Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az egység 1x03 - A miniszter lánya

2008. június 27. 16:20 - gWhira

President Jonas Blane-el inditunk, aki meglepetésre ingben, csinin felöltözve szótárazik a Barlangban, valami küldetésre készülve. Terminátorunk keresztülhúzza a terveit, és elküldi valami miniszter édes pici lányát (eredetiben unokahúg) kimenteni. Ex-elnökünknek rohadtul nem tetszik a feladat, de most nem ő a fönök.

Már Indonéziában is vagyunk, ahol a CIA-s furgont veszi Blane kölcsön egy kinti kapcsolattól, hogy megkeresse a misszionárius tiniket. A lázadók lemészárolták a megtéritetteket, és most ők is a jótékonykodókat keresik, akik természetesen bujkálnak előlük. Fel van adva a lecke...

Valahol a barlangban egy szobában a többi elitkommandós kocsikról beszélgetnek, a törpe kocsit akar venni. Látjuk ahogy megfigyelik őket, most az ezredes van kicicomázva, egy hölgy társaságában. És nocsak mi történik??? Akik látták a Tűzvonalban első részét, azok csendben felröhöghetnek, a többieknek pár szóban: berontanak a kommandósok, és éles lőszerrel kilövik a céltáblákat, amik a beszélgetők között vannak elhelyezve. Szerepcsere, hiába Ámerikában dupla költségvetéssel dolgoznak, telik még lőszerre. A hölgyről kiderül, hogy szenátor és valamiféle ellenőrzésre érkezett. Terminátorunk győzködi, és bizonygatja hogy kell még píz az egységnek.

Lassitott felvételen látjuk, ahogy szisztematikusan szarrá lövik a papírmasékat a főszereplőink, szenátor nagyon elégedett. Igen ám, de SzőrősMack megsérült, csodás tricepszét súrolta egy golyó. Főcím után még jobban lassított mozdulatokkal, magukban motyogva, fegyver nélkül lejátsszák az egész támadást előlről. Kiderül, hogy Újoncunk lőtte meg Macket egy képen keresztül. Ciki.

PresidentBlanet közben feltartóztatják a lázadók, de megússza egy gyomrossal. Körbenézve mindenütt halottakat talál a misszionáriusok feltételezett helyén.

Elnökünk távollétében SzőrősMack a parancsnok, és újoncunkat alaposan leteremti amiért meglőtte. Feleségeik közben teadélutánra készülnek a szenátor asszonnyal, ahol a megjelenés kötelező mindegyikük számára.

Indonéziában szakad az eső, főhösünk egy teraszon kávézgat egy helyi CIA-s kapcsolattal. Virágnyelven csevegnek, Blane pénzt ad a misszionáriusok hollétének titkáért. Állítólag többen is keresik őket, ideje lenne gyorsan lelépni...

Terminátorunk SzőrősMack elszólását követve letiltja őket a soron következő küldetésről, emiatt a srácok eléggé berágnak ÚjoncBobra.

Blane Küklopszként rohangál a sötét indonéz dzsungelben egy éjjellátóval a fején. Átkutatja a misszionáriusok házát, és a padló alá rejtőzve megtalálja a keresett személyeket. Egyikük nagyon hitbuzgó, és menekülés helyett folytatni akarja a templomépítést. Nem csak én nem értek vele egyet, hanem elnökünknek is ráncos lesz a homloka ettől.

ÚjoncBobunk hazarongyol pár cuccért, és morcosan elbúcsúzik a feleségétől. SzőrősMack szintén mogorván kondizik, felesége észreveszi a horzsolást és kiakad. A veszekedés tettlegeséggé fajul, a dühös férj felborítja a teadélutánra előkészitett asztalt. Szép kis család...

Szenátor asszonyunk Terminátort osztja a Barlangban, lehűtve egy kicsit a túlságosan nyalizós gépembert. ÚjoncBob a lőtéren lő mindenre, ami céltáblaszerű. Mack érkezik immár bekötött karral és még egy kicsit lelombozza: nem elég neki a golyóktól feltárt mellkas, fejlövést akar. Csóri emberünk némán tűri a kritikát. )Elég régóta puffogtathat a lőtéren, mert a keze szarrá van sebesedve már.)

Elnökünk felesége segít összeszedni a törmelékeket Tiffynek, a beszélgetésből kiderül hogy Mack nem éppen mintaférj, korábban is volt már incidens. A teadélután az újonc családnál lesz megtartva, ezért ott lázas pakolászás folyik. ÚjoncBob felesége is texasi, akárcsak a szenátor. Kicsi a világ.

Indonéziában végre elállt az eső, ám a sötét éjszakában Blane újfent összefut a lázadókkal. Úgy látszik arrafelé nem alszanak az emberek. Leellenőriztetik PresidentBlane kitalált hátterét, ám a CIA jól végezte dolgát. Elengedik, de kiderül, hogy mégsem minden stimmel, üldözni kezdik. Blane megérkezik a végállomásra, a furgon hátuljába rejtett embereket előrángatja. Kiderül, hogy a miniszter nemtomkije és a barátja meglógtak út közben. Visszamentek a templomhoz a hitbúzgó balgák, újabb keresés veszi kezdetét.

A bázison ÚjoncBob már az összes céltábla fejét lyukasra lőtte, a keze elég ramaty állapotban van. A többiek szerint most van a 200. órában, amikor mindenki elcsesz valamit. Adnak egy kesztyűt neki ajándékba, és saját sztorijaikkal próbálják felviditani.

A feleségek tisztára nyalták a szenátor asszony feleségét a remélt támogatás fejében, ám a vacsora végén megjelenik SzőrősMack felesége megtépve, véres blúzzal. Beviharzik, és beolvas rendesen a szenátorkának. Mindenkinek az arcára fagy a vigyor.

Blane Indonéziában van még mindig, hiába egyedül minden lassabban megy. A lázadókat szivatja, felrobbantja a misszionáriusok volt házát a benne elhelyezett hullákkal együtt. A lázadók beveszik, hogy a misszionáriusok halottak, mindenki boldog. A megkötözött minisztercsemetét és barátját főhősünk veszi kézbe.

Otthon eközben a szenátor asszony a többi nővel piál, erősen megszabadulva a kötöttségektől. Terminátorunk vigyorog, mint a tejbetök, gondolatban már a megkapott milliókat költi el.

Ex-elnökünk a két túszért cserébe a CIA-s furgont adta, és a tuk-tukkal elviharzik. A kölcsönadó tutira díjazni fogja...

A bázisi kantinban zajlik az élet, kapunk egy kis lelkizést a végén az ezredestől. SzőrősMack elmegy megkeresni a csapatát, a kiképzőben találja meg őket. Kiderül, hogy a délutáni balesettel végződő bemutatón Mack mozdult ki a poziciójából, így saját hibájából kapta a golyót. Ja, bocs.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása