Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 3x03 - Én, én, én, na meg a csajok

2008. július 13. 09:00 - C21

A bostoni halottkémek visszatérnek Vegas-ba, ahol a páros férfi része igen kellemes fogadtatásban részesül, társa viszont nem annyira. Lesz egy ember, aki felülmúlva a gazdaságos üzletlánc legjobb akcióit, három személy az egyben, valamint megjelenik a Perzsa Paris Hilton, aki után erősen fontolgathatjuk a Perzsiába költözést, akárhol is legyen az.

Sam fejfájással a fejében, egy férfikézzel a vállán, viszont emlékek hiányával ébred. Woody, a bostoni nyomozó hatalmas vigyorral az arcán kezdi felidézni az eseményeket, amik ide vezettek. Előző nap folyamatosan hiába hívta Sam-et, nem vette fele a telefonját. A nagy várakozás közben pedig le is húzták egy százassal, így egyben nem indult annyira jól a nap. Ekkor Sam egyik bálnája testőrt keresett a farkmeresztő kislánya mellé, ami mindent megváltoztatott…

Danny-ék felfedezik Uhrin Benedeket a kártyaasztalnál, akit az adatbázis szerint kitiltottak már korábban. No nem azért, mert megunták a vau, vau Rebeka című szuperslágerét, hanem mert számolta a kártyákat. A kihallgatóba invitálás után elmondja, hogy elrabolták a lányát, és a váltságdíjért kényszerült újra játszani. Ed, kamuszagot érez, ezért bedrótozzák, és figyelik a mozgását a casino-ban. Ekkor toppan be Monica, a tulajdonos. Sokat nem tesz, de a puszta jelenléte is megindítja a vérkeringést véredényeinkben. Egy szerződést rak az asztalra, mely szerint kifizeti a váltságdíjat, ha a filmes jogokat ő kapja. Ügyes!

Ed-re egyéb problémák is várnak. Bemutatkozik neki Ben, akiről már csak egy ballonkabát és egy zacskó cukor hiányzik, hogy valamit félreértsünk. Azért kéreti a főnököt, hogy visszaadja a bűnös pénzt, amit az általa ellenzett szerencsejátékból szerzett. Ed meglepődöttségében felajánlja, hogy eltárolják a pénzt, amíg még egyszer átgondolja a dolgot. Pár órával később jön is vissza, mivel átgondolta a dolgot. Annyira, hogy ő most Ted, és nem tudja ki az a Ben, de a főnök adja vissza a pénzt! Miután eleresztett egy „bucira verlek a hóban hülyegyerek” stílusú monológot, a „You have one hour! BITCH!” nyomatékkal tesz pontot az ügy végére. Elmentek otthonról, világos. És ez most nem is a fegyverletétel.

Danny körül is pörög az élet. A csini ingatlan ügynök elmondja, hogy az apja házát körülbelül 2 millióért lehet odébb passzolni. Danny-nek ötlete sincs mit kezdjen ennyi pénzzel, de az ügynök ajánl egy felhőkarcolós, mindenhova kilátós gazdag lakot. Ez pont kijön belőle, plusz a mentolos cukorka a párnán.

Sam tovább hallgatja az előző este eseményeit, hegyezi a füleit, és ő maga is hegyesedik. Biztos a fránya légkondi. Tehát ott folytatja Woody, hogy Delinda club-jában elkezdett unatkozni a gazdag kislány. Ő pedig pörgött Sam-re, de inkább csak agyban. Ekkor odament a pulthoz, és berakta a „Pata pata” című, tényleg kegyetlennagy számot, amire vicces formációban táncot is kitalált. A nyuszi ugrásokért külön köszönet, ugyanis a Perzsa Paris eléggé el van eresztve mellben, és olyan hasa van, hogy egy Kramnyik-Lékó döntőt bármikor rendezhetnének rajta. Ezt már Samantha se bírta, irány a parkett. Azonban egy rönk elkezdte molesztálni a keleti szépséget, mire Boston Woody szétzúzta az alkarját. „Lenyűgözni a csajt, pipa!” konstatálja a történetet, az ágyban majszolás közben.

Uhrin Benedekünk telefont kap, hogy a váltságdíjat egy szatyorban tegye az asztal alá. Következő utasításként szórjon szét egy halom pénzt az emberek közt, amire felbolydul az egész Montecito. Végül egy csapat szatyros kisgyerek vonul el a pénz mellett, hogy barátaink biztosan ne tudják kamerával kivenni, hogy ki viszi el a szatyrot. Azonban nem kezdők ülnek a parancsnoki székben, és gyorsan kiderítik, hogy a szatyrokat egy futár intézte, akinek szintén Benedek parókája van. Sőt, pont az van neki, innen jönnek rá, hogy a lánya barátja a rabló. Berontanak a szállodai lakosztályába, ahol éppen fagyit nyalnak, a kártya számláló lányával. Mindenki bukik. Nem lett volna jobb más államban fagyizni??

Közben megérkezik a bostoni páros szexisebb fele, Danny meghívására, azonban sok idejük nem marad szórakozni, sok ugye most a zűr. Jordan azért segít a lányrablás felgöngyölítésében, és segít Mike-nak is, aki a skizofrén vendégről gyűjt adatokat. Kiderül, hogy a két személyiség kordában tartására van egy harmadik, Carlos, aki szép lányok látványától jön elő. Delinda megint jól jön a kéznél, így az átváltott harmadik én, leállítja a másik kettőt, és csak Ted-nek kéri a pénz felét. A végén még megkérdezi Ed-et, hogy hol találja az elbűvölő Delinda-t, amire a főnök vérben forgó szemei, egyértelmű választ adnak. Ed erre az egészre csak annyit mond, hogy „Ha most kiszáll egy sapkás arc egy furgonból, és azt kiabálja, -You are punked!- akkor szájon lesz vágva.” Nem az MTV-n nőtt fel, értsük meg.

Woody közeledik a történet érdekes részéhez: amikor a buliról visszaértek, Miss Mancuso fülébe súgta, hogy segítsen féltékennyé tenni a célpontját. Egy ilyen csajnak ez semmiség, és Samantha már nyakalta is a tequilákat idegességében. Pipa. Ezután meglátta azt, aki lehúzta pénzzel még aznap, elő villantotta a jelvényét, és már le is tartóztatta a csalót. „-Hihetetlen bűnüldözési képesség bemutatása, pipa!-” És most érkeznénk a szaftos részekhez, de ezt Sam inkább egy interaktív bemutató keretein belül szeretné felidézni. Ismétlés a tudás anyja ugyebár. Ahogy kimondja, hogy igen, szeretné még egyszer, megfejeltem a képernyőt, és visszarántott a valóságba.

Hasonlóképpen Jordan, aki csak leugrott, és már megy is haza. Pedig egy kötetlen, érzelemmentes szex lett volna csak minden vágya. Az időzítés most a zsúfoltság miatt nem alkalmas, ebben állapodnak meg Danny-vel. Van ilyen? Komolyan? Egy csaj akarja a répát, nem akarja bemutatni a családját és nemet mondunk? Danny fiam… csalódnunk kell benned. Ő viszont nem csalódik az új lakásában, ami hihetetlen kilátást nyújt a városra, mi pedig nem csalódunk az ingatlanügyesben, akire remek belátás nyílik. És akkor most törleszt barátunk. A lakásvásárhoz elég lengén öltözött csaj egyszer csak magára rántja ügyfelét, a többit már csak a szemközti felhőkarcoló lakosai élvezhetik.

Tudathasadás, ázsiai bombázó, seggrészegen reszelés, volt minden a mai részben. Ez viszont Vegas, ahol bármi megtörténhet.

Bónusz képek:

Bónusz video:

Címkék: las vegas
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.07.17. 11:57:02

Csak most tudtam megnézni, jó rész volt, minden kellékkel, amiért szeressük ezt a sorit.

Visszatértek Sam műbimbói, a minimális Mary jelenlétet kompenzálta a perzsa díva, Uhrin Benedekért meg külön köszönet :-)

Azért a három én egy személyben elég strapás lehet: az egyik nagy nehezen megnyeri a pénzt, a másik vissza akarja adni és a harmadiknak kell kibékítenie a feleket...
süti beállítások módosítása