Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 1x04 - Fashion of the Christ

2008. június 24. 20:07 - wayout

Ó ezek az agrestici reggelek… Most is ezzel indítunk, Deant és Celiát látjuk, pontosabban Dean reggeli merevedését és azt vizslató Celiát látjuk. A Botwin rezidencián Nancy ébred egy valóságnál mindenképp szebb álmából a tűzjelző vijjogására. Tűz van talán? Nem ez rosszabb, fusson ki merre lát, ez kedvenc elmebeteg, perverz nagybácsink, Andy. Éppen főzött volna, csak majdnem felgyújtotta fél konyhát. Andy Alaszka messzi földjéről érkezett, megszeretgetné Lupitát, ha az hagyná (megjegyzem ő minden nőt megszeretgetne, az se baj, ha nem mozog és nincs 2 lába…) és mindenkinek hozott egy kis vásárfiát. Silas Blackberryt, Nancy vibrátort, Shane pedig nunjakut kap ajándék, hát nem édi nagybácsi, gondol mindenki egyéni igényeire. Reggeli közben kiderül, hogy uncle Andy határozatlan ideig kíván maradni, míg az életét rendbe rakja egy kicsit, Nancy nem igazán örül ennek, pedig nincs annál nagyobb móka, ha az emberhez csak úgy beköltöznek a mihaszna rokonai.

Fent Silas szobájában, Andy és Silas csapnak egy kis nagybácsi-unokaöccs beszélgetést, szóba kerül Silas barátnője, Megan, akivel láthatólag már nagyon összemelegedettek. Andy büszke az unokaöcsire, hogy már ilyen fiatalon rájött, hogy a kicsit hibás csajok királyok. Neki is volt egy deformált karú barátnője, aki istenien tudott mogyorózni. Közben berobban Shane, aki láthatólag turkált Andy cuccai között, és egy remek „Chris Died for You” feliratos sárga pólót talált. A felső Andy legutóbbi befuccsolt bizniszéből maradt, sajna malajziai gyerekmunkásoknak gondjai vannak a betűzéssel, így most rajta maradt 3200 ilyen vacak. A keresztényeknek nem kell már, mivel nem igazán jönnek be nekik a Krisztusos viccek, bezzeg a zsidóknak legalább van humorérzéke, jegyzi meg Andy, hátha nekik el tudja adni. Shanenek mindenesetre bejön a póló, ebben is megy suliba.

Andyről annyit illik tudni, hogy ő a legsemmirekellőbb emberi lény a földön és nem létezik olyan baj, amit ne tudna súlyosbítani, pont ő való Nancy életébe. Nancy eközben elment egy kis reggeli fűvásárlásra, kiderül, hogy Heylia se éppen nagy Andy rajongó. Valamint, hogy Andy és Conrad istenes nagy haverok, együtt loptak, csaltak, fűvel üzleteltek, szóval csupa olyasmi, amit két jóbarát szokott együtt csinálni. Kis gáz van viszont, nem érkezett meg a fele cucc abból, amit Nancy rendelt, így nem tudja kielégíteni a vevőit, akik nagyon szeretik enni a szívni valót. Heylia látja, hogy mennyire bestresszelt a mi nepper mamink, így megadja neki a Cukrosbácsi telefonszámát. Andy mivel mással töltené a délelőttöt, mint füvezéssel meg egy kis perverzkedéssel. Leül ugyanis Silas gépéhez, és kap egy üzenetet Megantől, aki otthon maradt megfázással. Simán kiadja magát Silasnak, hogy egy süket 15 évessel való cybersexre recskázhasson. Andy a mi szívünk csücske. Nancy Doug kedvence indai éttermében találkoznak, ami elég kihalt, mivel mindenki az Olive Gardenben eszik inkább. (amerikai étteremlánc, tudjátok a gonosz multik megölik a kicsiket) Azért találkoznak itt, mert hely eladó és Nancy használhatná pékségnek.

Shane sulijában nagyon bejön a kiskölyköknek a póló, spurizik oda gyorsan Andy árulni és láthatólag nagyon jól megy a bolt, siszik mint a cukrot, csak éppen befut az igazgató, aki nem igazán örül a dolognak, mondhatni baromi ideges, ezért Andy lelép és otthagyja Shanet a szarban. Valljuk be, nem éppen a leggerincesebb dolog hagyni, hogy egy tízéves vigye el helyettünk a balhét, de mondjuk nem Andy lenne, ha másképp cselekedne. Naná, hogy az álszent stepfordi anyuknak bedurran az agya erre, merthogy Jézussal nem lehet viccelni (egyik anyuka megkérdi: Ki az a Chris? :)), csak Nancy veszi lapot, hogy nem olyan nagy para az egész, ebből persze egyértelmű, hogy az ő gyereke lesz majd a ludas. Egyénként Celia rejtélyes módon nincs jelen a megbeszélésen. Nancy kurva idegesen megy haza, leordítja Andy fejét, hogy hogy lehet ilyen felelőtlen seggfej és elkéri tőle a pólókért kapott pénzt családi kiadásokra (értsd. marihuána). Ekkor azonban befut egy hívás a Cukrosbácsitól, akiről kiderül, hogy valójában egy Nancyhez hasonló negyvenes anyuka. A nőci az edzés megszállottja, mivel régen cirka 170 kiló volt és most csak annak hajlandó eladni, aki elkötelezett a rendszeres mozgás mellett. Nancy is megesküszik cserkész becsületszóra, hogy ezentúl tornázni fog rendesen.

Heyliánal Condrad és Andy nagy összeborulást csapnak, („Dumb és Dumber újra együtt” konstatálja Heylia) a viszontlátás örömére. Megtudjuk, hogy Conrad a fokhagyma fenékért pilatesre jár, hiába metroszexualitás már fekete drogdealereket is elérte. Andy venne egy kis szívni valót, de Heylia neki Nancy adagjának másik felét adná oda, mivel azt hiszi Nancy őt küldte érte. Andy néz egy nagyot, úgy néz ki, hogy ez még őt is meglepi, de mivel megvan pénz a pólókból, ezért elviszi a cuccot. Otthon nunjaku leckét ad Shanenek, majd betoppan Silas, aki egy kicsit ideges, amiért cybersexelt, az ő mit sem sejtő barátnőjével. Andy kioktatja arról Silast, hogy bizony itt lenne az ideje, hogy megdöntse Megant. Csak az baj, hogy ezt Nancy is hallotta, akinek ez volt az utolsó csepp a pohárban, rúgná is ki Andyt, úgy hogy a lába sem éri a földet. Perverz nagybácsink úgy dumálja ki magát, hogy elejt néhány virágszavas megjegyzést arról, hogy tudja Nancy kis titkát. Egyébként úgy tűnik Nancy komolyan gondolta a Cukrosnéninek tett ígéretet, mert éppen edzésről érkezett haza. Még mindig maradt némi ártatlanság, a mi nepper anyunk szívében, hogy ilyen rendesen állja szavát.

A kertben Andy közli Nancyvel, hogy beszállna, hadd legyen már családi vállalkozás a dologból, dealerkedés egész emberes meló, el kell ide a segítség. Andy a legszebb arcát veszi elő, elmondja, hogy neki is hiányzik Judah és, hogy szívesen segít, megy is vacsit főzni. (rejtélyes módon létezik olyan dolog, amihez Andy ért, és az pedig nem más mint a főzés) Másutt épp Silas próbálja fűzni Megant, de mivel ő nem olyan disznó, mint a nagybátya és láthatólag tényleg szereti a csajt, csak egy kis romantikus összebújás lesz a dologból. Az esti körképből kiviláglik, hogy Nancy és Celia hasonló lelki állapotban vannak, mind a kettejük vállát sok szar nyomja. Andy pedig édesdeden alszik egy plüss békával. Majd hopp bele az éjszakába, Celiáék házában becsapódik egy repülőgépről leesett üdítős láda, minden tiszta lónyál a hálójukban. Celia pedig bejelenti, hogy rákos. Ahogy a mondás tartja, c’est la vie, ilyen az élet.

Címkék: weeds
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

squeegy beckinheim 2008.06.24. 21:05:34

köszi nagyon jól sikerült:D Chris died for you a legjobb nekem is kell ilyen

Kúrcsány Ferenc 2008.06.24. 21:15:36

Szerintem nem állt fel a fasza a csávónak, beraktak egy uborkát a lába közé a takaró alá wazze.

Lóbelt Letfold 2008.06.24. 22:02:04

-Chris died for you
-Who? Marklar?

müszi 2008.06.24. 22:26:01

ennek az egész marhaságnak mi értelme v
an???????????????????????????????
kár a villanyt pocsékolni rá!

squeegy beckinheim 2008.06.24. 23:14:00

müszi ezt kifejthetnéd bővebben. mivel is van konkrétan problémád? a sorozattal? a hogyvolttal? egyik esetben sem értem, hogy miért pazarolod drága idődet a kommentelésre....

pazola 2008.06.25. 06:28:00

.. de mi elolvassuk, amit irsz. Es ha hazajovok, en le is ulok, atgondolni az eletemet, es kozben megnezem a S03E11-et, 12-t, 13-at.. :D

Gabba 2008.06.25. 08:39:13

Andy szörnyű... Tényleg már csak ő hiányzott szegény Nancy életébe.
süti beállítások módosítása