Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x17 - Két amerikai Párizsban

2008. június 20. 16:17 - leeann

Nos megvolt Párizs. Mikey diaképeken mutogatja az egész galerinek, hogy miket látott Daviddel Párizsban. Viszont nem mindenkit érdekel: Justin és Brian csókolóznak, Theodor 30 méter mélyen alszik, amit majdnem Emm is követendő példának vesz. Talán csak a lányok és Debbie élvezték az úti filmet. Mel beszélgetni próbál Linds-szel, aki közli, hogy egy hét múlva összeházasodik Guillaumemal, mert a fiúnak megjött a kiutasítási papírja. A csapat még mindig nem tartja jó ötletnek a dolgot. Miután a csapat elment, Mikey arról beszél Davidnek, hogy világpolgárnak érzi magát és úgy dönt, hogy nem hívja meg a szenátornak rendezett estre - ami Davidnél lesz - a haverokat és az anyját.

Iskolába menet Daphne és Justin még mindig a klubjuk sikertelenségét sajnálják. Kezdődik a suliban a haddelhadd, Justin iskolai szekrényét felgyújtották és egy „Fags Die” feliratot fújtak fel rá, ami körülbelül annyit tesz, hogy: „dögöljetek meg, buzik”. Brian, Emm és Ted éppen Mikey fellengző viselkedését beszélik ki, mikor egy arany Miatát szúrnak ki kedvenc környékükön. És láss csodát, Mikey a tulaj, David vette neki, és hogy a giccs parádé fokozódjon, a rendszáma CP ASTRO (Astro kapitány). A programja is szoros beosztású, így nem tud a barátaival lenni előreláthatólag hetekig. Hát igen, aki a fellegekben jár az csak lenézni tud mindenkit!

A parti ténye is kitudódik, de egyik barát sincs meghívva rá. Azt hiszem, Mikey elveszett a fiúk számára. Lindsay az esküvői ruháját próbálgatja, de Brian még mindig nem érti, hogy gyermeke anyja hogyan csinálhatja végig ezt a marhaságot. Lindsay azon mereng, hogy sose hitte volna, hogy mennyasszony lesz, pedig álmodott róla. Brian közli, hogy az álmodozás nem baj, csak nem ahhoz megy, akihez kéne - konkrétan Melhez kéne mennie és nem a franciához. Linds belátja, hogy nem minden Mel hibája és neki is hiányzik. Justin teljesen ki van borulva, mert mindene, ami csak szekrényben volt oda lett, a könyvei, a rajzai, minden.

Justinanyu arra kéri fiacskáját, hogy egy kicsit húzza meg magát és vigyázzon magára. Deb és Justin nem híve a bujkálásnak. Justin szerint az a lényeg, hogy meghallgassák őket és nem az, hogy vele mi lesz. Mikeynak új élete teljesen elvette az eszét, amire Brian próbál rávilágítani, de az éppen kocsiját polírozgató Michael nem pont így gondolja. Jennifer és Justin az iskolaigazgatónál próbálják megint elindítani a meleg-hetero szövetséget. Jennifer teljes mellszélességgel kiáll fia kezdeményezése mellett, de az igazgató egy egész kifogáshegyet gördít az útjukba, hogy miért nem jöhet létre a klubjuk.

A fiúk a kajáldában töltik az idejüket és Vic báci egy érdekes cikkre hívja fel a figyelmüket. Partit szervez Diane Baxter szenátor javára otthonában Dr. David Cameron és Mr. Michael Novotni. Debbie melle dagad a büszkeségtől, hogy kisfia társasági ember lett és mindenki kezdi tervezgetni, hogy mit is fog felvenni a buliba. Brian nem tervezget öltözéket, mert figyelembe veszi azt a tényt, hogy nem hívták meg őket. Mikey mikor megérkezik, ezt alá is támasztja azonnal, bár arra hivatkozik, hogy dögunalmas lesz, de Debbien kívül mindenki tudja, hogy szégyellve vannak. Ezután Mikey egyik megjegyzésnél Debbie is rájön, hogy a fia nem akarja, hogy ott legyenek.

Brian viszont úgy dönt, hogy belefér egy kis politikai adomány a anyagiakba, tehát irány a buli. Elérkezik az ominózus parti estéje. A szenátorasszony kedélyesen cseveg Daviddel és Mikeyval, biztosítja őket arról, hogy továbbra is támogatja a melegek jogait, majd elindul, hogy a jelenlevőktől begyűjtse a felajánlásokat. Mikey élete első nagyszabású partija ez és betoppan a csapat, persze direkt úgy öltözve mintha pride, de legalábbis farsang lenne. Mikey nem győz elnézést kérni Davidtől, hogy a család és a barátok betörtek, de David nem bánja, mert Brian egy vaskos csekket nyom a kezébe felajánlás céljából.

Szöszike az andalító muzsika helyett egy tuc-tucosabb zenét rak be a hi-fibe és táncba hívja az egyik öltönyös meghívottat. Debbie és Vic pedig a szenátor felé veszik az irányt, majd szóba elegyednek vele. Mikey folyamatosan aggódik, a fiúk meg kezdik feldobni a bulit. Szöszike továbbra is az öltönyössel rázza, Emmett Jackie Kennedynek öltözve divattanácsokat osztogat, Teddy a bőrös élményeit osztja meg egy másik öltönyös vendéggel, Brian pedig egy pincérfiút szemelt ki, mint megdugandó prédapasit.

Lindsay Gussal küzd, mert a kicsi nagyon nyűgös és az istennek se akar megnyugodni. Így az egyetlen megoldásnak azt látja, ha felhívja Melaniet, mivel ő mindig meg tudta nyugtatni. Linds a poronty füléhez teszi a telefonkagylót, míg Mel énekel és úgy tűnik ez beválik, mert Gus elcsendesedik. A partiból igazi hangos zenés buli kerekedik. Mikey úgy véli, hogy az anyja már eleget szórakoztatta a szenátort, ezért félrehívja a kedves mamát egy kis „hogy tehetted ezt velem?” beszélgetésre. Mikey közli az anyjával, hogy Baxter szenátor csak udvarias volt vele, és most már nemkívánatos személy a partin se ő, se a csapat többi tagja.

Mikey kimondja, mit a parti eleje óta magában tartott, szégyelli az anyját is meg a csapatot is, amivel alaposan megbánt mindenkit. Guillaume éppen Gussal a karján vásárol és összeakad Briannel, aki ismét elveszi tőle a fiát pár kedves szó kíséretében. Guillaume is beszólogat Briannek, sőt, már Gus örökbefogadásán gondolkodik, ami Briannek nem igazán tetszik. A suli előtt is buli van és emberek táblákkal kiabálnak egy lendületes „Hé, hé-ho, ho a homofóbia tűnjön el” („Homophobia has got to go!”) mondókát Debbie vezetésével.

Az iskolaigazgatónak ez nagyon nem tetszik, sőt mindenkit próbál elzavarni, de megjelenik Diane Baxter szenátor és a sajtó is vele, aki kiáll a klub mellett. Brian nem igazán tud aludni, mert szereti Gust és nem tudja, mit tegyen. Linds és Guillaume az esküvőjükre készülődnek, mikor beugrik Brian és Mel. Brian mindenkit leültet és nagy bejelentésre készül. ALÁÍRTA, HOGY LEMOND A SZÜLŐI JOGAIRÓL, de egy feltétele van a dolognak. Mel és Lindsay újra egy pár kell legyen, mert azért mondott le a jogokról, hogy Gusnak olyan szülei legyenek, akik szeretik egymást is és a gyereket is.

A lányoknak se kell több, kibékülnek és ezt csókkal ünneplik meg. Guillaume nagyon csúnyán hoppon maradt. Miután napközben jól kidemonstrálta magát mindenki, Debbie is vendégséget ad a szenátor tiszteletére az otthonában, bár jóval szerényebb körülmények között, mint azt David és Mikey tették. Ez a parti sokkal bensőségesebb és sokkal hasznosabb, mint a puccos parti volt. Ugyan erre a partira meg Mikey nem hivatalos, mégis beugrik egy kicsit, mint ahogy ezt anyja tette nemrégiben. Úgy látszik, nem esett messze az alma a fájától.

Mivel anya csak egy van, Debbie megbocsát kisfiának és kajával kínálja, majd nagy ölelkezésben törnek ki. Justin kimegy a ház előtt dohányzó Brian után, hogy elmondja neki, hogy a szenátor egy kis győzelemnek gondolja, amit ma tettek. Brian óvatosságra inti szöszikét a szenátorral kapcsolatban, és arra, hogy ne higgye el, hogy győzött, mert akkor vége lehet nagyon gyorsan minden jónak. Küzdjön tovább és sose higgyen el mindent egy politikusnak. Justin úgy gondolja, hogy amíg Brian ott van, hogy megvédje, semmi baja nem eshet. Előszél, előszél hátán, és nagyon gyorsan közeledik egy bazi nagy vihar.

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krypton 2008.06.20. 17:01:28

ez a rész nem volt semmi extra, leszámítva a kormányzós részt :D

ja és bocs az offért: te spammelő köcsög. nem törték fel, és ne itt reklámozd.

Démétér 2008.06.20. 17:07:21

Én szeretem az 'It's French' jelenetet is, meg amikor megjelennek az estélyen. Mikey kibírhatatlan, ellenben, de ebben a részben az a dolga.

szaboarpi 2008.06.20. 17:27:19

Mikey az összes epizódban idegesítő. Az egyetlen probléma a sorozattal Mikey karaktere, aki egyébként ráadásul a narrátor lenne (legalábbis a pilot és a záróepizód alapján). És nem igaz, hogy egy jó ízlésű melegek között (jó Emm nem feltétlenül tartozik ide) élő pasi ugyanabban a három, divatjamúlt pólóban mászkál x szérián keresztül.

candyperfumegirl 2008.06.20. 17:33:03

Nekem pont Mikey az egyik kedvencem. :) De ez azon ritka sorozatok egyike, ahol szinte mindenkit imádok, de Brian és Mikey vezet.

Démétér 2008.06.20. 17:34:03

Engem Michael nem folyamatosan idegesít, de túl gyakran :) Az első évadban voltaképpen végig, ha belegondolok. Rosszallod a piros karú kék pólóját? :)))

szaboarpi 2008.06.20. 17:36:38

AZAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZ! Igen, a priso karú, átkozott kék póló!

Utoljára ötéves koromban hordtam ilyet. (vagy fűnyíráshoz)

Démétér 2008.06.20. 17:44:08

Abban jár dolgozni, bulizni, kondizni. Bár lehet, hogy van belőle több példány, just for cause.

szaboarpi 2008.06.20. 17:50:46

Lehet, hogy ezzel akarják érzékeltetni, hogy csóró? Bár mennyivel drágább egy egyszínű ing (ami még mindig stílusosabb), mint egy póló? Vagy lehet, hogy a gyermeki énjét hangsúlyozzák? Mindegy. Gyanús, ez a póló-dolog...

Démétér 2008.06.20. 18:02:24

Valószínűleg ez mind, egyszerre... Igazad lehet. Szegény is, infantilis is, és nem a külsőségekre ad, mint Brian.

mirejmatyiő · http://www.antikkonyv.hu 2008.06.20. 19:46:34

Elég hülyén néz ki, de ez a karaktere.

sunshine66 2008.06.21. 09:52:37

Húúú, az első jelenet, amikor a diafilmeket nézik, az nagyon vicces. Na meg a fogadás Davidnél! Az minden pénzt megér!
Szerintem Mikey pont annyira idegesítő, mint egy átlagos feleség és ez is a szerepe. Ezt jól adja.

leeann 2008.06.22. 18:48:36

Óóóóó igen Mikey egy idióta és tényleg ugyanabban a pólóban van, míg világ a világ. Emmettet se veti fel a pénz, mégis van stílusa, nem hinném, hogy a pénz a gond.
süti beállítások módosítása