Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az egység 1x02 - Stressz

2008. június 20. 12:00 - gWhira

Immár a második részben keménykednek a szuperkatonák, rögtön akcióval kezdve. Sötét folyosón lopakodnak libasorban, állig felfegyverkezve, tökig álcakrémben. Ám az élet nem csak játék és mese... hamarosan kilőnek kettőt közülük, majd az újoncunk egy hanggránát segitségével megszabadul a hallásától. (President Blane nincs bekenve álcakrémmel, ő a néger az alagútban.) Természetesen mindez csak ÚjoncBob álma volt, feltehetően a kényelmetlen matrac okozta... Levezeti a feszkót a feleségén egy kis veszekedéssel és még idegesebb lesz amikor megtudja, hogy a csapat nélküle kelt útra.


SzőrősMack és PresidentBlane valahol Afrikában autózgatnak, előbbi egy fogpiszkálót, utóbbi egy szivart szívva. Ki-ki érdemei szerint. Ráérnek ilyesmire, ők a fedezők a két latin macsó számára, akik a lepottyant kínai Műhódot birizgálják. Megérkeznek a rosszfiúk is, kicsit késve ugyan, de törve nem. Pár golyóváltás után a szuperkommandó próbál elszelelni.

ÚjoncBobot egy nevenincs őrmester szivatja, fegyverszállítmányt kell neki összeállítani. Persze nagyon húzza a száját, ez a hétfője szarul kezdődik. Ráadásul be is szólnak neki...

A többiek golyózápor közepette próbálnak menekülni az afrikai tájon, ám SzőrősMack a távcsővel kiszúrja, hogy egy ismert terrorista az üldözőjük. A terv változik, ex-elnökünk be akarja gyűjteni a fickót.


Felesége éppen pszichomókusnál van, ahol a szétlőtt tükör miatt magyarázkodik. (lásd 1x01) Magára vállalja a dolgot, mondván nem volt más kéznél, amivel a patkányokat irthatná. ÚjoncBobot az EFBIÁJ zaklatja a repülőgép visszafoglalása miatt. Újabb veszekedés a feleséggel, és máris szebb a világ.

A kommandósok csapdát állítanak az üldözőknek egy mini-Balatonnál madárijesztők bevetésével. PresidentBlane kiadja az ukászt: "A fehéret ne lőjjétek". Tiszta biliárd.

Otthon ÚjoncBobot egy Muldör fesziti keresztre, az ezredesünk fapofával hallgatja, ahogy egy jó Terminátorhoz illik.


Afrikában minden a terv szerint alakul, kedvenc elnökünk nyuszi-ül-a-fűben-t játszik fegyverrel a kezében. Ettől a feketék hullanak mint a legyek, ám a fehéret öngolyó éri, sebesülten fekszik a teherautó árnyékában. A sarokba szoritott (nyílt mezőn sarok?) rosszfiúk őt adnák a Műhód-cuccért cserébe.

Váltunk a feleségekre, akik egy teherautó mögött nézik a rajta lévő bútorokat. Amik történetesen nem azok amik kellenének, így Kim nyafog kicsit. Elhúz mellettük egy sötét autó, talán csak a dögkeselyű hiányzik az égről. A szomszédba megérkezett a kaszás, illetve az ő hírvivői.

PresidentBlane ügyeskedni akar, ezért a törpe kommandós átalakul MacGyverré. Órát, iránytűt bont, amíg a többiek alkudoznak. Kiszedi a műhódból a számukra értékes dolgot, a dobozát pedig megpróbálja radioaktívvá tenni, hogy a rosszfiúkat megvezessék.


Amcsihonban a Kaszások elvonulnak, helyükre betoppannak csapatostól a katonafeleségek, akik próbálnak vigaszt nyújtani az özvegynek. Kiderül, hogy Kim ismeri régebbről a megözvegyültet, így a tényleges vigasztalás rá marad. Apró snitt: férje és a megélénkült Terminátor Muldört szivatják összehangoltan a denevér-barlangban.

A harcmezőn az üzlet megköttetett, egyik dzsip+a műhód-kütyü a sebesült fehérért. Pár perc múlva már ez nem tűnik olyan jónak, mert a másik kocsit a csata hevében szitává lőtték. Gyaloglás következik. (Egyébként a fluoreszkáló óra tényleg ennyire radioaktív lenne?)


Molly a pszichomókusnál elszólja magát, miközben aláírja a patkány-irtásos sztoriját. Hopp-hopp! Talán csak nem egy átívelő szál szelleme tűnt fel? ÚjoncBobot az ezredes felhomályosítja a dolgok mibenlétéről, így Muldörön kivül mindenki boldogan távozik a Batman-lakból. Hiába, a T-1000-es modell intelligens, képes kettős tervet szőni és előrelátni dolgokat.

A kommandósok a hordággyal rohangálnak Afrikában, rövid pihenőjük közben apró cserkészleckéket adva a nézőknek. Pár korty víz, és balra el... Mire kivirrad, már a repülőn ülnek a sebesült fehér terroristával együtt.


A bázison beesteledett, ÚjoncBobunk és felesége sűrű "bocs"-ok közepette kibékülnek, Molly temetést intéz, SzőrősMack felesége pedig az ezredessel készül hetyegni.

A szuperkatonák békésen hortyognak a kisgépen, csupán PresidentBlane lelkizik egyet a terroristával. A sebesült enni kíván, ám amíg ex-elnökünk előremászik kajáért a fickó kiugrik a gépből. Valószínűleg nem fog puhán földet érni...

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s3v3n 2008.06.20. 13:04:56

sokkalta jobb volt mint a pilot. szerintem. kedvenc elnökünk meg szivarral a szájába.. priceless:)
süti beállítások módosítása