Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 2x16-2x18

2008. június 29. 14:09 - Windermere

Neked jó volt?

Teszi fel a kérdést a részben Carrie. Vajon honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban? „Vajon titokban mindahányszor leosztályoznak bennünket, ha megosztjuk az ágyunkat valakivel?” A kérdés Charlotte kapcsán kerül a felszínre, hiszen elaludt rajta szex közben a partnere. Charlotte kiborul, ami érthető. Carrie az utcán ismerkedik meg Patrickkel, aki zeneszerző. A pasi szintén zenész, cigizik ő is. A srác nagyon tetszik Carrienek, ezért kérés nélkül megadja a telefonszámát, de Patrick 3 nap múlva sem hívja fel. Mirandával tárgyalja ezt a hív-nem-hív témát, miközben az ügyvédnő az ágya karmáján igyekszik változtatni. Az ágyneműhuzat helyes megválasztásával szándékozik ezt elérni. Carrie az utcán megint összefut Patrickkel, akiről kiderül, hogy alkoholista. Carriet ez nem zavarja, „elvégre, ha jobban belegondolunk, mindnyájan kigyógyulóban vagyunk valamiből, nem igaz?”

Az első randin kiderül, hogy Patrick mindent kényszeresen csinál, ami viccesnek hat. Sajnos a harmadik randiig még egy csók sem csattan el, ami megviseli a lányt. Az ominózus randin végre minden rendbe jön, Patrick is csak egy dolgon parázik, hogy még soha nem dugott józanul, mert vagy részeg volt vagy be volt lőve. Végül nagyon elégedettek az eredménnyel. Másnap reggel a lányok megrökönyödve hallgatják, hogy Carrie miket rendel reggelire. Samantha nem állhatja meg szó nélkül, „Spájzolsz télire?” teszi fel a kérdését. Charlotte nagyon ki van borulva az ágyban történtek miatt, még az sem vigasztalja, hogy Samantha már aludt el, miközben dugták, mert altatót vett be. Hogy segítsen magán, beiratkozott egy tantrikus szex tanfolyamra és a helyszűke miatt a lányokat is felírta. Mindenki tiltakozik, de Charlotte kijelenti, hogy ha Brenn még egyszer durmol rajta, akkor ő megburdál. (csak azt tudnám, hogy ez pontosan mit is jelent?)

Samantha jó az ágyba, ebben biztos. Mindenki dicsérte őt eddig, és ráadásul két homokos barátja, David és David, is kijelentették, hogy szívesen kipróbálnák egy nővel is a dolgot és az csak Samantha lehet. Carrievel próbálja megvitatni a dolgot, de Carrie nagyon ragaszkodik a homokos és hetero besoroláshoz, és nem tud ezen túllépni. Samatnha a hálószobába indulva elbizonytalanodik. Talán ő sem elég nyiott arra, hogy két homokos pasival feküdjön le. Belépve a szobába próbálja mondani a pasiknak, de az meg sem halva a lány ellenvetését, bókokkal halmozzák el. „Samantha pacnivá olvadta attól a Samantha képtől ami a két David szemében tükröződött.” Sajnos mire kezdenének belemelegedni, a pasik rádöbbenek, nekik ez nem megy. Inkább sütizni, és fagyizni mennek. Samantha ettől kiborul, hisz az egyik percben még kívánják, a másikban már nem? Persze az egyetlen dolog ami hervasztóan hatott a Davidekre, hogy nincs farka. (Hát igen, aki letöri az így járt)

A lányok elfogadják, és megjelenek ezen a „nemináriumon”, ami a hölgy lakásán van. Kiderül, hogy azért, mert a férjén mutatja be a gyakorlati tudnivalót. A miközben a férjét kényezteti mindent bemutat. A lányok „az autó baleseteket meredten bámulók bénultságával” figyelték az egész masszázst. A „masszázsnak nem célja az orgazmus, de igen kellemes és örömmel fogadott mellékhatása lehet.” Ami be is következik és egy része Miranda arcán landol. A lány egész este törölgeti magáról, még akkor is amikor már nincs is rajta semmi.

Este Charlotte kipróbálja, és nagyon tetszik a párjának. Carrie viszont azt hallja, „amiért a lányok majd megvesznek, hogy másfél heti járás után hallják”, kivéve Carrie. Patrick szerelmet vall neki, de ő rádöbben, hogy a szex is csak egy kényszeres cselekvés a pasi számára. Azt kéri, hogy töltsenek egy néhány napot külön. Patrick ezt nem viseli jól, és éjszaka részegen a az egész városnak elkiabálja, hogy Carrie mennyire jó volt az ágyban.

Huszonéves lányok kontra harmincas nők.

Augusztusban nagyon olcsón kapnak lehetőséget, hogy Hamptonban nyaraljanak. A lányok lemennek, és igyekeznek jól érezni magukat. A bulibusszal érkeznek Hamptonba, és megismerik, Greget, aki 26 éves, és 27-nek nézi Charlotte-ot aki nem vallja be az igazat neki. Greg egy buliba hívja a lányokat, amit ők nem fogadnak akkora lelkesedéssel, de végül elmennek. Charlotte babaolajjal keni magát, hogy ne csorbuljon a huszonéves külcsíne. Charlotte egy lapostetűt kap a huszonéves hódolójától. A buliban Charlotte letámadja Greget, hogy megfertőzte a lapostetűvel, mire a srác sértődötten közli, hogy a lány meg hazudott neki a koráról.

Carrie azon töpreng, hogy kell-e félni a huszonéves lányoktól. Sok sajátsága van a huszonéves lányoknak, például együtt érzőek. Ha az egyik elkezd hányni, rögtön ott terem egy másik, aki fogja a haját. Találkozik egy huszonéves lánnyal, Laurellel, aki nagy rajongója Carrie-nek. Mi szól a húszasok védelmében? Az hogy lazák, és felelőtlenek. Igazából nem tartja őket vetélytársnak. Laurel levakarhatattlannak tűnik, így elviszi egy könyves partira magával. Carrie viccesen üti el az állandó dicshimnuszt: „hagyd abba, ha tovább dagad a mellem a büszkeségtől, átnyergelek a pornó iparba.” A partin Carrie rádöbben, hogy Laurel még szűz és tudatosan a férjének tartogatja magát. Megdöbbenti, hogy akkor miért is olvassa a lány az ő cikkeit, amikor azok egytől-egyig a szexről szólnak. Miközben italáért küldi a rajongóját, találkozik egy pasival aki elkéri a számát. A pasi orvos, és van egy háza Hamptonban. „Jesszusom, milyen jóképű!” jelenti ki Laurel. Másnap Brad felkeresi Carriet a tengerparton, és estére egy randit egyeztetnek, de végül Carrie nemet mond. Megegyeznek, hogy ha vészhelyzet adódna, akkor tárcsázzák egymást. A vészhelyzet még aznap este megesik, mert Charlotte lapostetűje rettegéssel tölti el, így 'kénytelen' az orvosnál aludni, amíg irtják a házat. És tényleg csak aludtak. Megegyeznek, hogy együtt mennek Nina G. bulijára. Carrie megállapítja, hogy a „huszonéves lányok saját magukra nézve a legveszélyesebbek”. Majd hirtelen megpillantja Mr Biget, aki egy huszonéves lánnyal jött a buliba, Natashával. Carriet megrázza ez a felismerés, és hányni megy. Így megváltoztatja az véleményét: „A huszonéves lány mindaddig csodálatos, mígnem annak a férfinek az oldalán látod, aki összetörte a szíved.”

Samantha asszisztense egy huszonöt éves lány, akik 19-en bérelnek együtt egy házat. Nina nem hajlandó a munkájával foglalkozni, inkább a magán beszélgetéseit folytatja munkaidőben. Samantha kirúgja. Nina G. meghívót küld Samanthának, egy country bulira, Hamptonba. Samantha tudja, hogy a szerencse forgandó, elvégre, ki tudja, hogy mikor szorul a volt asszisztense segítségére. Gratulál neki. Sok lelkierő van ebben a nőben. Miközben a tűzijáték krízist Samantha hárítja el, mivel korábban lőtték ki egy hajóról. Samantha összeismerteti a lapostetűs Greget, Ninával. (Van stílusa a nőnek!)

Miranda már az első reggel ráébred, hogy ők már nem húsz évesek. Valaki odahányt a verandára, amit ő már el sem tud képzelni. A lányok a 45-ös faktorú naptejet használnak, hiába az árnyékban ülnek. A húszon éves lányok persze úgy fekszenek kint a napon, mint a grillcsirkék. Szerencsére ez huszonévesen nem probléma. Miranda vásárol be és főz a lányoknak.

Az ex és New York

Az exek és a lányok a téma, mert Miranda meglátja az utcán Stevet, és elmenekül előle. Nem tudja barátsággal kezelni a volt pasikat. Steve meglátogatja Mirandát, mert rosszul esik neki, hogy a lány elfutott előle. Miranda rádöbben, hogy nagyon szemét volt, de végül mégiscsak Stevere haragszik, mert ő pofátlanul beállít hozzá vasárnap délután. Steve preferálja a hébe-hóba való összefutást. A baráti vacsora után mégis az ágyban kötnek ki, úgy barátilag. Az ágyban azon töprengenek, hogy összejöjjenek-e, de végül nem mint pár, hanem mint barátok töltik együtt az időt.

A lányok egy reggeli mellett megtárgyalják, hogy ki hogyan kezeli ezt az ex témát. Kiderül, hogy egyikük sem tartja a barátságot az exekkel. Samantha úgy gondolja, hogy a nőkkel kell barátkozni, a pasikkal kefélni. Charlotte pedig, hogy ha nem akar egy pasi a szeretője lenni, akkor a barátja se legyen. Miranda nagyon vágyik arra, hogy lazábban tudja kezeli ez exet, de képtelen erre. Bár még mindig jobb, mint a fekete özvegy, amit ők a szakítás utáni fejleharapással prezentálnak. (persze remélem, hogy mindenki tudja, hogy a fekete özvegy az aktus után öli meg a párját) És a nagy kérdés: „Miért dobjuk ki az ex fiúinkat, de a leselejtezett ruháinkat nem?”

Carrie sem ápolja a barátságát Biggel, és igyekszik elfogadni Natashát, akinek egyéni becenevet ad: „IQ-light ruhafogas”-nak becézi. Felhívja Biget, de Natasha veszi fel a telefont, ettől megijed, és lerakja a kagylót. Másodszorra Big veszi fel, és Carrie 'lányos' zavarában össze-vissza beszél. Végül megbeszélnek egy baráti ebédet. Az ebéd során zavarban vannak mind a ketten, mert mégiscsak szerették egymást. Alkoholt rendelnek, és megpróbálnak beszélgetni. Egész jól sikerül az ebéd, egészen addig, míg Big be nem vallja, hogy el akarja venni feleségül a jelenlegi barátnőjét és már el is jegyezte. Carriet ez feldühíti, mert neki Big azt mondta, hogy soha nem akar újra házasodni. Big hívni próbálja Carriet, de a lány még mindig haragszik rá. Sok idő kell, hogy ezt le tudja zárni magában. Végül sok boldogságot kíván Bignek és Natashhának. Egészen addig jól érezte magát, amikor megérkezik a meghívó az eljegyzésre. A lakásához közel, a plazában van az eljegyzés. A beszélgetés során rádöbbenek, hogy Hubble a kulcsszó. Az ilyenek voltunk című filmben Hubble Katevel van, aki tiszta göndör hajú, és bonyolult, de a pasi egy egyszerű nőt vesz feleségül, akinek a haja is egyenes. A film záró rész, az éneken kívül, a „bajos a barátnőd Hubble!” kijelentés. Katehez hasonlóan Carrie is ezt mondja Bignek az eljegyzési parti után, amikor összefutnak. Zavarban vannak, megint, de már nem veszekszenek. Carrie azt tudakolja, hogy miért nem őt veszi el Big, mire azt a választ kapja, ami az Ilyenek voltunk című filmben is a válasz.

Charlotte egy lóval barátkozik. Gyerek korában volt lova, Teddy, akit nagyon szeretett. Sajnos a ló levetette magáról és eltört a kulcscsontja, azóta nem látta. A parkban újra lát egy Teddyhez hasonló lovat és feltámadnak a régi érzések. Charlotte arra kéri Carriet, hogy segítsen neki újra lóra ülni. A lovakról beszélgetve párhuzamot vonnak a betört ló és betört Big között. Charlotte még nem elég erős a lóra-szálláshoz. A lány a Central Parkban sétáltatja a lovat, és végül képesnek érzi magát, hogy felüljön.

Samantha az utcán találkozik egy karizmatikus pasival. Egyből randira hívja őt ami nagyon tetszik a lánynak. A pasit végül felhívja magához néhány randi után. A pasi figyelmezteti Samanthát, hogy „Óriási a szerszám”, mire a lány „Ding-ding-ding, nyertem!” kiáltással válaszol. De ez tényleg nagynak bizonyul, még neki is. Samantha még mindig akar adni egy lehetőséget a nagy faroknak. Samanthában dúl a vágy a tökéletes farok iránt. A következő alkalommal fűvel, és jógával próbálja meg még egyszer, de nem megy. Inkább barátok maradnak. „És így lelt rá Samantha élete első hím barátjára.”

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiszfóka 2008.06.29. 15:10:19

A képek a technikai nehézségek miatt még váratnak magukra.
:)

Windermere 2008.07.12. 16:35:00

Nos, jelentem, megszülettek a képek ehhez a poszthoz is, de a technika ördöge nem engedi, hogy már élesített irományhoz képeket adjak, így meg kell elégednetek egy linkkel. A képek számozása azt jelenti, hogy melyik bekezdéshez tartozik. Jó nézelődést!
indafoto.hu/windermere/szesny
süti beállítások módosítása