Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 1x06 - Dead in the Nethers

2008. július 08. 10:00 - wayout

Nancynek most jó reggele van, Judah mászik be hozzá az ágyba, egy jó kis reggeli szexre. Már épp belelendülnének, amikor megszólal az ébresztő óra és Nancy arra ébred, hogy özvegy és kisvárosi marihuána dealer. Úgy dönt, ha már pasi nincs azért szex legyen, a saját kezébe veszi a dolgokat. Elő is kap egy vibrátort a fiókból, csak éppen most fogy ki belőle az elem, amikor legnagyobb szükség van rá. Sebaj, gyorsan kiveszi a távkapcsolóból az elemeket. Nagyon összeesküdött minden nepper anyu ellen, mert az az elem se jó. Következik a tűzjelzőből kivett energiaforrás. Az már jó lenne, csak most már a kedve ment el Nancynek. Látom ez nem Nancy napja lesz. Andy kivételesen korán kel és elmegy a rá kiszabott Anonim Marihuánisták gyűlésére.

Az egész már kezdene nagyon unalmas lenni Andy számára, amikor észreveszi, hogy van egy nagyon jó csaj a leszokni vágyók között. Gyorsan akcióba is lendül és meg fogtok lepődni a rész során, hogy milyen jól csajozik a hasznavehetetlen nagybácsi. Meg is kéri a bigét, hogy legyen a szponzora, mert nem bírja egyedül, bla, bla. A csaj húzódozik egy kicsit, ezért Andynek be kell vetnie a „molesztált a nevelőapám, sérült vagyok” figurát. Kb. annyira hiteles, mint Uri Geller parafenoménként, de láss csodát a megadja a telefonszámát a csaj. A Botwin rezidencián Nancy Douggal és Deannel tárgyal a pékségről, amikor Doug dealernek meri nevezi a mi Nancyket. Ő nem dealer, ő illegális élvezeti cikket terjeszt, mindjárt más, nem? Hát hívhatjuk a takarítónőt is tisztasági menedzsernek, de attól még ugyan úgy ki kell pucolnia a wc-t. Úgy tűnik Nancy nehezen szokja az új imidzsét.

Mindenesetre mostantól lesz egy kamu péksége is, úgy hogy nyugodtan mondhatja, hogy kamu pékség tulajdonos. Kamu pékség egyébként még lerozzant indiai étterem, de nepper anyu már el is kezdi az üzletelést. Conrad hozza neki házhoz a cuccot és jól ki okítja Nancyt arról, hogy nem túl jó ötlet otthon tartani a gandzsát, hacsak nem mozgatja gyorsan az árut. Van még mit tanulnia az biztos. Conrad meg is jegyzi, hogy milyen ironikus, hogy a bankok nem adnak üzleti kölcsönt feketéknek, szegénynek vagy időseknek, de fehér marihuána dealereknek viszont igen. Otthon Lupita és Doug bejárónője pletykálkodnak. Először csak a menopauza a téma, de aztán kiderül, hogy másik nőcit unokatesója is ugyanabban utazik, mint Nancy és nem örül a konkurenciának. Lupita néz egy nagyot, hogy ez biztos nem igaz, de szerintem tuti szöget ütött a fejében a dolog. Viszont kapunk egy remek új szót, motát, ami annyit tesz fű spanyolul. Már úgyis jó rég kifogytam a szinonímákból.

Mivel olyan klasszul vigyáznak a latinák a gyerekekre, hogy észre sem veszik, hogy Shane terroristásat játszik feltehetőleg Doug kislányával. Asszem nem elég az egy gyerek pszichológus. Az emeleten Silashez Megan jön látogatóba, békülés lesz itt. Olyannyira békülés van, hogy Megan még békepipát is hozott. A pékségben Conrad tovább okítja Nancyt arról, hogy hogy kell elrejteni a cuccot és csodálkozik, hogy nem tud semmit erről. Nancy erre azt feleli, hogy ő Agresticben él, ott az ilyesmi nem forog közszájon, de tippre biztos jobban be tud kapcsolni egy automatalocsolót. (ami köztudottan nélkülözhetetlen az életben maradáshoz) Silast és Magent Andy kapja rajta pippantást közben, rögtönöz is egy szentbeszédet a fű káros hatásairól, majd ő is elkezd szívni. Ez a mi Andy bácsink. Lent Shane még mindig a túszejtős videóját forgatja, a házi alkalmazottak még mindig pletyóznak. Kiderül, hogy Doug valószínűleg azért tép olyan sokat, mert nincs igazán szex a láthatáron, így hát kénytelen kompenzálni. (pedig van egy csomó gyereke, úgy tűnik régebben ittak a feleségével)

Lupita ezután komoly házkutatásba kezd, hogy megbizonyosodjon róla, hogy honnan is jön pontosan a fizuja. A pékségbe Celia jön látogatóba, akinek 3 nap múlva leoperálják a melleit és még utoljára meg akarja sétáltatni őket úgy istenigazából. Nagyon elemében van még egy tetoválást is csináltatott a mellére. Egybként nagyon rákattant Conradra, akit Nancy mint az asztalosát mutatott be. Mivel Celia elég meggyőző tud lenni, ezért Nancy bele megy az esti bulizásba. Silas és Megan hipp hopp kibékültek és Silas már arról győzködik, hogy ne gépeljen, hanem használja a hangját. Megan annyira utálja a hangját, hogy inkább leteperi Silast. Este Nancy nagyon dögösre kirittyenti magát, szeretnék én is ilyen jól kinézni 40 körül, két gyerek után. Valami hiphop klubba mennek, Celia is elég dögös és rajta van a dzsungel láz, szóval Conradnak ma szerencsés estéje lesz. Nancy egyedül marad, de kiszúr magának egy fehér öltönyös feket fickót.

Otthon Lupita égen, földön mota után kutat a Botwin házban. Andy pedig annyira unja a playstationözést, hogy jobb móka után néz. Felhívja, hogy szponzorát, és könyörög neki, hogy jöjjön el hozzá, mert a segítsége nélkül mindjárt elszív egy jointot. Most az elhagyott a csajom dumát löki, és a csaj ezt is megkajálja, jön is tartani benne a lelket. A klubban Celia és Conrad elég jól elvannak együtt, de Nancy se marad sokáig egyedül. A fehér ruhás fickó elhívja boxába beszélgetni. Hamar egy húron pendülnek, a csávó is szintén a drogbizniszben van. Nancy úgy mutatkozik be mint a Hajtások Külvárosi Bárónője, ami azért stílusosabb, mint a Doug által korábban javasolt Smokey. A csávó neve, pedig Agyar. Kellemes elcsevegnek családról, üzeletről, meg csupa olyasmiről, amiről két nepper szokott.

A kertvárosban Lupita még mindig nem talált semmit, de amikor segítene Shanenek párna várat építeni végre rábukkan a gandzsára. Nancy elmésen egy párnába rejtette az anyagot. Lent Andy hülyíti a szponzort, a volt barátnőjével való betépett szexről mesél. A csaj annyira Andy bűvölete alá kerül, hogy nem veszi észre, hogy az állítólagos exet, hol Vanessának, Valerienek vagy Veronicának hívják. A csúcs az amikor a csaj bevallja neki, hogy csak akkor tud elmenni, ha be van szívva. A mai este „love is in the air”, mert mindenki kefél. Conrad és Celia, Andy és szponzor csaj (feltehetőleg betépve), és Silas és Megan is a madarak és méhecskék példáját követi. MA mindenkinek jut szex csak szegény Nancynek nem.

Otthon nem sok jó várja, Andy megmutatja neki Shane terrorista videóját, Lupita pedig emelést kér „körülményekre” való tekintettel. Az emeleten kedves anya-fia pillanatot láthatunk Shane és Nancy között. Ahelyett, hogy leteremtené a videó miatt, csak annyit mond, hogy a hűtlenek hajlandóak teljesíteni a követeléseket. Végre egy piros pont Nancynek anyaságból. Silas és Megan közötti is megtörik a jég, Silas szeretlekjére Megan már a saját hangjával válaszol. A kör körbe ér rész végére, megint Nancyt és Judah láthatjuk szeretkezni, ezúttal videóról. Nancy szomorúan és vágyakozva nézi a régi felvételt, és valószínűleg nemcsak a férjét, hanem a családja elveszett boldogságát is siratja, amikor nem ők voltak Agrestic egyik legdiszfunkcionálisabb családja.

Címkék: weeds
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása