Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 3x01-3x03

2008. július 06. 14:02 - Windermere

Újabb Kiszfóka remekmű. A képek technikai okok miatt megint hiányoznak, de ami késik, nem múlik. :)

Nem zörög a haraszt
Elérkeztünk a harmadik éved nyitó képéhez, amikor a lányok a vízen is átkelnek, hogy pasikat fogjanak. Komppal mennek át New York-ban, elhagyva Manhattant. Carrie-t felkérték bírónak egy tűzoltó szépségversenyen. Barátnői elkísérik, és érdeklődve figyelik a félmeztelen pasikat az első sorból. Carrie itt találkozik egy politikussal, aki a zsűri jelképes férfitagja, Bill Kelley-vel. A lányok megdöbbentek, hogy itt nincs Cosmopolitan koktél, így teáznak, Station Islandi jegesteát isznak. Carrie-nek nagyon tetszik Staten Island, mert szabadon lehet cigizni. Bill kér egy szál cigit a lánytól, majd elmeséli, hogy három éve leszokott. Így beszélgetést kezdeményez és kideríti, hogy hol lakik Carrie, majd elkéri a lány telefonszámát. Carrie nagyon megijed a randinak még a lehetőségétől is, így inkább ráveszi Mirandát, hogy induljanak haza.

A hét témája a mesék, és konkrétan Charlotte kijelentése alapján a górcső alá helyezett Szőke hercegek. „Mi van, ha a Szőke herceg sosem tűnik fel?” (akkor jön Shrek és Szamár) „Vajon Hófehérke örök álmot aludt volna az üvegkoporsóban, vagy” megmentve önmagát és „kiköpi az almát, szerez egy állást, komplett egészségbiztosítással meg egy bébit a körzeti spermabankból?”. Carrie egy nem túl jól sikerült délutánon vásárolgat és hazafele menet az ajtaja előtt találja politikust. Flörtölnek, majd Bill kiböki jöttének okát. Szeretne egy randit Carrie-től, de nem, mint randi, hanem mint egy kampány buli keretében. Carrie kéreti magát, ezért a politikus felajánlja, hogy hétkor idekanyarodik, és ha a lány lejön, jó, ha nem akkor sincs harag. Vasárnap este Bill vár, telefonál, vár és vár, de Carrie nem megy randira vele, hiába áll talpig puccban a lakásában. Mirandát hívva rádöbben, hogy Biggel megégette magát és fél újra szerelmes lenni. Carrie úgy dönt, hogy fejest ugrik a dologba és egyedül megy ki Staten Islandra. Bill meglepődik, de boldog. Carrie a ruhatárban való smacizás miatt lekési az utolsó kompot, így ott marad a kikötőben. Ekkor érkezik a Szőke herceg, Bill, aki igazából nem szőke, hanem őszes és nem fehér lovon, hanem fekete BMW-vel érkezik. Megmenti Carrie-t, míg ki nem derül, hogy nem tudja, hogy hogyan lehet kijutni a szigetről. Néha a pasikat is meg kell menteni.

 Charlotte-nak megártott a tea, és erőteljesen becsiccsentett. Ebben az őszinte hangulatában kijelenti, hogy jövőre férjhez megy egy szőke herceghez. (Megjegyzem, vajon Charlotte szőke hercege is hajhálót hord? ). Másnap reggel, amikor együtt reggeliznek, „Charlotte minden erejével azon volt, hogy a robbanásra kész fejét a nyakán tartsa”, ellenben Samantha részletesen mesélne a tegnap esti kalandjáról. Charlotte kimondta azt a mondatot, amit egy harmincas szingli nőnek még elgondolnia sem szabad, nem hogy kimondania, hogy „a lelke mélyén minden nő azt szeretné, hogyha megmentenék” Charlotte egy bárban szeretne megismerkedni az igazival, és amikor meglátja a szőke, kék szemű Szőke herceget, szeretné valahogyan felhívni magára a figyelmet. Sajnos egy nem túl szőke, nem túl jóképű pasi jön Charlotte-hoz és Carrie-hez, hogy meghívná a lányt egy italra. Charlotte visszautasítja, „épp menni készültünk” kijelentéssel. Mivel nem akartak még menni, csak átülnek egy másik helyre a pult körül, így az ürge utánuk megy, és erőszakosan meg akarja őket hívni egy italra. Erre a Szőke herceg, aki szőke is és kék szemű is, odalép, megvédi Charlotte-ot egy jobb egyenessel, ettől a nem szőkétől (akiknek rémlik egy Szőke és sok Pali, az jelentkezzen). Charlotte a mennyekben érzi magát, hiszen megmentették. Arthur a Harvardon végzett, és még közös ismerőseik is vannak. Charlotte boldog, hogy tökéletes pasira lelt, amikor kiderül, hogy a srác imád kötözködni, és 'verekedés izéért' verekszik, nem a segítség nyújtás a célja.

Samantha egy Ricky nevű tűzoltóval ismerkedik meg. Az ürge nem egy lángész, de nagyon 'bejön' Samanthának. Ricky meghívta a lányt, hogy töltsék együtt a vasárnapi ügyeletet, a tűzoltóságon. Az álomképekkel ellentétben, a pasik, tv, chili nem szexi trió. Samantha szeretné megvalósítani néhány álmát, amihez hozzá is kezdenek, de pont befut egy hívás és mindenki rohangászik. Samantha rádöbben, hogy más az álom és a valóság.

Miranda kés alá fekszik és életében először szemüveg nélkül is tökéletesen fog látni. Steve felajánlja, hogy elkíséri a műtétre, de a lány visszautasítja, mondván, majd Carrie-t megkéri. Steve ezt nem veszi jó néven, mert szívesen segíteni Mirandának. Steve szeretné megmenteni Mirandát, ha a nő hagyná. A szemműtétre Carrie lapzárta miatt nem tudja elvinni Mirandát, aki úgy érzi, hogy nem szorul segítségre, így nem hívja fel Steve-et. Mikor vége az operációnak, mégis rádöbben, hogy szüksége lett volna valakire, aki segít, amikor Steve megérkezik, és hazaviszi a lányt. Ad neki nyugtatót, és befekteti az ágyába. Másnap reggel Miranda végre tisztán látja a dolgokat.

Politikai merevség
Bill és Carrie randizgat és kampányol együtt. A lányok politizálnak, és érdekes módon kiderül, hogy minden nő a külső alapján dönt. Ha négy nő politizálni kezd, abból szexuális tartalmú vita lesz. Vajon létezhet-e szex politika nélkül? Egy kampánybulira meghívja Stanfordot is, aki szemet vet Bill kampánymanagerére. Carrie megembereli magát odamegy a kampánymanagerhez, hogy megérdeklődje tőle, vajon Stanfordnak van-e esélye. Sajnos nincs, de a lány nem akarja megbántani a barátját, így azt mondja, hogy nem meleg. Bill egy érdekes kéréssel fordul Carrie-hez az ágyban. Azt szeretné, ha a lány lepisilné. Carrie nem szeretné persze. A lányok megbeszélik egymás között ezt a problémakört is. Carrie és Bill egy indiai étteremben vacsoráznak, és nagyon-nagyon erős curryt esznek. Carrie nem mer inni, mert akkor pisilnie kell, és nem akar. Bill bejelenti, hogy ma este nem tudnak együtt lenni, mert Billnek dolga van. Carrie ebben a percben fél liter vizet nyom le nagy kortyokban. Carrie Stanforddal jelenik meg ezen a leírt pasik buliján, és nem érzi igazán jól magát. Billel megpróbálja megbeszélni ezt a pisi ügyet, de Bill nem reagál jól erre az őszinteségi rohamra. A politikus azzal vág vissza, hogy többek szerint nem jó, ha egy szex cikk íróval jár a választások előtt. Carrie ekkor kiteregeti a szennyest, és nyíltan leírja ezt a pisi ügyet a rovatába.

Miranda és Steve kapcsolata érdekes pontra jutott. Steve kizárólagosságot kér Mirandával kapcsolatban. A lány számára ez nem egyértelmű, hogy akarja-e, hogy Steve legyen a párja. Igazából azon töpreng, hogy mi lesz akkor, ha jön valaki jobb Steve-nél. Carrie azt javasolja, hogy készítsen listát pro-kontra témában. (valahogy Gilmore Girls utánérzetem van) Miranda készíti a listát, és nem tud dönteni. Miranda is elmegy Charlotte bulijára, hogy még utoljára körbe nézzen, majd döntsön. Miranda számára akkor dőlt el minden, amikor Steve elmondta, hogy mit érez, hogy nála jobban nem ismer. Szerelmet vall a lánynak, aki ettől rádöbben, ő is monogámiát akar.

Samantha egy bárban üldögél, amikor egy pasi leszólítja, és elkéri a névjegyét. Amikor cseréltek nevet-címet akkor látja meg, hogy a pasi nagyon-nagyon alacsony. Samanthát ez nagyon zavarja. Samantha elviszi a 'seggdugót' a Charlotte által rendezett bulira, majd mégis 'felpróbálja' az apró növésű pasit. Nem bánta meg. Egy elegáns étteremben vacsoráztak, amikor Jeff kiment wc-re a z öltönyét otthagyta, és kiderül, hogy azt a gyerek osztályon vásárolta, mire a pasi visszavág, hogy Samantha a colos kurvák boltjába jár vásárolni. Samantha 2 hétig volt együtt ezzel a pasival, de magasan ez volt a legjobb kapcsolata mostanában.

Charlotte egy kampány bulin ismerkedik. Találkozik egy jóképű pasival, de kiderül, hogy az illetőnek menyasszonya van. Meghallja, hogy ez a pár úgy jött össze, hogy az egyik barátnője a mennyasszonynak egy különös bulit rendezett, ahova mindenki egy számára érdektelen pasival érkezik. Charlotte megrendezi a bulit, amire minden lány számára érdektelen pasival érkezik. Megismerkedik egy édes pasival, Greggel, akit sajnos a volt barátnője, aki mellesleg elhozta, újra megkíván, és még ad hoc nekiálltak a dolognak.

A 180 cm-es nő támadása
Minden pasi kedvenc része. Miért is? Mert ebben a részben kevés a ruha és sok a nő...

A lányok egy kellemes vasárnap reggelt tartanak, újságot olvasnak és pletykálkodnak reggeli közben. Charlotte a vasárnapi New York Timesot olvassa, az esküvői rovatot. Nevetnek és élcelődnek a menyasszonyok korán és az írásokon. Charlotte hirtelen leteszi az újságot és láthatóan zavarba jön. A lányok mégis kikapják a kezéből a papírt és megnézik. Big és Natasha összeházasodtak. Carrie kiborul, de palástolni próbálja. Charlotte hazakíséri Carrie-t és ráveszi, hogy olvassák el együtt a cikket. A történet végén Carrie sírva fakad, mert fáj neki, hogy Natasha megszerezte magának Biget és ő meg itt van egyedül. Carrie ruhavásárlás közben összefut Natashával, aki elújságolja neki, hogy ő lesz a Nők a művészetben gála főszervezője. Carrie ennek hatására kitalálja, hogy ezen a gálán majd kitesz magáért és megmutatja Natashának, hogy ő is jó nő tud lenni. Samanthától érdeklődi meg, hogy hol és mikor lesz ez a gála, aki kijelenti, hogy el fog vele menni a gálára. New York legjobb cukrászdájában találkozik Carrie és Charlotte, de míg Carrie sütit rendel Charlotte csak gyümölcsöt, mondván „abban is sok a kalória” és az igazi ok: „Gyűlölöm a combomat”. Carrie épp cipővásárlásból jön, így a gálára vásárolt cipőt mutatja barátnőjének. Rákérdez, hogy vajon hatásos lesz-e, de Charlotte nem tudja, hogy milyen hatást akar Carrie ezzel elérni. „Gyönyörű vagyok, sikeres és nem érdekel, hogy 25 éves vagy és hozzámentél Bighez!” hatást akarja Carrie a gálán elérni. Carrie számára Natasha egy ellenfél, mire Charlotte kiáll Carrie mellett, mondván, hogy ha nem gálapuccban menne a gálára, akkor is ő lenne a legjobb nő ott.

Miranda felvette Magdát, hogy rendet tegyen a lakásán. A bejárónő szerint Miranda nem elég nő, még sodrófája sincs. A lakásba mindent átrendez és véleményez. Miranda ezt egy vásárlás során beszéli meg Carrie-vel, hogy vajon a sütő mire is való. Tárolásra vagy sütésre. Megegyeznek, hogy csak tárolásra alkalmas. Miranda ha sütire vágyik, akkor vesz a boltban. Magda felfedezte Miranda kincses fiókját. Hogy mi is ez a kincse fiók? Ez az éjjeliszekrény középső fiókja, ahol a 'létszükséges' dolgok vannak. Cigi, óvszer, vibrátor vagy akár mellcsipesz is, de ez csak Samanthánál, akinek kincses gardróbja van. Steve nem ér rá, ezért Miranda a kincses fiókjában levő vibrátorral akarja eltölteni az estét. Mikor kihúzza, csak egy Mária szobor és egy doboz zsebkendő volt benne. Másnap reggel Miranda kemény kérdést tesz fel Magdának, Szűz Mária szobrával a kezében: „Ki ő, és hogy kerül a hálószobámba?” Végül megegyezik Magdával, hogy a kávét és a boltisütit szereti, és nem fog sütni.

A lányok ezt egy női fürdőben beszélik meg, ahol bemennek a gőzbe. Mindenki lazán ledobja az egyszem törülközőjét is, amikor Charlotte nem érzi jól magát és kiszalad. Carrie utána megy és megkérdezi mi a baja. Charlotte kitérő választ ad, de végül kiderül, hogy kövérnek látja magát és úgy érzi, hogy a nők bírálják a testét. „Miért nézett rám úgy az a nő, mint egy mangalicára?” Az a beszélgetés Carrie-vel elég erőt ad Charlotte-nak, hogy visszamenjen a fürdőbe és levesse a gátlásait, amit egy bókkal jutalmaz egy másik nő: „Bárcsak ilyen mellem lenne!

Samantha a fürdőben egy nővel találkozik, aki arról beszél, hogy milyen jól megmasszírozta őt egy Kevin nevű masszőr, akinek izmos a nyelve. Samantha feliratkozott hát a masszőrfiúhoz, mert neki is ki kell próbálnia ezt a lehetőséget. Samantha kezdeményez a masszőr felé és 'rátapint a lényegre', ami a masszőrt felháborítja. Szexuális zaklatás miatt ki akarják Samanthát utasítani a fürdőből, de a lány visszavág és a végén Kevint rúgják ki.

A gálán Samantha és Carrie együtt jelenik meg és amikor kiderül, hogy Natasha nem jön, mert beteg, Carrie összeomlik. Samantha ráveszi, hogy azért igyanak valamit. Ahogyan ott beszélgetnek Samantha talál egy lányt, aki egy főiskolára járt Natashával és kiderül, hogy egyszer a lány felszedett 5 kilót. Sajnos ez Carrie-t nem vigasztalja, de amikor megkapja a köszönő levelet, amit Natasha szignózott, egyből felderül az arca, mert a „Nő analfabéta”, még helyesen se tud írni.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2008.07.06. 15:20:48

A képek hiányoznak - de egy oldaltörés sem ártana

Windermere 2008.07.07. 09:59:56

Köszi, mindjárt orvosolom a problémát. A képeket egyelőre még nem tudom pótolni, bocsi...
süti beállítások módosítása