Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x04 – Dawn Budge II.

2008. június 25. 09:49 - Madmoazell

Juhéjj. A napibeteg régi ismerős, Dawn (azaz Rosie O’Donnell), az újgazdag asszonyság, aki, miután az egész családot összeműttette, összekeveredett Christiannel is. Vele mindig történik valami, most épp összetalálkozott Calgaryban sárkányrepülés közben egy sassal … Igen, egy sassal, aki lekapta a fél ajkát. A nagy találkozás annyira megmozgatta Dawn-t, hogy úgy döntött, az űrbe fog utazni, és mivel két és fél héten belül indul Oroszhonba, a fiúknak iparkodniuk kell. A feladatuk amúgy egészen konkrétan abból áll, hogy effektíve összevarrják Dawn ajkait, mert az úgy jó lesz neki. Különbenis miattuk jött át az USA-ba. Meg Aidan Stone miatt. Snitt.

A főcím után Seant látjuk, amint éppen Kate-et gyúrja ezerrel. Kate az eksön után szerelmet vall neki, amire dr. McNamarából kitör a doki, és lecseszi a csajt, hogy miért eszik csokis M&M-t az ágyban. Jogos. Kata persze bepörög, hogy a vékony jócsávó plasztikai sebésznek nem jön be a nagyseggű nő (pechére ezt Sean is megerősíti), aztán kiböki, hogy egész nap csak a kajára gondol. Sean erre kidobatja vele az összes édességet, és kitalálja, hogy mostantól csakis Norbiápdéten fognak élni.

Dawn műtéte pörög ezerrel. Christian késik 20 percet, Wilburrel (a gyerkőccel) nézték a bálnákat az ablakból, Seant meg még Dawn is idegesíti, hogy el akar menni a Szívek és szikék forgatására, Aidan Stone-t megnézni, de dokink nem igazán akarja elvinni. A műtét után (mely során összevarrták Dawn száját, és a világ addig békés hely lesz) Annie vár az apjára a rendelőben. Hogy zsírleszívást csináltasson vele a popsijáról. Ööö, 15 évesen. Természetesen Eden ötlete volt az egész. Ezen mondjuk nem lepődik meg senki. Este Christian szokása szerint a bárban üldögél. Új nő, egy bizonyos Gwen érkezett hozzá, azaz Campbellhez. Tudjátok… Gwennek van egy elég furcsa fantáziája. Arra gerjed be, ha telepakolnak egy kádat jéggel, amibe ő belemászik (miután belőtte magát nyugtatóval), és annyira kihűl, amennyire még nincs para, utána pedig Campbell (azaz Christian) rámászik, és majd az ő testének melegétől meg a szextől visszatér az életbe. Christian belemegy a játékba, a bére persze a duplájára emelkedik…

Eközben Sean Juliát győzködi, hogy csináljanak már valamit Eden-nel. Olivia is bekapcsolódik, és míg ők elvitázgatnak, a lányok a másik szobában fotómodelleket nézegetnek. Eden gyorsan megállapítja, hogy három kiló felesleg van Annie-n, és hogy mivel kokóznia nem kéne, marad a bulimia. Julia kint lehalkítja exférjét, hogy ne zavarja a „tanuló lányokat”, Annie pedig tényleg tanul, hánytatni magát. Hasizomból, mert az úgy jó. Mikor nem megy, jöhet a C terv. Mármint abban, hogy Annie hogyan csábítsa el a kinézett csávót, ha már a vékonyságával nem fog menni.

Dawn-hoz látogató érkezett, Dr. George, hogy mintát vegyen. Székletmintát, mert a sas miatt madárinfluenzás is lehet akár. Kesztyű, vazelin fel, Dawn pulzusa emelkedik, Dr. George-ról meg még mindig dunsztunk nincs, ki lehet. Mialatt ő Dawn fenekét analizálja, Christian egy túlméretezett mellű apácával ismerkedik az irodában. Szegény nővérnek a keblei túl nagyok ahhoz, hogy Isten igéjét hitelesen tudja hirdetni, ezért kisebbíteni szeretne rajtuk. Christian rányomulna, de az apáca kiakad, hogy ezt hogy merészeli, mikor beesik Sean, hogy ciki van Dawn-nál. Már épp meggyanúsítanák a nőt, hogy hallucinálta az egészet, mikor kopog Liz, hogy „segg-bűnöző” cirkál a városban, aki ezzel szórakozik a kórházakban. Mivel a többi hely – érthető módon – kártérítést fizetett az „áldozatoknak”, és Dr. Troyéknak erre nem nagyon futja a keretből, valami mást kell kitalálni.

A megoldás: Sean elviszi Dawn-t egy forgatási napra. Dawn hamar összebratyizik mindenkivel, de Aidan-ig már nem jut el, mert ráesik egy lámpa. Mikor kinyitja a szemeit, szembetalálkozik Freddy Prune-nal, és bling-bling. Sean ezt már nem látja, éppen akkor hívja ugyanis Julia, hogy berángassa egy konzultációra az iskolaigazgatóval, merthogy Annie-t kirúgták. Julia és Sean bőszen bólogatnak, Annie közben bőszen nyomogatja a mobilját, és perszehogy Edennel sms-ezget. A bibi amúgy nagyon nagy, a kislányt ugyanis rajtakapták egy fiúval az istállóban, és mivel zéró tolerancia, Annie repül a suliból.

McNamara elviharzik, és egészen Edenig szalad, hogy lecsessze úgy istenigazából. A csaj persze csak szórakozni akar, annyira, hogy még a törülközőjét is ledobja magáról. Mikor Sean elrángatná az igazgatóhoz, Eden bejelenti, hogy a pasi szereti, ha a golyóit nyalogatja, és úgyis tudja, hogy Sean róla fantáziál, miközben Kate-tel hentereg. Dokink üvölt egyet, hogy hagyja már őt békén, mire a csaj is kapcsol, hogy most akkor mi van? Annie-t nem szabad megrontani, vagy a dokit?

Az apáca a műtétjére készül. Odadja Christiannek a nyakláncát, hogy a férfi imádkozhasson vele, mert az ima erős, de Dr.Troy közli, hogy kiskorában azért imádkozott, hogy a nevelőapja ne menjen be hozzá minden este, és ez nem jött be, szóval az ima mégse lehet olyan nagyon nagyon erős. A műtétje után Dawn immáron szabadon használható ajkakkal ellátogat a fiúkhoz. Hozott is magával valakit, Freddy-t, merthogy első pillantásra egymásba szerelmesedtek. A megbeszélés közben Sean-nak a változatosság kedvéért csörög a mobilja, sms, Eden írja, hogy a torka Sean farka után áhítozik. Milyen romantikus. Ezalatt kiderül, hogy Dawn nemcsak látogatóban van, be is akarja íratni Freddy-t egy popó-felvarrásra. Kedves tőle. Fél percre erre Christian is sms-t kap, és Gwen az (a jegelős nőci a rész elejéről), hogy bevette a Ketamint, Troynak sietnie kéne, mert halálra fagy.

Christian szalad is, Gwen a kádban fekszik, kékké fagyva, itt ma nem lesz dugás. Helyette van viszont melegítés, mentőhívás, újraélesztés. Christian az ágy szélén ül, és imádkozás közben zokog, hogy soha többet nem játszik emberek életével, csak jöjjön már a mentő. Mikor meghallja a sziréna hangját, Gwen nyakába teszi az apácától kapott nyakláncot, és elhúz a szobából. Gwen pont akkor ébred fel, Christian pedig az autóból nézi végig, ahogy elviszi a mentőautó. Kicsivel ezután már Freddy fenséges hátsójából szipuzza ki a zsírfelesleget. A műtét után Christian próbálja Dawn-nak elmagyarázni, hogy Freddy és ő valahogy nem passzolnak össze, Freddyhez is látogató érkezik, természetesen a segg-turkáló. Freddy nincs teljesen magánál, de talán nem is bántja a történés.

Sean önmagával beszélget. (Itt és most tegyük hozzá, hogy a két Sean McNamara – a borostás rosszfiú és a jólfésült jógyerek - olyan jó jelenetet nyom le, hogy a kritikusok bepisilhetnek az örömtől.) Jamerthogy Sean rá van izgulva Edenre, ez nem volt eddig se kétséges. A vicc viszont az, hogy a borostás rosszfiú Sean előadja a „mi lenne ha” történetet – hogy Eden kitolt volna vele, hogy a családja lett volna az első, aki elküldte volna, és Christian is kirakta volnaa bizniszből. Na meg a kérés. Hogy Sean vágja le Sean golyóit, mert megölik őt. Rossz Sean már neki is esne, mikor kopognak az ajtón, és az igazi Dr. McNamara abbahagyja a hallucinálást, megjött Kate, és hozott egy rakás zöldséget is magával. Sean erre annyira beindul, hogy szerelmet vall neki, és feleségül kéri.

Ezalatt Christian meglátogatja az apácát, hogy visszahozza neki a Szent Kristóf-medált, vagyis egy újat (a régi Gwennél maradt), és hogy bocsánatot kérjen tőle, és imádkozzanak egy sort. Christian az okát nem tudja, mindenesetre letérdepel, keresztet vet, és nekilát…

Címkék: kés/alatt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

candyperfumegirl 2008.06.25. 11:38:25

Dawnie! Imádom. :) Ha ez a nő felbukkan a sorozatban, az már rossz nem lehet, és most is így volt ez, annyira röhögtem, amikor azt mondták neki a srácok, hogy amíg be lesz varrva a szája, a világ békés hely lesz.

JófiúSean vs PerverzSean a sorozat egyik legjobb jelenete simán, és olyan a színészi játék, hogy hasra estem tőle. Hatalmas jelenet.

Edent meg be kéne zárni és eldobni a kulcsot, azért, amit Annie-vel művel...

Johnny336 2008.06.25. 13:11:39

Rettenet tenyérbemászó karaktert írtak az Eden-nek, talán már túlzás is, hogy valaki ekkora fasztarisznya legyen...bár, lehet, hogy csak én láttam még keveset a világból huszonpár évem alatt...

Egyébként tök jó, összeszedett a hogyvolt, elég régen láttam már ezt a részt, ennek ellenére minden tisztán megvolt az olvasás közben. Grat hozzá!

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2008.06.25. 14:28:53

Na, én meg pont lemaradtam erről a részről, és vagy ezért, vagy csak szenilitásból, de fogalmam sincs, ki az a Freddy Prune.
Ahogy azt sem tudom, minek lát neki Christian a végén... Az imádkozásnak vagy az apácának?

Johnny336 2008.06.25. 15:02:20

Imádkozásnak, természetesen... :)
Bár az apáca is csinos. :P

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2008.06.25. 16:28:43

Köszi, Johnny. Akkor már csak Freddy Prune-ra kellene fényt deríteni:)

candyperfumegirl 2008.06.25. 23:30:42

Freddy Prune a Szívek és szikék producere.

Johnny336 2008.06.26. 10:08:23

Egyébként csak én érzem úgy, hogy nem az altatás miatt hagyta magát Freddy a seggbandita támadásakor? :)

Madmoazell 2008.06.26. 13:31:28

Hát tényleg nem csak te Johnny336 :)

Bar Kochba 2008.06.26. 16:11:24

Kis korrekció: Prune-nak nem leszívnak a hátsójából, hanem feltöltik vagyis hozzátesznek.
Eden....hűű ezt a csajt nagyon meg kéne bűntetni...

Johnny336 2008.06.27. 09:39:05

Bar Kochba 2008.06.26. 16:11:24

Büntetés alatt mit értesz? Brute forced gangbang bukkake? :)

Kila 2008.06.28. 19:48:12

Rosszaságok ne tessék itt Freddyről spoilerezni! ;) Amúgy Edenről nekem a SzülFelből Tom lánya jut eszembe, persze felnőtt kivitelben. Ugyanolyan kis mocsok, sunyi, aljas mindkettő :P

montero85 2008.07.01. 08:55:30

Bocs meg tudná valaki mondani, hogy kik a szinkronhangok? Dr. McNamara sztem Csöre Gábor(?), Dr. Troy fogalmam sincs. Előre is köszi:)
süti beállítások módosítása