Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Doktor Addison 1x05 – Az álompasi

2008. július 05. 13:02 - fajro

Visszatért a lift! De legalább nincs benne test nélküli hang. A lift pedig Addison álmának színhelye, ahol olyan dolgokat csinálhat Pete-tel, amit… De felébred. A hírrel gyorsan elfut Naomihoz, ki is tárgyalják, amíg meg nem érkezik Maya és egy barátnője. Pete pedig erőőőős, és sportol is, miket meg nem tudunk. Azért a pályán véletlenül feltűnik egy beteg is, aki semmi pénzért nem vallaná be, hogy bármi baja lenne. A csapatgyűlés meglehetősen vidáman kezdődik, nagy hír is van, Dell először vesz le egyedül PAP-kenetet (kíváncsi vagyok, ez magyarul mit jelent, de nem fogom látni magyar szinkronnal…Valaki leírná? Köszi!) Pete azt mondja Addisonra, hogy „hot”, ami tudjuk, hogy sokat jelent, fel is figyel mindenki, de ő persze nem úgy érti.

Naomi elmondja Violetnek Addison álmát, Violet meg egyből meg is kérdezi az érintettől, vajon hány perc alatt jut el Pete-ig? De nincs probléma, Violet is szokott fantáziálni, csak ő Hillary pasiját akarja, Billt. Szegény Cooper ezzel aztán nem versenyezhet. Addisonnak sürgősen mennie kell, ott hagyja a két nőt teljesen ledöbbenve, de ez a szál még úgyis folytatódik. Sam megvizsgálja a betegét, Beth-t, akihez betörtek, mialatt a férje üzleti úton volt. Elvileg nem történt semmi, de túl nagy a vágás és túl nagy a trauma, szóval ez a szál is folytatódik még. Cooper szalad Violet után, Billt szólongatja, Naomi tényleg nem tud titkot tartani. Pszichonéni persze büszke, hogy legalább Allan nincs az álmaiban, viszont Allan van a valóságban, méghozzá a váróban üldögél. Aztán még oda is pofátlankodik, Coop lesz Violet magyar hangja, míg Al próbál visszaférkőzni. Violet közben vigyorog, vigyorog, röhögcsél és vigyorog. Meg beinvitálja Allant egy kis beszélgetésre.

Addisonhoz Maya érkezik meg a kis barátnője, Mayának gonorreája van, legalábbis ezt gondolja. Beth egy olyan gyógyszerről kérdezősködik, ami segít elfelejteni, ami történt, de Sam nem tud róla semmit, viszont Violet igen. Addison vizsgálja Mayát, a szülőknek viszont nem szól, bár Sam arcára kíváncsi lennék, Naomi meg úgyis elkezdene kiabálni vagy sírni, vagy egyszerre. Dell nagyon izgul, mert egyedül van egy flegma csajjal és pár műszerrel szemben. Pete futtatja a futót, de le is állítja, mert valami nem jó. Charlotte meg lefutott pár maratont és most meglepően hamar megjelent ebben a részben, hurrá hurrá. Cooper nem bír magával és hallgatózni próbál Violet irodája előtt, de sokat nem kell várnia, mert Allan és Violet nevetgélve kijönnek, mert ők most barátok. Miután Addison elhívja Coopert, Sam marad Violettel, de inkább menekülőre fogja. Addison azon problémázik, hogy hogy tartsa titokban Naomi és Sam elöl, hogy a lányuk 13 évesen szexuális életet él. Charlotte pedig összedolgozik Pete-tel, a futónak ugyanis olyan betegsége van, ami miatt nem futhat egy darabig, erről persze a lány hallani sem akar.

Addison újra az ágy mellett, ez is szép éjszaka lehetett, álmaiban. A lányok viszont nem értik, hogy miért nem csinálja egyedül is, csak kimondani nem merik. Nagyon elmerülnek a témában, azt sem veszik észre, hogy Sam hallgatja őket, ő meg úgyse bírja őket sokáig hallgatni. Addison Mayáról kérdezgeti Naomit, aki nem vett észre a lányán semmi furcsát. Dell újra próbálkozik a kenetlevétellel, most már Naomi is ott van, de a páciens túl cukinak tartja a fiút, úgyhogy nem engedi, hogy Dell csinálja. A kirabolt nőt faggatja Violet, de nem túl sikeresen, tekintve, hogy a nő elszalad, amilyen gyorsan csak tud. Mayának nincs gonorreája, aminek mindenki örül, már aki tud róla. Azért furcsa, hogy egy 13 éves lánynak már egy éve van szexuális élete, nem?

Violet meglátogatja Beth-t, és kideríti, hogy mégsem volt egy szimpla „meglátott a betörő és elfutott” eset, ahogy először mondta, annál sokkal komolyabb dolgok is történtek, tényleg elkél az a poszt-traumás gyógyszer. A férj persze nem tudott semmiről, most kellően meg van lepődve és persze magát hibáztatja, ezt akarta elkerülni a törődő feleség. Ezzel párhuzamosan Pete kilátogat a pályára, ahol a betege épp legyőz mindenkit, és a nagy hajrában összeesik, ami nem kimondottan az egészség jele. Kiderül, hogy valamilyen tiltott gyógyszer vagy drog vagy ilyesmi van nála, de semmiképp sem olyan, ami használna. Charlotte ráfogja Pete-re, hogy tőle van, hiszen nem hiányozhat a konfliktus a főgonosz és az Oceanside valamelyik dolgozója között. A szer természetesen nem Pete-től, hanem az edzőtől van, akinek Pete bemos egy jó nagyot, nocsak, csak nem férfi? Coop elmegy Violethez a szokásos chips-pia-dvd összeállítással, hogy felmossa a nőt, csakhogy Allan még ott van, és nem kell felmosni senkit, legfeljebb saját magát.

Addison újra a földön, tehát új nap kezdődik, a liftnél pedig vár rá Pete, hiszen mégiscsak miatta kel minden reggel a földön Addison néni. Dell is végre a sarkára áll, életében szerintem először kiáll magáért, és végre elvégzi azt a nyavalyás kenetlevételt, és boldog. És hogy még Naomi is végignézte, hát most mit gondoljon… Maya s.o.s hívja Addison, Ruby (a barátnő) fekszik a földön és nagyon vérzik. Csúnya játék volt, azt mondták, hogy Mayának van gonorreája, pedig nem véletlen lett minden vizsgálat negatív… Viszont Addison hosszú idők után újra műthetett, szerintem valahol legbelül élvezte is. Kupaktanács a központban, Violet, Sam, Beth és a férje, szépen megbeszélik a problémákat, ez a szál elvarrva… Violetnek amúgy is sietnie kell, Allannel találkozik, üldögélnek a tengerparton, de azért nem olyan békés. A változás, hogy most Violet hagyja ott a pasit, biztos nagyon büszke magára és biztos nagyon gyorsan fogja hívni Coopert. Vagy mégsem? Mivel Coop tisztán és érthetően megmondta, hogy nincs kedve többet Violet siránkozását hallgatni, kiváltképp, ha a téma Allan, pszichonéni Samhez megy elsírni a bánatát. Ezt azért Coop sajnálja…

Rubynak méhen kívüli terhessége volt, ami csúnya, de túlélte. Naomi viszont haragszik Addisonra, ami valahol érthető, ja és Rubynak azért gonorreája is van, hogy könnyebb legyen. Sam és Naomi beszélgetnek Mayáról, próbálják megbeszélni, melyikük beszélgessen Mayával a szexről, de valahogyan egyiküknek sem fűlik hozzá a foga… Violet elmegy Coophoz, aki nem tud ellenállni és beengedi magához. Pete bevallja Addisonnak, hogy ő is szokott fantáziálni – róla. És Addisonnak nagyon-nagyon tetszik, hogy Pete megütött valakit, és szépen eljátszadozik a dokival, majd ott hagyja, ahogy illik. És Addison megvette azt a masszázsos tusolófejet.  

Címkék: doktor addison
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miszerint 2008.07.05. 18:29:24

a kérdésedre a válasz: Papanikolaou-kenet, vagy méhnyak kenet.

gyurmalány 2008.07.07. 11:08:47

ez a hogyvolt ez hogylesz?

Kenda 2008.07.07. 12:26:20

Bizony, bizony, gyurmalány...

gyurmalány 2008.07.07. 13:53:43

akkor nem olvasom el, előbb megnézem. :)

moel 2008.07.09. 22:51:18

sziasztok! lemaradtam a hétfői részről és egy torrentcserélőn sem találom. tud valamelyikőtök segíteni nekem? köszönöm.

miszerint 2008.07.12. 18:20:11

moel: surfthechannel.com
süti beállítások módosítása