Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 03x02

2008. július 11. 09:00 - Bruti

Du. 2 óra. Ott fejeztük be, hogy Bauert szíjjel bassza az ideg, mert Mexikóban rászokott a jóságra, most meg nehezen bír magával. Lelógó fülekkel üldögél az irodájában és már bánja, hogy a falhoz csapta a cuccot, és szedi is össze, majd nagy bölcsen elrakja ínségesebb időkre.

Wayne tárgyal a CTU-val és értetlenkedik egy kicsit, hogy honnan a fenéből került elő ez a vírus. Hát onnan, hogy vannak olyan kretének, akik azzal foglalkoznak, hogy sima 3-as típusú tüdőgyula vírusból ilyen agresszív szart csináljanak. A fenyegetés viszont valós, szóval el kéne engedni Salazart, de Palmer papa nem tárgyal terroristákkal, és kész! Tóninak meg főhet a feje.

Kimba beszélni akar apuval, de az lerázza, mikor bejön Chase és kérdőre vonja Jacket, hogy: Miva’ hö? Még mindig nem vagy betépve?” Mán’ ez a munkahely! Édes fiam, Jack Bauert nem vágja fűdhö' egy kis heroinfüggőség. Amúgy se húznám fel a helyedben, mert ha megtudja, hogy rakod a lányát, kitépi a családi ékszert a lábad közül. Chloe dünnyög még egy kicsit, hogy miért nem engedik el ezt a gyökér Salazart, oszt’ nem kéne ma se túlórázni, de ez nem ilyen egyszerű. Jön Kimba, az meg azt nem érti, hogy miért nem lehet elmondani apunak a kis románcukat. Itt minden nő ilyen értetlen ma? Kapjál már a víztoronyhoz Kimbuci! Mindjárt rászórnak egy zsák vírust a városra, te meg nyafogsz itt, hogy titokban kell dugnod. Chase van egyedül észnél, és elhajtja a picsába a szőkét, magában meg átgondolja a kapcsolatot.

Persze Kimba nem bír magával és előadja magát az apjának, és Jacknek igen nagy önkontrollra van szüksége ahhoz, hogy pofán ne vágja. Közben Fürtöst csörgeti a dokicsaj és szól neki, hogy fehér por formájában keressék a vírust, mert azt találtak a hullán. És még ezzel a lendülettel ugrunk Kyle-hoz, a csempész sráchoz, akit éppen leráz a haverja (mert annak még maradt valamennyi esze), mikor csörög a telefonja, hogy este át kell adnia a cuccot. Tikk...takk... Tikk...takk...

CTU. Fürtös szól Jacknek, hogy megvan a hulla neve és címe. Jack ugrasztja Chase-t és irány a terep. Chase előjön a tudom, hogy tudod dumával, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy ezentúl apukának kellene szólítania Jack-et. Snitt. Az elnök azt fontolgatja, hogy le kéne mondani a vitaműsort, ami miatt ide utazott, de Wayne ellenzi. Amíg Palmer fogadja az ellenfelét, az öccse valamit sutyorog az „ellenséggel”.

Jack autókázás közben kifejti Chase-nek, hogy kurvára nem ilyen vőt képzelt magának. Kimet azért hozta be a CTU-ba, hogy szem előtt lehessen és nem azért, hogy ügynökökkel lógjon. Hülye ez? Nem hallott még a munkahelyi szexről? Mé’ nem rakta be Kimbát a L.A.-i állatkertbe? Ott max. a pumáktól kellett volna tartania.

A börtönből telefonál az önérzetes Lajos ügynök, hogy mi van ezzel a Salazarral, mert latin létére olyan fehér, hogy csak geci lehet. Jack szól neki, hogy ne élje bele magát a kivégzésbe, mert nagyon úgy fest, hogy elengedik az emberünket. Na, erre berág és felkeresi Ramónt és megint megpróbálja szóra bírni, de csak saját magát húzza fel. Tikk...takk... Tikk...takk...

Mackópofát tájékoztatja Wayne a fejleményekről, majd kicsit összeakaszkodnak. Ugyanis a fény derült a titkára titkára (höhö ééérteed), miszerint Wayne meg akarja szerezni az elnök vitapartnere feljegyzéseit, így előnyt kovácsolni a nagytesó számára. Na erről aztán szó se lehet! Mackóapu nem játszik ilyen genyó eszközökkel, vita lezárva! CTU, női klotyó. Kimba kikéri Fürtös véleményét, hátha tud ujjat mondani a munkahelyi kapcsolatokról. Nem tud.

Átzsizsegünk Mexikóba. Hector (Salazar tesója) az amerikás emberével tárgyal, majd kiszúrja, hogy Klódia veszekszik az apjával. Ez nem tetszik neki és lekever egy olyan sallert a csajnak, hogy az ijedtében visszaadja. Hová lesz így a világ... ezeket a latin nőket már verni se lehet!

Jack a terepen úgy döntött, hogy nem köt be valami hülye kütyüt, így nincs erősítés, se kapcsolat, se semmi, inkább irány a megadott cím. Tikk...takk... Tikk...takk...

Fasza kis drogtanyán vagyunk, egy bódult csaj éppen most lövi túl magát, Jacknek meg összefut a nyál a szájában, majd találkoznak egy őrszemmel. Négyszer, ötször pofán vágják a rend kedvéért, de az csak ordibál. Berontanak egy lakásba, ahonnan tüzelnek rájuk. Az egyik gyökeret leszedik, a másik növény meg elinal. Jack utána. Rövid bujkálásos futkározásos lövöldözés után Jack lábon lövi, és már vallatja is. „Hol van a bomba!!”... ja nem! Most az érdekli, hogy a fertőzött hullánk kitől vette a cuccot. Némi rábeszélésre (lőtt sebbe való taposás mindig segít) mindent elmond a fickó, de a lényeg az, hogy a Kyle kölyök áthozott neki Mexikóból egy zacskónyi port. Szerinte koko, szerintünk meg nem. Ugrunk Kyle-hoz, aki gyorsan kicsenget 1800 dolcsit a lakbérre, az anyja meg csak pislog, mint vakond a napon, hogy: "Mi van fiam? Megjött a diákhitel?" Ne verd a pénzt öreg, mert felfigyelnek rád -adhatnánk neki a jó tanácsot- de már mindegy, mert a komplett CTU őt keresi. Tikk...takk... Tikk...takk...

Még mindig Kyle-nál vagyunk, éppen most ugrik össze a dögös szőke barátnőjével, mert még annak is van annyi esze, hogy a 24 sorozatban drogfutárkodni a legnagyobb fasság, és ráadásul általában rövid szerep is. Slatty. Macipofa szól a macájának, hogy tudjon meg mindent a vírusról. A csaj szerint le kéne innen lépni, de Medvefiú nem akar menni. Egyelőre.

Jack beviteti a foglyukat a CTU-ba, és ezt a komoly feladatot Chase-re bízza, de az se hülye és menne inkább Jackkel, hogy előkerítsék ezt a Kyle fiút. Viszont, ha Kimbával akarsz járni öreg (ami már önmagában is beteges), akkor ezentúl nem mehetsz a veszélyes helyzetek közelébe, mert apuka egyszerűen nem enged. Hehe Jack csak megtalálta a módját, hogy megszívassa őket. Vagy punci, vagy akció! Snitt. Wayne az elnök kifejezett kérése ellenére is megszerezte az ellenfele jegyzeteit, és az orra alá dugja. Persze helyből el lesz hajtva, de állítólag Palmer csajáról vannak benne kompromittáló adatok.

Utolsó mozaikban Palmer vág mérges pofát, a csaja Anne mit sem sejtve telefonál, hülye Kyle piszkálja a zacskó port, Jack meg éppen felé tart. Majd Hector beépített embere, a gyíkarcú Gael kerül a képbe, akiről kiderül, hogy hol tanyázik. A terrorelhárítás kellős közepéből irányítja a dolgokat, ugyanis ő is CTU ügynök. Ez a tipikus „szart vág a kerék” esete! Tikk...takk... Tikk...takk...

Címkék: 24
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2008.07.11. 09:21:19

Jaj de csudió a reggel! :))

'Ez nem tetszik neki és lekever egy olyan sallert a csajnak, hogy az ijedtében visszaadja.' Na hja, ezen fél órát röhögtem. Azt hittem visszakézből letépi a csaj fejét, de nem.
Alig volt Sylar... :(((

dupi 2008.07.11. 09:42:46

óbaszki, titkára tikára :) ez most nagyon fájt. a drogfutárné szőke maca meg legalább magyar.

Greg36 2008.07.11. 10:01:56

Pedig Chase srác nagyon teper Jack apu áldásáért, még a sebbelépést is ő vállalta :) Nem reménytelen a srác :)

EasyFriend 2008.07.11. 10:29:06

Hű bakker, már a második részben kiderül, hogy ki a beépített rosszfiú? Mik lesznek itt még...?
Dzsekk logikája, hogy ha szereti a lánya Sajtot, akkor nem kéne életveszélybe küldeni, szóval ez kicsit sántit, mert miután ezt elmondja, fogja a pisztolyt és Rambóként betör a drogtanyára. Az a vágyakozó pillantás a belőtt csajszi irányába nagyon ott volt!

dimitrij 2008.07.11. 10:41:00

marginális kérdés: biztos hercsi? nem valami más cucc? :)

ciru717 2008.07.11. 11:05:34

"Mik lesznek itt még...?"
Rendkívül mókás dolgok, de nem lesz itt szpojler, legalábbis nem tőlem:)
Ja és biztos hogy herojin.

bozso1981 2008.07.11. 11:11:09

Bruti, nem találok szavakat, dicsértelek épp eleget! Folytassa, kend!

Gabba 2008.07.11. 11:13:20

Mámegint kifeküdtem a hogyvóton, nagyon egyben van!

"Kimba kikéri Fürtös véleményét, hátha tud ujjat mondani a munkahelyi kapcsolatokról"

Bruti, ez nyilván freudi elszólás, de nehogy kijavítsd!

Toszkána Grófja 2008.07.11. 12:12:16

"Édes fiam, Jack Bauert nem vágja fűdhö' egy kis heroinfüggőség"

Aki tud egy olyan dolgot is mondani, ami földhöz vágja Jack-et, az kap egy tál tarhonyát :) (somlóit már megették az elmúlt 3 évben)

Lukri 2008.07.11. 13:34:01

Még, ha csak az lenne fura, hogy valakit sajtnak hívnak, de az milyen fura,ha valakit üldözésnek hívnak.

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.07.11. 14:25:08

Miért? :D A Bauer szóról, sokaknak a korcsolya jut eszükbe, mivel a nájki "korcsolyarészlegét" hívják így...

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.11. 15:25:42

És tényleg! Nekem is volt Bauer korim!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.11. 15:26:44

dupi!
Tényleg magyar a szőke bula?

Lukri 2008.07.11. 16:46:28

Persze és üldözés Bauer korcsolyával ered a bűnözők nyomába.

T. Norbert 2008.07.11. 16:48:08

Bruti:

Ja. Nem egészen, de folyékonyan beszéli.

www.imdb.com/name/nm0115671/

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.07.11. 18:12:25

Kiefer...Vagyis Bauer, (istenem, bocsáss meg fétkeztem!) így is nagy hokis volt... [Nemfélreérteni]

tiktaktiktak 2008.07.11. 19:10:36

mindennapi Brutinkat add meg nekünk ma
és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk a Jack ellen vétkezôknek

T. Norbert 2008.07.13. 14:19:16

3x03-ról nem lesz hogyvolt? Bruti, az effajta követelődzést vedd megtiszteltetésnek! :D
süti beállítások módosítása