürdőbe és kiderül, hogy illatos fürdőt készít és gyertyát gyújt a kád mellett a lánynak. Carrie ráveszi Aident, hogy fürödjön vele a kádban. Most végre megérti, hogy mi az a romantika. A következő randin Aiden bejelenti, hogy ott alszik Carrie-nél. Carrie úgy érzi, hogy régen volt már ennyire közel a szűzi érzésekhez.

Mirandának klamídiája van. Nem tudja, hogy mikor és kitől kapta el. Mivel biztosra akar menni, így Steve-et elküldi az orvoshoz, ahol Steve-re minden pasi rémálma vár. Mirandára pedig minden nő rémálma. Össze kell írnia, hogy kikkel feküdt le eddig, mert ez volt az első tesztje. A lista elkészül, és megdöbbentően hosszú. Mindenkit felhív, hogy ki klamídiás még rajta kívül. Kiderül, hogy David volt a betegség terjesztője, az arrogáns ügyvéd. Tőle kapta. Mivel könnyen kúrálható, így megoldódik a probléma. A pár egy esti beszélgetés során megbeszéli a listát is. Kiderül, hogy Mirandának 42 pasija volt, akikkel le is feküdt. Stevenek pedig több mint 60szeretője volt.

Samanthának egy éjszakai randi után forróvá válik a talaj a házban. Betörés történik a házban és egy idős nőt megvernek. Kiderül, hogy a Samanthához tartó éjjeli vendég mögött osont be. A nők igyekszenek kiutálni a nőt a házból, míg a pasik inkább kikezdenének vele. Bunkó beszólásokat kap, majd mikor nyíltságra kéri az aljas beszólókat azok a szemébe vágják, hogy túl sok pasija volt. Samantha elhatározza magát és elköltözik. Egy olyan helyre, „ahol a kurvák kurvák voltak, a férfiak nők”.

Charlotte egy olyan pasival jár, aki a kitörés pillanatában „Te kibaszott kurva, te kibaszott lotyó” kiáltással fejezi be az akciót. Charlotte attól fél, hogy tényleg egy lotyó lett. Barátnői azzal nyugtatják, hogy ha ő kurva, akkor Samantha micsoda vajon. Charlotte a következő randin csak erre tud gondolni, hogy mit is mondott neki a pasi. Mikor rákérdez a pasi nem is emlékszik arra, hogy mondott valamit, csak arra emlékszik, hogy „nagyon finom volt”. Ez megnyugtatja a lányt, és igyekszik feledni a történteket. Az este kellemes befejezéssel kecsegtet, ami be is következik és megismétlődik az előző jelenet. A következő randin a pasi megfogadja magának, hogy nem fog beszélni. Látszik az akarat, de így elmarad a végső kitörése. Amikor ezt látja a lány, megengedi neki, bár nagyon mélyen megbántódik. A pasi is rádöbben erre az undorító tettére és remélhetőleg változtatni próbál ezen.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Windermere 2008.07.14. 20:41:43

Nos, aki lemaradt volna a sorozatról, a Viasat3 újra adja a legelejéről, már 11 perce megy, ha minden igaz az első rész.
süti beállítások módosítása