Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 2x13-2x15

2008. június 22. 10:04 - Windermere

Mivel én éppen ezerrel készülök az esküvőmre :), ezért most ettől az összefoglalótól kezdve pár hétig Kiszfóka írásait olvashatjátok Szex és New York témában.

Felnőtt játékok
Carrie a szakítás óta folyamatosan csak arról beszél, hogy Big mennyire szánalmas, mert kidobta őt, és ezzel pozitív megerősítést vár a barátnőitől. De a lányok fellázadnak, és nem hajlandóak tovább hallgatni, mert Carrie rögeszméjévé vált a Big ügy. Azt javasolják, hogy forduljon pszichológushoz, mert ők már telítődtek ezzel a témával. Itt Charlotte egy őszinte megszólással megjegyzi, hogy „A szüleim úgy neveltek, hogy minden lelki defektre a fizikai mozgás a gyógyír, azért teniszezik mindenki olyan jól a családban.”. Carrie persze semmit nem bíz a véletlenre, és még egy véleményt kér Stanfordtól, aki elmeséli, hogy neki három (igen 3) pszichológusa van; egy, hogy keményen bánjon vele, egy, ha babusgatásra vágyik, és egy, mert egyszerűen álom pasi. A lány nagy kérdése persze, hogy „Üde neurotikusból félelmetes idegbeteg lettem?”. Végül Carrie beadja a derekát, és megjelenik Dr. G-nél, aki egy nagyon híres orvos. Persze a doktornő sem egy egyszerű lélek, mert „Nem kedveli a normális szót.” A lányok persze kitárgyalják Dr. G diagnózisát, miszerint Carrie rosszul választ. Ahogyan erről beszélgetnek, befordulnak egy szimpatikus kávézó-presszóba, a „Hová tűntek a normális pasik?” kifejezéssel az ajkukon, ahol egy sportestébe botlanak, amin a nők ingyen ihatnak.

A cikkíráshoz anyagot gyűjtve, Carrie az utca emberét faggatja, akik elmesélik, hogy taktika, és fifika, mint a csatában, úgy a kapcsolatban is a lényeg. A szombati randi után a pasi nem hívja fel a lányt, csak csütörtökön, amikor a lány nem veszi fel, és nem is hívja őt vissza, csak hétfőn. Dr. G várójában a második alkalommal találkozik Seth-tel (aki vendégszereplő: Jon Bon Jovi), és a következő alkalommal már beszélgetnek, és randit is egyeztetnek. Az eddigi gyakorlattal ellentétben Carrie színt vall az első randin, hogy tetszik neki a srác. A második randi egy kellemes twisterezéshez vezet, amiből a pörgettyűzés helyett le a sárga sorttal játék lesz az ágyban. Míg fekszenek egymás mellett, szóba kerül, hogy ki miért jár pszichológushoz. Kiderül, hogy Seth nem értékeli a nőket, csak a szexre kellenek neki, mire Carrie rádöbben, hogy ő rossz pasikat választ. Az, hogy felismeri, hogy mi a baja, már a gyógyuláshoz vezet, így többet nem megy vissza Dr. G-hez, és nem akar Seth-tel összefutni.

Samantha a sportestén találkozik Donnal, aki nagy Nix drukker (segítek, ez egy kosárlabda csapat), és csak akkor szerez Samanthának boldog perceket, ha a Nix nyer, így a lány is drukkolni kezd a csapatnak, mert, ha az emlékei nem csalnak, akkor isteni az ágyban az ürge. Már ha nyer a csapata. Amikor végre vége a szezonnak, és Nix utolsó meccsén is túl van, Samantha úgy érzi végre tényleg jó lesz, amikor kiderül, hogy Don nem csak a Nixnek drukkol, hanem egy másik sportág, másik gyatrán szereplő csapatának is, ami Samanthának már sok, és otthagja a pasit.

Miranda a szemben lakó sráccal az ablakban flörtölget, ami néhány estét követően már-már szex lehetősséggé is válik, mert egyre többet, és többet mutatnak egymásnak. A srác egy szál törülközőben mutatja meg a fenekét, de Miranda egy „mellbedobással” győz. Egy este, amikor a lány éppen bevásárol, meglátja a srácot. Úgy dönt, hogy legyőzi gyermeki énjét, és bemutatkozik, de srác válasza megrázza: „Alattad lakik a szépfiú, akit kinéztem magamnak.”.

 

Dugi-dugó
Carrie újra találkozik egy régen látott barátjával, Skipperrel, aki romantikus és örök álmodozó. Sajnos a nők ezt nem értékelik kellően. Ő azokat a nőket szereti, akik a szemét alakokra gerjednek. Miranda tavaly járt a sráccal, de sajnos ő sem tudta elviselni ezt a fiút. Ellenben a lány most egy ügyvéddel, Kevinnel randevúzik, aki folyamatos lenézéssel beszél vele. Amit Miranda gyűlöl, de a szexben őrjítőnek tart. Miranda mindent a munkára fog, mert a pasija rengeteget dolgozik, hogy cégtárs lehessen, és ha majd kinevezik, akkor biztosan könnyebb lesz vele szót érteni. A lányok ezt egy parki piknik során tárgyalják ki, mely során az is előkerül, hogy Samantha prímszámnak tartja magát (persze nem a matematikai fogalom alapján, vagyis, hogy pontosan 2 osztója van, 1 és önmaga), hanem a legprímábbnak. Charlotte még mindig várja a tökéletes pasit, akire aztán rázúdíthatja minden elvárását. Samantha azt javasolja Charlotte-nak, hogy randizzon egyszerre több pasival, mert úgy kevesebb csalódás éri, amit a csaj meg is fogad. Két pasit is összeszervez egy estére, és azon aggódik, hogy hogyan fog beleférni a két vacsi a hasába. Mivel az első randi túlságosan jól sikerül, ezért majdnem lekési a másodikat, így azt hazudja, hogy meg van fázva. A második randi is kellemes befejezéssel kecsegtet, de az első randi alany hozott Charlotte-nak egy meleg levest, mert ugye meg van fázva, és pont összefut a párocskával a kapualjban. A két férfi rádöbben az igazságra, és közös taxival távoznak.

Carrie biztos benne, hogy nem követné el újra ugyanazt a hibát, hogy beleszeret egy 50-es gazdag, jóképű pasiba, aki aztán házasság helyett inkább elmegy Párizsba, vagy mégsem? Újra, és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat, és összekötjük az életünket ugyanolyan emberekkel? Az utcai körkérdésből kiderül, hogy a művészek mind nárcisztikus hajlamú és kemény drogos figurák, de a festők egészen mások, mint a szobrászok. Carrie rádöbben, hogy a hézagpótlója változatlan, minden más változik. Fel is hívja a hézagpótlót, aki szakszerű pókháló-mentesítést csinál. Hogy mi ez a hézagpótló, ezt a lányok egy jóga órán beszélik ki, hogy „A dugi-dugó az a pasi, akivel randiztál párszor, de nem jött be, viszont a szex olyan fergeteges volt, hogy talonban tartod.” (tessék, ez a definíció). És persze a „Tilos komoly viszont folytatni a dugi-dugóval.” témával együtt, mert Carrie-ben felmerült, hogy esetleg, ha az ágyban jó, milyen lehet egy randin az ürge. Sajnos kiderül, hogy sótlan alak, és a szusi bárban is sült csirkét akar rendelni, így már nem is kerül vissza a dugi-dugó kategóriába sem.

Samantha szomszédjai intim viszonyuknak hangot is adnak esténként, ami őt is felcsigázza, így „a láthatatlan zenekar elfüggönyözött vokálisaként tündökölt”. Nagyon érdekli őt, hogy milyen emberek laknak a szomszédban, főleg, mikor levelet is kap tőlük, hogy jó lenne megismerkedni egymással. A takarító szerint egy táncosnő, és zenész nagyon szép pár. Samanthát ez felcsigázza, és este átmegy hozzájuk. Kiderül, hogy valaha szépek lehettek, de most egy idős nyugdíjas párost alkotnak, akik még mindig kényeztetik egymást esténként. Így Samantha áttolja az ágyát a másik falhoz, mert nem akarja a párt többet hallani.

Miranda szeretné bemutatni a pasiját a lányoknak, de Kevin késik, és bunkó is. Miranda továbbra is a keddet várja, mert akkor derül ki, hogy Kevin cégtárs lesz-e. Cégtárs lett, de az arrogáns lekezelő stílusából minden megmaradt, és még örülni se képes a jó hírnek. Így Miranda szakít vele, és „Szépen megkéri, hogy jó kedvében se hívja soha többé.” Hazafelé menet összefut Skipperrel, aki haragszik rá, és kikel magából, leordítva a lány haját. Ezt rendkívül vonzónak tartja Miranda, így szó szerint fut a srác után.

Gyenge pontok
Miranda az edzőteremben levő liftben (milyen ironikus, hogy mozogni megy oda, mégsem lépcsőzik) ismerkedik meg Rogerrel, aki Simon fiával liftezik. Mivel a gyerek nagyon szereti nyomkodni a kezelőgombokat, így ő nyomhatja meg az emeletjelző gombot, de végül mindegyik gombot benyomja. Ez ad lehetőséget arra, hogy a felnőttek beszélgessenek, majd Roger randira hívja Mirandát. Mellesleg a lány mindenből újat szokott venni, így kicsit kellemetlennek tartja, hogy a pasija elvált, használt legyen. Az első valódi randin a gyerek fejbe vágja a lányt, de viccel ütik el. Kiderül, hogy Roger „az a fajta aberrált hím kakukktojás, aki élvezi a házasságot”. Miranda szerint ő a „heteroszexuális Szent Grál” A sokadik randi után az ágyban ébrednek Rogerrel, és Miranda kimegy zuhanyozni, de Simon be akar nyitni a fürdőbe (megjegyzem, hogy hogy is van ez a gyereke bármikor benyit téma?) és a wc-n ülő lány az ajtót visszatartva megüti a gyereket, véletlenül. Az apa megrémül, és kórházat emleget, és elküldi Mirandát. „A családok egyik jellemzője, hogy ha senki sem sajnálkozik a távozásodon, akkor valószínűleg nem mész vissza többet”.  Amikor legközelebb is a liftben szeretnék, hogy egy gyerek nyomja meg a gombokat, Miranda válasza: „Igen, nem nyert.” (Bár megjegyzem, nem tudom, hogy az eredetiben is van-e éle ennek a 'fiam szeretné megnyomni' mondatnak, de a magyarban határozottan bunkón jön ki, a nő részéről.)

Charlotte bejelenti, hogy a bátyja, Veslie el fog válni, és így ott lakik nála egy darabig. A lány muffinnal kínálja a bátyját, de ő alkoholt kíván. Charlotte szilárdan kitart amellett, hogy még rendbe hozható a házasság. A lány egy ital mellett akarja a bátyját bemutatni Carrie-nek, de ő magával hozza Samanthát is. Charlotte ezt nem veszi jó néven „Őt miért hoztad el?” „Tudod, ő a barátnőnk, Samantha, nem emlékszel?” Samantha a magányos férfira veti magát, és másnap reggel a pasi pólójában találkozik Charlotte-tal a lány konyhájában. Charlotte ezt rossz néven veszi, és „benne van a muffod a New York-i útikönyvben? A divatos helyek közt kéne felsorolni, hisz éjjel-nappal nyitva tart!” kirohanással mélyen megbántja Samanthát. Kiderül, hogy Samantha „a világ legjobb barátnője”, Veslie szerint legalábbis az, mert a frigid felesége mellett, már nagyon hiányzott neki egy alapos dugás. Charlotte nagyon szörnyen érzi magát, és egy kosár sütivel beállít Samanthához, aki azzal fogadja, hogy „5 perc múlva újabb muff turisták érkeznek hozzám”, mert még mindig haragszik. De végül szent a béke, hála a sütinek.

Carrie egy regényíróval találkozgat, aki nagyon hamar bemutatja a családjának. Kiderül, hogy a családja valóban sokszínű: Vaughn húga leszbikus, az anyja hírességként kezeli, miközben önmaga is híresség. Az író apja meghívja egy egyetemi előadást tartani, így nem is csoda, hogy Carrie egyből „beléjük” szeret, hiszen „öt percen belül kész volt az esedékes cikkem, meghívtak, hogy adjak elő az egyik elegáns egyetemen”. Sajnos kiderül, hogy Vaughn gyorsabb, mint egy gyorsvonat, és „nem tudja bevinni a Cadillacét a garázsba”. Vajon lehet-e a család a csábereje egy kapcsolatnak? Carrie nem biztos abban, hogy szereti-e a pasit, de az anyját imádja. Ki ne örülne annak, ha dicsőítik. Viszont a mama sem egy nímand, hiszen majdnem Oscart kapott. A nevelése, hogy „mindig mindent meg lehet beszélni egymással, és nevezzük nevén a dolgokat”, itt nem működik. Vaughn túl korán megy el, amit Carrie tolerál, és szeretné, ha beszélnének róla, de a pasi, mint egy sértődött gyerek, nem hajlandó beszélni erről, mert ”már két éves kora óta mást se hall!”.

Később, a családi ebéden, amikor nem találja a fűszeres krémsajtot, levág egy Naomi Cambellt is megszégyenítő hisztit. Carrie szörnyen érzi magát, és rádöbben, hogy neki erre nincs szüksége. Az anyuka pontosan tudja, hogy mi a baj, mert „az előző barátnője kikotyogta.”. „Ekkor döbbentem rá, hogy nekem igazából nem Vaughnnal kell szakítanom, hanem az anyjával.” megtörténik a szakítás, de azért barátok igyekeznek maradni. Igen, az anyuka és Carrie. Hazafelé menet Carrie a lányokba botlik, és azzal záródik a rész, hogy igazából neki ők a család.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marosy 2008.06.22. 11:51:57

Fúj, ki nézi ezt a szart?

Póniló 2008.06.22. 13:40:42

nem rossz a hogy volt, windermere-nek gratula az eskuvohoz :-)
Viszont az nem "nix", hanem knicks :-)
www.nba.com/knicks/

Windermere 2008.06.22. 22:32:22

Póniló
Köszi, köszi, majd írok arról is egy rövid hogyvoltot. :)

Kiszfóka 2008.06.23. 15:18:11

A knicks-ért elnézést, és köszönöm a segítséget! :)

kardigán · http://kardigan.freeblog.hu/ 2008.07.04. 14:47:02

hááát, ez szerintem nem lett az igazi, valahogy nincsenek rendesen tagolva a mondatok, és túl sok dolgot emeltél át szó szerint a sorozat szövegéből.

Kiszfóka 2008.07.04. 17:24:59

kardigán: igyekszem... :)
Ez az első cikk, de remélem javulok.
süti beállítások módosítása