Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az egység 1x05 - A szökés

2008. július 11. 15:00 - gWhira

PresidentBlane kávéval lófrál a szállodai folyosón, társainak viszi azokat, akik egy távcsöves puska mellett dekkolnak, várva a célszemélyt. Műszakváltás, a felszabadult törpekommandós le is lécel a szobalányt megtávcsövezni. Blanet csipogón hivják, a szállodai előtérben egy öltönyös ember közli vele, hogy az akciót lefújták. Nem tudja felhívni a többieket, nincs vele a térerő… Közben a várt célszemély megérkezik, ÚjoncBob könnyedén leszedi. Blane kiadja az utasítást: menekülés a vészterv szerint.

Egy csini néger csajt látunk, amint éppen betör Blane-ék házába. Feltúrja a fiókokat, és zsebrevág egy aranynak látszó gyűrűt.

Visszaugrunk egy kicsit Spanyolhonba, ahol Blane a CIA-s öltönyös fickótól „kölcsönkéri” az útlevelét. Az öltönyös emberke levegő után kapkod a földre rogyva a megtiszteltetéstől, hogy átadhatja.

A kis tolvaj tovább turkál ex-elnökünk rezidenciáján, immár papírokat fürkészve. Molly lebuktatja, és kiderül, hogy ő a lányuk. Szülő-gyerek veszekedés (ásítás)… a csajt kidobták a suliból.

Blane a lopott útlevéllel egy teherszállító repülő fedélzetére dokkol be, egy kis ráhatás után. ÚjoncBobnak már nincs ekkora szerencséje, próbál egy robogót lopni, ám nem indul be. Átvált biciklire, és szélsebesen elteker az utána futkosó dagadt spanyolok elől. Egyenesen a rendőrök karjaiba, akik gumibottal kicsit elgyepálják, majd bevágják egy rendőrkocsiba. Az esetet bámulók között elsuhan SzőrősMack is, ám nem segít.

Tiffy és a kis tolvaj lelkiznek mint férfi a férfival nő a nővel, téma természetesen a pasik, és hogy „mind csak azt akarja”.

Újonc kommandósunk magához tér a döbbenettől, laza mozdulattal kirúgja az autóajtó ablakát, kivetődik rajta, és futva menekül. A rendőrök a körözési plakátokat lóbálva utána. Felesége otthon közben a lányukkal nyüglődik, és főiskolára próbál jelentkezni. Férjének kicsit nagyobb gondjai vannak, továbbra is talpal a rendőrök elől.

Főnöke közben a Barlangba érkezik, fene gyorsan átszelte az óceánt az a teherszállító gép. A két mellék-kommandós is biztonságban vannak, csupán Mack és Bob sorsa kérdéses még. Terminátorunk a letartoztatási papírt mutatja Blane-nek, nem nagyon bíznak újoncunk hazatérésében. Otthon Jonas és Molly a lányuk érkezésének okát találgatják, de nem jutnak előbbre. Jöhet a vallatás.

Bob immár átöltözve próbál tengerre szállni, ám a rendőrök itt is megjelennek. Szemét módon belekever egy ártatlan embert, akit el is visznek a zsernyákok. Mivel lekési a hajót, összeismerkedik egy csajjal.

A folyós Terminátor Mack feleségével titokrandizik, és a száját se tudja tartani, hogy ketten még nem tértek haza. A két mellék-kommandós, és a Hallgatag barátnője összefutnak az utcán Kimmel, akinek a faggatózása elől gyorsan továbblibbennek. Blane sarokba szoritja a lányát, aki végre kiböki, hogy be akarja soroztatni magát… Az alma nem esik messze a fájától.

ÚjoncBob a csajjal az oldalán drogdílerrel üzletel Spanyolhonban, elég gyorsan profilt váltott.

Blane-knél áll a családi bál, egyik szülőnek sem tetszik, hogy a lányuk katonának akar állni. Közben Mack hazatér, ám Bobról senkinek nincs infója. Kim kicsit ideges. Pedig a férje nincs bajban, csak éppen a díler táborát zaklatja, és tőlük akar hajót venni a csaj pénzéből. PresidentBlane négyszemközti beszélgetésre viszi a lányát. Hová vinné? A lőtérre… Célbalövés közben beszélgetnek, mint komoly amerikai családban ez illik.

Bobnak sikerül eljutnia a fődrogoshoz, akivel alkudozni kezd egy hajóra. Felajánlja a katonai cuccait a csaj pénze mellé. Már úgy látszik megegyeznek, amikor megjelenik az átvágott nőszemély, és balhézni kezd. A fődrogos őt is akarja a hajóért cserébe, ám újoncunkban feltámad a lovagi ösztön és szétcsap köztük. Üzlet ugrott, még mindig a spanyol földet tapossa.

Kim Blane-től kap pár megnyugtató szót, bár konkrét infót senki sem tud mondani. Ilyen állapotban elrohan a fősulira felvenni még egy szakot magának.

Bobot a verekedés után a bárban ápolja egy nő, akiről kiderül hogy egy illegálisan itt tartozkodó amerikai pasi oldalkocsija. A pasinak jachtja van, és nincs tartózkodási engedélye. ÚjoncBob szeme felcsillan. Igen ám, de a pasi rózsaszínben látja a világot, és már van egy köcsöge. Bob villámgyorsan átvedlik homokossá, és leveri a Banderas-imitátort. A rendőrök elől a hajóssal kéz a kézben együtt futnak el.

A kis tolvaj nyálas búcsúja következik az anyukától, hogy az előbbi jelenetek utáni vigyort lemossa az arcunkról. A háttérben feltűnik a hazaérkező Bob, látszólag szüzen épen-egészségesen.

Az öt keménylegény a hazajutási sztorikat mesélik nagy vidáman, ám Bob mélyen hallgat.

 
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása