Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az egység 1x04 - Igaz hittel

2008. július 05. 17:18 - gWhira

Együtt a nagy csapat, civilben. PresidentBlane éppen katonasztorival szórakoztatja a többieket. Valószínűleg nem századszorra hallották, mert a nevetésük talán őszinte… Megjelenik Terminátorunk, és ismerteti az e heti részben foglalt küldetést. Egy hozzájuk látogató mexikói minisztert kell védelmezniük, akire a mexikói KozaNosztra vadászik. Az eligazítás után SzőrősMacknek még maradnia kell, mint egy csínyt elkövetett diáknak óra után. Az előző részben megtörtént családi veszekedés miatt az ezredes elküldi vadászni pár napra. Búcsúcsók nincs, a feleség még durcizik.

A többiek öltönyben, fülessel tarkítva testőrt alakítanak mély átéléssel a mexikói mellett az Angyalok Városában. Rögtön támadás is éri őket, ÚjoncBob és Blane üldözőbe is veszi a szétlőtt kocsival menekülő merénylőket. NémaHector és a törpe kommandos pedig marad védeni a célszemélyt. Autósüldözünk.A merénylők annyira bénán vezetnek, hogy a mintakatonáknak van idejük pár gyenge poénra is. Pár kanyar után ők is cikinek tartják már az egészet, és megállitják a bűnözöket. A rájuk tüzet nyitó személy hamarosan elhalálozik. Furcsa módon ex-elnökünk lövései az anyósülésen érik a merénylőt, ám a hullája a hátsó ülésen köt ki...

SzőrősMack az ezredes parancsát betartva csurira vadászgat az erdőben, ám rossz helyre tévedhetett, mert valaki célba veszi őt is.

Az életben maradt merénylőt a csapat visszaviszi a lövöldözés helyszínére, ahol NémaHector elmondja eddigi leghosszabb szövegét, miszerint a merénylet alatt elrabolták a miniszter családját, akiket nem szuperkatonák védtek. Új feladat: megtalálni az elrabolt családot.

ÚjoncBob és PresidentBlane MIB-nek öltözve az újabb tetthelyre sietnek, és jó indiánok módjára egymás szavába vágva nyomokat olvasnak. Winnetou tuti lesápadna az irigységtől. Az elkapott rab felett közben marakodás folyik, a rendőrség magának követeli. Blane nem adja, és a „beszélni akarok a főnőkével”-dumára tárcsázza az elnököt. Van stílusa, meg kell hagyni.

SzőrősMack még mindig vadászgat, és rá is vadásznak. Lelő egy újabb madarat, majd mikor érte megy megcsúszik, legurul a domboldalról, és a vállát markolászva jajjgat.

A mexikói miniszter közben megkapja a követeléseket. Egy órája van, hogy teljesítse ezeket különben a családját éjjel kivégzik. Blane elsiet kihallgatni az elfogott merénylőt, amolyan Jack Baueres módszerrel áll neki.

Váltunk Mollyra, aki ingatlanbizniszben érdekelt. Szenved egy kicsit a főnökével, majd sértődötten faképnél hagyja.

Felkötött kezű Mack az erdőben kóvályog, amikor a titokzatos követője felfedi magát. Emberünk útbaigazítást kér tőle, helyette fegyveres kíséretet kap.

Váltunk a feleségekre, akik pletykapartira gyülekeznek egy étteremben. Megtudjuk, hogy a szuperkatonák fizetése édeskevés, a privát szektorban ennek tízszeresét is megkereshetnék. A feleségek szemében dollárjelek kezdenek feltűnni… szegény férjek.

ÚjoncBob kiderítette, hogy a megölt sofőr árulta el az elrabolt család útvonalát a túszejtőknek, de mivel halott így ez a nyom kihűlt. Az ezredes közben politikai csatákat vív, próbálja meggyőzni a feletteseket, hogy a csapata a legalkalmasabb a feladatra. Felettese szerint Terminátorunk helye a Pentagonban lenne, felsővezető aktakukacként (előléptetés).

Kezdetét veszi a kihallgatás, ex-elnökünk bekeményít. A hazugságvizsgálónak egy hang-elemzéses változatával próbálkoznak. A szóbeli fenyegetések hatására a rab megtörik, és elárulja, hogy este 9-kor a túszokat megölik. Puhapöcs.

Mollyt közben az otthonában fűzi tovább a zsoldos-feleség. Fejvadásznak kéri fel, aki az egységből toboroz katonákat a privát szektornak. Blane felesége válságértekezletet akar tartani a feleségek között, ám SzőrösMack felesége lelécel.

Ex-elnökünknek gondja akad, egy riporter kiszaglászta mi történt és nyilvánosságra akarja hozni. Blane magához rendeli.

Macket kísérője egy erdei faházhoz kíséri, ahol megmotozzák és megpróbálják helyrerakni a kificamodott vállát. Mivel ez nem sikerül, reggel orvoshoz viszik.

PresidentBlane a riporternővel vitatkozik egy sort, hogy miért nem kell leadni a hírekben az anyagot este 9 előtt, ám a nő hajthatatlan. Ekkor ex-elnökünk előad egy Keresztapás klasszikus jelenetet a valamit-valamiért jegyében. Kurva hatásos, a szobában mindenki meghatódik és a riporter enged. Taps.

Ezredesünk egy washingtoni bárban piál teljes díszmagyarban pompában, és az ellenlábasával szópárbajoznak. A háttérben feltűnik Mack felesége, aki ezek szerint ide igyekezett ennyire. Át is adja a szobakártyáját a meglepett Terminátornak, és elindul előre.

Mack az újdonsült fogvatartójával sörözget a faházban, ám ő nem hiszi el a vadászós-balesetes mesét, és elkezdi kínozni hősünket. Kiszed belőle egy katonai azonosítószámot, amit megpróbál leellenőrizni. Közben Mack lazán visszaakasztja a kificamodott vállát, előránt egy mini stukkert az alsógatyájából és utána lopakodik. Lefegyverzi a pasit, és bejelentkezik rádión a Denevér-barlangba. Elméletileg megvan a túszok helyzete.

A csapat többi tagja a feltételezett helyszínre siet, de csak körülbelül tudják hol a hely. A törpe kommandós beépül a lakosok közé, mint Ronaldo-pótlék. Kikémleli a helyszínt egy messzire elrúgott labda után futva, a többiekhez visszatérve haditervet kovácsolnak.

Az ezredes és Mack felesége civilbe öltözve a hotelszobában vitatkoznak kicsit, majd következik a békítő szex. A többi feleség válság-ül, és közös ingatlanbizniszbe fognak Molly tanácsára, hogy kicsit növeljék a családi kasszát.

Blane és a többi kommandós állig felfegyverkezik, és egy teherautó segitségével rajta ütnek a túszejtőkön. Egy kis lövöldözés, és a túszok szabadok, mindenki boldog… A mexikói miniszter is eljátssza a Keresztapás jelenetet, csak éppen a bármit-kérhetsz-cserébe részt.

A feleségek összedobják a lóvét a közös bizniszhez, bár az ár közben magasabb lett kissé. A csapat tagjai hazatérnek, Macket az asszony azonnal le is teperi… a kis telhetetlen. ÚjoncBob megkapja első bújtatott dicséretét a főnöktől. Hip-hip...

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.07.07. 10:13:53

"a megölt sofőr árulta el az elrabolt család útvonalát a túszejtőknek, de mivel halott így ez a nyom kihűlt"

:-D A kávémat itt nyeltem félre.
süti beállítások módosítása