Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hősök 2x03 - Rokonlélek

2008. június 26. 10:01 - sixx

Az eheti első jelenet a tincstelenített (emlékszünk még Kozsóra?) Emóval indul, gonosz írek zsarolják fadobozzal, amiből kiderül a zigazság, mint mondják, ebben MINDEN benne van, amit tudni akarsz magadról. Azért elég szar lehet így felébredni. Celtic-Milan futballmeccs lesz, a fogadók a bukikhoz hordják a lóvét, az írek meg el akarják rabolni Emó segítségével. Közben az egyik gangszta (az Enterprise-ról ismerjük) arra gondol (a pina mellett), hogy majd jól lenyúlja a pénzt a többiektől, de Emó kihallgatja a Parkman nyomozótól lenyúlt képességnek köszönhetően. Ebből verekedés lesz, mert Emó hangosan kimondja, amit a gecirabló gondol és a nemgecirabló ezért majdnem agyonvágja, de nincs szerencsénk.

Mádzsá és Álehándró története a szokásos mederben folyik tovább: menekülnek, faszságot csinálnak, elkapják őket, és így tovább. Ugrunk is Nikire, aki a fiával együtt, de Díel fater nélkül kezdenek új életet, ez utóbbinak nyomós oka van: meghalt ugye. A temetői jelenetet egy az egyben be lehetne illeszteni egy Barátok közt-epizódba, a színészi játék miatt nem lógna ki onnan sem (mondjuk Mádzsá is beférne a Rózsa presszó pultja mögé).

Ismét ugrunk, tengerpart, jó lábú csaj, kis koktél esernyővel, mellett meg egy faszi, Syler bazmeg, Syler, akiről tudtuk, hogy nem halt meg, de akkor is. A csaj Candice egyébként, az alakváltó, de mivel Missy Peregrym elment a Reaperbe, másik színésznő alakítja - pont szerencse, hogy alakváltó képessége van a hírónak, nem? Candice kisasszony az, aki megmentette Sylart a második rész végén, és ő láttatja vele a maui tengerpartot is, mert a való világban egy nyomorult kunyhóban fekszik a főgeci, a hasa szanaszét vágva, courtesy of Hiro Nakamura, és üvölt, mint a fába szorult féreg.

A zsír új lábujjat növesztett Klermackó otthon olvassa Mohinder apjának a könyvét, és apa-lánya beszélgetést folytat a SZE-vel. Kicsivel később már azzal a sráccal beszélget, aki végignézte az öncsonkítást, vitáznak, csak úgy szikrázik a levegő közöttük, a szerelem olyan, mint a napolaj, hogy egy nagy klasszikust idézzünk. Parkmanék "lakása" jön, egy koszos lyuk, ahol amolyan modern családként éldegélnek Mollyval és Mohinderrel, aki mostanra azt hiszi magáról, hogy international man of mystery lett belőle, afféle kém, aki legyűri majd a Céget. Ehhez képest Parkman majdnem hátbalövi, mert csámcsog a konyhában.

Andóval legutóbb New Yorkban találkoztunk, most Tokióban van, és munkaidőben videójátékozik, ejnye. A lebukás garantált, jön a csopvez és elküldi az anyjába. Ando erre szomorú lesz, és előveszi Hiro kardját (hátha megnyugszik) aminek a markolata titkos üzenetet tartalmaz, Hirótól. Innentől kezdve tehát ezekről a tekercsekről ismerjük meg Takezo Kensei történetét, de jó nekünk. Ott csatlakozunk be a kiváló sztoriba, hogy Kensei rájön, hogy ő halhatatlan, de elfogadni nem nagyon akarja, sőt, azt mondja, hogy Hiro megátkozta és el is lovagol a picsába. Emó a kocsmában gyakorol, próbálja előhozni a képességeket amolyan Uri Gelleres módszerrel, kiabál, hogy műköggyé', de nem jön a villám az istennek sem. A kiscsaj pont időben jön ahhoz, hogy Emó vágyakozó pillantásokat vethessen a mellére, höjj! Alehandrót sittre vágja egy izzadt mexikói zsaru, ahol megismerkedik egy amerikai gyerekkel, ez majd biztos fontos lesz később, de most ennyiben hagyjuk a dolgot.

Folytatjuk Hiro történetét, az üzenetben bevallja Andónak, hogy hóttszerelmes a kovács lyányába, de nem lehet az övé, mert a fák között öncsonkítással foglalatoskodó (és minden bizonnyal csontrészeg) Kensei kell, hogy feleségül vegye, így nem változik meg a jövő. Hiro megmutatja a fehér szamurájnak, hogy neki milyen képessége van, és olyan szavakat használ, mint az evolúció, amivel Kensei nem tud mit kezdeni, de azt megérti, hogy mivel sérthetetlen, annyi pénzt kereshet, amennyit el sem tud képzelni. Hiro erre közbelép, és elteleportálja a 90 dühös roninhoz, ahol majd hős lesz belőle. Klermackó sír, egyre csak potyognak könnyei, mert Wes beszólt neki, pedig a srác csak azt akarja, hogy elfogadja, hogy ő más, mint a többiek. Klermackó a szokásos védelemmel él: azért titkolózik, mert nem akarja, hogy kísérletezzenek vele, de Wes nem hallgatja tovább a hisztit, és felrepül vele a levegőbe. A trükk színvonala kb. az első Superman-film szintjén mozog, a fene essen az alacsony tévés költségvetésbe.

Emó elindul rabolni (Milan-Celtic 1-0, hosszabbítás után), minden megy, ahogy kell, de a bukmékeriroda alkalmazottja hős akar lenni, és pisztollyal hadonászik, míg Emó hozzá nem vág egy teherautót. Mohinder metroszexuális futárnak öltözik, és Izsák műtermébe megy, ahol már ott van Bob, a Cég embere. Itt meg mi lett, kérdezi Mohinder, hát Sylar megölte a hernyós festőt, de sebaj, te majd itt melózol, építettünk neked labort is, nesze. Mohinder rájön, hogy ő nem James Bond, max Ausin Powers.

Hiro, Japán, reménytelen szerelem, a kovács elálló fülekkel bíró lánya, hőssé vált Kensei, 90 nyugodt ronin. És vissza a jövőbe, Niki elhozza a fiát New Orleans-ba, mert ő elmegy rosszaságokat csinálni. A pótmama nem más, mint Uhura az eredeti Star Trekből. Mádzsá bemegy a rendőrségre, és ki akarja hozni a tesóját, de meglátja a falon a körözési képét, és inkább megmutatja a rendőrnek, azért, hogy az felbassza az agyát neki, mert akkor megindul a fekete trutymó a szemibűl, és mindenki meghal. Aztán nem, mert Alehandró leállítja a mókát, viszik magukkal az amcsi gyereket, mert van kocsija, és irány Ámerika.

Az ír gengszterek a zsákmányt osztanák, de a gecirabló fegyvert ránt, enyém az egész, tesó, mondja, Emó meg jön az "én megmondtam" cuccal, de lelövik. Muhaha, ez nem hal meg csak úgy, kispofám. Emó sebei beheggednek, a gecirabló a falhoz passzírozva, és már majdnem meg is hal, de a kiscsajnak hatalma van Emó farka felett, így megússza. Új király érkezett a zöld szigetre, emberek! Sylar a kunyhóban próbálja a képességeit, de egyik sem működik, se telekinézis, se semmi. És ideges, nagyon, le is cseszi a csajt, azt mondtad, meggyógyítasz, te köcsög. Candice erre bemutatót tart, átvarázsolja magát gésának, svéd ikerpárnak, Sylarnek, de ez sem segít, mert Sylar inkább az agyát akarja kiszedni, s lőn. Candice halálában visszaváltozik egy túlsúlyos nővé, micsoda klisé, istenem. Sylar azt hiszi, hogy az agyevéssel (?) már a képesség is megvan, de lófaszt, ott marad a kunyhóban, segítség nélkül. Kirohan, és nagytotálban látjuk, hogy az őserdő közepén van, valahol Dél-Amerikában.

Emót tetoválják (közbevetés: ha sérthetetlen, akkor hogy? nem dobja ki a festéket a bőre?), mer' családtag lesz így, hogy lebuktatta a gecirablót, és a családban mindenkinek van egy kelta motívum a kezére varrva. Megkapja a dobozt is, és egy kicsit picsog, hogy most akkor kinyissa-e vagy sem, mert hát mi lesz, ha a dobozban egy náci háborús bűnös útlevele vigyorog vissza rá? Inkább lesmárolja a csajt, és közben a tetkó szépen eltűnik, a trükk ismét gyalázatosra sikerült, kár érte. Wes és Klermackó a tengerparton romantikázik egy sort, csók is csattan, és közben Klermackó meglátja, hogy Wes nyakán van két vonalszarű izé - mert elkapták egy pár éve, soha nem tetszik kitalálni, hogy ki volt az. Klermackó faterja, az hát.

Mohinder a laborban melózik és titkosan telefonoz a Szemüveges Embernek, Bob meg Nikinek, aki az irodájában várja, és azért hívta fel, mert meg akar gyógyulni, azaz tessék szépen belőlem kivenni Jessicát. Na persze, egy szívességet még kérünk tőled előtte, mondja Bob. Mohinder Izsák festményeit nézegeti, a nyolcadikon tetszik tudni mi van? A Szemüveges Ember, ahogy éppen meghal, mert valaki faszán szemen lőtte. Jövő héten találkozunk.

Címkék: hősök
37 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.06.26. 10:58:37

"A trükk színvonala kb. az első Superman-film szintjén mozog"

Ez ugrott be nekem is...

"A pótmama nem más, mint Uhura az eredeti Star Trekből."

Tudtam, hogy ismerős valahonnan! Tehát Sulu és Uhura már megvolt. Lesz még Mr. Spock és Kirk kapitány is?

"Bob meg Nikinek, aki az irodájában várja, és azért hívta fel, mert meg akar gyógyulni, azaz tessék szépen belőlem kivenni Jessicát. Na persze, egy szívességet még kérünk tőled előtte, mondja Bob. Mohinder Izsák festményeit nézegeti, a nyolcadikon tetszik tudni mi van? A Szemüveges Ember, ahogy éppen meghal, mert valaki faszán szemen lőtte."

Nem láttam még a többi részt, tehát csak találgatok, de le merném fogadni Jessica utolsó akciója és SZE halála között lesz némi összefüggés :-)

Tili 2008.06.26. 11:03:31

A hogyvolt sokat javitott a resz szinvonalan:)

Ez a Wes gyerek meg hasonlit is egy kicsit Supermanre. Kicsit fura volt ahogy felrepultek az iskolaudvarrol, biztos nem latta oket senki sem.

gyurmalány 2008.06.26. 11:33:04

ami nekem felbaszta az agyam, az a levelezgetés andoval. ha az idő, mint dimenzió nincs, akkor ez miez?

elvileg az elindulás pillanatára tudja magát visszarakni hiro, nem? nem kell ugyanannyi időnek eltelnie itt is, ott is. vagy eltölt éveket, és kiszámolja ez mennyi idő volt, és annyival arréb rakja vissza magát? vagy csak így tudja? én vissza a jövőben-nen nőttem fel, nem vágnak át :)

bate · http://bateman.hu 2008.06.26. 12:33:34

Egész egyszerűen szánalmas a Heroes második évada. Megfogadtam, hogy nem nézem meg a harmadik részt, de azért mégis. És sehova nem tart az egész, annyira nevetségesen gyenge szálak vannak benne, hogy az hihetetlen... :S

lakka 2008.06.26. 12:46:29

amikor a rádióban hallják a meccs végeredményét, nem Milan - Celtic-et mondanak, hanem asszem Rangers-t. Vagy nem. De nem Celtic-et, az tuti...
Ez persze nem a szar rész, hanem a szinkron...
Azt, hogy a fiúcska (aki kiköpött ifj. Zupermam from Smallwille) repül, már az előző rész végén sejteni lehetett amikor kiccsaj kirohan de fiúcska sehol...

lakka 2008.06.26. 12:52:23

engem meg az baszott fel, hogy ha akkor király Emo, amit demonstrált korábban az íreknek, miért van befosva, mikor megfojtogatják, miután kihallgatta a "tesó" gondolatait...
Illetve azok miért nincsenek befosva tőle...
Faszság.

Az időutazást meg nem lehet logikusan levezetni. Ha ezen fennakadsz és logikát keresel benne, minden ilyen film szar lesz...

the black ball 2008.06.26. 12:53:17

gyurmalány: az időutazás csak egy elmélet. Szerintem ne is törjük a fejünket egy sorozat- vagy filmbeli időbabráláson. :]
Pláne egy ilen gagyin. Hehe

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2008.06.26. 13:01:10

Fedor 2008.06.26. 10:58:37
"Lesz még Mr. Spock és Kirk kapitány is?"

Spockot is ki lehet pipálni, a XI. Star Trekben Zachary "Sylar" Quinto játssza őt! ;)

Retexis 2008.06.26. 13:25:50

A repülős romantikát csak az dobta volna fel, ha viccből a srác elengedi Klert, hogy kipróbálja, hogy lenn tényleg összeszedi-e magát.

Desperatefan14 2008.06.26. 13:57:53

Nem kötekedésképpen de a repülő fiúnak nem West a neve? de ha direkt írtad Wesnek akkor bocs.

gyurmalány 2008.06.26. 14:11:27

Most akkor ne hisztizzek? :)

fene.

kla 2008.06.26. 14:13:43

Az lett volna vicces, ha kiderül, hogy Candice férfi :D

A reoülés valami hihetetlenül gáz volt, ahogy Sylar szenvedése, Peter szenvedése és Claire szenvedése is, azok után, amiket bioszon művelt, biztos sikeresen elkerüli a feltűnést. Mohinder és Parkman meg olyan, mint egy öreg házaspár. Az egyetlen szál, ami valamennyire normális volt, a 90 dühös ronin. Pedig az első részben feldobtak pár olyan szálat,ami érdekes lett volna (gonosz gyilkos, gonosz társaság, gonosz mumus, gonosz rémálmok), de ezekkel nem nagyon foglalkoznak.

A zöld lific 2008.06.26. 14:39:29

Ehh...Csak Nikkiéket minek kellett megin előszedni? Ennyire nem tudnak mit kitalálni?
Meg már Mádzsá és Álehándró is ugyanazt csinálták három részen keresztül. Igazán történhetne már valami...
Asszem jövő héten a Sírhant műveket nézem...

A zöld lific 2008.06.26. 14:40:04

Ja, meg a zijfú szjupörmen...
Na nemáááár...

#nicole# 2008.06.26. 14:56:14

Nah, látótávolságon belül egy nyálszál. Most épp Klermackó meg a Szjupörmen. Ahoj. Mohi-Matti páros meg ezzel a "végre hazaértél", "aggódom érted", "vigyázz magadra" stílusú monológjával lassan átmegy langyosba... Sylar rulez, egyetlen pillanata volt a résznek, amiért megérte megnézni. Jobb folytatást, plíííííz!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.06.26. 15:20:27

"Spockot is ki lehet pipálni, a XI. Star Trekben Zachary "Sylar" Quinto játssza őt! ;) "

Ezt tudom, de azért nem pont erre gondoltam.

Amúgy ha már: Anno, amikor először feltűnt Hiropapa a sorozatban, a kocsijának rendszáma az Enterprise azonosítószáma volt. Biztos nem Star Trek fan a forgatókönyíró, á, dehogy :-)

Freevo · http://delta.blog.hu/ 2008.06.26. 15:34:33

Ha egyszer előkerül valamiért Sylar apukája, akkor mindenképp Leonard Nimoynak kell játszania. :) Főleg ezek után...

Nari 2008.06.26. 15:56:19

én akkor is szeretem ezt az évadot... amiben Mr. Sark benne van, az csak jó lehet..
tényleg vannak kissé gyenge részek, de jobb lesz, nem szabad már az első 3 résznél feladni...

Thomas Dantes 2008.06.26. 19:06:55

Az csak engem zavart, hogy az őrült gyilkos Sylar-t mi a túróért dajkálta Candice?

Hát bolond ez? Mindenki tudja róla, megöli a hírókat és megeszi az agyukat vagy mi...ez meg dajkálja....ezt azt idiótát...

Eh..de tényleg semmit se tudnak kitalálni..egy évadon át szenvedtek, hogy meghal-e Sylar....és nem...basz...még midnig él...és kezdjük előlről...juhú

dr. Eminens 2008.06.26. 19:13:48

,,A repülős romantikát csak az dobta volna fel, ha viccből a srác elengedi Klert, hogy kipróbálja, hogy lenn tényleg összeszedi-e magát."

,,Az lett volna vicces, ha kiderül, hogy Candice férfi :D"

Ejj, jobb ötleteitek vannak, mint a forgatókönyvíróknak :D
Amúgy Mayáék eljutnak még ebben az évadban Amerikába? Mert ez a szál már most szörnyen unalmas...

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2008.06.26. 21:17:49

Thomas Dantes: szerintem csak téged zavar. Sylar a legérdekesebb karakter a sorozatban. Candice azért "dajkálta" egyrészt amiért a Company, mert a képessége elképesztő, másrészt egész biztosan föl akarta használni.

Zara05 2008.06.26. 23:31:40

Basszus sixx, megint feldobtad a rész egyébként nem túl jó színvonalát. Kensei és Sylar rlz. Kíváncsi vagyok, hogy jut kedvenc főgonoszom újra emberek/hirók közelébe.

akyyy 2008.06.27. 01:18:00

nem csak a repölős trükkök voltak bénák, de amikor a sérülések eltüntek, borzasztó volt:((( nem ba trek meg krsiten bell miatt megnézzük a többi részt is:D

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.06.27. 09:45:15

"Nem láttam még a többi részt, tehát csak találgatok, de le merném fogadni Jessica utolsó akciója és SZE halála között lesz némi összefüggés :-)"

Miből gondolod?


"Pedig az első részben feldobtak pár olyan szálat,ami érdekes lett volna (gonosz gyilkos, gonosz társaság, gonosz mumus, gonosz rémálmok), de ezekkel nem nagyon foglalkoznak."

Még csak 3 rész volt, a hátralevő 8-ban még lehet rá idejük.


"Meg már Mádzsá és Álehándró is ugyanazt csinálták három részen keresztül. Igazán történhetne már valami..."

Mádzsáékat én sem bírom elviselni. Ez a második évad ugyanolyan nyögvenyelősen és vontatottan keződik, mint anno az első évad első 4 része is. Csak ott volt nekik még 19 részük keverni. Ez az évad meg ugye összesen csak 11 részes. Mindenesetre ne add föl még, mert később lehet ez még sokkal jobb is.

monana 2008.06.27. 10:19:56

a kiscsajnak hatalma van Emó farka felett, így megússza- ez nagyon ütött :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.06.27. 14:48:57

""Nem láttam még a többi részt, tehát csak találgatok, de le merném fogadni Jessica utolsó akciója és SZE halála között lesz némi összefüggés :-)"

Miből gondolod?"

Hát mire szokták Jessica-t felbérelni? És hát ugye az a Bob kéri Nikitől/Jessica-tól ezt a szívességet, aki SZE aktuális ellenfele...

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.06.27. 19:17:10

Arra kérdem hogy miből gondolod, hogy Jessicától kéri a szívességet, és nem Nikitől? Már ő is uralja a képességet és ha belegondolsz, Niki nem feltétlenül követte vakon eddig sem a megbízóját, ha az a saját érzelmeivel/érdekeivel ellenkezett. Egyébként az első évad fináléjában Niki eltűnt a színről. Legalábbis látszólag.

Félre ne érts, nem kötözködni akarok. ;)

Desperatefan14 2008.06.27. 21:10:44

Nem inkább Jessica tűnt el a színről? de nem tudom...

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.06.27. 21:26:50

"Nem láttam még a többi részt, tehát csak találgatok, de le merném fogadni Jessica utolsó akciója és SZE halála között lesz némi összefüggés :-)"

"Miből gondolod?"

Hát én mondjuk abból gondoltam, hogy felsejlett a háttérben. (de lehet, hogy már túlságosan kombinálok... vagy én is hiro-gondolatolvasó vagyok és kitaláltam
a forgatókönyvírók gondolatát :-)

"A repülős romantikát csak az dobta volna fel, ha viccből a srác elengedi Klert, hogy kipróbálja, hogy lenn tényleg összeszedi-e magát."

Ugyan erre gondoltam én is a rész közben. De sajnos Oestnek nincsenek ilyen zseniális ötletei... :-(

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.06.27. 23:27:08

"Hát én mondjuk abból gondoltam, hogy felsejlett a háttérben. (de lehet, hogy már túlságosan kombinálok... vagy én is hiro-gondolatolvasó vagyok és kitaláltam
a forgatókönyvírók gondolatát :-)"

A képre gondolsz? Annak a hölgynek az arcát nem lehetett látni, mert Miszteiszák háttal festette rá, és az eddig ismert szereplők közül 2-nek van szőke haja. Niki/Jessica (vagy legyen is akárki) illetve Clairemaci, és még ki tudja nem fog-e feltűnni más szőkeség a sorozatban. ;) Azon a képen egyébként azt a szőkeséget egy ürge szorítja magához. Lehetne ő is. Viszont mi van akkor, ha a gyilkos nincsen rajta a képen? Szóval nem tudhatjuk.


Amúgy a West és Claire röpköd az egekben jelenet nekem is megfeküdte anno rendesen a gyomromat. Szerintem elég gáz volt mind technikailag, mind a szitu önmagában is. :D

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.06.28. 06:58:36

Igen, a kép hátterére gondoltam (szerintem is ez a három ember lehetett rajta, vagy Dzsesszika, vagy Niki, vagy Kler.)

De most őszintén, mit lehet többet kihozni Ouest képességéből, és a Klerrel dúló nagy lamourból? (csak azt, amit már korábban mondtunk, hogy leejti, és visszapattan, de ez nem az a sorozat... már :-(

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.06.28. 09:27:14

Ha Claire van a képen: Miért akarná megölni a SZE-t? Ha Niki van a képen: Ő a légynek sem ártana. Ha Jessica: Ő nem hiszem, hogy bárkivel is ölelkezne azután, miután valakit lelőtt. Ez amúgy sem jellemző rá.

Az eddigi 3 rész valóban eléggé lapos volt, de fog ez majd még felpörögni, ne aggódj miatta. Lesznek itt még azért WTF pillanatok is még. :)

És a West Claire szálból ha nem is sokat, de azért csak lehet valamit kihozni. Mindenesetre egyelőre az ő száluk a brazil vonulatot képviseli a sorozatban. :D

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.06.28. 09:31:03

Ja tényleg! Azt észrevettétek, hogy Mádzsáék Claire kocsijával menekültek el a börtönből?

candyperfumegirl 2008.06.28. 17:02:14

A West/Claire "románc" büntet. Az az igazság, hogy képtelen vagyok újranézni a 2. évadot, csak hogyvolt szinten követem, mert az ilyen húzásaikat elég volt egyszer is megnézni. Na nem mintha a Peter/Ír csaj vonal egy kicsivel is hitelesebb lenne. Fogalmam sincs, egyáltaln miért erőltetik a Heroes-ban a szerelmi szálakat, ha képtelenek egy kicsit is hitelesre vagy élvezhetőre írni őket.

Annika 2008.06.28. 19:26:40

Sajnos lemaradtam az első két részről... hiába lestem, hogy mikor fogják kezdeni a második évadot. :(
Amikor megtudtam, hogy újra van Hősök, az volt az első, hogy megkerestem ezt az oldalt és elovastam a Hogyvoltot. :)
Nekem a gagyi megoldások ellenére is nagyon tetszik!!!

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.06.29. 10:15:24

Meg az is unalmas a könnyező Madonna (Maja) szálban, hogy mindig sírnak, hogy jaj micsinyátá, most mindenki meghalt, kiírtod a fél várost, aztán szépen kezet fognak, és mindenki feléled. Na bumm. Ha úgy is tudják, hogy mindenki jobban lesz, miért kell ez az állandó sírás-rívás :-(

Teofil. · http://deadlikeme.extra.hu 2008.06.30. 00:11:33

vadász2:
Maya ügyben teljesen egyetértünk.
süti beállítások módosítása